/fotboll/osk/forum/8169.aspx/fotboll/osk/forum/8169.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Mittåt
2007-05-09 13:07
Tuff arbetsmarknad?

Svennis har nu via sin agent låtit förstå, att han skulle vara intresserad av att diskutera det nyligen vakanta jobbet som Manager hos Newcastle United.
Djurgården zorro1
2007-05-09 12:13
bison/

jag tänker: tänker ni att det finns någon i allsvenskan av samma kaliber som Riddez?
Annars - vart tänker ni att ni ska ta en vänsterback ifrån? Kan bli dyra pengar för ett fattigt ÖSK.
------------------

En andra tanke: Om de dyra pengarna trots allt spenderas på en väl fungerande position där vi tom har vår kapten så tänker jag att Riddez troligtvis hamnar i en utlandsklubb. Då får One Touch också sin vilja igenom- fast han kanske hellre ser honom i ett gnetande div 1 lag.

Hrm.. detta scenario kan iofsig kan vara bra för Ösk´s ekonomi. Att sälja namndroppade spelare.
-------------

Ni vet ju redan resterande av mina åsikter - jag tog nog rekord i inläggslängd igår så att säga.
--------------
Örebro bison
2007-05-09 11:55
Ämne: Bison// Vi behöver b....
Jag vet att du inte nämnde Näfver, det var jag som funderade vidare på vad följderna skulle bli av en ny vänsterback och var Riddez skulle hamna.
Örebro Mittåt
2007-05-09 11:29
I kväll spelar reservlaget mot IFK Kumla i Folksam Cup. ÖSK kommer till start med ett lag som i stort överensstämmer med det som spelade mot Gefles reserver. James och Yunus saknas dock. Återkommen är Kevin och eventuellt även hans storebror. Johan och Nordin bildar anfallspar mm. mm.
Djurgården zorro1
2007-05-09 11:15
One Touch!

OK, tack för att jag fick avsluta diskussionen först och främst.

Jag ville inte ändra ditt sätt att tänka. Finns ju människor som inte ens inser Ronaldhinos eller Ronaldos otroliga fotbollsförmågor så ma tycker ju helt enkelt olika.

Jag tycker dock det är mycket tur att kunniga och högt uppställda fotbollsmän (för visst f-n är det oftast män det handlar om) ser kapaciteten Riddez besitter. Dock kanske landslaget inte ens är något mål. Vem vet.

Ha en bra dag One Touch. Stå upp för ÖSK! Vilka som än må spela!Örebro Chipset
2007-05-09 11:09
Jon lundblad, varför inte?
Örebro Toro
2007-05-09 11:03
M. Platini // Glenn-ramsan myntades dock inte i stockholm som du verkar tro utan ett gäng mil söderut men iallafall.


Så fort man nämner namnet Örebro så får man höra ett "Trääääälit" trots att detta uttryck,och gnälligheten i allmänhet inte alls är så utbredd som folk tror.

Saker sitter kvar,Glenn grejjen e ganska rolig å kommer nog sitta kvar läänge än,och jag kommer nog få vänja mig vid ett "trääälit" varje gång jag berättar att jag är Örebroare.

Grattis till vinsten och välkommen åter =)
Örebro One¨touch
2007-05-09 10:53
Bison// Vi behöver bättre konkurrens från klassspelare på dessa positioner, sedan får Mr Walker avgöra vem som ska spela.
Jag har inte nämnt Näfver.
Mitt resonemang som bottnar i ett inlägg från igår, handlar om hur laget ska kunna utveklas till något bättre än det vi har idag.

Får jag välja mellan Näfver eller Riddez på vänstermitten, så väljer jag Näfver alla dagar i veckan.
Till alla rabiata så kan jag tillägga att det handlar om spelarnas prestationer på banan, inte hur de är som individer. Alla är förmodligen kanonkillar!
IFK Göteborg M.Platini
2007-05-09 10:48
Alla må heta Glenn i Göteborg:

Taget från er matchanalys, börjar bli lite trött på den ramsan nu. Inte för att den på något sätt känns nedtyngande eftersom den refererar till den absolut framgångsrikaste epok något svenskt lag erfarit (två Uefa-cup titlar, Europacup semifinal, rankade som tvåa i Europa) Skönt att höra att ni är så k*ta på att härma stockholmslagens speciellt eftersom den enda spelaren på Bernarena i måndags som hette Glenn inte spelade i blåvitt.
Örebro bison
2007-05-09 10:35
Ämne: Zorro//
Anttonen är....
Med en ny vänsterback antar jag att du placerar Riddez utanför laget. för du tänker väl inte flytta upp honom i banan på Näfvers bekostnad?
Örebro One¨touch
2007-05-09 10:31
Zorro//
Anttonen är en klassspelare, utan tvekan.
(Dock vill jag se honom som högermittfältare)
Utan att gå in på detaljer, så tvekar jag starkt på att han kommer bli den storback vi önskar.

Mikael Nilsson, Alexander Östhlund är några omskolningar som gått bra.

Angående 3 mål på vänstersidan så var det Du själv som menade att statistiken visade att den sidan hade Riddez täppt till. Jag skrev något som bevisade motsatsen.
Och naturligtvis vet jag att det är ett samspel mellan lagkamrater och lagdelar.

Den som lever får se, men jag tvivlar starkt på att Riddez kommer att spela i landslaget.
Min önskelista inför transferfönstret, eller framtida säsonger, står i allra högsta grad fast.

*Högerback
*Vänsterback
*Kreativ innermittfältare
Örebro 1908
2007-05-09 09:58
Gordon/ Åsa-Nisse är borttagen
Örebro Mittåt
2007-05-09 09:42
Jag tror inte att Reims skulle ha något emot att släppa iväg Jon en månad tidigare. Deras serie är färdigspelad och klar redan under maj månad och efter detta representerar han enbart en lönekostnad sett ur klubbens synvinkel. Frågan är snarast om Jon är villig att bryta upp från sitt förhållandevis välbetalda jobb en månad i förväg. Det bästa vore givetvis att få honom på plats ännu tidigare även om den formella övergången inte kan ske förrän sommarfönstret öppnas den 1 juli.
Sverige Substitut
2007-05-09 09:38
Sekt. E
Tack, tydligen måste man ha med en massa löjliga smileys för att folk skall förstå att man skriver ironiskt. Men med tanke på den extremt pinsamma debatten om nationalsången (inklusive namninsamling mot att den skall spelas) kan jag samtidigt förstå om folk trodde det med flaggor var på allvar.
Örebro ÖSKÖSK
2007-05-09 09:35
Sersant // Tack :)


Jag tycker vi ska få hem honom och som joth skrev längre ner, skriva ett 1 års kontrakt eftersom han skadar sig hela tiden.
Örebro Sersant
2007-05-09 09:31
Ämne: När går super Jons k....
31 juli
Örebro Sekt. E
2007-05-09 09:29
När jag läste Substituts inlägg var det ett STORT mått av ironi i det.

Angåenden FreSa så visst finns det stunder då han är begränsad. Kanske fler än för vissa andra i laget. Men.... i matchen mot Ica var det absolut inte han som var tungan på vågen, och i matchen innan var han duktig. Senast tyckte jag att MW såg otroligt tung ut och Seb också.

Örebro ÖSKÖSK
2007-05-09 09:25
När går super Jons kontrakt ut? Skulle väl vara trevligt om han kunde komma i sommar?
Örebro Romano
2007-05-09 09:23
Substitut:

Om du på allvar menar att alla Svenska flaggor runt BA ska plockas ner så är du Edit av red: Här framför "Romano" onödiga otrevligheter som klipps bort. Återupprepning undanbedes.

Den ska Svenska fanan ska ALLTID vara högt hissad och vi som bor i detta land ska känna en enorm stolthet och trygghet när vi ser den!

10 4

Örebro Grixx
2007-05-09 08:46
Angående Fresa som jag senast gav konstruktiv kritik åt här på svartvitt så fanns det flera spelare som var klart sämre mot ICA. Han spelade inte lika positivt som i förra matchen men han klappade inte heller ihop som andra gjorde.

Det kan räcka med gnället nu.
Örebro pemo
2007-05-09 08:43
Ibland är det svårt som åskådare att förstå det tränarna ser som självklart. Diskussionen om Fresa och hans duglighet påminner lite om läktarsurret som fanns kring Jonas Pelgander. Han rosade inte heller marknaden men spelade ett antal matcher i allsvenskan. Har tittat påNA:s Webb-TV och kan konstatera att första målet var ett lamt agerande av MW. Hur kan han spela ut en lös boll när ingen ÖSK:are finns i närheten? 2 -0 kommer till efter ett tveksamt ingrepp av först Fresa och sedan MW. 3 - 0 står nämsta ÖSK:are och tittar på Olsson 4 - 0 , tja det målet lär vi få dras med hela året. Nog var Olssons snyggare och Hagges mål mot TFF en bättre prestation. Om det skall kallas årets mål, borde skytten själv haft för avsikt att göra mål. Tror som de flesta att Vasqez försökte med ett inlägg.
Örebro Los Flores
2007-05-09 07:24
chipset...

TACK för dem orden!!

Det har jag länge velat sagt... skrev ett likadant inlägg som du nedan (dock inte så bra detaljerat) ;)
Örebro joth
2007-05-09 07:10
Intressant att det nu bara skiljer 3 poäng mellan toppen och botten.

Enligt NA är Jon Lundblad intresserad av att komma hem till ÖSK i sommar... kan han tillföra något? Skadebenägen? 1 års kontrakt?
Örebro Farsen blir till Guld
2007-05-09 05:34
Substitut/ Hoppas du har en gnutta ironi och att du skämtar om det du skriver. Håller helt med chipset.
Sverige Substitut
2007-05-09 01:24
Förläng kontraktet med Fredrik Samuelsson. En oerhört lojal lagspelare som var den ende som stod upp i första halvlek mot Trelleborg när resten av laget vek ned sig kapitalt. Vill verkligen inte se någon ny ytterback i ÖSK. Fredrik har mängder av rutin, är löpstark och har agerar i defensiven som en ytterback bör. Hoppas man inte ödslar tid och pengar på att leta en ny ytterback.

Gerzic tillbaka till tvåan! Sämsta värvningen sen Gulli Jonsson. Usch.
Örebro kocken..
2007-05-09 00:58
Rirobban/ Det är din åsikt och den respekterar jag. Vissa matcher håller jag med dig.
/Henriksson har en väldigt proffsig inställning ja.
Håller med om att han ska upp på topp bredvid Nedim. Där tror jag att han funkar bäst.
Örebro Chipset
2007-05-09 00:55
Jag tycker inte det går att försvara Samuelssons plats längre. På dessa 3-4 år har han gjort en handfull matcher som man kan säga var riktigt bra! Senast mot Trellborg var han bra i första halvlek men inte så bra som Anttonen var i sina första allsvenska matcher som högerback. Visst, han klarade av defensiven bra och stod upp när de övriga dalade men hans offensiv är så gott som obefintlig och han lyckas alltid ta åtminstone några beslut som riskerar att bli helt matchavgörande i negativ bemärkelse. Så kunde det också blivit i TFF matchen.

Fredrik verkar vara en grymt trevlig person med stort ÖSK-hjärta/fighter-hjärta. Men nu har vi hållit på så här år ut och år in och nu måste det vara slut. ÖSK kan inte ge fler chanser, ÖSK måste inse det alla andra inser, Fredrik håller inte! Jag har själv gett honom nya chanser år efter år och ibland har jag verkligen trott att han skulle kunna utvecklas. Men även jag måste nu ställa mig till den skara som vill se någon annan på högerbacken snarast. Jag bedömmer inte Fredrik som person utan enbart som fotbollspelare och det är det många glömmer.
Örebro rirobban
2007-05-09 00:39
kocken//
Igår får man helt klart skylla på laget och inte en spelare som du säger. Men Samuelsson har överlag gjort mindre bra insatser i den svartvita tröjan.

Tycker däremot inte om de som klagar på Henriksson. Han får flytta runt på alla möjliga positioner och jobbar i alla fall på. Nästa match vill jag se honom tillsammans med Halilovic på anfallet. Rodevåg ovh Nedim hittar ju aldrig varandra!
Örebro kocken..
2007-05-09 00:26
Fredrik Samuelsson var riktigt bra mot Trelleborg.
Mindre lyckad sist, men han var ju inte helt ensam om att ha en dålig dag eller???
ÖSK-KARL med flera! Vad/vem är det du älskar egentligen?
Inte fan är det Ösk iallafall. Att skriva ner egna spelare på det här sättet får mig att må illa.
Tror ni att ni har mer koll och är bättre än Walker här inne? Vore FreSam så usel borde han inte ens vara uttagen på bänken!!!
Sverige Substitut
2007-05-09 00:22
Jag funderar på att starta en namninsamnling mot att vissa av flaggstängerna på Behrn Arena har den svenska flaggan. Bara hälften av dem har ÖSK-flaggor. Givetvis skall alla ha ÖSK-flaggor. Det är ju inte Sverige som spelar.
Annons: