/fotboll/osk/forum/7959.aspx/fotboll/osk/forum/7959.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSK KRILLE
2007-08-02 11:25
Rasberg//
Med eller utan artikeln. Det konspireras ändå!
Örebro D. McGrain
2007-08-02 11:24
Ha lite förtroende och tålamod nu i dessa svåra tider. I augusti avgörs allt: Aik & Bajen hemma och BP & TFF borta - måste bli minst 10p annars väntar SE...

Igår var Kevin och Ismael bäst - ngt för framtiden?
Örebro Ösk-Power
2007-08-02 11:06
Värva Barsom nu!

Behöver en spelare med speed och kreativitet på mittfältet, som Larsen saknar idag =/
AIK kribba
2007-08-02 10:59
Stor lycka till mot bajen hemma, en match ni bara maste vinna....

Det ser tungt ut nu for Orebro. Nar jag i innan sasong sasong tippade Orebro i botten blev nagra har lite purkna, markligt nog da det knappast var en hogoddsare, men det ser ju faktiskt ut att bli bottenstrid i ar, hoppas att ni klarar er kvar i alla fall. Det verkar som det blir en tuff kamp i alla fall....
Örebro ÖSK KRILLE
2007-08-02 10:55
Varför kan inte Kubanerna ha ett möte med spelare och ledare?
Örebro Ösk-Power
2007-08-02 10:55
Ge Frempong chansen mot Bajen!
Skulle sända bra signaler till både James och övriga fotbollssverige.

Albin Ekdahl i BP är också född 1989 och James skulle absolut inte göra bort sig... Det finns ingen i ÖSK som har ett sånt "kliv" och "ryck" som Frempong...
Örebro Rasberg
2007-08-02 10:44
Gillar inte artikeln "Susar i säven". Det känns som det minsta det här forumet behöver. Nån som ger dem ÄNNU fler idéer för att konspirera. Näe, bort med den.
Örebro ÖSKare i exil
2007-08-02 10:34
Peter Crouch :P
Örebro ÖSK KRILLE
2007-08-02 10:32
En stor och tung forward? den ända som jag känner till som är en lång och tung så är det Jan Koller från tjeckien! men han lär det inte vara i allafall!
Örebro Mittåt
2007-08-02 10:24
Aspen// Jo, Spelarinvest betalar oftast, men jag tror att de i de allra flesta fall följer fotbollsutskottets rekommendationer, så länge beloppen är hanterbara.
Örebro Mittåt
2007-08-02 10:22
Från det ena till det tredje kan jag nämna, att jag bytte några ord med Kristoffer Näfver igår. Han berättade, att han räknar med att börja löpträna som idag och han hoppades vara spelklar redan i början av september.

Hagge berättade, att anledningen till att han såg något ofärdig ut under slutfasen av matchen mot Halmstad berodde på ett problem med en av vaderna. Inget allvarligt dock för ÖSKs 100-procentare. Detta problem hade för övrigt inget att göra med den känning i baksidan av låret som höll honom borta från bollträningen under delar av förra veckan.
Örebro Aspen
2007-08-02 10:18
Ämne: Aspen// Lite väl mag....
Tack för dina tillrättalägganden om värvningen av Pettersson och rutinerna för dessa.
Är inte spelarinvest med bestämmer. Dom betalar väl övergångssummorna ?
Örebro mustard
2007-08-02 10:04
Håller med dig Aspen att Frempong och Ismail skötte sig fint igår kväll, minst lika bra som de båda provspelarna får jag nog säga... Unge herr Walker sköt också en mycket fin frispark, det ska han ha cred för! Har inte sett mycket av den varan i A-laget. kanske sämre mur resp målvakt i Enköping men den satt vackert i höger kryss!!

Tycker också, likt många andra att man inte bara bör klaga som suporter. visst kan man ha åsikter om förändringar och yttra sig om vad som kan bli bättre men framförallt är väl vår uppgift att stötta nu i detta skede, nu och i alla skeden!

vad sägs om tre raka nu!!?

Forza ÖSK!!!!
Örebro Mittåt
2007-08-02 10:02
Aspen// Lite väl magstarkt att skylla rekryteringen av Johan Pettersson på Patrick Walker. Johan skrev nämligen på för ÖSK en månad innan man gjorde klart med Patrick.

För övrigt tror jag inte ens att det är Patrick som har utslagsrösten i rekryteringsfrågorna. De ärendena avgörs i fotbollsutskottet, där Patrick iofs. sitter med och säkert har en del att säga till om. Men det är näppeligen han som "bestämmer".
Sundsvall GIFÅsskar
2007-08-02 09:55
Er supporter organisation ska prata med Walker och säga precis som det är, d.v.s. att Ni önskar ett litet mer intimt förhållande med Er tränare. Det behöver inte vara så mycket som ska till och nån liten trevlig träff nån gång gjorde i alla fall god nytta i Sundsvall. Walker är en hygglig prick och en hedersman. Jag tror nog att även han tycker det är lättsammare att jobba om han inte är missförstådd. (må så vara av "BARA" supporters)
I spelsättet är han brittisk/internationell och om Ni istället velat haft italienskt stuk över Ert lir så får man ju kanske istället undra över hur Er sportledning tänkt här?

Allt återstår egentligen och jag känner mig säker på att Ni grejar det här.
Örebro # brorzan
2007-08-02 09:48
Vad tror ni om att byta plats på Anttonen och FreSa?
Mot IFK så vart ändå FreSa uppe och utmanade och drog på några inlägg. Han kanske kan slappna av om han får mindre defensiva uppgifter.
Örebro Aspen
2007-08-02 09:45
Ämne: Detta såg jag i B-la....
Tyckte också att Frempong och Ismail var bäst i går. Det är upp till ÖSK att ge Frempong chansen. Undrar om Sjögren jobbat på för att skynda på migrationsverket (dom gillar tårta)
Örebro Aspen
2007-08-02 09:38
Det är ett problem att man som supporter måste bedömma Walker (pappan) efter det laget presterar och hans uttalanden i media. Man saknar en djupare relation till personen. Därför blir man lätt negativt inställd.
Walkers uttalanden före matcher är totalt innehållslösa, möjligen saknar jag respekten för motståndarna. Uttalandena efter matcherna är ofta horribla. Det är lite av kjesarens nya kläder. Man ska inte tro på det man ser.

Lagets prestationer har varit upp och ned. Mest ned tycker jag. Walker tog över ett lag som spelat sig till en 7:e plats i AS. Ingen spelarflykt förekom vid förvisningen till S1. Han har haft möjlighet att förnya laget under två försäsonger. Laget har bra träningsförutsättningar.

Jag tycker Walker inte har lyckats tillräckligt bra för att han ska fortsätta nästa säsong. Örebro och Närike har verklingen bra förutsättningar med de senaste årens framgångar i CANAL+ cupen. ÖSK och Walker har inte lyckats tillräckligt bara med att attrahera de bästa av spelarna i denna resurs.

Tycker den omhuldade spelideen (som just nu är svår att se under matcher) tycks bestå att av inlägg från ytterbackar och yttermittfältare inte håller i AS.

När man ser vad Walker hittills åstadkommit blir man orolig om han ensam bestämmer om nyförvärv (Pettersson och Rodevåg har ju inte varit några hitar).

Man blir lite deperat över den situation som ÖSK hamnat i.
Sundsvall GIFÅsskar
2007-08-02 09:34
Kom igen nu ÖSK kamrater, se till att hösten blir Er!
Jag åker med glädje till Örebro nästa år!
Örebro Romano
2007-08-02 09:31
Detta såg jag i B-lagsmatchen igår:

Johan Pettersson var helt fel. Inte en pass gick dit den skulle. Platsar inte i Grunden Bois.
Nordin kom in i andra halvlek. Försökte sig på några briljanta nummer på egen hand, blev som vanligt INGENTING! Platsar på sin höjd i Assyriska.

Det positiva var att se mittbacksparet. Jansson och hans kamrat? Riktigt bra.
Liksom Kenyanen och Frempong.
Men stjärnan igår var Ismail.
Han var riktigt bra. Larsen kan se sig om efter ny klubb...
Örebro ÖSKare i exil
2007-08-02 08:56
Ämne: Kommer få a en massa....Det är klart man skall stötta laget men ibland betyder inte det att man skall leka glad på läktare och forum. Klart är att klubbens planering inte hållit och att laget inte räckt till. Därför är man på värvarstråt. Nånting är fel, det inser ju både vi och klubben och då är det väl naturligt att vi uttrycker det. Hur vi gör det är en annan sak men missnöje på forum är en klart acceptabel metod.

Framför allt är det profisionella fotbollsspelare som underlevererar och jag tycker supportrarna stöttat spelarna bra trots uteblivna resultat fram tills nu. Det ska kunna hantera krav också.
Örebro BabyKladde
2007-08-02 08:38
Kommer få a en massa skit för det här inlägget..

Men blir fan jävligt besviken på alla er som bara klagar o klagar, försök se något positivt FFS!!

Det är i såna här perioder vi ska stötta och inte tjata om att tränaren ska avgå för att vi har otur och inte får in bollen i mål...

Visa att ni är riktiga supportrar och stötta klubben! det går inte bättre för att ni bara klagar..
..tror klubben gör mycket mer rätt än ni påstår.

Skärp till er som svartvita supportrar!

Jag är en av få som försöker se saker positivt, men är inte lätt när man blir nerröstad av klagomål och gnällande..
man kan tro ni är medgångssupportrar allihopa när man läser det här, finns enstaka som utmärker sig att vara trogna, men majoriteten klagar bara..
..stöd klubben och framförallt spelarna!
Örebro joth
2007-08-02 08:04
Jag tycker faktiskt att man ska våga mer med Kevin Walker. Han är bosatt i sin årskulls landslag och om inte jag har helt fel är han även kapten där. Tycker även att han spelar med mycket rutin.
Örebro jocke.
2007-08-02 07:26
Joth//

Du har helt rätt i att det är mittfältet vi måste förstärka. Jag kan inte tänka mig att vi ska klara en halv säsong med de offensiva(?) innermittfältare vi har. Larsen måste verkligen petas. Finns det något annat alternativ förutom han och R.Walker, ett alternativ som skulle kunna vara realistiskt (tror inte nordin kommer få chansen av walker än).

Och visst måste ni alla hålla med om att Antonnen varit mycket bättre som back än som mittfältare i år, dessutom slipper vi då FrSa på planen, även om han nog är den som visar mest hjärta just nu och iallafall försöker. Men vilket är det bästa alternativet på positionen som högerytter? Nån joker?
Örebro joth
2007-08-02 06:56
Rätt beslut att skicka hem Patrick da Silva. Han tillförde inget mer än de två målen han gjorde igår som var av flyt karraktär. Nåväl... en bra målskytt ska ha lite flyt... men vi har målskyttar bara vi får upp laget i banan(Se tex BP matchen.).
Vårat problem är Mittfältet som vi alla har konstaterat. Tycker att Jamal var intressant men möjligtvis låg lite för långt ner på planen. Hade iofs kunna vara ett alternativ till Nordback, som inte skulle må dåligt av konkurrens.

För övrigt är det väl så att en spelare som ska platsa i Allsvenskan ska dominera i reservlagsmatcherna. Se tex på Näfver innan han plev ordinarie, det var en fröjd att se honom likt vi nu ser på Frempong.

Tycker att Kevin, James, Yunus och Jamal var bland de bästa på planen igår. En besvikelse var Nordin, Johan P och Patrick da Silva. Nordin slarvade otroligt mycket och Johan lyckas inte med något, inte ens på den här nivån.

Richardsson såg för övrigt nervös ut och hade lite dålig tajming i vissa situationer, möjligtvis på grund av avsaknade av matchträning.

En sak till, Moses Reed med nu tre säsonger i truppen. Kan han bli bättre eller är det dags att lämna truppen?

Nåväl, jag kan köpa att vi nobbar Jamal om det finns något bättre där ute. Men återigen, är det inte mittfältet vi måste byta/förstärka?
B.A. Baracus
2007-08-02 01:44
tycker att dom gjorde helt rätt i att tacka nej till da Silva men är lite mer osäker när det gäller Mohammed då han bara spelade 45 minuter mot Enköping.visserligen gjorde Da Silva två mål men inte fan är han tillräckligt bra för att spela i Ösk.
Assyriska Manovinho
2007-08-02 01:43
Ni har ju för fan Nordin Gerzic, ge honom en ärlig chans och han tar den, fyfaan alltså.. ni söker efter anfallare, ni har allsvenskans mest talangfulla anfallre på bänken !
Örebro Farsen blir till Guld
2007-08-02 01:10
Håller med kenya. Fy fan vad tröstlöst det måste vara att hålla på och springa däruppe. Med bollar som träffat månen innan de landar. Och så får de en massa skit för att de är dåliga. Är det så svårt att fatta att det är en mittfältare av landslagsklass vi behöver och inte en anfallare.
Örebro rirobban
2007-08-02 01:09
kenya//
Jag håller med dig om allt du skriver...
Örebro kenya
2007-08-02 01:04
Känns lite sådär att man tacka nej till båda spelarna. Känns som om laget behöver få sig en kick av en ny spelare. Kändes som kenyanen var en spelare med mkt hjärta och vilja, men kanske rätt att tacka nej om han var en mer defensiv mittfältare.

Som jag ser det så behövs det två spelare på mittfältet, en som kan ta över Larsens roll och en högermittfältare istället för Patrik.A. Skulle man kunna flytta ner honom och peta Fresa.

Känns som vi har tre anfallare som kan göra mål och har visat det tidigare, både Nedim och Roden i superettan. Sen alltid lika svartvita Jon som brukar kunna hitta rätt när han får bollen i boxen.

Skulle vi få två förstärkningar på mittfältet kommer det inte behövas någon dyr landslagsforward som annars kommer få löpa sig lika trött som Nedim och Roden har gjort hela säsongen när långbollar från backlinjen har spelats upp mot dom.
Annons: