/fotboll/osk/forum/7666.aspx/fotboll/osk/forum/7666.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro MangeSvartAndVit
2007-10-21 22:05
Painter// hahahahahahahaha...Du stod just för helgens mest humoristiska inslag i denna gästbok!
Vad var det som tog dig hit? Din nyfikenhet? Din avundsjuka? Eller råka bara din 3fingrade banjo spelande inavelshand landa på bokstäverna ÖSK:)

Gå nu tillbaka till ditt å hälsa din lilla trälleborgs(2000snitt publik)att skaffa varsinn insamlingsbössa...Behövs pengar vett du om ni ska ha råd att skaffa en spelbar allsvensk arena tills nästa år!
Lycka till önskar hela stolta örebro
Örebro rirobban
2007-10-21 22:02
Trelleborg... laget som spelar för närmast sörjande!
Örebro rirobban
2007-10-21 21:55
Painter//
Kollade in på erat forum... är ju inte speciellt många från andra lag där heller. Endast några från andra skånska klubbar. Inte speciellt konstigt då de vill ha en resa närmare.

För övrigt leder vi forumtoppen före lag som Juventus, Barcelona och Real Madrid. Och om det inte är många från andra lag här så finns det många hängivna ÖSK-supportrar istället. Vilket man inte kan säga om Trälleborg och era usla pupbliksiffror på tjongavallen.

Kom tillbaka när ni har något som inte ÖSK har fyra gånger bättre av!


EDIT: Tråkigaste laget är ändå det som gör minst mål. Alltså Brommapojkarna tätt följt av er. Men jag tycker ändå att BP spelar roligare än Tråkeborg, därför utser jag Sveriges tråkigaste lag till Trelleborg...
Örebro BabyKladde
2007-10-21 21:52
Painter:

ska ni säga som har en arena som inte får användas i Allsvenskan nästa år, HAha.. . .
..dessutom så är det väl ändå vi som är bättre än er ? ;)

ska inte göra en bok av det här..
..men finns klart många saker som går till vår fördel både på planen, läktaren och ekonomiskt nu när vi har balans!

dessutom..
..vi har i år snittat över 9.000
..ni snittar väl strax över 2.000 eller hur?
..vilket lag passar in i allsvenskan?

dessutom vill ju inte MFF kalla matcherna mot er ett derby

Örebro Bastard on Parade
2007-10-21 21:49
Painter//

Det är allmänt känt att ni inte kan tala svenska i Skåne, men snälla. Kan ni inte ens försöka skriva på svenska?
Trelleborg Painter
2007-10-21 21:43
Om ni tittar på er forum sida så ser ni att inte många icke vit svarta har varit inne och skrivet, varför? Jo vem är Örebro? Vem vill dit? Var finns dom? Årets trågigaste och mest annonyma lag i årets AS. Ingen i Sverige bryr sig om ÖSK utom vi, vi i TFF. För då har vi yterliggare ett lag efter oss i AS 2008. Så därför Grattis till AS 2008 Kronblom SK
Djurgården Dif 1891§
2007-10-21 21:43
Tycker det är bra att ÖSK höll sig kvar i Allsvenskan!
Örebro MangeSvartAndVit
2007-10-21 21:33
Nordahl är ju liksom Mr ösk:)
Örebro MangeSvartAndVit
2007-10-21 21:29
ösk karl...Haha..jo men själklart skulle Nordahl vara med...Jag bara skrev ner några namn i all hast:)
Heja sport
Örebro Bastard on Parade
2007-10-21 21:08
Med lite sorg i ögonen läste jag idag i NA att Urban Hammar inte har blivit tillfrågad att fortsätta även nästa år. Det finns två faktorer som gör att Örebro har ett riktigt allsvensk lag även nästa år, den ena är Urban Hammar och den andre ska jag återkomma till lite senare. Jag ska på en gång erkänna att jag var lite tveksam till Hammar av olika anledningar. Visst har man hört att han är en oerhört kunnig tränare och andra positiva egenskaper om honom som tränare och person, men det som gjorde mig tveksam var dock det faktum att han tidigare inte varit huvudtränare för ett elitlag, att han kom från ”de egna leden” samt att han har ett stort hjärta för ÖSK. Ni undrar säkerligen varför det sistnämnda gjorde mig tveksam men ni vet likaväl som jag att det är svårt att vara objektiv som supporter. Jag har mina favoritspelare i ÖSK, det har förmodligen du också och jag befarade att även Hammar skulle ha det. Han har dock bevisat att han är otroligt professionell och kan hantera sådana här situationer på ett utmärkt sätt.

Bristen på erfarenhet har Hammar ersatt med en tydlig plan, han har hela tiden haft en vision om hur ÖSK ska spela både på hemmaplan som bortaplan. Det här har givit förvånansvärt bra kortsiktiga resultat och jag skulle mer än gärna vilja se vad Hammar kan göra med ÖSK under en längre sikt. Han har ordnat upp en defensiv som stundtals varit obefintlig, han har fått in en vinnarinstinkt i laget som vi behövt under hela året och han har stabiliserat lagdelarna men tyvärr har han inte kommit under bukt med inställningen. Det håller inte i längden när man gör en hyfsad match, en bra match och sedan underpresterar å det grövsta. Dock tror jag att Hammar med lite kontinuitet kan åstadkomma underverk i Örebro. Jag ser Hammar som det bästa alternativet som tränare för ÖSK under nästa år och förhoppningsvis många år framöver.

Den andra faktorn till varför ÖSK klarar sig kvar i Allsvenskan stavas Abgar Barsom, även känd som ”Trängens Maradona”. Förutom sina enastående individuell prestationer på fotbollsplanen har han bidragit med så mycket mer till dagens ÖSK, han tog på sig rollen som ledare när ingen ville/vågade ta ansvar. Barsom vågade och som han lyckades! En bättre debut kan man nog inte önska sig inför sin hemmapublik, en fantastisk frispark i matchens slutskede avslutade en otrolig insats från hela Örebros kelgris. Jag hoppas att Barsom vill stanna i Örebro även nästa år och bjuda hemmastaden på härlig fotboll och jag hoppas att styrelsen inser Barsoms betydelse och letar fram tillräckligt med pengar för att kunna komma med ett bra erbjudande.

För övrigt måste Anttonen, ledaren av den interna poängligan, stanna i ÖSK nästa säsong. På mittfältet är han outstanding!
Örebro Mattias69
2007-10-21 21:07
Kontraktet säkrat, då är frågan hur ska ÖSK spela mot Gefle? Jag skulle vilja se en riktig tokoffensiv dels för att fira avancemanget men också för att hylla Larsen.

Lars var grym igår och alla ni som inte var på plats, ni missade verkligen någonting. Kubanerna höll fanan högt och sjöng hela matchen igenom, ÖSK spelade en fin och underhållande fotboll som till sist gav det resultat vi längtat efter hela säsongen.
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-21 20:59
MangeSvartAndVit//

Kuba o Arnor i all ära, men hur kan du glömma Thomas Nordahl? Den i särklass mesta målgöraren för oss genom tiderna och med ett stort ÖSK-hjärta.

När såg du senast Kuba och Arnor på en match?
Örebro BabyKladde
2007-10-21 20:53
MangeSvartAndVit:

den blir nog inte byggd till nästa säsong..
..utan byggstart blir under 2008.(hösten)

Men tankarna om stora "kuber" vid hörnen är ju inte helt omöjlig och påverkar inte läktarnas design mycket heller.
Örebro GT
2007-10-21 20:50

ÖSK !!
Örebro AllsvenskanÖSK
2007-10-21 20:49
1:a på hetaste forumet, det var ett tag sedan ;D
Örebro MangeSvartAndVit
2007-10-21 20:46
Någon som har hört när nya östra stå ska börja byggas?
Vi måste fixa till hörnen runt arenan oxå..så det blir mer som en gryta..Om det inte finns pengar att bygga runt med läkare kan vi ju alltid göra som i Borås å täcka hörnen med stora plankskivor eller vad det är för något dom har!
Vore snyggt å köra med den svarta färgen som pryder visa delar av norra sitt! Sen kan man kanske ha stora svartavita bilder på några gamla hjältar på 3 av hörnen(Kuba Orvar Arnor):)..Å på det 4:e ÖSK 100år:)
Tokig ide elle? Inga stora pengar det rör sig om:)

Örebro Ösk-Power
2007-10-21 20:42
Ivan Kaviedes i ÖSK nästa säsong:)?
Hans kontrakt går ju ut nu iallafall.

Man kan ju alltid drömma!
Örebro Stephan
2007-10-21 20:33
frågan är om man ska åka 54mil enkelresa för att se larsens sista match med gänget! tror det finns en chans för det :) allsvenskan ´08 blir guld!
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-21 20:17
Hoppas verkligen Sundsvall tar sig samman och går upp. De har publik och modernt gräs. Häcken har bara pengar.
Örebro Ericson
2007-10-21 20:16
Ämne: Grattis till nytt ko....
Det kommer nog att bli dokumentation, om tomten inte har ett annat bygge att fota...
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-21 19:52
Tåfjutt//

Sponsorintäkterna har ju ökat betydligt på senare år. Det stora bekymret är att huvudkontoren för de flesta större företagen ligger i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Men om du tittar i matchprogramet ser du vilken oerhörd mängd sponsorer som ÖSK har. Dessa betalar allt ifrån 1.908:- till miljonbelopp. ÖSK är helt klart på rätt väg.
Örebro Ropesin
2007-10-21 19:42
Forzza Djurgården// Tack, men måste faktiskt säga att ni är det tråkigaste laget av DIF, BP och TFF.
Örebro Tåfjutt
2007-10-21 19:26
ÖSK TACK FÖR KONTRAKTET! (Tack Kalmar för att ni skicka hem BP..)

Innan man ens diskuterar att plöja kommunens pengar ner i arenor etc, vore det väl på tiden att näringslivet i Örebro ser till och sponsrar laget så pass att man har något att visa upp först!!

Uselt år som gick fotbollsmässigt där man stundtals fråga sig själv varför man gillar att plåga sig med att följa de vit/svarta så nitiskt.

Innan man ens tänker tanken och jämför ÖSK med Elfsborg som fotbollsstad och arena, så måste det finnas sponsorer som vill föda oss Örebroare med ett bra lag.

Intressant att höra Kommunen tala om att investeringarna i att bygga ut infrastruktur för sporten/idrotten i Örebro behövs för att etablera företag i regionen, när vill sedan dessa företag ge något tillbaka till oss idrottintresserade? SPONSRA ÖSK NU!

BARSOM SKRIV PÅ FÖR ÖSK NU!

;-)

ÖSK 2008 GOING FOR GOLD!
(Är väl aldrig fel att drömma eller?)

/Tåfjutt
Örebro ÖSK-Karl
2007-10-21 19:14
Carlsson1908//

Förslag:
Tränarduo= Hammar med Juhlin alt. Axen.
Nyförvärv= Pavel Zavadill Öster, Niclas Carlsson AIK och sedan en forward som drar 500 åskådare extra per match vilket ger 75.000x15=1.125.000:-

Så mycket tror jag även att Barsom drar extra. Så det är även viktigt av den anledningen att behålla honom.

Sedan måste vi ha en ny högerback, Lustig är en dröm om vi inte hittar en rejäl mittback så Haginge kan spela högerback.
Djurgården Tooga
2007-10-21 19:12
Grattis till nytt kontrakt!

Kommer det bli någon dokumentation när östra stå byggs, likt den med västra stå? Den var intressant att följa.
Örebro Pain
2007-10-21 18:57
Hockey?Lägg ner!Här snackar vi fotboll....
Örebro Carlsson1908
2007-10-21 18:54
Grattis Örebro Hockey till 5-0 mot tranås!
Örebro Carlsson1908
2007-10-21 18:53
Förslag till Nyförvärv och tränarduo ?
Örebro Carlsson1908
2007-10-21 18:50
Fan.. tippade vinst till fel lag!!hehe
Forzza Djurgården
2007-10-21 18:39
Grattis till Allsvenskt spel även 2008!

Måste faktiskt säga att ni är det roligaste laget av ÖSK,BP OCH TFF.
Annons: