/fotboll/osk/forum/8436.aspx/fotboll/osk/forum/8436.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Mittåt
2007-02-16 15:09
När det gäller problemet med det senaste utskicket så verkar det vara som om bevisbördan ligger hos Posten.

Mitt medlemskort kom igår i ett så kallat Ekonomibrev poststämplat den 9 februari. Enligt Postens egna uppgifter skall sådana ekonomibrev delas ut inom tre (var)dagar. Ett brev som stämplades en fredag skall alltså nå sin adressat senast nästföljande onsdag. Mitt kom fram på torsdagen.

Vad som händer med dessa brev är förmodligen att brevbärarna inte sorterar med dem om de har mycket att göra utan låter dem ligga kvar till nästa dag osv. Detta skulle kunna förklara varför breven kommer fram så pass spritt. En del postiljoner är flinka och har nöjda kunder. Andra är trögare (eller sjuka och ersatta av en vikarie) och har frusterade kunder. Normalt märks ju inte denna typ av försening eftersom B-breven inte är så viktiga och en dag hit eller dit inte spelar så stor roll.

Sedan kan man kanske tycka att ÖSK skulle ha kostat på sig att skicka breven med vanlig post. Skillnaden i portat mellan vanliga brev och ekonomibrev är nämligen inte längre så stor. 5:10 kostar ett vanligt brev medan "ekonomi"brevet kostar 4:80. Med tanken på hur besvärligt Posten ofta verkar att ha att få ut sina brev skulle man kanske ha kostat på sig de extra 30 örena per brev för att vara säker på att de kommer fram i tid. Den extra kostnaden borde vill ha legat i storleksordningen 300 - 600 kronor.
Örebro initforlife
2007-02-16 15:07
Jaha där kom den också...Jappel//Det är exakt den inställningen du har som jag menar när jag skriver SEKT.ÖSk är heligt,allt ÖSK gör är bra...Farlig inställning.Jag har betalat medl. avgift för att stötta klubben och som bonus få gratis entre till träningsmatcherna,då ska dom väl kunna få ut kortet innan första matchen?Oavsett vem som trycker korten osv.Vi älskar alla Ösk,jag har gått på matcher sen 80-talet...men man måste få kritisera det man inte tycker fungerar.Hur ska vi annars kunna bli bättre?
AIK Saywee
2007-02-16 15:05
Är sekten en förkortning för sektionen? Vi har väl minst ett par sektioner, den positiva sektionen och den negativa sektionen och kanske någon mer sektion ...

... men vi är svartvita fans allihopa!
Örebro jappel
2007-02-16 14:58
initforlife //
Eller så skippar ÖSK det fria inträdet de första tre träningsmatcherna för medlemmar som gnäller.
Var nöjd istället för att dom försöker få det att fungera. (räknar du in mig i säkten skulle jag vilja se dina antagningskrav, verkar som att du tycker att alla som inte håller med dig är med i någon sorts komplott.. lite mer än lovligt paraniod)
Frågar du mig tror jag även att det spelar in att ÖSK säkerligen inte har möjlighet att trycka medlemskorten själva så måste detta skickas iväg någonstans varvid det måste samlas ihop så många som möjligt vid varje tillfälle så att man inte går back på kalaset.
Örebro Aspen
2007-02-16 14:46
Ämne: ÖrebroSk//Jag har fö....
initforlif//Även Posten medverkar i utskicken. Vi har mycket att tacka "sekten".
Örebro Chivas
2007-02-16 14:42
ÖSK!!
Örebro initforlife
2007-02-16 14:36
ÖrebroSk//Jag har för mig att det inte är första året det strular,man kanske kunde skicka ut korten lite tidigare...i omgångar...Men förlåt mig,man får ju inte kritisera någonting som ÖSk gör för sekten här inne...Värre fanatiker får man leta efter...
Örebro initforlife
2007-02-16 14:33
Rirobban//Jag hoppas du har rätt....Hoppas också att dom har flera ingångarna för bet/icke bet.
Mittåt//Tack för att du finns och vet allt...
Örebro ÖrebroSK
2007-02-16 14:30
Ämne: Jag rekomenderar all....
Det är inte ÖSKs fel att posten strular :)
Örebro Mittåt
2007-02-16 14:28
Ja, det stämmer att ÖSK Ungdom spelar uppvärmningsmatchen. Den börjar klockan 10.45 och motståndare är Carlstad United (div 1).
Örebro rirobban
2007-02-16 14:25
Ämne: Jag rekomenderar all....
initforlife//
Jag tror inte att det är några större problem. Namnen står antagligen i bokstavsordning och sen är det kanske inte så jättemånga som är på listan. Värre kanske med såna som mig som ska betala in medlemssumman på plats. Men annars så borde det inte vara några större problem.

För övrig så spelar ÖSK ungdom precis innan...
Örebro initforlife
2007-02-16 14:22
Jag rekomenderar alla att komma tidigt till matchen i morgon.Köerna lär inte bli roliga när det ska kollas av mot listorna vilka som betalat....puh...återigen har klubben i våra hjärtan klantat till det....men man är inte förvånad...
Örebro rirobban
2007-02-16 14:17
Vi skulle lätt fylla en buss från Östernärke:) Kommer ihåg förr när vi var i Allsvenskan så var det ändå massor av folk som åkte den ordinarie busslinjen 721. Vet många som säkert skulle nappa på ett gratisalternativ till matcherna...
Örebro Mr. Milton
2007-02-16 14:12
Ämne: 1.Askersund-Hallsber....
Har rötter i Östernärke och är säker på att en fullstor buss går att fylla trots storleken på orterna. Dessutom har bussbolaget ofta bussar som transporteras mellan O-backen och Örebro för service mm vilket borde kunna sponras med en billig penning.
AIK Saywee
2007-02-16 13:12
joth//
Du har så rätt när du skriver att sunt förnuft bör gälla, det klarar man sig mycket långt på.

För annars skulle vi säkert behöva årskort som är mycket större än oss själva för att få med all information om vad som inte är tillåtet på arenan.

T.ex. inte nöja oss med att det står att vin och sprit är otillåtet, utan även andra starka etanolhaltiga drycker. Droger av olika slag, brandfarliga vätskor, sprängämnen, inte skrika vad som helst, inte slåss, inte komma nakna till arenan etc etc.

Sunt förnuft behärskar som tur är de allra flesta.
Örebro Mittåt
2007-02-16 13:00
Chipset// Jag bor i Lundby och har ca. 7 km.
Örebro Mittåt
2007-02-16 12:59
Nu på vintern går det ja stadigt bussar från Örebro till Linköping och Karlstad för folk som av någon anledning vill titta på ishockey. Att man vill se Färjestad kan jag till nöds förstå, men Linköping?

Då borde det väl gå med bussning av fotbollsintresserade också. Utbudet av allsvensk fotboll här i mellansverige inskränker sig ju till ett lag om man bortser från stockholmslagen.
Örebro Chipset
2007-02-16 12:56
Mittåt// Cykelavstånd med dina mått mätt eller med mina mått (ca 2 km)? ;-) Hade för mig du bodde utanför Örebro.
Örebro Chipset
2007-02-16 12:55
1.Askersund-Hallsberg-Kumla-Berhm Arena
2.Lindesberg-Nora-Berhn Arena
3.Odensbacken-Stora Mellösa-Berhn Arena

Tre linjer som skulle kunna fungera. På 3:an blir det minibuss.
Örebro Mittåt
2007-02-16 12:54
Chipset// Jag bor ju inom behagligt cykelavstånd så jag klarar mig bra utan bil eller buss. Men för folk som inte bor i Örebro och som saknar den lokalkännedom som är nödvändig för att hitta en bra parkeringsplats tror jag buss är ett bra och praktiskt alternativ.
Örebro Toro
2007-02-16 12:48
rirobban och Mittåt //

Jag jobbar i Karlskoga nu med i princip enbart Karskogingar och jag ställer mig ruskit tveksam till att KGA skulle fylla en buss per match(snitt). Det är Degen för hela slanten här, jag är tapper med ÖSK tröjja och loggan som bakgrund på datorn men det är enbart skit man får för det =)

Linde,Nora,Fjugesta,Hallsberg,Kumla och kanske Arboga ses nog som mycket "enklare måltavlor"...
Örebro Chipset
2007-02-16 12:45
Ja du Mittåt, du kanske skulle börja ta bussen du med. ;-) Svänger ÖSK-bussen förbi dig?
Örebro Mittåt
2007-02-16 12:38
Jag tror nog att det skulle gå att fylla några bussar från Karlskoga också. Om inte annat för att det finns folk där som vill se ÖSK förlora - det får de ju aldrig göra på Stora Valla.

Skämt åsido, som grönsakshandlaren sade. Det är ju inte bara ÖSK som blir attraktionen i år utan även de besökande lagen. Och nu talar man om riksintressanta lag med kraftig mediaexponering. Det får man heller inte se på Stora Valla. Fast det är klart - frågan är om intresset räcker för att motivera 50 nytecknade årskort.

För övrigt tycker jag att bussning är en utmärkt idé. Tänk vad skönt att komma i buss till Behrn Arena och inte behöva bekymmra sig om var man skall hitta en parkeringsplats, om man skall komma i tid etc. etc.
Örebro ÖrebroSK
2007-02-16 12:26
rirobban // Du har så rätt! Allt ÖSK gör nu lyckas. Man skriver kontrakt med alla spelare, man värvar väldigt försiktigt och inga desperatvärvningar inför allsvenskan, dom skaffar fler sponsorer och arenan är snart klar, man lugnar sig med Östra ( för vem vill ha en halvfärdig ståplats i 1-2 år? ). Allt känns så bra just nu, årskorten säljs som smör och likaså medlemskorten. ÖSK satsar på dom unga. Den ända värvningen jag vill se just nu förutom Nordin är Jon Lundblad. Få hem honom i sommar så är vi ett jävligt farligt lag!
Örebro zxcv
2007-02-16 12:14
Det är alltid så mycket snack och liten verkstad om kameraförbud.

Jag var på Iron Maiden i globen i höstas.
Inga kameror tillåtna whatsoever.

I realiteten släppte vakterna in alla med kameror, för att de inte orkade ta hand om skiten.

"vad har du i fickan?"
-En kamera
"jaha, det är okej. In med dig"
Örebro rirobban
2007-02-16 11:57
Toro//
Tycker att det är bra att det görs satsningar på att höja publiksiffrorna. Kanske skulle man ha gratisbussar från Karlskoga också:) Fast de bryr sig kanske bara om Degerfors:( Hur som helst har jag aldrig kännt att klubben försökt på något större sätt locka till sig fler åskådare. Hela verksamheten verkar mycket mera proffsig nu:) Låt detta hålla i sig...
Örebro Toro
2007-02-16 11:54
Artikeln som var med i dagens NA?(alltså papperstidningen)


joth // Tack för infon,hoppas jag hinner ner nu bara =)
Örebro joth
2007-02-16 11:41
Toro//Det borde inte vara något problem... om det nu skulle vara det så går det alltid att uppgradera sitt vanliga medlemsskap till Guld eller Silver. Så med andra ord går de att fixa guldkanten på annat sätt!

//Två-årig stolt guldmedlem! ;-)

EDIT: Fick det bekräftat att alla sorters medlemsskap går att teckna vi entrén imorgon.
Örebro rirobban
2007-02-16 11:38
joth//
Tack för ett snabbt och strålande svar som alltid:) Då gör jag på det sättet så slipper jag stressa idag...
Örebro Toro
2007-02-16 11:38
joth // Funkar det med Guld Abbonemang också? DVS slänga på dom en tusing?
Annons: