/fotboll/osk/forum/8081.aspx/fotboll/osk/forum/8081.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Mittåt
2007-06-15 16:10
Ikväll tjuvstartar den 10:e omgången av alltid lika intressanta div 3 Västra Svealand. Det är IFK Ölme som kommer till stan för att på Trängen göra upp med Örebro Syriansk-Brasilianska om de trepoängen. I syrianernas senaste match mot Franke gjorde brassarna fem av de sex målen. Slump eller tillfällighet - det kommer man kanske att få reda på på Trängen ikväll. Mitt grundtips är dock att det blir värmlänningarna som visar hur fotboll skall spelas.

Talangtruppen, numera tvåa i tabellen, åker i morgon till Runevallen i Kungsör för ett nappatag med ortens bollklubb. KBK, inför denna säsong nedflyttade från tvåan, riskerar att halka ner en division till om de inte snart skärper till sig ordentligt. Tillsammans med två västeråslag ligger de på nedflyttningsplats med bara fem poäng. En till synes enkel match för ÖSK Ungdom. Jag har dock en del onda aningar och tror att de unga ÖSKarna kommer att få jobba ordentligt för poängen. Gräs har inte direkt varit något favoritunderlag i år och laget har bara tagit en av nio möjliga poäng på det underlaget så här långt. Nåja, vid det här laget är gräsplanerna säkert betydlgt jämnare och då blir också ÖSKs spel i motsvarande grad bättre.

Omgångens intressantaste match, om man bortser från ÖSK U, kommer att spelas i Karlstad. Serietrean FBK kommer att ställa en allvarligt menad fråga till serieledarna Karlslund. FBK är så här långt obesegrade på hemmaplan, så KIF skall inte ta något för givet.

En match av ett visst intresse för toppstriden spelas även på Lugnets IP. Där får man se om det är Adolfsberg eller Köping som återhämtat sig bäst från förra omgångens stjärnsmällar. Det skulle inte alls förvåna mig om AIKarna kniper någon eller några poäng. Lunden är som hemmaplaner skall vara. Trång och svårspelad och AIK, som fyller på bra på mittfältet med tre man centralt har ett bra hemmafacit.
Örebro Hjortsberg
2007-06-15 14:19

Mackan:

Är det "Sämre än Stålhammar" som dömer?
Örebro rirobban
2007-06-15 14:19
Nu verkar Hammarby också lägga konstgräs på sin nya arena. Blir ännu svårare för konstgräshatare (läs skåningar) att argumentera nu. Fler och fler klubbar lägger det underlaget och det är helt enkelt framtiden...
AIK Saywee
2007-06-15 11:59
Kanske denna info från mig tillhör avdelningen onödigt vetande, men om ni besöker Västsverige ...

Eftersom jag oftast under arbetsveckorna befinner mig i Västsverige så brukar jag köpa GT för att få lite extra regional info. Man kan här välja mellan AB, GT och Expressn.

I måndags, dvs dagen efter matchen AIK-ÖSK köpte jag för första gången både GT och Expressen för att se skillnaden mellan sportbilagorna.

I GT fick matchen c:a en hel sida och matchstatistiken/spelarbedömningar var i svartvitt (alltså tryckt i svart och vitt).

I Expressen fick matchen c:a fyra sidor och matchstatistiken/spelarbedömningar var i färg.

Men för övrigt går det lika bra med AB, men då får man läsa sporten på damtroserosa sidor.

Hädanefter blir det Expressen dagen efter samtliga ÖSK-matcher.

FORZA SVARTVITT!
Örebro Jimpa_90
2007-06-15 11:51
Ett måste att vinna på söndag!
Örebro pemo
2007-06-15 11:47
Marcus, tack för snabbt svar om SEB.
Då blir det väl samma starelva som mot AIK. Inga nya skador eller avstängningar? Kommer att vara grymt nervös fram till matchstart. Vill ju så gärna att ÖSK vinner för att slippa alla gliringar. Det är ju ingen katastrof ännu. Fattas väl bara åtta poäng upp till guldet?
MEN, alla oavgjorda....Det känns lite som första året i SE.Någon som vet hur det går med Barsom?
Örebro Los Flores
2007-06-15 11:02
på sportklubben.net står det att matchen spelas 2007-06-23...

=)

men men... en match är väl inte hela världen...
Örebro Los Flores
2007-06-15 10:53
Mackan...

sitter på planet på väg hem till Spanien just då...
kan bli lite svårt... :/
Örebro Marcus Avenbrand
2007-06-15 10:53
pemo//Han har inte deltagit i träningen hittills under veckan, han har bara joggat. Så hans medverkan mot BP är nog inte särskilt trolig.
Örebro pemo
2007-06-15 10:45
Någon som vet statusen för SEB?
Örebro Marcus Avenbrand
2007-06-15 10:44
Andra halvlek mot AIK är verkligen riktigt bra. Kan vi bygga vidare på det kommer det ramla in mycket poäng under återstoden av säsongen. På söndag mot BP är det en kär gammal Hjortsberg-favorit som dömer.

Los Flores//

Matchen spelas måndag den 25/6, klockan 19:00.
Hoppas du kan finna en lösning så att du kan se den ändå.
Örebro Los Flores
2007-06-15 10:36
okej nu snurrar det lite i huvudet på mig...

enligt vissa informationskällor spelas matchen mellan Örebro - Djurgården den 25:e juni och enligt andra källor så spelas den den 23:e juni

Är det någon som vet när den spelas och är 100 procent säker??

tacksam för svar (kan nämligen bara se matchen om den spelas den 23:e)

flores
Örebro ÖSKÖSK
2007-06-15 09:25
Jag är verkligen nervös inför ÖSK - BP. Men vi har ju spelat bra i nästan alla matcher och varför skulle grabbarna vika sig nu när dom verkligen MÅSTE vinna? Mr Walker ser nog detta som en utmaning och det gör grabbarna med, för i dagsläget ska inte ÖSK förlora/kryssa mot BP på hemmaplan.

Min startelva:

Westman
Riddez-Hagge-Wikström-Frippe
Näfver-Larsen-Nordback-Anttonen
Halilovic-Rodevåg

Bänk: Richardsson, Glenn, Jeffs, Johan P och Nordin/Frempong


För övrigt så borde Frempong prövas i Allsvenskan, han fullkomligt äger div 3 och säkert div 2 också. Ju tidigare man börjar desto bättre blir man?

Kom igen nu ÖSK! 3 poäng är ett måste!
Örebro One¨touch
2007-06-15 09:10
Hittade en oerhört intressant artikel om ytterbackar inne på Djurgårdens sida.

Läs och begrunda.
Örebro Aspen
2007-06-15 07:03
Det början bli ensamt i botten. ÖSK - fågel eller fisk?
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-06-15 06:54
Ämne: Jag fick ett oerhört....
"gissa från vem" skriver du,borde vi veta vem som Pm:at dig,läser jag igenom några inlägg tillbaks så skulle jag gissa att du fick ett meddelande från mig,vilket inte stämmer.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-06-15 06:51
Ämne: Jag fick ett oerhört....//Substitut,Det kom inte från mig,meddelandet du fick privat alltså,så lågt sjunker jag inte,som sagt anmäl alla hot el dylikt direkt,ingen ska bli bortskrämd från något forum pga olika åsikter.
Örebro Bastard on Parade
2007-06-15 00:00
När skall gränsen dras för vad som anses vara en acceptabel gräsplan?

Fifa/Uefa/SvFF måste införa krav och det snart! Annars kan de inte motivera de stenhårda krav som finns på en konstgräsplan när en gräsplan i princip kan se ut hur som helst. En matta som den som finns på Nya Ullevi gynnar knappast svensk fotboll!
Örebro Los Flores
2007-06-14 23:46
hur ställer ni själva upp ?? =)
Örebro Los Flores
2007-06-14 23:45
Grimstapojken

jag hoppas på samma startelva som mot AIK... dvs:

Peter Westman
----------
Fredrik Samuelsson
Patrik Haginge
Glenn Holgersson
Joel Riddez
----------
Patrik Anttonen
Fredrik Nordback
Lars Larsen
Kristoffer Näfver
----------
Nedim Halilovic
Stefan Rodevåg
Brommapojkarna Grimstapojken
2007-06-14 23:26
Hur ställer ni upp laget på söndag ?

Örebro Los Flores
2007-06-14 22:34
jag är rädd att säga att det lag som förlorar på söndag, kommer nog att åka ur allsvenskan...

förlorar BP...
så blir glappet stort mellan jumbon och nästjumbon, hela laget kommer då få det svårt att komma igen. Därför tror jag att BP får se fram emot superettan åter igen...

förlorar Örebro SK...
så kommer (skulle jag gissa) publiken svika, och laget tappar förtroendet och spelglädjen...

(jag vet att om BP vinner så ligger vi sist med 1 pinne till BP, men jag tror att det är psykiskt att BP ligger före... skulle inte förvåna mig om de tvålade till nästa motståndare samt vi förlorar mot djurgården, ja då har vi glappet igen... fast år fel håll)

så nu får vi allt ta oss till Behrn Arena på söndag och hejja fram vårat kära Örebro SK i årets viktigaste match !!
hejja Sport (L)
flores
Örebro Hjortsberg
2007-06-14 22:07

Substitut: På Svenskafans skall alla vara välkomna och respektera varandra. Om du upplever att något annat hänt rekommenderar jag att du tar kontakt med centralredaktionen snarare än att försvinna från siten. Tjänstgörande redaktör ikväll är: john.cederblad@svenskafans.com
Sverige Substitut
2007-06-14 21:44
Jag fick ett oerhört otrevligt privatmeddelande, gissa från vem, och med tanke på hoten finner jag ingen glädje att skriva här längre under detta nick i alla fall. Jag tar en paus och återkommer sedan anonymt. För SvenskaFans är bäst och kan inte hjälpa att det ryms nötter i communityn.
Örebro Grixx
2007-06-14 19:54
Liberate tu-teme ex inferis// Menar du också att vi lika bestämmt ska förlora mot lagen över oss, för det vore ju för jävligt om de tar stryk mot ett lag efter DOM.

Eller är det överhuvudtaget någon mening att gå ut och möta tex Djurgården, varför inte lämna WO och satsa mot lagen efter oss.

...fotbollen är rund och laget för dagen vinner!!!!
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-06-14 18:47
Ämne: Liberate//

Så, då....
Om JAG inte tycker att Ösk har något i Allsvenskan att göra om vi förlorar mop Bp så är det min åsikt,vad du säger skiter jag fullständigt i,speciellt om du om du tror att dina resultat du tippat går in.kryp tillbaka under den sten i skogen du kom ifrån.
Sverige Substitut
2007-06-14 18:40
Liberate//

Så, då spelar det ingen roll om man sedan vinner över Halmstad me 5-0, Kalmar med 8-1 och DIF med 4-0. Blir det förlust mot BP är det kört. Eller hade du bara otur när du tänkte nu?
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-06-14 18:02
Allt annat än vinst mo Bp är en stor jävla skandal,skiter i om dom har spöat Djurgården,vinner vi inte så har vi inget i Allsvenskan att göra.
Örebro E.Shams
2007-06-14 17:59
Arash Talebinejad är tillbaka för BP, någon som ÖSK måste se upp med.

B.A. Baracus
2007-06-14 17:14
vilken tid tränar dom imorn? är det 09:30 och 14:30 som vanligt eller?
Annons: