/fotboll/osk/forum/6977.aspx/fotboll/osk/forum/6977.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro GT
2008-07-21 21:16
Ämne: Vilket hejdundrande ....
Med denna FARS borde vi f-n räkna tiden baklänges...

Och vad vore Nordin utan ÖSK ? Han fick chansen, detta är tacken....
Örebro yx
2008-07-21 21:15
Tänk om det är så här: Nordin har en skitlön. Under våren så ber han om ett nytt, mer rättvist kontrakt. Dagarna går, veckorna går och månaderna går. ÖSK (Lennart) totalskiter i Nordin. När han egentligen ska ha minst dubbelt så mycket i lön så ignorerar ÖSK honom. Nordin kan inte göra något, tappar hoppet men fortsätter spela bra. Spelar så bra att andra klubbar vill köpa honom. När han vill prata med ÖSK så sket ÖSK i honom, nu kanske han gör detsamma när han har triumf på handen. Lätt att slylla allt på Nordin men ni som gör det, kan det vara så att det finns en massa som ni inte vet??
Örebro Midsomer
2008-07-21 21:14
Under en kortare kvällspromenad försökte jag rensa tankarna kring detta. En tanke återkom dock hela tiden, det är att jag tror att detta är riktigt uppförstorat. Jag är nästan säker på att Nordin - återigen - är duperad, en bricka i något tragiskt, ekonomiskt vågspel om ni så vill.

Alec kommer att tala "sin" adept tillrätta, det är jag säker på. Nordin behövs i ÖSK. Jag hoppas att inte ett ogenomtänkt uttalande skall kosta honom så dyrt. Ekonomiskt och sportsligt hade det varit ett uppsving för Gerzic att flytta till AIK, det är den bistra sanningen.

Men innerst inne så tror jag att det kommer att lösa sig. Nordin måste inse att han bara gjort en halv säsong i allsvenskan, att han har förtroende av tränarna, att han är en oerhört viktig pjäs i det ÖSK försöker bygga upp.

Jag blir glad när Nordin spelar. Han har fått så mycket skit och det har varit kul att se den revansch han fått/tagit i år. Jag hoppas att det hela löser sig. Att Nordin bryter med sin agent och verkligen visar att han VILL spela i ÖSK. Mot Giffarna såg jag den spelare Nordin kan vara. Hårt jobb, passningsbriljans, skottvillighet, teknik. Att ha allt detta som innermittfältare är något unikt i Allsvenskan. Han är inte färdig allsvensks stjärna ännu men han kommer att bli det. Jag hoppas att han blir det på hemmaplan. I mitt lag, i mitt ÖSK.

Med spelare som Nordin, Porokara, Berra och Alvbåge i truppen visar ÖSK att man vill någonstans. Jag hoppas att Nordin är med och visar vägen.

ÖSK!
Örebro Aspen
2008-07-21 21:12
ÖSKare i exil//Problemet är att agenten inte tänker förhandla mer med ÖSK. Därför gäller väl att AIK måste få ett bud dom tackar nej till. Därefter har agenten två val: 1. Gör slut på Nordins karriär. 2. Förhandla ett nytt kontrakt med ÖSK.
Obegripligt att man som spelare kan anlita sådana agenter, stackars Frempong.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 21:10
ÖSKare i exil// Tror precis som du att det är förhandlingsåtgärder.. Dumt bara att Nordin uttalar sig.. Han kunde lika gärna sagt "inga kommentarer"
Örebro MangeSvartAndVit
2008-07-21 21:08
Nordin:Klippt dig å skaffa dig ett jobb! Vad sägs om korvbrödsbagarn??
Vi har nyss hjälpt dig bort från fotbollens bakgård..Gjort om dig från mamma scan till en normaltränad allsvensk fotbollsspelare...
Å din tack är att skapa den här oron i klubben som hjälpt dig !!
Rulla tillbax till dina kompisar i köttbullspaketet nu ...Själv ska jag bli vegetarian
Örebro Evigt ÖSK
2008-07-21 21:04
Vilket hejdundrande jubileum det blev iår!

Är det någon överhuvudtaget som kommer ihåg att sportklubben fyller 100? Alla jubileumsförväntningar grusas av högst tvivelaktiga affärer från ÖSK:s sida och från ÖSK:s spelare.
Fira 101 år nästa år istället?
Örebro ÖSKare i exil
2008-07-21 21:03
Sjögrens kommentar lugnar mig. Det viktiga är att vi inte sitter helt utan alternativ på mitten. Om de ända två alternativen är det agenten säger så släpp honom hellre fritt efter att ha dominerat ÖSKs mittfält. Är det så att Nordin stannar och sedan erbjuds ett guldkantat kontrakt efter säsongen från någon annan klubb så varför skulle ha "sitta av" ett år? HAn vill ju utvecklas och har framtiden för sig. Nej, nu när pulsen gått ner luktar det här agenthets och spel för galleriet.
Örebro VapoRoy
2008-07-21 21:01
Ropesin /
Ösk trodde inte på han alls, det var ju nästan så att man trodde att det var Axen och NA som värvade han till ÖSK :-D Men han fick chansen och som han har tagit den och som han skiter i att han har fått den. :-(
Örebro Ropesin
2008-07-21 20:58
Är det verkligen så att Rynninge ska ha 50% av en eventuell övergångssumma? Isåfall, hur fan kunde ÖSK göra en sån rutten affär? Dom kan ju inte ha trott på han alls, för isåfall skulle man väl ha investerat en större summa pengar då, för att vinna ännu mer vid en vidareförsäljning?
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 20:54
Jaha ska Ljungskile vinna också.. Nästa smäll tack! Jag sitter här och väntar på att gongongen ska rädda oss fans!
Örebro Grohl
2008-07-21 20:54
Kan ju förstå att Nordin blir smickrad av att ett lag lyckas hålla oavgjort långt in på stopptid mot Ljungskile på BORTAPLAN visar intresse.

Fantastiskt starkt av storklubben att ta ledningen på starke arvid faktiskt.
Örebro Ståhl
2008-07-21 20:50
Ljungskile-AIK 2-1.....
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 20:49
håller med chipset och en del andra.. Vi måste nog vänta ett antal timmar/ dagar innan vi kan döma och halshugga. NA kan mycket väl ha vridit storyn. Hur som helst måste väl detta vara utrett till på måndag!
Örebro Grohl
2008-07-21 20:49
Skulle tippa på att AIK bjuder typ 1.5-2 miljoner + Rubarth. Självklart ska vi tacka nej & erbjuda Nordin ett riktigt bra kontrakt som visar hur viktig han har blivit för klubben, tackar han nej till det så kan han få dribbla av vretstorpare i ÖSK Söder tills kontraktet gått ut.

Man gör bara inte så som han gjort, det är brist på respekt.

Måste även försvara Sjögren lite, om han nu började förhandla i maj så tycker jag knappast att han varit för sent ute. Nordin har sakta växt in i den allsvenska kostymen, vi får inte glömma att Walker tokbänkade honom.

jajust, telia och deras jävla hbk-banner kan dra åt helvete.
Örebro VapoRoy
2008-07-21 20:49
Tragiskt men sant. Ännu en gång är det Nordins intelligens som förstör hans karriär. ÖSK gav han en andra chans vilket jag var enormt glad över och som tack får vi det här. Nej jag kan omöjligt se att Nordin blir såld nu och jag kan omöjligt se att ÖSK accepterar det här, aldrig varit med om något liknande, bara hoppas att allting är ett dåligt skämt. En del skriver kontrakt på ett år, han har ju till och med över ett och ett halvt år kvar på kontraktet. Vet folk inte vad dem skriver på längre? Det här är ren utpressning från Miros sida och sådant brukar sällan sluta lyckligt för någon av parterna tyvärr. :-( Det är bara inse, vi kommer inte se Nordin i ÖSK mer den här säsongen om detta stämmer.
Örebro Chipset - Ta ansvar!
2008-07-21 20:43
Om Nordin beter sig på detta sätt så ska han självklart buas ut resten av tiden i ÖSK (I vilken annan klubb skulle han inte göras det) men innan vi dömer honom måste vi få helheten. Kör Miro en idiotichansning? Är Nordin förd bakom ljuset? Svaret lär nog komma ganska snart.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 20:43
kenya// tyvärr tror jag idioten Miro lurat i honom något korkat tyvärr.
Örebro Evigt ÖSK
2008-07-21 20:42
Detta har blivit en orkan! Jag tycker att det känns som om det dras alldeles för hastiga slutsatser om Nordin och ÖSK. Vad vet vi egentligen? Är NA alltid att lita på? Kan de inte felciterat etc.

Många ropar på att Nordin ska sättas på bänken alt, läktaren tills allt har löst sig (hur det nu än blir), men om det är som NA skriver (att Nordin vill bort), är det då inte bättre att spela med det absolut bästa laget. Vi är ju inte alldeles långt ifrån nedflyttningsplats, varje poäng är ovärderlig. Om Nordin kan bidra till vinster, då skall han starta.
Örebro SyreAtom
2008-07-21 20:42
kenya//

Förstår inte heller det här riktigt. Som du säger så har han precis etablerat sig som mittfältare i allsvenskan, han är given i startelvan och kan utvecklas här 1-2 år till. Varför har han så bråttom till AIK..där är han ju inte garanterad nått. Fattar inte heller det här..mycket märkligt att göra så här så fort.
Örebro Aspen
2008-07-21 20:34
Lekiller//Kan inte tänka mej att Nordin gör någon mer match i ÖSK:s A-laget utan att ha skrivit ett nytt kontrakt med ÖSK.
Det motstånd han skulle få från publiken skulle gör det omöjligt att prestera någon vettigt.
Tur att SEB är på G igen - han tar väl Nordins roll på måndag.
Örebro kenya
2008-07-21 20:33
Förstår ändå inte riktigt det här. Varför vill han till AIK, och varför nu?

Han vet ju säkert att han kommer få spela i ÖSK men inte lika säkert i AIK. Spela bra resten av säsongen i Örebro så finns ju hoppet om att gå till en större klubb utomlands efter säsongens slut.

Det kan väl knappast vara det slutgiltiga målet för honom att spela i AIK. Pengarna kan väl inte vara så stor skillnad på heller, Ösk ville ju ge honom ett nytt bättre kontrakt.

Är ju något som inte stämmer här.
Örebro Lekiller
2008-07-21 20:28
Om detta med Nordin är sant så skicka honom åt h-vete.

Vad är det för fel att ta 1 eller 2 år till i ÖSK tröjan?

I ÖSK kommer han att få en given roll på mitten med mycket allsvenska matcher.
Om han är så pass bra som han själv verkar tro så lär han ju få mer och säkert bättre anbud när han klarar av att prestera sitt bästa i fler en eller ett par matcher mot svagt motstånd.

Nej, svikare ger jag inte mycket för, buas ut skall han alla sina resterande matcher i ÖSK tröjan om han sviker oss nu!!
Örebro Aspen
2008-07-21 20:28
Farsen fortsätter (igen)//Japp men så mycket har inte AIK. Dom hade inte 15 miljoner till Farnerud men 7 har dom säkert någonstans när efter sina försäljningar.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 20:25
Vilken soppa! hur kommer detta sluta? känns ju närmare läktaren för Nordins del. Någon som vet hur svårt det skulle vara för Nordin ifall han ville bryta med Miro vilket han borde.

Vad säger "experten" Nordahl om detta?
Örebro Aspen
2008-07-21 20:24
Något att glädja sig åt:
Örebro SK FK - Gefle IF 4 - 0
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 20:22
Aspen// Isåfall kan ju ÖSK lika gärna säga 20 miljoner för att statuera exempel.
Örebro Aspen
2008-07-21 20:15
Åter till fotbollen. Någon som vet hur det gick för U21 mot Gefle?
Örebro Aspen
2008-07-21 20:13
Farsen fortsätter (igen)//Inget skämt. ÖSK har ingen anledning att säga nej - låt AIK säga nej tack.
Priset är dels för att ÖSK ska få vettigt betalt inkl ersättning för åsamkad skada (intresset anmält för nära stängning av transferfönster) och sedan ska ju Rynning ha hälften. Sedan måste man markera mot agenten annars blir dom bara värre och värre.
Örebro kenya
2008-07-21 20:07
Just de, Kevin. Han hade jag glömt.
Annons: