/fotboll/osk/forum/82.aspx/fotboll/osk/forum/82.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro # brorzan
2017-08-01 22:48
Jag har inget att säga i den långa diskussionen som varit. Jag ville bara skryta om min fina stjärna! :)
Örebro Örebro-Hjärta
2017-08-01 22:42
@KalleTeodor - Admin:


Svarar enbart för att det är ett inlägg från Admin. Jag bedriver inget drev, har inte tagit fel på person, ekonomin försattes i mer eller mindre i fritt fall när den högsta ansvarige försvann -90. De två efterföljande ordföranden kunde inte reparera skadan trotts hårt arbete och desperata chansningar som tyvärr gick fel och det ledde sedermera till en tvångsnedflyttning som iofs kan diskuteras.

Admin: Tacksam att du/ni gjort er besväret att spåra mitt IP-numer som visar att jag enbart använt pseudonymet Örebro-Hjärta. Minatankar har ju påstått annat. För övrigt har jag ingen lust att träffa personen ifråga irl, har gjort det allt för mycket i tidigare arbete och inte minst sedan han hotade skribenten pemo med våld öga mot öga.

Håller förövrigt med om att mycket kan tas via pm.

Brandao: Du har pm.
Örebro Minatankar
2017-08-01 22:41
Namn: KalleTeodor - Admin
Sänt: 2017-08-01 22:09 Ändrat: 2017-08-01 22:12:28
//

Vederbörande har angivet personliga uppgifter till annan skribent som visar på att han uppträder under minst en annan pseudonym och i så fall med annan dator och/eller under 2016.

Både Sieverto och ÖSK-Hjärta far med osanningar i samma sak och det finns en koppling mellan åtminstone en av dem till en tredje, mycket känd pseudonym som utmärkt sig på detta forum.
Örebro Sieverto
2017-08-01 22:12
@KalleTeodor - Admin:

Hann posta mitt inlägg innan jag såg.

Bra jobbat admin.
Örebro Sieverto
2017-08-01 22:12
Suck. Ständigt denna MinaTankar, det börjar nästan påminna om en annan Nisse som härjade här i 10 år och aldrig kunde se sin egen del när det rådde konflikt.
Orkar inte ens bemöta hans senaste inlägg då han sitter och gissar hej vilt.
Jag heter Sivert i andra namn och behöver inte ett dugg promota mitt namn för alla här. Kan gärna ta det på pm som jag erbjöd MinaTankar.

Örebro KalleTeodor - Admin
2017-08-01 22:09
Hej Forumet. Nu har jag läst ikapp dagens skörd av inlägg och den cirkus som drog igång vid 10-tiden i förmiddags. Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att min bedömning är att Mintankar och Örebro-Hjärtas beef går långt tillbaka i tiden. Vill ni göra upp om den föreslår jag att ni ses i verkligheten och pratar ut om det som hänt. Det är så lätt att göra övertolkningar och missförstånd online. Det förutsätter naturligtvis att Örebro-Hjärta inte misstagit Minatankar för att vara någon annan. Brandao påpekar så sent som 21:22 att ÖSK ordförande vid tvångsdegraderingen hette Ove Lindqvist och Minatankar beskriver själv att han inte var inblandad i ÖSK vid den tiden utan verkade inom ÖSK cirka 15 år tidigare. Kurosalw Mibisztal rättar 21:56 att det var Rose-Marie Frebran som var ordförande när ÖSK tvångdegrades. Så, om det finns någon ynka chans om att du tagit fel på person Örebro-Hjärta så bör du fundera på om ditt drev mot Minatankar är riktat åt rätt håll. Det har varit en rad hårda ord, men egentligen ingenting som bryter mot några forumregler på annat sätt än att det antyder mot personliga påhopp och att de bör tas via PM istället. Vilket också Hitta avslut! påpekar klokt 21:21. För övrigt kan jag bekräfta att det IP-numer som Örebro-Hjärta använder endast har använts av just DET användarnamnet under 2017. Det går att se i SvenskaFans bakgrund. Så ur det perspektivet har också du Minatankar lite att fundera över. Det är inte alltid helt rätt att anklaga någon för att använda fler än en pseudonym när det kanske inte förhåller sig på det viset. Slutsats: Ta era diskussioner via PM istället. Ingen annan än ni är intresserade av den. Jag står vid mitt ord från 12:06 att det inte blir några varningar eller avstängningar idag.
Örebro Kuroslaw Mibisztal
2017-08-01 21:59
Dags för admin att agera!!!
Örebro Kuroslaw Mibisztal
2017-08-01 21:56
#Brandao
Det var väl han som inte kunde vända skutan, men när beslutet om degradering togs var Ros-Marie Frebran ordf.
Örebro Brandao
2017-08-01 21:22
@Örebro-Hjärta:

Föråt om jag lägger mig i, men var det inte Ove Lindqvist som var ordförande när ÖSK degraderades?
Örebro Hitta avslut!!
2017-08-01 21:21
Yasin bör enbart knipa igen. Stå och säga sånt här i pausintervjun, rent av korkat! Dessutom mot föreningen han slog igenom i och föreningen som han får träna med när det behövs. Har t.o.m för mig att han firade sitt mål väldigt glatt! Örebro-Hjärta, Det är ganska grova anklagelser du kommer med mot MinaTankar. Är du fel ute så bör det vara ajöss för din del för alltid här på forumet... hur som helst så får ni gärna ta det på PM.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-08-01 20:51
@Snö:


Jo men även så, så kan han ju naturligtvis inte säga det öppet inför kameror.
Det vore som att också stå och säga "Nä, vi ställde inte upp med bästa laget i dagens svenska-cup match" efter ha vilat 3-4 spelare
Örebro Empes
2017-08-01 20:50
@Snö:


Nja, knappast tramsigt. OM han skulle stå för det så skulle han väl troligen bli bestraffad för fusk?
Häcken Willforce
2017-08-01 20:19
@Solzjenitsyn:

På bilderna ser det ut som Binaku börjar släpa foten en stund innan kontakten sker. Hade han inte gjort det hade jag blivit förgrymmad om det inte blåsts straff.
Som situationen nu blir är jag lite kluven. Det är ju definitivt kontakt, men han vill ju filma till sig den innan med.
Örebro kenya
2017-08-01 20:09
@Snö:


Skulle inte alls bli förvånad om ett erkännande skulle leda till avstängning.
Örebro Snö
2017-08-01 19:40
Axens "timeouts" vet väl alla om, tramsigt att han inte kan stå för det;)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Sunnanlid (2017)
2017-08-01 19:20
"Sen anklagade han Martin Lorentzson för att fejka skada strax innan ÖSK:s kvittering – så att Alexander Axén skulle hinna få ut direktiv till sina spelare. Det – mitt i pausintervjun med Cmore, vilket omgående gav rubriker.
– Ja, jag såg det. Det är kaos. Jag pratade med Axén och sa: "Vi har skapat kaos nu". Men, jag har egentligen ingenting att säga om det. Det är sagt ...
Men du är fortfarande övertygad om att det var en fejkskada?
– Hundra procent. Hundra procent.
Vad säger du om att man gör så?
– Ibland kan det vara bra att göra så. Speciellt om man möter bra lag på bortaplan, om man har ett jävla bra tryck på sig. Och om man trycks ned, då kan det vara bra att lägga ned en spelare.Och Yasin erkänner att samma sak hände under hans tid i Örebro, även om han menar att det inte var han själv som la sig ned.
– Nej, nej. Det var ytterbackarna, säger Yasin och fortsätter:
– Det hände ett par gånger. När vi mötte AIK borta och sådana lag.– Vi snackade lite innan matchen. Jag gillar Axén väldigt mycket. Jag har inget emot honom. Jag gillar alla spelare och ledare. Axén lyfte mig och min karriär, och gav mig självförtroende."
Örebro Minatankar
2017-08-01 19:07
@Solzjenitsyn:
Men snälla du. Om helt felaktiga uppgifter sprids om dig på nätet så skulle du säkert också få behov att rätta till dem. Vem vill få en sådan negativ beskrivning publicerad som inte har någon koppling till verkligheten? Och dessutom flera gånger sedan ett år tillbaka. Endera är detta ett stalker som av någon konstig anledning är ute efter mig och bara hittar på eller så har vederbörande tagit fel på mig som s k klubbdirektör 1988-1989 och två ordföranden i ÖSK som också jobbade i banker och som var verksamma under år som ÖSK hade ekonomiska problem långt efter det jag slutade. De ekomiska problem som fanns när jag kom in i klubben redde vi ut på ca 1,5 år.
Örebro Solzjenitsyn
2017-08-01 19:05
Är det nån som sitter på ett NA-abonnemang som kan förmedla Yasins förklaring till sitt uttalande i halvtid igår.
Örebro Solzjenitsyn
2017-08-01 19:00
Kan inte de äldre gardet på det här forumet tagga ner lite?
Använd PM för era dispyter.

adde787 Om man värvar in en stor target bredvid Kennedy, vad gör vi då med Besara? Han har ju varit fenomenal efter sommaruppehållet. Jag vill gärna ha in en ny anfallare som kan ersätta Sköld, gärna någon med lite andra kvaliteter än Kennedy för att kunna variera vårt spel.
Örebro Minatankar
2017-08-01 18:22
@Örebro-Hjärta:
Du måste blanda ihop mig med person som varit ordförande i ÖSK och som jobbat i andra banker än vad jag gjort. Det finns två sådana personer som varit ordförande i ÖSK efter det att jag slutade. Det skiljer ju 15 år på mitt engagemang som ansvarig tjänsteman i ÖSK och det du skriver!
Örebro Örebro-Hjärta
2017-08-01 18:18
@Minatankar:


Du gör allt för att få mig avstängd eftersom sanningen svider.

Admin: Jag drar mig frivilligt tillbaks, tror man kan skilja på folk och fä ändå på detta forum. Att vissa saknar självinsikt kan jag inte göra något åt mer än att hålla mig till sanningen. Dessutom har jag bara haft ett pseudonym.
Örebro Minatankar
2017-08-01 18:09
@Örebro-Hjärta:
Får jag be administrationen att återigen stänga av Örebro-Hjärta som dessutom uppträder under andra pseudonymer. Jag slutade i ÖSK 1989 och klubben fick problem med sin ekonomi 2005 då man tvångsdegraderades. När jag lämnade klubben 1989 hade vi högst sponsorintäkter av alla klubbar, ökat publiken kraftigt och vänt ett kraftigt ekonomiskt underskott till ett motsvarande överskott under de ca 1,5 år jag var ansvarig tjänsteman i klubben. Vi var inte alls favoriter till något SM-guld 1989. Med andra ord är allt fantasier som Örebro-Hjärta nu upprepar på detta forum återigen. Jag har varit medlem sedan unga år, själv spelat i juniorlaget, haft son i ungdomslag, är aktieägare, skänkt pengar, varit med i styrelsen, varit sponsor, är guldmedlem mm. Detta mitt stora och långa engagemang under årtionden har inte det minsta med Axén och Nordin att göra. Jag var ordförande i Rynninge IK när de var där för ca 10 år sedan. Det är den koppling jag har till dem. Jag arbetade i tio år på en regionbank och i sex år på en annan. Inte konstigt att byta jobb ibland. Återigen rena rama påhitten! Hur kan Örebro-Hjärta tillåtas hålla på med dessa påhopp och vilda fantasier? Ska sådant bara rendera en månads avstängning? Det tar ju aldrig slut. Han har under flera pseudonymer skrivit om detta flera gånger. Det kallas att vara en stalker.
Örebro Örebro-Hjärta
2017-08-01 17:45
@Minatankar:
Admin, hoppas du håller ditt ord, är trött på att bli avstängd pga av Minatankar. Minatankar: Det är ju uppenbarligen inte bara jag som fattat att du har en egen agenda. Personligen tror jag att inte du brytt dig ett smack om ÖSK om det inte varit för din kompis Axén (F-låt Alic som du skriver) och din gunstling sedan Rynninge Nordin. Tror många vill veta inklusive NA varför du lämnade ÖSK i sticket när vi var favoriter till SM-guld. Handlade det bara om att Roffe Z inte dansade efter din pipa? Alla här kan ju se hur du alltid skyddar Axén din kompis (utan meriter) och Nordin. När de båda är borta tror jag du drar som en avlöning igen, precis som du gjorde när vi jobbade på den stora banken mm, mm. Vet att du aldrig kommer att erkänna det, men vi som jobbade i klubben när du drog hade ett jättejobb att rädda ekonomin efter dig, tyvärr lyckades vi inte och Lagrell fick ett lätt jobb med att tvångsnedflytta oss.
Örebro adde787
2017-08-01 17:00
Sommarens mest överraskande värvning!!
Länktips: ibb.co/gHmsKk
Örebro Minatankar
2017-08-01 16:30
@Sieverto:
Förstår att du inte vill bli påmind om hur du skrev en massa skit om att jag skulle ha svikit ÖSK för snart 30 år sedan. Varken du eller någon annan vet hela bakgrunden till varför jag slutade i ÖSK. Stå för vad du skriver och stå upp med ditt riktiga namn i stället för att gömma dig ynkligt under en pseudonym. Dessutom torde det vara helt ointressant för andra att läsa om vad som hände så långt tillbaka. Bygger inte mina synpunkter och idéer på någon stolthet. Att jag skulle vara känslig och ofta skriva att jag ska gå ur forumet blir inte sannare bara för att du upprepar det i din iver att göra illa.
Örebro Erik Wärlegård
2017-08-01 16:19
Nytt avsnitt med Axén.
Örebro adde787
2017-08-01 15:54
Skulle gärna vilja se 2 värvningar detta fönster. Framför allt en anfallare men skulle gärna se en ny vänsterback och sälja Logi. Dessa spelare skulle kunna vara alternativ. Kanske med vad som händer med Plesis en mittback till skulle behövas också.

Vänsterback
Taye Taiwo: Tidigare i Milan, Turkiska ligan samt HJK Helsingfors. Känns som en spelare med stor internationell erfarenhet . Just nu utan kontrakt

Kevin Conboy: Dansk som gjort en a-landskamp, har tidigare spelat i Holalnd för Utrecht. Utan kontrakt.

Arthur Boka: Har gjord 85 landskamper för Elfenbenskusten och spelat för stora klubbar så som Stuttgart och Malaga lämnade FC Sion i februari.

Erdin Demir. Trelleborgsprodukt numera i den Belgiska ligan där han knappt får spela. Sitter på utgående kontrakt och skulle vara en jättetillgång.

Anfallare
Mervan Celik: Vore en grym spelare att få in tror han skulle passa i vårt sätt att spela. Snabb i djupled. Är utan kontrakt

Mathias Ranegie: Typisk axen spelare som har kört fast vore grym att få in som stor och tung target bredvid Kennedy.

Robin Simovic. Har faktiskt flyttat till Japan efter varit ganska produktiv i Helsingborg, ingen aning om han vill flytta hem.

Fitim Azemi. Norsk striker som gjort det bra i den norska ligan, fick lämna Tel Aviv för en månad sedan.

Svårt att beräkna om dessa värvningar skulle vara realistiska går på fotball manager kunskaper bara
Örebro Sieverto
2017-08-01 15:46
@Minatankar:

Bra att du kan svälja din stolthet när du har fel. Jag har inte skrivit något "skit" om dig mer än att du är känslig och ofta ska "lämna" vilket du bevisligen gjort ofta men du kan pma mig om du vill prata ut men vi ska inte besvära med våra "bråk" på våra duktiga admins.
Örebro Minatankar
2017-08-01 15:40
Sieverto // Du har skrivit så mycket skit om mig som du hittat på så jag har inget förtroende för dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Sieverto
2017-08-01 15:20
MinaTankar// Offerkoftan är På som vanligt. Om du hade passat på och orkat läsa så hade du sett att de var böcklingens inlägg jag svarade på och riktades sig mot. Du är så snabb på tro att folk alltid vill dig illa bara för du får kritik, har oftast försvarat dina åsikter när jag hållt med.

Ge dig.
Annons: