/fotboll/osk/forum/7288.aspx/fotboll/osk/forum/7288.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Mittåt
2008-02-21 13:14
BoP// Enligt kansliet (från förra veckan) planerade man att skicka ut kortet i början av denna vecka. Eftersom du väl skall skriva om matchen bör du kunna kontakta Micke Karlberg på kansliet för att komma överens om hur du på enklaste sätt kommer in utan att behöva visa upp medlemskortet.
Örebro Bastard on Parade
2008-02-21 13:09
ÄR det någon som har fått medlemskortet än? De skulle ju finnas att hämta i samband med matchen mot Degerfors men mitt "fanns inte där" och inte har jag fått det hemskickat heller... Vore ju lite typiskt om de skickar det nu precis innan matchen mot Djurgården då man tagit ut sportlov på eget bevåg.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2008-02-21 13:03
Anttonen gick ut i pressen och klagade han med men han spelar kvar.
Örebro ÖSK KRILLE
2008-02-21 12:45
Jag tycker Halilovic har gjort sitt i klubben nu! Han ska inte gå ut i na och klaga! Det där tar man inom klubben! Sälj honom nu! Han har gjort bort sig tillräkligt nu!
Örebro pemo
2008-02-21 12:12
Bjornloven//
Jag jämför inte med någon annan i laget ( typ Rodevåg ) utan konstaterar bara att Nedim inte håller allsvensk klass. Jag kan räkna på ena handens tumme hur många närkamper som han stod på benen förra året. Sedan är väl Rodevåg och även doktorn från BP bevis på att det skiljer en hel del på allsvenskan och superettan. Ska du lyckas som forward i AS måste du vara egoistisk och ful. Snälla pojkar får aldrig göra mål.
Örebro Brinkewall
2008-02-21 11:53

Då hoppas jag att Nedim har gjort sitt i den svartvita dressen. Att vara missnöjd över sin situation är en sak, att gå ut och gnälla i pressen är en annan. Han ska ligga lågt, hålla käften utåt och jobba stenhårt för att förtjäna sin plats i startelvan.

En kille som inte gör annat än gnäller i motgång är inget att ha i klubben. Skicka ut honom innan han fortsätter att pissa på klubben och oss supportrar.

Djurgården M81
2008-02-21 11:43
Tack för svaren!
Örebro Yeah
2008-02-21 11:39
Migrationsverket i ännu mer blåsväder!
Var väl även något i gårdagens Aftonblaska?
Örebro Walter Gigena
2008-02-21 11:24
/ M81
Inträdet är 50:-
Det är i regel endast huvudläktaren som är öppen under träningsmatcher. Blir ni ett 1000-tal öppnar de förmodligen bortasektionen..
Örebro Mittåt
2008-02-21 11:23
M81// Insläppet vid träningsmatcherna brukar vara "uppför trapporna" på Norra Läktaren - den som vetter mot Rudbecksgatan. Entréavgiften för icke medlemmar är 50 kr.
Djurgården M81
2008-02-21 11:18
Hej

Tänkte ta mig till örebro för träningsmatch på lördag. Fråga: är det bara att gå in på Berhn arena som vanligt och vad är inträdet?
Örebro jappel
2008-02-21 11:07
Ämne: Ämne: Bjornlo....
Visst har du rätt i det du säger.
Halilovic är ingen dålig anfallare (i alla fall inte sämre än Rodevåg) men han har hamnat fel och verkar utåt sett ointresserad av att ändra på detta. Men det kan vara ÖSK som brister, så visst måste även ÖSK ransaka sig och se om de kan ändra på något så att de bättre stöttar spelarna mentalt. (vad jag vet saknas det en mental coach i ÖSK. (ska nog akta oss för att kalla det psykolog.)
Mental träning både enskilt och med truppen skulle kunna ge bra resultat. T.ex. slå bort bortaspöket.
Hoppas att Sixten och eller Alex klarar detta utan proffesionell hjälp.(eller att dom anställer sådan)
Assyriska Långskott
2008-02-21 10:50
Lite underligt kan man tycka att ni håller kvar en spelare som tjurar och gnäller i media hela tiden.I och med de inressanta nyförvärven som ni gjort i Wowoah och Ronny så borde ni släppa Herr Halilovic. Hans självförtroende verkar vara körd i botten och det har vad jag förstått pågått under en LÅNG period. Killen behöver en nytändning och ett klubbyte till Assyriska vore nog det bästa för ALLA parter.Jag hoppas att ledningen accepterar budet från Aff så att vi får den här "såpan" överstökat.
Samtidigt hoppas man att Herr Halilovics gnäll i media är en engångföretelse då vi saknar saknar Psykologer i vår ledarstabb.

Fortsättning följer....
Örebro Bjornloven
2008-02-21 10:29
Ämne: Bjornloven! Såg du i....
Pemo//

Jag såg faktiskt dom flesta hemmamatcherna, samt några av bortamatcherna live.

I jämförelse med Rodevåg så fick Nedim begränsat med speltid, speciellt i slutet av säsongen.

Jag tycker att det borde varit dessa två spelare som skulle konkurrerat om en plats, och att Seb skulle haft den andra forwardplatsen.

Kan hålla med om din rekordstatistik för Nedim, men vill att du tar med rodevågs rekord i att bränna "set pieces"-lägen. Har tyckt det varit väldigt positivt att höra uttalande om hur het Rodevåg sett ut under vintern, men tyvärr så brände han, som vanligt, lägen som måste sitta i matchen mot Norrköping. Sen jobbade han ordentligt i defensiven förra året, men det räcker inte.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2008-02-21 10:29
Ämne: Bjornloven! Såg du i....
Ja offsiden ja...vad hade han Nedim 45ggr?eller nåt sånt.
Örebro pemo
2008-02-21 10:12
Bjornloven! Såg du inga matcher förra året. Vadå fick begränsad speltid? Nedim var väl med i startelvan till 80%. Det enda han åstadkom förra året var att slå svenskt rekord i offside-springande och dålig kämparglöd. Nä, skicka divan till forward eller liknande.
Då är det bättre att ge Jidsjö eller någon annan yngling en fair chans.
Örebro Hanx
2008-02-21 10:01
jo, självklart, men jag menade ur nedims synvinkel.
Örebro Mittåt
2008-02-21 09:59
Så länge som ÖSK inte fått ett bud, som man anser är tillräckligt bra kommer man givetvis att säga, att man räknar med honom i truppen. Om man sade något annat skulle den egna förhandlingspositionen undermineras.
Örebro Hanx
2008-02-21 09:51
vad gäller nedim tycker jag mest att hela historien är tråkig... o sen kan jag faktiskt förstå vad han menar: varför säger klubben att "vi räknar med honom" samtidigt som han får husera i b-laget?

känns inte som att han har kommit till sin fulla rätt i ösk, vilket är jävligt synd.
Örebro Hanx
2008-02-21 09:47
Ämne: Ämne: Alla so....
...fast å andra sidan så kan man nog, utan att ta i alltför mycket, säga att alven inte direkt var i sitt livs form då. och det kanske man kan säga att westman var förra året...?
bara en tanke...
Örebro Bjornloven
2008-02-21 09:31
Ämne: Ämne: Nedim v....Jag tycker att det är jäkla synd att vi inte hade någon riktig målskytt förra året. Tycker att Nedim fick oförtjänt mycket kritik. Han vann trots allt den interna skytteligan. Detta trots att han fick "begränsat" med speltid, i jämförelse med en viss annan forward.

I SE spelade Nedim med Seb, vilket jag tycker innebar att Nedim gick i djupled på skarv av Seb bakom motståndarnas backlinje. Förra året med Rodevåg fick Nedim komma och möte vilket gjorde att han inte fick möjlighet att gå in bakom backlinjen.


Dock ska medges att Nedim såg aningen viljelös, och stod (!) offside ett antal gånger, framför allt i slutet på säsongen.

Rent fysiskt så är han i form. Åtminstone gällande konditionen i förhållande till resterande i truppen.

Oavsett vad som händer, om han går till Assyriska, men framförallt om han blir kvar, att han kan hitta målkänslan igen.

För det är ingen av de andra forwards i Ösk som besitter den kliniska känsla som Nedim visade i SE.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2008-02-21 09:30
Målvakten och backlinjen ska spela i symbios.
Örebro apskallen
2008-02-21 08:51
Ämne: Alla som spelat fotb....
Att en backlinje spelar helt under isen pga målvakten är väl inte helt sant. Visst påverkar det, men betydelsen är mycket större i sporter där målvakten har en mer betydande roll som t.ex. ishockey.

Jag tycker personligen att Westman håller hög klass. Se på förra gången vi var i Allsvenskan, då med Alvbåge i mål. Vi förlorade tre matcher med 5-0 och släppte in mest mål av alla. Skyllde nån på målvakten? Knappast, det var backlinjen som haltade.
Örebro Liberate tu-teme ex inferis
2008-02-21 08:27
Ämne: Ämne: Nedim v....Jag vet inte om "snubbla in mål" är rätta ordet att beskriva vad Nedim gjorde för oss i Superettan,han visade DÅ att han var en målskytt av klass ,nu har han tappat stinget och varför han inte tar sig tillbaka är obegripligt.
Örebro Mittåt
2008-02-21 08:07
Ämne: Ämne: Nedim v....
Nedims utspel, om man nu skall kalla det så, är nog inte Nedim som är pappa till. Även om Nedim själv fått en statistroll. Jag misstänker starkt att det är agenten som är regissören. Allt med syftet att ge ÖSKs förhandlingar med Assyriska en knuff i rätt riktning. Om ÖSK redan tackat nej till tre förslag och är tveksam till det fjärde passsar det utmärkt in i planerna, att Nedim mer eller mindre gör sig omöjlig i ÖSK-lägret med ett uttalande. Här handlar det antagligen om att öka förhandlingspressen på Sjögren & Co.

Nedims agent är samma ljshuvud som torpederade Mirzas övergång till IFK Norrköping och istället fick honom placerad i Landskrona.
Örebro Romano
2008-02-21 08:00
Alla som spelat fotboll vet att har man en målvakt man litar på och som håller hög klass så känner backlinjen trygghet och kan spela utan att känna sig stressade.
Westman & Rickardsson är helt OK 2:a målvakter, men inte mer tycker jag.
Som någon tidigare skrivit så tror även jag att ÖSK kommer sluta som bäst på 8:a om vi inte får hit en Målvakt som håller bättre klass.
Men jag är glad om jag har fel, för det ser väl kanske inte ut som att en målvakt är en prioriterad fråga för ÖSK idag.
Örebro jappel
2008-02-21 07:49
Ämne: Nedim vill fortfaran....
jaha....
ja han klarar ju tydligt inte av att vara ur form. Eller rättare sagt han klarar inte att ta sig i form.
Han har varit ur form sedan han kom, men lyckades snubbla in några mål när vi tog oss till AS.
Att sedan gå ut och gnälla på att han inte får chanser i a-laget är ju nästintill löjeväckande. han har fått mängder med chanser, men uppvisar ingen vilja att lyckas i ÖSK.
Han har inte direkt förtjänat någon stjärnstatus i ÖSK.
Örebro Mittåt
2008-02-21 07:18
Nedim vill fortfarande till Assyriska, skriver NA.
Örebro jappel
2008-02-21 07:14
Ämne: Har sagt ungefär så ....
hoppas det inte involverar kidnappning, då det kan leda till att han inte presterar på topp om han tvingas hit :-)
Örebro ÖSK-Karl
2008-02-20 23:42
Har sagt ungefär så här förut, men säger det igen:

Med en ny bra målvakt och en allroundback når vi placeringen 3-7, annars är jag rädd för att vi hamnar 8-15.

Saywee/
Ett PM på vad du har för planer om Alvbåge skulle inte sitta helt fel :-)
Annons: