/fotboll/osk/forum/8342.aspx/fotboll/osk/forum/8342.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSKare i exil
2007-03-20 16:10
Ämne: Jag tycker det är he....
Vad gäller Malmö matchen så var mannskapet något decimerat för mittfältet. Men kan nog hålla med att jag gärna sett Jeffs en match till på innemittfältet.

"Ian Jeffs: Stel i låret. Vilar som säkerhetsåtgärd.

Johan Pettersson: Problem med ljumskarna.

Kevin Walker: Ont i en fot

Sebastian Henriksson: Ont i en vad. "
Örebro Erki
2007-03-20 16:03
Jag tror det är viktigt att ingen i laget känner sig helt säker på en plats i startelvan på sin position. Det kommer att få spelarna att hela tiden kämpa för att visa att de vill ha sin plats.
Örebro DaSa
2007-03-20 16:01
Sen så skulle jag nog hellre sett att MFF kvitterade, det känns lite för bra just nu...:) Det största orosmomentet är om Nedim måste hem till födseln precis innan premiären.
Örebro DaSa
2007-03-20 15:59
Jag tycker det är helt rätt att av Patrick att låta hans söner få mycket speltid nu, blir Larsen skadad så har vi ingen riktig back-up där förutom dem. Men sen kanske man kan fråga sig varför Patrick inte spelat in t.ex. Jeffs eller Nordin på den positionen, speceillt Jeffs gjorde ju en bra insats där.

Som avslutning så tror jag att Larsen kommer höja sig ngr snäpp när det drar igång på allvar, motivationen är kanske inte den högsta då han antagligen känner sig rätt så säker på sin plats.
Örebro ÖSKare i exil
2007-03-20 15:50
Tycker det är kul att spelarna uttalar sig istället för att vi möte en väg med inövade klyshor som inte säger nånting. Sen får man väl vara lite källkritisk till mans.
Örebro Erki
2007-03-20 15:44
Ang. Larsen

Lars har gett aftonbladet en anledning till att skriva kris-artikeln om ÖSK.
Han kunde ha sagt "Jag spelar där tränaren vill ha mig" som alla andra brukar göra. Istället säger han "jag VILL inte spela som höger mittfältare (buhu)". Antagligen blev Larsen sur i fredags också när Walker flyttade upp honom på topp. Aftonblaskan är jäkligt duktiga på att förstora upp saker, men det finns ju alltid något som ligger bakom.
Örebro ÖSKare i exil
2007-03-20 15:33
Konkurrens, talang, erfarenhet, mod. Truppen har ALLT!
Örebro Fair Play
2007-03-20 15:31
Adios//
Om du läser på officiella så kan du se att det inte blir någon av de spelare som var i elden mot MFF. Det blir ett ungdomsbetonat lag enligt Håkan Juhlin.
Örebro Adios
2007-03-20 15:26
Blir det ett renodlat reservlag mot DIF imorgon? Eller kanske ett 50/50? Någon som vet?
Örebro rirobban
2007-03-20 14:58
Kronblom//
Visst ska han spela på det centrala mittfälet. Men ifall han blir fastlåst där inne (vilket inte var allt för ovanligt i superettan heller) så tycker jag att han ska gå ut till höger i såna matcher. Alternativet kan vara att Jeffs är högerytter och att han och Larsen kan byta position med varandra rätt som det är i matcherna.
Örebro Kronblom
2007-03-20 14:55
Nej,nej,nej...Larsen ska spela på det centrala mittfältet och ingen annanstans,alla minns väl när Lundin slängde runt Larsen på diverse positioner när han var coach för ngra år sedan och jag hoppas att Walker börjar med samma idé.Yttermittfältare ska bestå av löpvilliga och snabba spelare,typ Anttonen,och Larsen är väl ingen speedkula,direkt.
Hoppas Walker tänker om och fortsätter använda Larsen på det centrala mittfältet där han hör hemma!
Örebro Laurent
2007-03-20 14:39
Jag är lite kluven i frågan Walker vs. Larsen.

Walker har i mina ögon inte nått upp till Larsens nivåren ännu. Tyvärr har jag inte kunnat se mer än matchen mot Gefle iår så det är möjligt att han blivit bättre. Walker kan jag tänka mig har det i sig, och om han kan bli en sämre variant av Fabregas. (bra i svenska mått alltså)

Larsen har inte visat de kvalitér som han hade i början när han spelade här. Och jag tror inte han är bättre iår. Han har ett grymt spelsinne men är som sagt inte vad han varit.

Jag tror dock att det, precis som krönikören här skrev, kommer gagna ÖSK att ha alternativ på possitionerna
Örebro go_osk
2007-03-20 14:36
Ämne: Nog om Aftonbladets ....
Håller med. Jag inbillar mig att det var de "gamla" försvarstakterna som återuppstod igår. Om vi klarar av att kombinera det med en sprudlande offensiv så ser det minst sagt ljust ut. Mitt intryck från träningslägret på Cypern är att det verkar ha tränats väldigt mycket snabba omställningar och kortpassningsspel, så ambitionen och förutsättningarna till en underhållande fotboll finns helt klart där.

Om vi dessutom får tillbaks de spelare som tycks dras med lättare skavanker så ser framtiden ännu ljusare ut.
Örebro jappel
2007-03-20 14:36
Viktigast är att vi krossar degen.
Även om vi ställer upp med dett ungdomslag.
(har för mig att laget som vann med 8-0förra året var ganska ungdomligt det också.
Örebro Farsen blir till Guld
2007-03-20 14:24
Nog om Aftonbladets skvallerjournalistik.

SÅ skönt att läsa en artikel igen om hur innefektiva motståndarna är och hur defensivt ÖSK spelar. Och så skönt att vi tråkvinner med 1-0. Hoppas journalistena enligt tradition skriver om vårat tråkiga spel och hur plastgräset påverkar i allsvenskan sen också. Så skönt att vara tillbaka och jävlas med fotbollssverige!
Örebro Joerny - Put your hands up for Örebro
2007-03-20 14:22
Ämne: Hejsan!
Vet någon n....
Det kostar 50 kronor på träningsmatcherna. Om ÖSK ställer upp med division III-laget eller ett b-lag vet jag inte.
Degerfors EddieL
2007-03-20 14:17
Hejsan!
Vet någon nånting om kostnad imorn?
Inte kan det väl kosta nåt att se en Juniormatch, mitt på blanka dan?
Örebro Sekt. E
2007-03-20 14:07
Pinsamt av Aftonbladet. Så enkelt är det. Ingen skillnad alls på deras "journalistik" och rent fabricerande i många fall. Men det är klart. Om man inte har några andra talanger än att ljuga för att lura folk att köpa en risig produkt, och ej heller betänkligheter kring sin egen yrkesverksamhet, då är det ju bara att köra. Vafan, efter ett par år ger det kanske en bostadsrätt på kungsholmen och gratisöl någonstans.
Örebro ÖrebroSK
2007-03-20 13:39
För övrigt så tror jag inte en sekund att Larsen kan peta Jeffs på högerkanten. Och att Robort Walker kan peta Larsen på innermittfältet? Knappast.. Aftonbladet kan INGENTING om sport!
Örebro ÖrebroSK
2007-03-20 13:37
Aftonbladet är så patetiskt! Men det mest patetiska är att folk köper den dag efter dag och går på sånna här saker. Typen som köper Aftonbladet är allmänt gnälliga av sig i vardagen. Dom tror världen går under för var dag som går pga Aftonbladets dagliga skandal/kris löpsedlar!

Sportbladet är oftast 70-80% icke sport. Varför skriver dom inte om ÖSK stabila spel mot påkostade Malmö? Att ljuga om Larsen är viktigare.
Örebro Joerny - Put your hands up for Örebro
2007-03-20 13:30
Här är mitt hypotetiska förslag på hur laget skall se ut om alla skulle vara tillgängliga och i toppform samtidigt

-------------------------Peter Westman
Patrik Anttonen - Magnus Wikström - Patrik Haginge - Joel Riddez

Nordin Gerzic - Kevin Walker - Lars Larsen - Kristoffer Näfver

-------------Nedim Halilovic - Stefan Rodevåg

Gjorde lite ont att peta klasspelare som Sebastian Henriksson och Fredrik Nordback. Men Nordin Gerzic och Kevin Walker har visat tendenser som verkligen imponerat på mej.

Vill bara förtydliga att jag inte ser det här som en trolig startelva. Utan bara en lek med tanken om vad dom skulle kunna prestera om alla hade en riktigt bra dag.
Örebro joth
2007-03-20 13:26
Kan bara instämma, Go Matthew, go... på dom bara. :-)
Örebro # brorzan
2007-03-20 13:18
Matthew S visar sjukt bra försäsongsform!
AIK Saywee
2007-03-20 13:02
Ämne: Usch, vad jag retar ....
Mycket bra inlägg!!!
Örebro Joerny - Put your hands up for Örebro
2007-03-20 13:01
Kanske är det sydsvenskans "stjärnreporter" Håkan Malmström som tipsat AB. Kan tänka mej att dom var tvugna att skriva nått negativt om ÖSK efter att det bara har varit dystra rapporter från MFF-lägret.
Örebro jappel
2007-03-20 13:00
na kommer säkerligen inte göra någonting alls av detta då det säkerligen inte existerar något problem. Na är i alla fall en någorlunda seriös tidning. (jämfört med ab är den ju nästintill sanningen (inga kopplingar till pravda dock:))
Örebro Bastard on Parade
2007-03-20 13:00
Matthew S//

Klockrent idag igen!
AIK Saywee
2007-03-20 12:59
Ämne: Oerhört osmart av La....
Kommer ihåg som barn hur tråkigt det var att ibland få stå i mål. Tänk om Peter Och Richard vill vara med de andra och spela "ute"?
Örebro Matthew S
2007-03-20 12:56
Usch, vad jag retar mig på Aftonbladets artikel.

1.) Rubriken: "Stjärnan hotar med bojkott"
Inte någonstans i artikeln finns ett citat som motiverar en sådan sensationsrubrik. Men man skall ha i åtanke vad det är för tidning.

2.) Underrubriken: "Petad av tränarens son"
Det är en träningsmatch, ÖSK har två talangfulla Walker-söner i truppen klart som sjutton att man vill testa alternativ. Att påstå att Larsen är petad känns smått överdrivet. Speciellt som han startade matchen. Inte att förglömma är att vi har två alternativ på högerkanten (Johan och Jeffs) skadade samt ett tredje alternativ spelar på högerbacken (Anttonen). Vad fanns det egentligen att välja på i denna match som högerytter när man vill testa Anton som högerback mot kvalificerat motstånd? Nordin Gerzic? Fredrik Jansson? Richard Richardsson?

3.) Pratminus: "Jag har spelat innermittfältare de senaste tio åren. Det är sådan fotbollsspelare jag är och det har jag varit sedan jag var ung i Danmark."
Jaha, så vad skall man tolka ur det. Att det inte går att lära gamla hundar sitta? Alla vet att Larsen är innermittfältare i första hand och har spelat som sådan tidigare i karriären. Tror att artikerförfattaren försöker att, med detta citat, ge mer "tyngd" åt sin artikel. Men i verkligheten gör det ju inte ett dugg för att stärka hans tes om att en bojkott eller skandan är i görningen.

4.) Pratminus 2: " Nej, jag vill inte spela som högermittfältare."
Ett helt normalt citat. Jag vill inte dammsuga hemma men inte hotar jag med bojkott av affärer som säljer dammsugarpåsar för det (även om AB säkert skulle kunna få det till något sådant). Den berömda fjädern har blivit till en flock med fåglar som skulle från ansamligen av tranar vid Tisaren att skämmas.

5.) Enligt uppgift: "Något som, enligt uppgift till Sportbladet, fick Larsen att ilskna till så rejält att sportchefen Lennart Sjögren tvingades kalla till fredssamtal.
Enligt uppgift till Svartvitts forum fick artikelförfattaren extra betalt av sin uppdragsgivare för att hitta på (läs: fabricera) skandaler under sin arbetssemester på Cypern. Detta "Enligt uppgift" ger skribenten oanade möjligher att fabricera enligt eget tycke och smak och sedan hänvisa till källskydd.

Obs: Jag säger inte att det som står i AB inte är sant. Jag tycker bara att artikeln i sig är väldigt mager och rubriksättningen verkar vara rejält överdriven. Läser man artikeln finns det INGET, absolut inte något, som kan ge ens en hint om att Larsen överväger en bojkott.

Skall bli mycket intressant att läsa vad mer seriös media (läs: NA) gör av det hela. Samt om officiella hemsidan kommer att skriva något.
Örebro jappel
2007-03-20 12:53
Mittåt //
Vist och sansat talat som vanligt :-)
Annons: