/fotboll/osk/forum/7595.aspx/fotboll/osk/forum/7595.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Evigt ÖSK
2007-11-20 12:04
Är det det här som ÖSK-Karl och Johannes Avenbrand är så nöjda med? Det måtte väl vara någon annan. Jag hade höga förhoppningar om en mer namnkunnig tränare!
Örebro Evigt ÖSK
2007-11-20 12:02
Ja, samla oss utanför kansliet! Vi vill ha en tränare med nya idéer... inte conny, känns gammalt och grått! ÖSK kommer att komma tillbaka till den gamla tråkstämpeln som man ändå har lyckats rubba på...
Örebro Pencing
2007-11-20 12:00
Lekiller: precis min åsikt. Han känns grå och trist. Känns inte spännande för fem öre. Örebros varumärke som en trist landsortsklubb kommer befästas. Han är säkert en kompetent tränare. Absolut. Mer så oootroligt trist.
Örebro Lekiller
2007-11-20 11:57
Conny Karlsson? Tja, jag vet inte. Den bild som jag har av honom är att han är ganska så grå och trist. Allt det som ÖSK vill arbeta sig bort ifrån. Fast å andra sidan så är det kanske svårt att vara en färgstark tränare i TFF. Känns lite som fel man tycker jag.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-11-20 11:55
Dags för en samling utanför kansliet för att visa att vi inte tar hur mycket skit som helst,vi måste visa att vi har lite ambitioner.
Örebro Evigt ÖSK
2007-11-20 11:53
NEJ!!!! Inte Conny! Snälla farbror ÖSK, inte Conny!
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-11-20 11:51
Ämne: fyfan om det blir Co....
Ja,vad ska man säga?ska det ta så lång tid för att få hit nån som Conny?
Strongo
2007-11-20 11:48
fyfan om det blir Conny Karlsson
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-11-20 11:43
Ämne: Jag kan med säkerhet....
Ska bli intressantatt höra vad ÖSK-Karl svarar på ditt inlägg,om nu du inte snackar skit.
Örebro Fotbollsgud
2007-11-20 11:37
Om man får tro på de styrande så kommer de presentera namnet på onsdag, så ÖSK-Karl har inte snappat det ur luften utan det kommer från insidan.
Örebro gatti
2007-11-20 11:34
Focka sjögren skaffa en kompetent sportchef nu innan det är försent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örebro 0REBR0
2007-11-20 11:32
ÖSKare sedan barnsben/

vet du något om hur det ser ut då? vilka diskuterar man med? någon?
Örebro ÖSKare sedan barnsben
2007-11-20 10:56
Jag kan med säkerhet säga att ÖSK-Karl är ute och cyklar riktigt ordentligt.
Även jag har kontakter och den enda likheten mellan mig och ÖSK-Karl lär vara att jag fortfarande har förtroende för ÖSK i tränarfrågan.
Man tar inte första bästa namn bara för att hitta en snar lösning utan jobbar på en långsiktig lösning för kontinuitet, precis i linje med vad man har för målsättning.
Örebro 7-an
2007-11-20 10:55
Ämne: 7-an//

ösk-karl jag hoppas veklingen det är så som du säger då ska jag lova att bjuda dig på ett par öl och passar på att fira EM biljten, men du måste förstå oron bland oss ösk.are. Det är nämligen väldig tyst kring frågan, bortse från dig.
Det är en väldig viktig och känslig fråga, inget att skämta om det med otåliga sporter.
Örebro Bastard on Parade
2007-11-20 10:52
Naturligtvis är det inte bra att rekryteringen av det nya tränarteamet har tagit sådan lång tid, men vissa kommentarer är komiska.

Så fort ett annat lag har gjort klart med tränare eller när det spekuleras om andra lag och tränare så har "ÖSK förlorat den tränaren". Det klagas på dålig handlingskraft fastän INGEN I FORUMET vet vad styrelsen jobbar med, vilka namn man har jobbat med eller vilka som kan komma att bli aktuella i framtiden.

Det klagas på brist på handlingsförmåga när man inte värvar spelare fastän man saknar tränare. Styrelsen, eller kanske fotbollsutskottet i första hand, planerar scoutingresor till USA och Afrika men istället för att tala positivt om detta klagas det när en bottenkollega värvar en medelmåtta från Superettan.

Örebro i ett nötskal!

Vad menas med handlingskraft? Är det ÖSK á la början av 2000-talet ni saknar? Man panikvärvade spelare och satte ekonomin i fara på fler än ett sätt. Vi hade en ordförande som uttalade sig överdrivet optimistiskt i media, en man med för höga visioner om ÖSK på kort sikt, men vi alla vet vart det slutade och vart det var nära att sluta. Idag har vi en ledning som lärt sig av sina föregångares misstag, de är inte felfria men gör enligt mig ett fullt godkänt jobb. Visst finns det saker som man kan ändra på, en viktig punkt är hur man ser på supportrarna och behandlar dessa. Där finns det mycket att förbättra, så även kommunikationen utåt via media.

Jag ser hellre att det tar lite tid och att styrelsen och spelartruppen verkligen tror att de hittat rätt för ett långsiktigt samarbete än att man rekryterar en tränare för att få det gjort så fort som möjligt. Vi har trots allt en av världens längsta försäsonger, tid finns att bygga ett lag men det får samtidigt inte dröja för länge. Spelarna vill ha klartecken, vissa vill veta hur deras framtid i klubben ser ut innan de bestämmer sig för en fortsättning osv.

Ha tålamod, ÖSK måste ha kommit långt med förhandlingarna med tänkbara namn!
Örebro 100år11får
2007-11-20 10:49
Jag börjar bli duktigt orolig nu måste jag säga. Vi har inte värvat en ända spelare! inte ens tränare. Styrelsen tycker det får ta den tid det tar. Men konsekvenserna tänker de inte på. Va händer? Jo... tillomed Anttonen börjar tvivla. Då måste vi alltså även hitta ersättare till honom? Vi har ju inte ens ekonomi till att köpa Mumba. Hade hoppats på en storsattsning till 100års-festen men det ser just nu ut som kamp om sista/näst sista platsen
Örebro ÖSK-Karl
2007-11-20 10:44
7-an//

Nu var det ingen "vanlig" anställd som kom med namnet, då hade jag inte känt mig fullt så lugn.

Absolut senast onsdag denna vecka var det svar jag fick ihop med namnet. Anttonen har säkerligen fått samma namn, men så länge inget är underskrivet så är det ju inte 100% klart.

Jag litar på ÖSK-styret i denna fråga än så länge, trots att jag tycker de för det mesta beter sig som amatörer. Då menar jag VD:n och Sjögren. Exempel på detta är att de väntade på tok för länge med att sparka Walker och att skriva med Barsom förra säsongen.
Örebro Pencing
2007-11-20 10:35
Vem är Glen Holm? Kan nån berätta om honom och hans meriter?
Örebro 7-an
2007-11-20 10:28
Ämne: Aspen//
Det står ga....
rirobban jag tror personligen inte på ösk-karl för fem öre. Det är ganska uppenbart att han bara snackar. det går klart och tydligt fram att ingen är klart om man läser t ex artikeln om Antonen. Tränarfrågan är inte löst och just därför söker han andra lösningar. jag har svårt tro att en så viktig spelare som Antonen med 9 säsong i ösk inte får reda på om frågan är löst medan ösk-karl får denna info av en anställt på kansliet genom att lova inte säga något.
Örebro 7-an
2007-11-20 09:54
Ämne: Ämne: Stahre ....Chipset jag tror inte det är samma Stahre. vad jag förstått det är Mikael som ösk vill ha, Men Degerfors fick Janne.
Örebro rirobban
2007-11-20 09:41
Ämne: Ämne: Stahre ....Stahre känns iofs inte speciellt intressant. Om det blir Knut Törum som klubben anställer lär alla förlåta styrelsen för att det tagit tid. Men om det är ett ointressant namn (medelmåtta) så lär man inte kunna förlåta styrelsen lika lätt. In med Törum nu och låt Andersson & Zetterlund ta hand om de två positionerna under norrmannen.
Örebro Chipset
2007-11-20 09:37
Bra krönika i NA förresten. Känns som sportredaktionen haft ett stort tålamod där också men att gränsen precis passerats.

Sjögren får helt enkelt gå ut och ge en anledningen till att processen gått så långsamt. Det måste ju finnas en positiv anledning till detta annars skulle de antingen inte vänta eller alternativt avgå.
Örebro gatti
2007-11-20 09:33
Det år en stor jävla skandal att styrelsen inte fått tummen ur arslet och ordnat en tränare!
Örebro 0REBR0
2007-11-20 09:32
vet inte om det varit uppe förut, men det skulle väl kännas sådär om antonnen gick till norska andraligan!?!?
Örebro Chipset
2007-11-20 09:31
Ämne: Stahre till andra si....
Nä nu blir jag uppriktigt förbannad. Hur kan vi förlora Stahre till Degen??! Mitt tålamod var självbestämt att hålla till fredag, men nu ger jag ÖSK max 24 timmar. Är mycket mycket besviken. Skulle inte förvåna mig om vi tappar Anttonen på grund av detta också.
Örebro Mittåt
2007-11-20 09:12
Att Thomas skall bli fystränare är väl inte någon direkt nyhet. Den uppgiften har han haft i år med.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-11-20 09:05
Ämne: Aspen//
Det står ga....Om inte Ösk-Karl håller vad han lovar så hoppas jag att han blir han forumspärrad + att vi söker på hans Ip-adress och hälsar på honom;)
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2007-11-20 09:03
Stahre till andra sidan bergen.
Örebro rirobban
2007-11-20 08:50
Aspen//
Det står ganska tydligt att Thomas endast är aktuell som en av de nya assisterande tränarna. Inte som huvudansvarig. Och som ny ass kan jag tänka mig Thomas. Men managern i frågan bör vara en mer erfaren.

EDIT: Du ska inte vara orolig. Den nye tränaren (managern) är ju redan klar enligt "ÖSK-Karl" (hoppas på gud att han har rätt för en gångs skull). Antagligen vill man inte avslöja den nya mangern ännu eftersom han ska få tid på sig att värva några nya spelare som de presenterar samtidigt (?). Eller så är det något annat som är tokigt. Men oroliga ska vi inte vara. Kan bli forumkrig mot ÖSK-karl om det inte presenteras ny manager imorgon (onsdag), men det är en annan sak...
Örebro Aspen
2007-11-20 07:51
Tränarrekryteringen starkt frågasatt i dagen NA. Blir Thomas Andersson ÖSJKs tränare?
Det ser ut som man håller på att göra bort sig.
Alla återstående tränare vet att tiden håller på att rinna ut - det är förhandlingsläge för tränaren inte för ÖSK.
Snacket att man pratar med flera håller inte längre - alla vet att det borde varit klarr för minst en månda sedan.
Fortsätter det så här lär vi inte få se några nyförvärv av klass. Börjar förstå varför inte Hammar ville fortsätta.
Som medlem blir man bedrövad. ÖSK har inte en ledning med tillräcklig handlingskraft.
Annons: