/fotboll/osk/forum/8156.aspx/fotboll/osk/forum/8156.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Mittåt
2007-05-16 12:29
Emra givetvis.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-05-16 12:27
Vem bryr sig om Emra?allvarligt?
AIK Saywee
2007-05-16 12:18
Oavsett vilket landslag det handlar om känns det lite onödigt präktigt att kräva spel i landslaget samtidigt som man hotar att annars spela i ett annat, vem tror han att han är egentligen?
AIK Saywee
2007-05-16 12:15
Skit att Westman inte kan spela, han har faktiskt startat mycket bra.

Hade Emil knockat en hockeymålvakt på "liknande" sätt hade han blivit nedslagen direkt!

Tur för honom att det var fotboll, men obegåvat, vårdslöst och orutinerat var det!

Apropå Emra, låt han gå till Bosnien ;-)
Örebro Erki
2007-05-16 12:15
Ämne: Men.... Att Emra ser....
Om ni läser artikeln förstår ni att Emra talar om U21-landslaget och det håller väl alla med om att han borde få chansen där?
Örebro Mattias69
2007-05-16 12:14
Ämne: Läste i någon kvälls....
Jag tror inte han har så mycket för det uttalandet.

" Vi har inte en aning om vem den här spelaren är, säger Bosnien- Herzegovinas förbundskapten Fuad Muzurovic till FotbollDirekt.com"
Örebro Sekt. E
2007-05-16 11:23
Men.... Att Emra ser sig som så bra för att han fått en bra start på Allsvenskan är ju bara jönsigt. Vem skulle han peta, Allbäck?? Johejdu Emra. Det är ju som om jag skulle kräva en plats i Investors styrelse för att jag fixade en ny kund till firman idag. Maka på dig Peter, här ska jag sitta...
Örebro Chivas
2007-05-16 11:00
Forza svartvitt!!
Örebro Sektion-e
2007-05-16 10:31
Ämne: Läste i någon kvälls....
Jag tror helt klart att Emra skulle göra bra ifrån sig när han får chansen i landslaget, men att kräva en plats då anser jag att Emra drabbats av hybris
Länktips: kuban.blogg.se
Örebro Aspen
2007-05-16 10:28
Ämne: Ämne: Jag tyc....
Håller med. Wikström gjorde en dålig match. Det gör alla spelare någon gång. Problemet ligger i det offensiva spelet (=Walker) och/eller de offensiva spelarna.
Örebro pemo
2007-05-16 10:27
Läste i någon kvällstidning att EMRA kräver en plats i landslaget. Annars går han till Bosnien.
Känns tongångarna igen?
Örebro Sektion-e
2007-05-16 10:22
Ämne: Jag tycker inte att ....
Vad har Wikström gjort för fel? JAg upplever att det inte är backlinjen som är problemt om man bortser från IFK matchen. Porblemet ÖSK har är att man inte spelar så som man bör göra. Ge rätt bollar till våre skicklia anfallare. Dax att vanka Mr Walker och sätt fart på inläggen.
Länktips: kuban.blogg.se
Örebro Sektion-e
2007-05-16 10:19
tycker det är intressant att någon tar upp detta. Jag tror på Sport ska satsa på cupen. Jag vill att vi ska ut i europa. Det har vi lag att klara av.
Länktips: kuban.blogg.se
Örebro Los Flores
2007-05-16 09:27
vad säger ni... ska vi satsa på svenska cupen i år eller ska vi satsa på att komma högt upp i tabellen i årets allsvenska?
jag tycker att vi ska försöka vinna svenska cupen...
flores
Örebro Adios
2007-05-15 21:26
Kul för Degen med lite framgång.
Hoppas att de klarade sig utan skador också.
Örebro Mittåt
2007-05-15 21:21
Om ÖSK och Degen går vidare till nästa omgång och sedan lottas mot varandra så har ÖSK hemmamatch oberoende av vilket lag som dras först. Följande gäller nämligen:

Omgång 3 – kvartsfinaler
Geografisk fri lottning. Seger i bortamatch ger hemmamatch i kommande omgång. Har båda lagen segrat hemma eller borta är först draget lag hemmalag. Lag från Allsvenskan och Superettan ska ha bortamatch mot lag från lägre serie. Allsvenskan och Superettan jämställs i detta avseende.
Örebro go_osk
2007-05-15 21:18
Malmö lyckades med både tur och skicklighet att kriga till sig 3 poäng i derbyt mot Helsingborg. Jag tror därmed att vi får räkna med att di blåa kommer fyllda med självförtroende på söndag.

För övrigt anser jag att Seb ska få en ny chans på topp. Betänk ändå att han vann den interna skytteligan i fjol.
Örebro Mittåt
2007-05-15 20:37
MaSa har sett rejält ringrostig ut. Det kan givetvis ha ett visst sammanhang med att han tvingats ut på högerkanten, men ändå. Nu är han visst skadad igen på något sätt. Han var inte med till Grimsta igår.
Örebro Mittåt
2007-05-15 20:36
Mackan// Om du vill se ÖSK spela mot Jönköping Södra i Cupen, så lär du få vänta tills minst nästa år. De förlorade mot IFK Värnamo i förra omgången.
Örebro Marcus Avenbrand
2007-05-15 20:16
DaSa//Ja, han har spelat en del b-lagsmatcher. Det märks dock att det återstår en del i bl.a. tajming innan han är redo för allsvenskt spel.

Chipset//Bästa lottningen i cupen vore J-Södra på bortaplan tycker jag. Snacka om härlig arena och en sommarmatch vid Vätterns Strand vore en verklige höjdare. Och så ser man att J-Södra redan fått respass. Nåja... en hemmamatch mot HIF-Henke får det bli då. :)
Örebro DaSa
2007-05-15 20:12
Jag tycker inte att Wikström förtjänar ytterligare en chans i startelvan, ge Glenn chansen nu. Han lär ju vara taggad mot sin gamla klubb. Förresten hur har MaSa skött sig? Spelar han b-lags matcherna?
Örebro Chipset
2007-05-15 20:11
Nu åker Degen ur cupen också... Jag njuter oavsett om det är avsiktligt eller inte.


Edit: Det gör jag självklart inte. Möter gärna Degen i cupen.
Örebro Marcus Avenbrand
2007-05-15 19:22
Inget att oroa sig för mina vänner. Vi ställer bara upp laget som i träningsmatchen mot Malmö (fast med viss modifikation och med Haginge i stället för Holgersson och Henriksson i stället för Walker). :)

Richardsson
Anttonen - Wikström - Haginge - Riddez
Larsen - Nordback - Henriksson - Näfver
Rodevåg - Halilovic

Fast talar lite mot mig själv med denna startelva. För mig är Pettersson supergiven till höger på mittfältet.
Örebro Bastard on Parade
2007-05-15 18:29
Jag tycker ofta att Rodevåg verkar söka sig till högerkanten, någon mer som tänkt på detta? Är det för att Henriksson inte ligger tillräckligt högt upp i banan eller är det så enkelt som att det är dit passningarna kommer?

Även jag tycker att våra forwards har arbetat över för stora ytor. Detta är till stor nytta för laget, men kanske inte så bra när det gäller att producera mål? Jag tycker inte att Halilovic t ex har visat samma skärpa framför mål som förra säsongen. Visst, det är i en högre division, men avsluten från hans sida är inte lika kyliga som de var i Superettan.
Örebro Farsen blir till Guld
2007-05-15 17:41
Förresten så ryktades det på jobbet häromdagen att Abgar Barsom var på G till klubben. vore väl en OK ersättare till Larsen??
Örebro Farsen blir till Guld
2007-05-15 17:38
Jag tror inte laborerande med startelvan och olika sifferkombinationer är rätta medicinen just nu. Att spelarna får känna trygghet för det spel de tränat på under hela försäsongen betyder mycket. Sen har ÖSK haft ett rejält oflyt. Kunde med lite tur haft 3 pinnar mot Gefle,Gais, och kanske till och med Bajen. Det är nog bara att köra på och ha tålamod som det ser ut just nu. Chipsets uppställning ser intressant ut men kanske ska nötas in under ett lite längre uppehåll än att göra det mitt under säsong.
Örebro joth
2007-05-15 17:34
Marta//Du har helt klart en poäng där. Här sitter vi och berömmer hur mycket Nedim och Rodevåg jobbar och sliter... men precis som du är inne på så är det kanske det som är felet!
Nedim och Rodis ska ligga centralt, annars blir där ju tomt...

Så låt kantspelarna jobba medans Nedim och Rodevåg målar.
Örebro Grixx
2007-05-15 17:22
ÖSK-Karl//Självklart går det att hitta en hel del positivt om ÖSK i rikspress och Tv/Radio.


Örebro Marta
2007-05-15 17:22
Små reflektioner

Svårt att komma in som reservmålvakt och känna att detta kan vara chansen man får att visa vad man går för på ett bra tag fram över (med tanke på Westmans fina inledning). Att vara tänd som utespelare, bli lite nervös o göra ett misstag behöver inte innebära en katastrof, Samma sak gäller tyvärr inte för en målvakt. Gäller att han kommer in i matchen direkt

En annan sak som jag funderat kring är hur anfallsspelet fungerar. I mitt tycke opererar både Halilovic och Rodevåg över på tok för stora ytor. Med den spelidé som nu finns, med offensiva ytterbackar och duktiga tekniska kanstspringare som stöter högt upp i banan torde detta inte behövas. Vi behöver någon som tillbringar mer tid kring målområdet, ta en löpning som aningen mer utvilad och dyka upp på rätt plats på returer och snabba inspel. Trodde Rode skulle fungera som detta, men tycker inte det är så det verkar vara sagt i laget. Rode kämpar springer och får välförtjänst mycket beröm för detta Kanske springer han dock för mycket så att chanserna försvinner när de väl dyker upp. Vill ha honom i en annan roll. Han vill kanske visa för mycket. Behöver känna trygghet och det kan han nog ghöra först när han satt ett par strutar.

När det gäller diskussionen kring ÖSK:s viktigaste spelare som ibland dyker upp skulle jag vilja utnämna centrallinjen med Halilovic, Larsen, Nordback, Hagge, Wickström och Westman som toppar med sina olika men lika viktiga egenskaper. Fungerar spelet för dessa så spelar ÖSK bra. Saknas någon utav dem eller har en dålig dag så är det hårt jobb för de övriga att täcka upp de egenskaper som försvinner. Visst är kanterna viktiga i ÖSK:s spel, men i mitt tycke inte lika viktiga. Många fina anfall har byggts upp på dessa men det är inget man bygger en match på.
Örebro Chipset
2007-05-15 17:21
BoP//Fräsch idé! Varför inte spela denna formation:

-------------Rodevåg--------------
---------Larsen---Nordin----------
--Näfver------Nobbe-------Halilovic
---JoRi---PaHa---MaWi---PaAn------
Annons: