/fotboll/osk/forum/8343.aspx/fotboll/osk/forum/8343.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro jappel
2007-03-20 12:16
Larsen på spelhumör och i toppform, är bland det bästa vi har i sverige.
Men en Larsen utan gott spelhumör och aningens ur form är raka motsatsen. Om han kommer fel ser han ofta extremt loj och orkeslös ut.
Men som sagt hoppas att han spelar i alla matcher (någonstans på banan i god form och på ett härligt spelhumör.)
Örebro Matthew S
2007-03-20 12:15
Oerhört osmart av Larsen tycker jag, om det nu stämmer såsom det återges i Aftonbladet. Tänk om Anttonen vägrade spela ytterback och krävde en mer offensivt inriktad position, tänk om Glenn krävde att få vara vänsterback och hotade med bojkott om han tvingas in i mittförsvaret igen, tänk om Haginge inte skulle kunna tänka sig att spela på någon annan position än yttermittfält och gråter ut i media över att han används på olika platser och hotar med strejk.

INGEN spelare är större än laget - inte ens Larsen!
Örebro Marquis de Sade
2007-03-20 12:15
Ämne: Ämne: Känns s....
Gränsen mellan en reklamman och en journalist blir diffusare för varje dag...det är viktigare att sälja sin produkt än att leverera fakta.
Kanske man ska ta detta med en nypa salt...har ju setts förr hur spelare har STORMAT ut från planen i lugn och ro.

Men det handlar ju om efterfrågan och tillgång...
Örebro jappel
2007-03-20 12:13
ja vad kan man säga? Självklart kan inte skvallertidningen ab skriva en enda rad positivt om ÖSK, utan dom måste leta rätt på massa smålögner och uppdiktade intriger.
Jag har svårt att tro att Larsen skulle vägra spela till höger då det blir frågan om arbetsvägran och utebliben lön. (som bäst betalda spelare blir intäktsförlusten stor.) och förtjänsten för ÖSK lika stor.
Så bra är inte Larsen att vi i år står och faller med honom.
Men å andra sidan är risken att det sker så gott som obefintlig.
Örebro One¨touch
2007-03-20 12:10
Hedman// Förmodligen en smula överdrivet.

Men det pyr nog en del om det i alla fall.

Larsen besitter den känsla för spelet som en kreativ innermittfälltare bör ha. Han är outstanding i den rollen i ÖSK idag. Den enda som kan bräcka honom där i modern ÖSK-tid (1985 och framåt) är Arnor Gudjohnsen.
Bröderna Walker må vara framtidsmän i ÖSK-fotbollen, men för kreativitetens skull bör de i dagsläget inte flytta på Larsen.

Om däremot Mr Walker (fadern) väljer att i taktiskt spelförstörande syfte ha 2 innermittfältare vars främsta uppgift är att sabba för den stora otäcka motståndaren, ja då får nog Larsen finna sig i att lira på någon annan position.

Men jag tycker det är lite tråkigt att Mr Walker viker ner sig så tidigt på säsongen.
Istället för att prova sitt eget kreativa spel, väljer han att i första hand se till att motståndaren inte når framgång.

Sådant rävspel kan plockas fram i serien senare, då man inser när man möter en spelskickligare och starkare motståndare. Då är det poängen som räknas, men varför redan nu?

Dock vill jag säga att jag naturligtvis inte såg matchen mot MFF, och vet naturligtvis inte hur det igentligen såg ut där ute på plan.

Hoppas bara att Mr Walker tror på sitt lag och det egna offensiva spelet, så långt in i serien som möjligt.
Örebro Los Flores
2007-03-20 12:02
Ämne: Känns som det här är....
visst är det en aning överdrivet... men jag hoppas verkligen att Lars Larsen kommer spela samtilga matcher från start (om ej skadad)... Han har betydligt mer erfarenheter än Walker junior 1... Vi får inte förlora Lasse !!
Det vore en katasrof, nej jag hejjar på larsen!!
Örebro Bastard on Parade
2007-03-20 12:00
Här kom då krisrubrikerna man har väntat på från Aftonbladet...

Är det rent skitsnack eller vad tror ni?
Örebro Hedman
2007-03-20 11:54
Känns som det här är kraftigt överdrivet eller?
Örebro Grixx
2007-03-20 11:25
Bara att lägga sig platt på marken och erkänna att webb-tv humorpriset överlägset gick till Sydsvenskan då NA tydligen lämnade walkover.Fan vilken strålande avslutning på reportaget. 10 plus!!!!!

Filmningen från tornet av NA var däremot överlägsen Sydsvenskan och gav bra översikt:-)
Örebro Bastard on Parade
2007-03-20 11:13
"Äe du bäeng i loet eller"...

Humor ;-)
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-03-20 11:09
"Deppig förlust mot ÖSK" låter som om malmö tog en träningsmatchförlust väldigt hårt.
Örebro ÖSKare i exil
2007-03-20 10:42
Ämne: Ämne: Babykla....
Jag tycker det ser naturligt ut. Sen är det ju givetvis ett medvetet val av redaktionen att ta med det.
Örebro ÖSKare i exil
2007-03-20 10:41
Sydsvenskans reportage...stor humor. Men även utan det lite intressantare än NAs. Bättre ljud till bilderna, bättre intensitet i bilderna där NAs hade tysta pauser medan spelet gick. Samt ett längre inslag med Sören.

E.Shams. Nog så läskande förslag men jag vet inte om jag vågar tro att vi klarar ett sånt offensivt spel. Larsens placering på mittfältet tror jag skall bero lite grann på motståndet vi möter. I en central position får vi mer nytta av hans skott samt att han kan fördela bollar till kantlöpare. Ett lag som ställer upp som malmö där det blir väldigt trångt i mitten kanske det är mer intressant med Lars på kanten för att han ska få mer yta och tid. Det betyder dock att spelet blir uppbyggt via just den kanten. Det känns lite lättare att försvara mot då det ger mindre möjligheter för bollhållaren. Kantbytet i samband med målet var läckert dock.

Så många möjligheter. Men stadigt försvarsspel och snabba spelomvändningar tror jag är att vänta snarare en ultraoffensiv när Allsvenskan börjar.

Stort + till Mattew S till hans knivskarpa replik till delväckio.
Örebro Joerny - Put your hands up for Örebro
2007-03-20 10:32
BabyKladde// 4500 sålda årskort är riktigt bra om man tänker på att förra årets publiksnitt låg på 5358 åskådare.
Örebro jappel
2007-03-20 10:17
Ämne: Babykladde? Professi....
det är väl ganska tydligt att det hela är regiserat.. fast ganska kul ändå :-)
Örebro rirobban
2007-03-20 09:27
loppy//
Helt rätt. Det spelar väl ingen roll för oss hur många spelare som var i straffområdet eller inte. Det blir mål och då är det ju extra dåligt av Malmö FF ifall det bara var en spelare av oss i straffområdet. Nu var ju inte målet det enda vi hade direkt. Chansmässigt utklassade vi dem och att de har mera boll är väl fint för dem. Men man gör inga mål bara genom att hålla bollen inom laget!
Örebro Sekt. E
2007-03-20 09:07
Ill Communikation// Helskön avslutning på reportaget! Sydsvenskan har uppenbarligen lite självdistans, till skillnad från Åkerby. Lycka till framöver.
Örebro loopy
2007-03-20 09:04
Ämne: Det vore väl rätt lu....
Även om ÖSK bara hade haft en spelare i straffområdet räcker det ju när inlägget är bra och han är omarkerad. Faktum är ju att både Nedim och Rodevåg är helt omarkerade och Dixon som försöker nicka bort bollen ligger rätt nära Nordback(om jag ser rätt). Både Nedim och Stefan var med i förspelet på vänstersidan/mitten för att sedan ta löpningen in i straffområdet. Man ser ju väldigt tydligt att när rodevåg drar iväg på sin löpning så är det ingen i malmö som följer med så där har nog malmö lite att jobba på.
Malmö FF Ill Communication
2007-03-20 09:02
Babykladde? Professionellt av Sydsvenskan?
Det är väl ganska tydligt att kameramannen "jävlas" med sin kompanjon. Och att redigerarna i Malmö inte klipper bort det är ju enbart kul. Det blir en bra start på dagen. Mer sånt, överallt, så blir livet mycket roligare.

Grattis till vinsten och hoppas "Glassa-Glenn" fortsätter sköta sig som mittback.
Örebro BabyKladde
2007-03-20 08:48
Enligt exilgnagare.com har ÖSK sålt 4500 årskort!
Örebro Matthew S
2007-03-20 08:47
Det vore väl rätt lustigt om domarna bara dömde "fel" åt ena hållet. Rimligtvis borde väl båda lagen ha missgynnats av en vilsen domherre?

Bagdad-BobSören försöker ju också påstå att ÖSK bara hade en spelare i straffområdet när det blev mål. Är han så dålig på att räkna, är han blind eller har han bara superkort minne?
Örebro BabyKladde
2007-03-20 08:45
Ståplats årskorten som finns att köpa.

visst är detta nytt för i år???
har inte sett det tidigare inom ÖSK...
..men tycker det är en bra sak för dom som går varje match men inte vill sitta på sittplats av olika skäl.
Örebro Hjortsberg
2007-03-20 08:30

Hehe, först var det domarnas fel, sedan blev det skador och sist otur. Det enda som Bagdad-Bob glömde var underlaget.

Har alltid undrat var Morgan Pålsson tog vägen förresten, nu vet vi. Dessutom är det precis sådär jag bäst trivs med personer från den södra landsänden, dvs att skratta åt. Både Hipp Hipp, Philemon Arthur och Bröderna Lagerståhl kan få mig att gapskratta. Trodde dock att humoristikern Åkerby var från Sthlm-hållet.
Örebro BabyKladde
2007-03-20 08:26
Proffisionellt gjort av Sydsvenskan. *HAHA*

Sen att Åkeby inte vågar erkänna något positivt om ÖSK märker man i det inslaget, Han snackar bara om MFF!
Örebro Ericson
2007-03-20 07:55
Har ni kollat på hela tv-inslaget från sydsvenskan? Slutet var nog det roligaste jag sett. Skulle fan platsa i något humorprogram.
Örebro rirobban
2007-03-20 00:41
Angående nicken "Delväckio" så är han ett skämt... om det är någon som INTE ska komma in och snacka just nu så är det en bajen-supporter (eller vad han vill kalla sig). Flera har tippat fjolårstrean att åka ur serien i år och det finns ju saker som pekar på det. Men jag tror det lyckas hålla sig runt en 9:e plats trots allt. Men åker de ur så är inte jag den som först kommer att gråta tårar direkt!


EDIT: Hattrick av mig:) Hoppas jag kan göra något liknande imorgon på FC Kubisztals träning. Med detta vill jag främst påminna om att jag har skapat ett lag med Kubanerna. Är du intresserad att vara med så får du gärna höra av dig... besök gärna denna sida:

www.laget.se/kubanerna

sidan är just nu huvudhemsida för laget men när grusplanspreojektet drar igång här på svenskafans så hoppas jag att vi får en egen lagsida här:=)

Väll mött /Robin
Örebro rirobban
2007-03-20 00:37
Ämne: 322 anmälda.....
Härligt... om alla dessa 322 personer (japp jag med) tar med sig en kompis var så blir det ännu roligare. Ut och ragga folk alla som anmält sig, vi ska f*n fylla Strömvallens bortaläktare rejält! Tänk också att det går en alternativ buss + sneåkarna... vi är redan uppe i över 400 skulle jag tro. Igår var det exakt 3 veckor kvar till matchen... om 10 nya anmäler sig för varje dag så blir det exakt 200 personer till, alltså skulle det hela vara uppe i 522 st + sneåkarna + extrabussen:)
Örebro rirobban
2007-03-20 00:32
Blir svårt att nå 100 000 inlägg innan preimären. Då ska det skrivas ca 175 inlägg/dag. Men om alla dagar blir som gårdagens så är det inga problem.

sekt b//
Håller helt med... har den mannen någon gång skyllt en förlust på det egna laget och kritiserat sitt egna lags spel? Nej jag tror inte det och det är därför Malmö aldrig kommer att nå toppen med han som tränare. Han vill inte se att hans spel inte fungerar utan fortsätter att mala på med det. Malmös namnkunniga spelare ska allt klara av bättre!
Örebro sekt b
2007-03-20 00:04
Ämne: Sydsvenskan har uppd....
så pinsam han är herr åkeby!
bortförklaringarnas mästare.
Örebro Lagge
2007-03-19 23:58
Ämne: Ämne: 322 anm....
Anmälningarna strömmar in i en väldigt jämn takt och någon ifif-effekt har ännu inte synts till.

Som du nämner så hoppas jag också innerligt att spelarna kommer dra nytta av vårat stöd, vilket jag nästan är helt säker på, då det kommer vara bättre än hemmaplan ;)
Annons: