/fotboll/osk/forum/8335.aspx/fotboll/osk/forum/8335.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro rirobban
2007-03-22 00:08
gile//
Vem är "Larssen"? Förra säsongen spelade inte Walkerbröderna speciellt mycket. Var knappast därför Mirza fick gå upp. Anttonen, Larsen, Nordback och Nävfer fyllde mittfälet så bra ändå.

Sen tror du alltså på allt sportbladet skriver? Och varför nämner du inte de utlänningarna som går bra i ÖSK? Halilovic, Jeffs och Yunus. Lever du på en annan planet eller?
Örebro gile
2007-03-22 00:04
Vad det gäller MIrza så är det Walker som har fört bort honom....han lät Mirza spela på topp och skämma ut sig för att hans söner ska ha plats på mitten...men det var ju oxå MIrzas fel för att han tackade ja...han borde ju veta att han har inget att göra på topp...kunde vara hans död men han trivs i Landskrona bättre än här och tjänar dessutom mkt mer pengar....Titta nu vill Walker att Larssen ska spela högerytter för att sönerna ska spela...det är ju överdrivet...inte med Larssen oxå herregud...
Örebro jappel
2007-03-21 23:58
Alla spelare behandlas GARANTERAT lika av ÖSK
Att du känner dessa spelare personligen gör ju bara dina uttalanden här värre!
Blandar du in Mirza och Kuhi i diskusionen kring Nordin så gör du honom garanterat en björntjänst!
Mirza och framför allt Kuhi har haft chansen att visa vad han går för i flertalet Svenska klubbar, vill minnas att han även försökte spela till sig kontrakt ute i europa utan att lyckas.
Kanske är det så att du och dina kompisar helt enkelt inte är så bra som ni tycks tro! Har det någonsin slagit dig?
Fotboll är bra på just det sättet att det spelar ingen roll hur man ser ut eller var man kommer ifrån, gör man bara det man ska bättre än alla konkurenter så lyckas man! och får spela, och kan avancera.
Örebro rirobban
2007-03-21 23:57
Ämne: och dagens match var....
Jag dömmer han inte allt för hårt i denna match, men bättre hade han absolut kunnat spela än vad han gjorde idag. Men han har inte heller presterat på den nivå som du talat om i matcher då ordinarie laget funnits brevid honom. Men som sagt blir han säkert en okej inhoppare denna säsong.
Örebro rirobban
2007-03-21 23:54
gile//
Varför har varken Kuhi eller Jelecák lyckats i ÖSK då? Om alla dessa är så bra kan man ju fråga sig varför Mirza idag är i Landskrona BOIS och varför Kuhi är i syrianska fc??
Örebro gile
2007-03-21 23:52
och dagens match var ösk undom men 2-3 spelare från a-truppen....men inte ens ronaldino skulle ha lekstuga med sådana medspelare mot dif...och vad tror ni att dif är???
Örebro gile
2007-03-21 23:48
Jag känner personligen NOrdin,MIrza Jelecak, kuhi
och jag vet oxå vad dom tycker om hur klubben fungerar och hur det är för dom att vara invandrare och göra karriär i det här landet...man måste vara minst 3 gånger bättre än andra för att lyckas....och varför har jag valt att skriva så till er är för att ni har redan börjat att hugga ner Nordin utan att vet vad han kan....dom flesta har sätt NOrdin första gången idag i ösk tröjan jag har sett honom i bosniska landslaget (pojklandslaget) och har sett honom sedan han var 7 år...jag vet oxå vad alla tränarna har pratat om honom...det är en född spelare...samma med Mirza, har kännt honom sedan han kom till sverige...jag blir förbbanad när folk hugger i vissa utan att veta vad dom pratar om...
Örebro rirobban
2007-03-21 23:48
Se länktipset. Jag har nu lagt ut den första (av väldigt många) filmklipp om ÖSK. Denna är en lite äldre till att börja med då detta är från träningsmatchen mot Gefle i början av försäsongen. Endast 1:a halvlek också. Men det kommer att komma mycket mera :=)
Örebro jappel
2007-03-21 23:42
Ämne: Jag gillar Nordin me....
Det är nog ingen som ogillar spelaren i fråga, säger bara som den gamla sagan, att om man ropar vargen kommer tillräkligt många gånger utan att det kommer någon varg så är det ingen som tror på en när den verkligen kommer.
Och gile har höjt nordin till skyarna ganska många gånger nu utan att han har presterat något speciellt. (ta bara dagens match då han borde ha haft lekstuga med dif försvaret hela tiden...vad jag förstått så lyckades han inte med detta ens en gång (vill motvilligt minnas att matchen slutade utan ÖSK mål))
Örebro Chipset
2007-03-21 23:41
Jag är en Nordin förespråkare. Man jag känner inte igen honom riktig just nu. Han ser lite hämmad ut i sitt spel. Kanske är detta bara ett rent konditionproblem. Så nedtränad som han är nu har han väl aldrig varit. Men det kan också vara så att Nordin först och främst ska ses som en offensiv mittfältare. Han behöver bollen längs marken och han gör sig bäst när han med flera alternativ har mod och teknik att göra det oväntade. På sikt, med lite kondis, kan han bli en bra ersättare till Larsen.

Bye the way, på platsen bredvid Nordback ser jag helst följandespelare i rangordning:

1. Jeffsy
2. Larsen
3. Henriksson
4. Rob/Kevin Walker
Örebro rirobban
2007-03-21 23:34
E.Shams//
Så sant så. De som spelar i världens bästa klubb (ÖSK) ska vi självklart stötta till 100%. Däremot stöttar jag inte "gile"...
Örebro E.Shams
2007-03-21 23:31
Jag gillar Nordin men han har en god bit kvar till att bli en ordinarie spelare i Allsvenskan.

Förvisso har gile en orealistisk världssyn men jag anser att vi inte bör ogilla en viss spelare för att någon på ett forum har en övertro på sin idol.
Örebro rirobban
2007-03-21 23:28
gile//
"hur FAN vet du vem som är 5 eller förta anfallare??"

så lyder en mening från dig lite längre ner... om inte ordet "fan" är en svordom så vet jag inte vad som är det.

Bara som svar på att du inte visste att det var en svordom.-..
Örebro rirobban
2007-03-21 23:25
gile//
Angående debatten om Allbäck och Zlatan får du ta på landslagets forum här på svenskafans. Allbäck har inte gjort något fel. Han har hoppat in när Zlatan töntat sig genom att bojkota landslaget och dessutom har Allbäck gjort det bra.
Örebro jappel
2007-03-21 23:24
Ämne: Visste inte att det ....
det är väl snarare ditt resonemang som är att tänka med hjärtat.
Vi ska dock hålla oss från dessa vi och dom diskussioner på det här ÖSK och fotbollsforumet!
Örebro Erki
2007-03-21 23:23
jappel//
475 + alla dom som gick in gratis genom Max
Örebro jappel
2007-03-21 23:21
475 åskådare på en u/b lagsmatch i mitten av mars! inte illa! Kul för ÖSK-U spelarna att få spela inför lite folk i alla fall. (antar att snittet i div3 ligger kring 150 eller så.
Örebro gile
2007-03-21 23:19
Visste inte att det var något svordom!!!
Jag skriver i alla fall som jag tycker och inte som det passar mig eller någon annan!!! Men man försöker alltid att sänka invandrare och när det visar sig att dom är bra då är han allas favorit som Zlatan typ...svenska media har försökt knäcka honom på alla möjliga sätt och nu gråter dom efter honom...kommer ihåg komentarena i VM när dom sa att dom klarar sig utan Zlatan att Allbäck är bättre och bla bla... vilken idiotiska saker man kana komma med...gemföra Marcus Allbäck och Zlatan hahha.... sådana saker märker inte ni som inte är invandrare för ni är oftast lika och tänker likadant men för oss gör det ont och det svider när rättvisan är orättvis!!! var realistiska och tänk inte med hjärtat utan med hjärnan!!!
Örebro jappel
2007-03-21 23:16
Mackan //
tack för infon från dagens match förresten!
(börjar ta dina rapporter för givna, och det kan väl aldrig vara bra :-)
Örebro jappel
2007-03-21 23:11
Mackan //
bra att du styr upp lite här!
Jag vet att jag är alldeles för tollerant. Men ska jobba på det, så du slipper gå med saxen hela tiden.
Örebro Mackan
2007-03-21 23:02
gile//
Jag förstår att du gillar Nordin, det står dig helt fritt att hylla honom till skyarna och tycka att andra ÖSK-anfallare är sämre, rentav usla.

Men det står dig inte helt fritt att skriva "gå och häng dig" till andra skribenter. Gult kort!
Örebro Joerny - Put your hands up for Örebro
2007-03-21 22:57
19 dagar kvar!
Örebro gile
2007-03-21 22:56
det är klart att jag snackar bra om Nordin när han är bra!!! Samma sak som Zlatan hade man lisnat på svenska experter då skulle han sitta på bänken i mff:)))) och inte vara världens bästa spelare inte konstigt att han skiter i såna människor och i landslaget:)))
Örebro rirobban
2007-03-21 22:53
gile//
Jaså så det finns en gud iaf? Kanske ska du sluta upp med dina svordomar ifall du tror på honom;) Jag säger att jag ser han som 5:e anfallare och det står jag för. Yunus har imponerat stort under försäsongen och Henriksson blev vår bästa målskytt i superettan förra säsongen! Min åsikt...
Örebro Mittåt
2007-03-21 22:52
jappel// Det ligger en hel del i det du skriver om ara-kuhi fenomenet. Genom att höja sin idol så okritiskt till de allra högsta skyarna blev de flesta andra bara mer kritiska till Herish.
Örebro gile
2007-03-21 22:51
hur fan vet du vem som är 5 eller förta anfallare?? Det vet ju inte ens gud nu... men Nordin blir den 3 tror jag...såsmåningom blir han den första
Örebro rirobban
2007-03-21 22:50
jappel//
Du är en klok man. Jag hade/har inget emot Nordin... men när en sån som "gile" kommer in och tror att han är truppens bästa så måste man försöka förklara för denna okunniga person att detta är verkligheten och inte något som antagligen bara finns i "giles" drömmar. För vad har Nordin hittills gjort? Inte ett smack som är värt att nämna utaom hans första ingripande borta mot GAIS, då han dribbla bort tre spelare. Men hans andra ingripande var inte fullt lika bra (straff till GAIS och 1-1)!
Örebro Bastard on Parade
2007-03-21 22:49
Jag tror nog att vi alla kan komma överens om att Nordin har spännande egenskaper som fotbollsspelare. Däremot för att kunna utnyttja dessa till fullo måste han träna både snabbhet och uthållighet. När han kommer upp i samma nivå som de övriga spelarna då blir han något att räkna med.
Örebro jappel
2007-03-21 22:47
Ämne: Jag tycker inte att ....
så sant så sant.
Örebro jappel
2007-03-21 22:46
Jag tror stenhårt på Nordin, men enögda fanatiska forumskribenter som gile kan göra att en spelare blir illa omtyckt eller sågad om han inte presterar lika bra som Zlatan utan att ha gjort något illa alls förutom att ha blivit hausad alldeles för mycket.
Bäst att tagga ner en del gile, för Nordins skull!
Annons: