/fotboll/osk/forum/8010.aspx/fotboll/osk/forum/8010.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Helsingborg storvik
2007-07-11 20:56
Har en fråga : Någon som vet var Per Gawelin tagit vägen? Han var väl ganska lovande? För mig att HIF var på jakt efter honom för en del år sedan.
Helsingborg storvik
2007-07-11 20:56
Har en fråga : Någon som vet var Per Gawelin tagit vägen? Han var väl ganska lovande? För mig att HIF var på jakt efter honom för en del år sedan.
Örebro # brorzan
2007-07-11 20:47
Jag är tveksam till att Jon skulle vara en frälsare för ÖSK i det här läget. Han gjorde otroligt bra ifrån sig i slutet när han kom tillbaka från skadan, men det var ändå Superettan. Se på en spelare som Rodevåg som dominerade Superettan i åtminstone två år, men som nu är långt ifrån en notorisk målskytt i Allsvenskan.
Lägg till det Jons skadebakgrund och förmodade risk att skadas igen.

Jag känner att klubbledningen gör rätt i att förhandla hårt med priset med Jon. Jag tror att det saknas en del i "vi har inte råd", och den delen kan nog vara "vi har inte råd att satsa de pengarna på en så osäker spelare".

Sedan ska Jon verkligen ha all cred för vad han gjort flr klubben, men för att ta fram något som använts mot Larsen på sista tiden - man kan inte leva på gamla meriter.
Örebro EbooT
2007-07-11 20:25
Det är ju för fan en jävla skanlad att Jon ev. ska lira för Enköping och inte ÖSK. Fy fan. Man blir ju för fan förbannad. Man skulle ju vilja höra ÖSK-ledningens argument för att inte ta "hem" honom. Det kan OMÖJLIGEN vara på ekonomiska grunder. Hans lönekrav kan ju omöjligen inte vara så höga om nu de är aktuella. Det vore ju en katastrof för ÖSK att göra en BRA värvning. Fan.
Halmstads BK 7hg
2007-07-11 19:31
Romano.hej.
Sen urminnes tider är det MANNEN som för, och kvinnan som följer.
Så blir det på Måndag igen.

Frågan är bara vilken dans det blir, räkna inte med Brasiliansk Samba, eller Texas Quick Step. Kanske en Finsk Tango, eller Gestrike Hambo.

Hoppas vi ses på Örjans!
Halmstads BK HBK-GULD
2007-07-11 18:48
På Måndag ska vi käka efterrätt
Örebro Romano
2007-07-11 18:06
Ni som kallar er för ÖSK-supportrar se nu till att följa med till Halmstad på Måndag. Vore det inte kul som fan att kunna höras på Örjansvall och hjälpa laget till 3 poäng!?!

Ååå ÖSK, gamla fina ÖSK....
AIK Saywee
2007-07-11 16:32
Har fortfarande semester, det regnar, är på jobbet igen, måste tippa.

Nu vänder det!

FORZA ÖSK
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-07-11 15:46
Ämne: Lundblad ska provspe....Vi kan inte värva Lundblad,tänk om han gör mål,hur skulle det se ut,vi kanske rent ut av börjar vinna matcher,otäckt scenario.
Örebro pemo
2007-07-11 15:45
Måste vara bättre att ge Frempong chansen nu när Näfver är skadad, än att ta hit en brasse på 24 år. Ett minsta krav på brassen måste vara att han kan engelska. Vi kan inte ha en till som inte kan prata med medspelare. Jag vill helre se JON på planen.
Örebro Bastard on Parade
2007-07-11 14:59
Lundblad ska provspela med Enköping. Jag tror inte att han har så stora lönekrav eftersom han är intresserad av ESK.

Det dyker upp några frågor i huvudet. Är det rent skitsnack att vi inte har råd med Lundblad eller är ekonomin verkligen så dålig?

Visst, jag förstår ifall man vill vara diplomatisk i sina uttalande men säg för fan inte att vi inte har råd. Dåliga minnen väcks ju till liv :(
Örebro Los Flores
2007-07-11 14:46
Osman //

han kan vara riktigt bra för er i dagsläget
Örebro Chipset
2007-07-11 13:19
Osman//

Frempans driv och teknik är den främsta styrkan. Han kan hålla mycket hög fart och ändå ha bollen under kontroll. Till hans nackdel ligger positionspelet och skörheten. Han är ganska skadebenägen och drar på sig småskavanker mest hela tiden. Personligen tror jag han skulle greja superettans galant men då krävs det också att han trimmas i defensivt arbete.
Degerfors Osman
2007-07-11 13:10
Hallå! skulle Frempong tillföra ngt till ett superettanlag och vad är hans styrkor??
Örebro Chipset
2007-07-11 12:35
..Inte ens Nedim dominerar med sina landslagsmeriter. Som någon skrev här för några dagar sedan så kanske man ska utnyttja Nedims kontaktnät. Han borde känna till någon schysst inner- eller yttermittfältare med potential.
Örebro Chipset
2007-07-11 12:33
Faxe/ släppa fram talangerna ja. Släppa fram de vi vet vad de går för. Den där killen är 24 år och har sämre meriter än många andra backpackande provspelare. Vi har fått för många typer likt Walter Gigena, Paul Munster, Eduardo Pincelli, Leo Guerra, Niki Budalic etc (även om jag tyckte den sistnämnde hade potential). Frempong är redan bra, 18 år och mycket talangfull. Att låna ut honom till Degerfors är en bra idé men inte optimalt i skadeläget som råder. Finns många spelare som klivit fram i ung ålder när de fått chansen. Mattias Jonsson t ex.
Örebro Faxe( den store Dansken)
2007-07-11 12:19
Chipset// Du skriver att ÖSK måste våga? Sedan skriver du att vi ska skicka hem brassen, utan att ens testa han. Logik?
Örebro Chipset
2007-07-11 11:49
James till Degerfors känns ju lite sådär. Visst, killen behöver träning och superettan är en perfekt nivå för honom att lägga sig på. Men jag anser att han är så bra offensivt att han skulle greja att hoppa in i allsvenskan redan nu. ÖSK måste våga! Annars tycker jag ÖSK ska försöka boka fler träningsmatcher så resten av truppen får känna på lite matchtempo. Manchester City behöver ju motstånd på deras Sverigeläger. Slå Svennis en pling!

Den nya brassen är bara att skicka hem direkt. Dels har dennes agent inte en vettig spelare i sitt stall, dels är meriterna alldeles för dåliga. Sämre än Paul Munsters.

ÖSK borde plinga Angel Carreno. Inte bara för att få lite högre passningskvalité på mittfältet utan även för att höja nivån på hörnsparkarna. Den killen kunde slå hörnor! (hittade ett schysst klipp på Angel, tydligen viktigt mål)
Örebro Mittåt
2007-07-11 11:42
Liberate tu-teme ex inferis// Tvärtom faktiskt. Som jag skrev här nedanför så verkar det som om Frempong också förhandlar med ÖSK om en kontraktsförlängning.

Att han spelar i Superettan måste väl ändå anses som betydligt positivare än att han spelar i div 3 för hans utveckling.

Om han lyckas i Degerfors kan ÖSK ta tillbaka honom. Jag skulle vilja se mer av detta för de litet "äldre" talangerna i truppen. Att bara få spela i reservlagsmatcherna och vara med på tränignarna med A-laget blir i längden inte speciellt utvecklande.
Örebro EbooT
2007-07-11 11:28
Evigt ÖSK: det var väl så att inte finnarna ville betala vad han begärde... Inte att han fick plats.. Hoppas iaf att NA för en gångs skull har rätt i nått hehe
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-07-11 11:21
Jaha,då blev vi av med Frempong,ännu en talang som går förlorad.
Örebro Mittåt
2007-07-11 11:08
Mackan// Inte av mig i alla fall. Jag tycker precis som du, att det vore en väldigt bra för James att få testa sig på den nivån. Noteras kan för övrigt att i Karlskoga-Kurirens rapportering om utlåningsärendet så stod det att ÖSK och James för närvarande förhandlar om en kontraktsförlängning. Ingen risk således för att ÖSK skall tappa honom till Degerfors i onödan.

Jag tycker att det vore väldigt positivt om ÖSK kunde etablera något slags samarbete med en klubb i Superettan så att man kan vässa sina talanger innan de eventuellt tar ett steg in i den allsvenska truppen. Betydligt bättre än att ha dem i reservlaget.

AIK jobbar ju så med Väsby. Eftersom Degerfors ligger så pass nära Örebro blir det logistiskt lättarrangerat också. Spelarna kan faktiskt bo kvar i Örebro.
Örebro BabyKladde
2007-07-11 11:01
Mittåt:

Svarets på hans "dåliga kondition" är att han anlände från Arlanda igår morse och kom direkt till träningen med taxi.. så förstår att han inte såg så pigg ut då när man inte sovit något.
Örebro Marcus Avenbrand
2007-07-11 10:55
Hlynur//

Hoppas du verkligen har fel, men visst kan du ha en valid poäng i det du skriver. Det man ser med svåra knäskadedrabbade spelare är väl att de i bland håller tillbaka lite i närkamperna när de kommer tillbaka och det brukar kunna resultera i nya bekymmer?


Blir man halvsulad om man tycker det vore en bra lösning för alla tre parter om Frempong lånades ut till Degerfors för spel i Superettan. Hade Näfver varit frisk hade det varit klockrent.
Örebro Mittåt
2007-07-11 10:54
Evigt Örebro// Det är svårt att ha någon uppfattning om Leandro. Igår spelade man 6-manna på en liten plan. Killen verkar teknisk, men det säger inte så mycket om hur han klarar sig i riktigt spel på en stor plan. Det är så många andra faktorer som spelar in då det blir allvar. Rätt dålig kondition verkar han dock att ha.

Anledningen till att det inte blev något kontrakt i Finland påstås vara att man inte kom överens om villkoren för övergången. Men att påstå något sådant kan ju iofs. vara ett sätt för agenten att skyla över att Uleåborg inte ville ha honom.
Örebro Hlynur
2007-07-11 10:45
Marcus Avenbrand// Dessvärre tror jag säsongen är helt körd för Näfver. Bakre korsbandet samt skador på menisken är inte att leka med. Det största problemet med korsbandsskador är att det är så svårt att komma upp i samma nivå som innan skadan då mycket sitter i huvudet. Man vågar inte gå på 100 %, utan blir oftast mer försiktig i närkamper och tvära vändningar. Dessbättre har Näfver som elitspelare bra förutsättningar med tanke på vård och rehab träning. Men jag tror att vi inte kan räkna med Näfver förrän 2008. En som man blir väldigt imponerad utav (och som bevisar motsatsen) är ju Jon Lundblad som hämtat sig från flertalet korsbandsskador utan att tappa i spelkvalitet.
Örebro Evigt ÖSK
2007-07-11 10:34
Är det någon som sett brassen i träning? Får han inte plats i ett lag från Finland så bör han inte platsa i ÖSK heller....
Örebro Marcus Avenbrand
2007-07-11 10:30
Typiskt att Näfver skall bli skadad. Jag umgicks ju med tankarna på att föreslå att Riddez skulle flyttas upp som innerfältare jämte Nordback. Men tji fick jag.

Rätt intressant förresten att nästan 60% av alla som röstat tycker att Larsen skall placeras på bänken eller på läktaren till matchen mot HBK. Hade någon kunnat tänka sig det för bara en månad sen?

IFK Götet//
Näfver är ändå rätt förhoppningsfull och jag tror inte att det är den allra värsta formen av knäskada. Både han och läkaren ger vissa signaler om att det kan bli spel i slutet av året.
Örebro BabyKladde
2007-07-11 09:49
Ämne: Ämne: -------....
Det dröjer längre med Yunus Ismael..
I bästa fall kanske han får spela mot IFK borta!
Annars vore ju en debut på hemmaplan inte fel! =)
Örebro Mattias69
2007-07-11 09:36
Kom igen nu gott folk, det är förvånansvärt lugnt på försäljningsfronten av biljetter till Kubanernas Halmstadsresa. Sitter alla hemma och deppar efter helgens förlust eller har ni gått och blivit medgångssupportrar allihopa och tänker bojkotta bortamatcher?

Ni som har bestämt er för att följa med, se till att åtminstone gå in på biljettbutikens hemsida www.biljettbutiken.nu och göra en reservation (om det är så att ni inte har möjlighet att ta er till biljettbutiken idag)så att vi vet om det blir någon buss eller inte! Det ser lite mörkt ut nämligen och jag tror att om ÖSK ska ha någon chans att fixa någon poäng så MÅSTE spelare nr 12 vara med nere i Halmstad och det är en sak som vi bara kan fixa tillsammans!
Annons: