/fotboll/osk/forum/7991.aspx/fotboll/osk/forum/7991.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro rirobban
2007-07-24 13:24
Farsen blir till Guld//
Vi behöver inte en massa tunnlar. Vi behöver mål. Nordin är en okej inhoppare i dagläget, men inte mer! Hans kondition och ork är ju bland det sämre jag sett en elitspelare. Vi har bättre alternativ i truppen anser jag. Speciellt nu när Lundblad är klar för ÖSK. Men om Nordin plösligt visar framfötterna på träning så ska väl han också få chansen. Men är man så dålig på träning så ska man väl heller inte få chansen på matcherna!? Han är ingen frälsare som alla verkar tror, men han kan mycket väl utvecklas till en bra allsvensk spelare om han har tålamod att sitta på bänken.
Örebro Farsen blir till Guld
2007-07-24 13:18
Zakk// Håller med! Så fort det kommer en kille som är bra på fotboll och som vet om det så blir folk upprörda. Var många som snackade skit om Zlatan när han var i sverige också. Minns att evige fyllo-gnällspik Ralf Edström hackade på honom och sa typ "han kommer aldrig bli nåt för hans attityd". Idag skrev Zlatan på nytt kontrakt med Inter för en helvetes massa miljoner och kandidedar till Guldskon.

ÖSK behöver såna spelare som kan sticka ut och våga göra saker med bollen som ingen annan. Nordin tex. skulle nog hellre slå en tunnel än att alibi-rensa en boll långt upp på läktaren.

*alibirensa= bort med bollen! så att jag inte kan få skäll för att ha gjort ett misstag
Örebro rirobban
2007-07-24 13:13
Ämne: Kommentarerna här på....
Örebro SK är en liten klubb och klarar inte med dagens spelare av "individualister". För att klubben ska kunna vinna och plocka poäng så krävs det att hela laget jobbar åt samma håll. Det är ett lag och då ska man också spela som ett lag. Och jag gör ingen skillnad på utländska eller svenska spelare. Nordins icke snabbhet gör mig så grymt besviken. När han hoppade in en match så hade han värsta läget att sprinta förbi en spelare och komma fri med målvakten. Men tyvärr finns inte den "speeden" i honom. Visst är han bra på att hålla i bollen, men som jag skrev igår så måste han bli en bättre lagspelare och våga släppa bollen vid rätt tillfälle. Dessutom får han inte, liksom Halilovic, borra ned huvudet mot marken när något går dåligt. Då gäller det istället att hålla huvudet högt och springa för kung och fosterland och försöka erövra tillbaka bollen.

Angående Jon Lundblad så kan det vara skillnaden på superettan och allsvenskan till nästa säsong. En mycket bra spelare som passar utmärkt tillsammans med Halilovic på topp. Hans målsinne är utmärkt och det blir skönt med lite mera kraft i anfallet...
Örebro Denta_Arsenal
2007-07-24 13:11
Stavro Blofeld//

Vet inte så mycket om honom heller tyvärr. Det jag lyckats luska fram är att han som sagt fört upp Skövde AIK 4 divisioner på lika många år, utan allt för mycket nyförvärv. Innan dess firade han stora framgångar med Tidaholms GIF i div 2.

Hans styrka som tränare sägs vara att skapa ett lag med små resurser. Att verkligen få ut allt och lite till av varje spelare på både träning och match. Han är tydligen ganska hetlevrad av vad jag hört.
Örebro Kerberos
2007-07-24 13:04
Joth skrev: "vårat mål var att ÖSK skulle bli det öppna ÖSK, det fungerade ett tag men nu känns det som att man inte släpper in någon oavsett om det gäller kontraktslängder eller försäljningssummor."

Vem är man i detta fall? De, ni, vi, jag, han, hon, du?
Örebro joth
2007-07-24 13:03
zakk//Det verkar helt klart som många har problem med individualister... dock inte jag. Jag har saknat Emras talang från dag 1. Och ser fram emot att få se Nordin på den offensiva mittfältsrollen.
SvenskaFans Zakk
2007-07-24 13:01
Kommentarerna här på forumet om gnällige, late, själviske Nordin är skrämmande lika de om Emra. Har ni problem med individualister i ÖSK? Eller gäller det bara individualister som inte är "svenska"?
Örebro joth
2007-07-24 12:59
Ropesin//Håller med om att Uddling har skrivit en bra krönika. Jag kommer ihåg när jag började med skriva för ÖSKs hemsida... vårat mål var att ÖSK skulle bli det öppna ÖSK, det fungerade ett tag men nu känns det som att man inte släpper in någon oavsett om det gäller kontraktslängder eller försäljningssummor.
För att bli ÖSKare i själen bör man rimligtvis känna sig delaktig, när vi nu bara kan spekulera runt ÖSK så bildas ju en naturlig Vi och Dom känsla... tyvärr.
Örebro Sersant
2007-07-24 12:59
Inget kontrakt ska vara skrivet än. . .
Örebro joth
2007-07-24 12:57
Kronblom//Tycker att både Nedim och Rodevåg har visat att de har näsa för målet, när väl chansen dyker upp. Enligt min mening så är vårat stora problem att vårat mittfält tyvärr är alldeles för defensivt och från sin låga position har problem att servera forwards med bra bollar.
När vi väl anfaller så använder vi 99 gånger av 100 kanterna vilket innebär att våra djupledslöpande forwards aldrig får bollen i just djupled.
Vi har så här långt konstaterat att Nedim är som bäst när han får komma med bollen rättvänd mot målet och hur ofta sker det under en typisk ÖSK-match. Vi som kommer ihåg Rodevåg från Falkenberg kan konstatera att samma sak gäller honom också.
Örebro Ropesin
2007-07-24 12:56
Och Ropesin har gjort det igen! Innan HBK-matchen avslöjade jag startelvan innan den blivit officiell och igår skrev jag följande:

"En anfallare nästintill klar för ÖSK, hårt jobbande och tuff i straffområde. Vänta någon/några dagar så kommer han att presenteras =)"

För övrigt en mycket läsvärd krönika av Anders Uddling i Nerikes Allehanda.
Örebro Kronblom
2007-07-24 12:46
Tycker det är bra att Super-Jon är tebaks,att gå så långt att han är skillnaden mellan nytt kontrakt eller degradering vet jag inte men han har ju näsa för målet;ngt som Rodevåg och Nedim tycks sakna för tillfället och han är ju som bekant giftig i boxen.Får hoppas på en liknande succé som när han gjorde comeback-05,hoppas bara skadorna håller sig borta!
Örebro DaSa
2007-07-24 12:44
Är ju tråkigt att det inte bekräftas hur mycket ÖSK får av Emras övergång men samtidigt är det bra. Som någon skrev tidigare så finns ju risken att klubbar som vill sälja till ÖSK begär mer betalt.

Är verkligen Jon den anfallstypen som vi behöver just nu? Är det inte en targetplayer som kan fördela bollarna till Rode och Nedim som behövs?

Tycker även att det kan vara värt ngr hundra tusen att få hit Tjerna direkt, om vi åker ner till superettan så kommer han inte behövas då det är bättre att satsa på de unga spelarna.

Som sista punkt så tycker jag vi skall värva Marcus Gustafsson från Forward direkt för att både öka konkurrensen och säkerhetsställa att vi inte missar ytterligare en Örebro talang. Kanske vi kan skickar MaSa eller Frippe åt andra hållet samtidigt.
Örebro Mittåt
2007-07-24 11:55
Jon var med och tränade idag på Örnsro. Patrick bekräftade efter träningen att han är klar för klubben. Att det inte har kommit något officiellt från ÖSK om detta kan ju bero på att detta är en semestervecka för folket på kansliet.

Expressens lokalredaktion var där och intervjuade både Jon och Patrick. Och jag satt i solen och tyckte att det var rätt så skönt.

För övrigt noterades under dagens träning att Peter Westman saknades. Han tog det lugnt även igår. Forwards Dejan Garaca var med så det fanns målvakter för båda målen.

James Frempong saknades också. Han fick ju en armbåge i huvudet under gårdagsträningen och skjutsades till sjukhuset för att sys.

Nedim har inte kommit tillbaka än.
Örebro EbooT
2007-07-24 11:49
Avenbrand: Hehe, ok.. nu ska man ju vara hyffsat källkritisk mot AB å Expressen. Men detta verkar ju stämma... Vad kan han tillföra? Att de där två jepparna vi har på topp nu behöver lite konkurens är ju uppenbart..
Örebro Ösk tjejen
2007-07-24 11:46
vad kul att han är klar då! det blir hård konkurans på topp.
jag föreslår lundblad,johan andra halvlek seb & nedim
Örebro Ösk tjejen
2007-07-24 11:41
mittåt//
var har du läst att lundblad är klar för ösk?
har han skrivit på ngt kontrakt då?
hur säker är du på det?
Örebro Grixx
2007-07-24 11:36
Att ha Nordin från starten är en självklarhet och vill man inte det så är det inbyte i halvtid som gäller.

Vi har en fenomenal framspelare och bolltrollare och väldigt många LETAR efter hans brister för att hitta en anledning till att han inte ska starta, sitta på bänken, finnas med i laget.

Han har dålig kondis, egoist,egensinnig humörspelare, surar när det går dåligt, tillför inget, bolltrollare är överdrivet, försökte göra en genombrytning under match och hör o häpna han tappade bollen, han är inte den här goa helyllekillen, ja det kommer så härliga kommentarer som att han är ju INTE en världsspelare.

Jag hoppas bara att Walker verkligen tänker utnyttja Nordin efter inskolningsperioden och att det inte bara är snack för gallerierna.

Större tiden mellan matcherna gnälls det mest på Nordin, men direkt efter en match där Nordin "synts" så säger de flesta att de vill ha mer av honom i laget.Han gör det ingen annan klarar av tex behålla bollen i en närkamp på offensiv planhalva.

Senast han var med och han fick beröm av pressen så hade Walker en besynnerlig kommentar. Han sa ungefär, istället för att berömma Nordin när pressen plussade och därmed indirekt ge pluspoäng till laget, att Nordin fick ju allt serverat på silverfat. Klart besynnerlig kommentar.

Larsen i all ära men snälla hur många bollar har han inte förlorat när han försökt att dribbla bort en motståndare. Är det inte alla så ligger procenten över 90 strecket. Jag tycker ändå att han är väldigt konstruktiv och tillför laget mycket.Sedan verkar han ändå vara rikspressens ÖSK-favorit, men så bra som han var under Lundins tid har han aldrig varit med Walker.

Svårt att förstå hur Rubarth kunde spela i ÖSK, med sitt dåliga humör och typiska humörspelarsinne.

Som läget är nu så har många fått chans efter chans och när bollen trillar in var 6-7 match så verkar det vara bevis för att det är rätt person.

För tusan det är dags att Nordin får vara med mer.Han behöver matcher och behöver spelas in.Han kommer med garanti bli en fantastisk framspelare, med rätt styrning samtidigt även habil målspottare.

Kanske kastar jag sten i glashus och att det är precis det Walker tänker....men är det inte så är besvikelsen stor.

ps Mina favoriter i laget är ju Näfver, Jeffs och Nordin......inte har jag det lätt nu.

....säger ara numero dos ;-)
Örebro Grixx
2007-07-24 11:35
Rasberg// Jasså köper Mattias hembränt :-)
Örebro Mattias69
2007-07-24 11:35
Angående allt hemlighetsmakeri så fort ÖSK har sålt eller får pengar i andrahand. Jag ger mej den på att det är några inom ÖSK som går igång och till och med får stånd av att hålla övriga utanför all information.
Örebro EbooT
2007-07-24 11:30
Mittåt: Hundra procent säker?
Örebro joth
2007-07-24 11:27
Mittåt//Tack för tiden.

Tror inte Lundblad kommer att tillföra något till ÖSK, möjligtvis som reserv ifall Rodevåg eller Nedim skulle skada sig eller bli avstängda.

Iofs är detta ett alternativ:
----PeWe-----
PaAn-PaHa-GlHo-JoRi
LaLa-FrNo-SeHe-StRo
-----JoLu-NeHa-----
Örebro Joerny
2007-07-24 11:16
Mittåt// Så underbart! Nu börjar vi klättringen i tabellen:)
Örebro Mittåt
2007-07-24 11:11
Lundblad klar. Spelar i kväll i Kumla.

Och för de som undrar. Matchen börjar 19.00
Örebro Romano
2007-07-24 10:50
Förändra ÖSK:

Satt igår i samma bil som en annan klappis som håller på ÖSK.
Vi har kommit på lösningen hur vi ska få ÖSK från den dåliga situation vi nu är i.
Det som behövs är 2 värvningar.
Dessa ska köpas in för att förändra allt!!
Gravesen & Töfting...
Vad får vi då för pengarna?

Jo, två fotbollsspelare av rang på väg mot slutet av sina karriärer.
Två killar som inte kommer vika en tum.
Två killar som kommer få bort tråkstämpel och hjälpa oss att komma ifrån Fairplay toppen ;-)

Glöm sedan inte bort att utelivet i Örebro kommer bli bra mycket roligare med dom två herrarna på krogen, dom kanske till och med och värmer upp med oss på O´Learys innan matcherna....
Örebro GT
2007-07-24 10:49
Tjerna får tydligen inte förlängt med Gnägget.

Klart han vill ÖSK då även hans grabb bor här.
Örebro Rasberg
2007-07-24 10:35
Ämne: Aljosa7//

"G....
Bara för att någon syns i staden så behöver det ju inte betyda något. Mattias Jonson var inne och handlade av mig idag. Sugen på att dra några växlar? ;)
Örebro joth
2007-07-24 10:08
Är det någon som har koll på när matchen ikväll börjar?
Örebro Joerny
2007-07-24 09:52
Att ett ett så pass okänt namn som Magnusson ens kommer kommer upp är lite mistänksamt. Helt naturligt att nya tränarnamn diskuteras när laget sladdar i tabellen. Men oftast brukar det spekuleras kring redan etablerade namn eller lokala förmågor. Det som dock talar emot en ny tränare nu är att vi har en lågbudgettrupp och man kan inte ställa allt för höga krav på dom här spelarna. Dessutom har väl ÖSK inte sagt upp en tränre i förtid sedan Benny Lennartsson fick sparken?
Örebro deportivista
2007-07-24 09:48
Tycker att kritiken mot Walker är orättvis - vilka förväntningar har vi egentligen på laget? Att de som nykomlingar BÅDE ska vinna alla matcher OCH bjuda på skönspel, att de BÅDE ska låta egna talanger blomma ut OCH värva talanger från närområdet OCH värva storstjärnor...

Vi ligger sist i allsvenskan, det stämmer, men vi är en poäng och har en match mindre spelad än BP och två poäng och två matcher mindre spelade än TFF (samt bättre målskillnad än båda dessa), halva säsongen har gått, vi har en säkrad ekonomi med X antal miljoner att förstärka truppen med, även om vi inte har vunnit så många matcher så har vi egentligen inte blivit utspelade vid något tillfälle (förutom sista 30 mot blävitt), och vi har en allt snyggare arena som fylls med publik vid varje match.

Som kontrast: för tre år sedan diskuterades det allvarligt inom klubben att ansöka om konkurs och börja om i division 7...
Annons: