/fotboll/osk/forum/8437.aspx/fotboll/osk/forum/8437.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Babyface
2007-02-17 18:42
Har äntligen orkat registrera mig på svenskafans efter att ha kikat in i princip dagligen det senaste året.

Jag tycker dagens match är godkänd men inte så mycket mer. Spelet klickar ibland men det var inte tillräckligt ofta för att man ska bli riktigt nöjd. Vi måste komma ihåg att vi bara är i början av försäsongen så det kan vara jag som har för stora krav på mitt kära ÖSK!

Frempong och Ismail var härliga att se i dag, kanske borde de ha släppt bollen tidigare vid några tillfällen?

Nästa match vill jag se ett bättre passningsspel, flertalet gånger slarvades bra lägen bort då den avgörande passningen inte levererades i tid eller till rätt adress.
Örebro ÖrebroSK
2007-02-17 18:25
Ämne: Verkar som Yunus skö....
Första gången jag såg honom spela idag och jag måste säga att ÖSK har gjort en grym värvning. Han har ett sådant självförtroende när han spelar. Han är precis vad vi behöver! Jävla migrationsverk!

Men jag tror att det kommer lösa sig, varför skulle annars ÖSK spela med honom? ÖSK kanske vet något som inte vi vet men måste hålla tyst om det. Hoppas han får spela, han kommer göra succè i allsvenskan.
Örebro dan333
2007-02-17 18:14
Tjenare alla öskare jag undrar va e det för program man måste ha för att kunna lysna på ösk radio ?
Jönköpings Södra Frankeit
2007-02-17 17:44
Verkar som Yunus skötte sig ganska bra, det glädjer mig i sådana fall. Ni får ursäkta att jag tjatar om honom. Annars skrämmer ÖSK Ungdoms resultat. Defensiven verkar funka, endast ett bakåt på två matcher är bra.
Gefle smas
2007-02-17 17:37
tror ni saknade Larsen lika mycket som Gefle saknade Woxlin, Mattias bygger alltid upp kontringarna...
Gefle smas
2007-02-17 17:37
tror ni saknade Larsen lika mycket som Gefle saknade Woxlin, Mattias bygger alltid upp kontringarna...
Örebro Mittåt
2007-02-17 17:32
ÖSK Ungdom spelade på förmiddagen 2-2 mot div 1-laget Carlstad United. Tyvärr hade jag själv inte möjligheter att se matchen, men enligt rapporter skötte ett ungt ÖSK-lag sig väldigt bra mot värmlänningarna. Gästerna tog ledningen efter ca. en kvarts spel på ett jätteskott i krysset. I början av den andra halvleken utjämnade Christian Lumbana-Kapasa, årets speciella målskytt i ÖSK Ungdom så här långt, till 1-1 smart framspelad av Erik Nilsson.

Carlstad tog en ny ledning i den 70:e minuten efter en misslyckad bakåtpassning. Gästernas ledning blev dock kortvarig. Fem minuter senare gjorde den från ÖSK Söder inlånade Adam Botvisson 2-2 framspelad av Anton Ahlén.

Det här var talangtruppens tredje match för säsongen och fortfarande är laget utan förlust trots att alla motståndare återfunnits högre upp i seriesystemet.
Örebro ÖrebroSK
2007-02-17 17:30
Av dom spelarna som jag kollade in mest så följer här lite poäng. Poängens system är mellan 1 till 5. Detta är endast vad jag tycker personligen och alla spelare är inte medräknade.

James Frempong 3/5 Killen har talang och kommer att bli större än Näfver.

Yunus Ismail 3/5 Han MÅSTE stanna. Underbar teknik.

Ian Jeffs 2/5 Viljan finns där men i dag var han inte så bra, han kan mycket bättre.

Nedim Halilovich 0/5 I dag var inte Nedim på spelhumör.

Fredrik Nordback 2/5 Jobbade hårt men var inte så bra i första halvlek, växte i andra.

Glenn Holgersson 4/5 Matchens lirare enligt mig. Var överallt och skötte sig bra.

Joel Riddez 3/5 Skötte sig väldigt bra för att vara matchotränad.

Publiken 0/5 Jag vet att det är träningsmatch men snälla, lite applåder skadar inte! Ta av er vantarna :)

För övrigt så märks det att vi saknar Kung Larsen som fördelar bollar.
Örebro Los Flores
2007-02-17 17:04
rirobban..

Detta med FrSa... Jag blir fortfarande sjukt nervös när han får bollen... Idag gjorde han några bra saker, men samt några dåliga också !! Nej jag skulle faktiskt hellst vilja se någon annan i hans position på planen... Nästa nyförvärv hoppas jag verkligen är en högerback, för jag gillar verkligen inte Samuelsson...
Nu har jag absolut ingen aning om hur Fredrik är utanför planen, men jag antar att han är en otroligt shysst kille som är väldigt omtyckt, men på planen gör han enligt mig ingen nytta.
Örebro rirobban
2007-02-17 16:36
One¨touch//
Idag var jag positivt överraskad över Fredrik Samuelsson som hade Makondele mot sig under stora delar av matchen. Även om "Mako" kom förbi då och då så skötte sig Samuelsson bättre än vanligt tycker jag.

Yanus beräknas väl få uppehållstillstånd innan premiären av allsvenskan hoppas jag. Han är riktigt kul att se när han är på spelhumör:) Liten, kvick och smidig.
Örebro One¨touch
2007-02-17 16:12
Lördagsnytt från one¨touch!

Börjar med det positiva.
Yunus på yttermittfältet, kändes bättre än då han fick agera spjutspets. Han kom mer till sin rätt i andra 45an då han och Näfver framgångsrikt växlade kanter (mer sånt)..
Holger och Wiken som mittlås kändes stabilt, även om de inte sattes på några svåra prov idag.
Zebbes hunger var en njutning att se, and i like to see moore of that.

Mindre bra var dagens innermittfält, där passningsskugga var bekvämare att vara i än att ta några kvicka steg för att vara spelbar.
Här är jag mest missnöjd med bröderna Walkers agerande, som båda såg långsamma och otillräckliga ut. Nobbe ryckte upp sig i andrra halvlek.
Vill tränare Walker lufta så många som möjligt denna vecka eller?
Hur kan annars Yunus få spela, då man inte ens vet om han får vara kvar i landet?
Är agerandet med Yunus förenligt med en (proffsigt skött) Allsvensk klubb a´ 2007?
Visst ser jag att Yunus har kvaliteér som spelare, och han är säkert en härlig kille/människa, men är den allsvenska truppen rätt i detta läge?
Finns det verkligen inte några mer konkreta alternativ till högerbacken än FreSa? Jag tror inte på Anttonen där, utan ser honom som en offensiv kraft i konkurrens med Jeffs. FreSa kommer bli en svag länk i vår defensiv, om han får spela.
Örebro jappel
2007-02-17 16:12
Ämne: Vilket sparkapital n....
Kul att höra från någon lite utsoknes att frempong ser vass ut....(man vågar ju inte alltid lite på Brorsan, Mackan, johannes och alla andra ÖSK are som skriver krönikor :-)
Gefle smas
2007-02-17 16:09
Vilket sparkapital ni har i James Frempong, bäst på planen idag! jämn match med plus för Örebros ribbträff! vill inte se nån utvisning på RR men en frispark kunde det ju blivit! Ytterbom hade missat iallafall så... lycka till i allsvenskan där ni hör hemma!
Örebro go_osk
2007-02-17 15:58
0-0 mot Gefle i en träningsmatch så här pass tidigt på säsongen är allt annat än katastrof. Jag hade varit mer orolig om ÖSK hade utklassat Gefle efter noter. Det är inte nu som vi ska sopa banan, och dessutom är det bättre att motgångarna infaller nu än mitt under säsongen. Om vi bara har tålamod så är jag övertygad att det i slutändan kommer sluta över förväntan!
Örebro jappel
2007-02-17 15:53
Mackan det verkar som att du var bäst av alla tippare på den här sidan....du fick med dig ditt X i alla fall.
Klockrent att RR fick hålla nollan i första matchen.
Örebro jappel
2007-02-17 15:51
Ämne: "Efter 0-1 mot ....
Nice....vi sitter snällt och väntar bakom skärmen :-)
Örebro psoari
2007-02-17 15:45
Just det ja, första halvlek präglades av att ÖSK inte vann några som helst andrabollar på mittfältet, ja knappt några andrabollar över huvud taget, men framförallt så mittfältet underbemannat ut. En fråga, brukar inte Kevin, liksom Nordback, vara defensiv mittfältare. Nordback fick inte heller någon bra start (grattis till landslagsplatsen!), tror inte att han träffade med en enda passning första 15...
Örebro Chipset
2007-02-17 15:30
psoari// Min vän som åkte hit ända från Gotland för att se Gefle påstår att de började med ett rutinerat och ganska A-lagsbetonat lag. Under andra halvlek var det dock mycket nytt med Lantto, Oremo, Dahlen och Hellström etc.
Örebro ÖrebroSK
2007-02-17 15:24
Våra talanger imponerar mycket! Yunus var jättebra idag. I bland fick ÖSK igång det där fina passningspelet men Gefle är ett svårt lag att möta.
Örebro psoari
2007-02-17 15:22
Nån som har koll på vilken nivå Gävlelaget var på idag? Körde de med starkaste laget, ungdomligt, testade mycket nytt eller...
Örebro GT
2007-02-17 15:21
Matchref av Expressen, lite fövåndad att Pierre Bokvist inte kan skilja på Nedim och Johan...
Örebro psoari
2007-02-17 15:19
Johan prickade ribban förresten. Vassaste chansen på banan idag.
Örebro Chipset
2007-02-17 15:19
psoari// Håller helt med. Vill dock plusa mest för James Frempong som alltid var villig att utmana. Med sin fina teknik och sin snabbhet blir han verkligen att räkna med redan i år.
Örebro psoari
2007-02-17 15:18
Frempong var häftig att se, men det kändes som att han hade svårt att släppa bollen i tid flera gången. Passen kom först sedan han vikt in framför straffområdet och fastnat i motståndar-muren. då fanns det varken yta eller spelare med fart som kunde hinna på bollarna. Förresten var det väldigt dåligt med bra uppspel. Både Nedim och Yunus i första och Seb och Johan i andra han ta sats, springa offside, vända upp och mestadels vara på väg åt fel håll innan bollen skickades framåt. Kan väl vara bra ibland men...
Örebro psoari
2007-02-17 15:15
802 pers.
Örebro psoari
2007-02-17 15:14
Nedim var osynlig idag. Yunus rolig att se, men kanske inte så effektiv. Ösk blev riktigt bra efter bytena. Näver och Seb först och sedan Storebror walker och Johan Pettersson. Vet inte vad som saknades innan. Var det den offensiva mittfältaren, eller Sebs spelstil i anfallet. Johan var riktigt het idag, enda misstaget var väl att han inte siktade bättre när han skulle frispela Seb. Han vann bollar på mitten och ville hela tiden ha bollen. Synd att det är Nedim som han konkurrerar med. Seb är så härligt aggressiv framåt och yunus och nedim är kanske för lika för att spela i par... angenäma problem.
Örebro chilie
2007-02-17 15:04
0-0 det var inte bra i dag! ser tungt ut för ösk!
Örebro lollo_homeboy
2007-02-17 14:23
är hemma nu efter första halvlek ska bort tyvärr.. det så lovande ut.. lite slarv i uppspelen även bollarna som ska över deras backlinje träffa alltid mitt backarna i gefle.. Gefle som är väldigt starka i luften och skickar självva mycket lång bollar.. om vi tar hand om dem så kan vi straffa dem med snabbt spel på marken.. imponerad av gefles makondele och bapupa..

Såg även Ungdom innan som fick 2-2 på carlstad united.. Borde vart seger för ungdom de hade ett par riktiga bra lägen avgöra.. Bra prestation mot ett div 1 lag


hoppas nu ÖSK vinner
Örebro jappel
2007-02-17 14:11
Tänkte att det säker var bättre sent än aldrig :-)
Kan även meddela att anledningen till att det inte blev någon live från BA idag är att det inte fanns fungerande internet på plats ännu (som ni vet är det en byggarbetsplats)
Sedan har det ju varit problem med officiella också. Men detta kommer fungera hur bra som helst när det närmar sig mitten av april :-)
Örebro bleke
2007-02-17 14:05
jappel/
jättebra med en lightrapport såhär i halvtid, man bugar
Annons: