/fotboll/osk/forum/6975.aspx/fotboll/osk/forum/6975.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Grixx
2008-07-21 19:43
Dags att statuera ett exempel för den där agenten.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 19:40
Till Nordin! Bryt med idioten Miro och skaffa en agent med bra spelare i stallet som inte behöver lura andrahandssorteringar för att skrapa ihop till födan. Stanna därefter kvar i ÖSK och dementera alla uttalanden! Sen får du gärna förlänga och bli en av de bästa i allsvenskan!
Örebro Gäddhäng
2008-07-21 19:40
Nordin..
Har varit etta på min lista sen jag såg han första gången...

Börjar kännas vemodigt nu...

Edit: Han var ju givetvis två:a...

Örebro Grixx
2008-07-21 19:38
Ämne: Arbetar delvis som f....
Mr Milton// Som sagt ditt förslag gäller fortfarande som det bästa. Gäller avtalet 50% till Rynninge så ger det inte mycket till invest och än mindre till ÖSK.

Så upp på läktaren!!!!

ps Om nu vi nu inte alla är förda bakom ljuset av Wirström, Agenten eller vem fan som helst:-/
Örebro Chipset - Ta ansvar!
2008-07-21 19:37
Miro kan precis ha förstört Nordins karriär. 1, 5 år i ÖSK söder gör inga människa lycklig. Tyvärr är Miro också Frempans agent. Ett problem vi kommer få deala med senare.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 19:34
Tror detta "eld upphöret" är slut. Ladda kanonerna! Samarbeta aldrig mer med denna idiot Miro.
Örebro Tomten (7 år kvar!)
2008-07-21 19:34
Om det nu är så att det som står på NA.se stämmer, att Nordin uttalat sig på det sättet det låter: "Hans agent Miro Jaganjac går ut hårt och säger att ÖSK står inför valet att sälja nu, och att alternativet är att Nordin stannar kvar och spelar ut sitt kontrakt. Vilket skulle betyda att han sedan lämnar klubben gratis om 18 månader.", och att det inte är hans agent (som jag tror det är) så finns det bara en sak att göra.

ÖSK får sätta hårt mot hårt, Nordin står under kontrakt med ÖSK, och om han vill spendera resterande 18 månader i något träsk tillsammans med Thomas Andersson för "fyspass" istället för att spela med ÖSK så visst, låt honom göra det. Går han in med inställningen att han antingen går nu, till AIK, eller om 18 månader som free transfer så varför ska vi ge honom speltid, låt honom förfalla så får vi se hur hans karriär artar sig sen.

Miro uttalade ju sig så vackert: "De som är med och bestämmer i ÖSK måste inse att Nordin inte är 17-18 år längre, utan är en spelare som börjar komma in i sina bästa år och som vill fortsätta utvecklas".

Frågan är vilken klubb som vill värva en 26-åring som inte spelat en match på 1,5 år?

HÅRT MOT HÅRT!

Om det nu är Nordin som uttalat sig så...

Jag tror personligen att det är hans jävla agent som behöver sig en rejäl omgång stryk!
Örebro 0REBR0
2008-07-21 19:33
Alexander Gerndt kanske kan berätta något om hur det är i aik... först bänken sen utlåning till sirius nu klar för gefle idag...
Örebro Yeah
2008-07-21 19:33
Hur i helvete kan AIK förhandla med en spelare som står under kontrakt?!?!?
OM det visar sig att dessa påståeenden från nordin är sanna är det ett knivhugg i ryggen på alla som hjälpt honom att komma dit han är idag. Fy fan vilket svek! Är det Axén som hjälpt honom eller?? Isf kan de dra till AIK bägge två! Mitt under säsongen också, man blir så trött...
Örebro Grixx
2008-07-21 19:31
När de sk experterna ska uttala sig om allsvenskan så har de ofta med råge fel. I princip bara när någon verkligen specialstuderat ett lag så har de koll.

Nu har vi en agent som ensam försöker att ha koll på alla lag AS till Forwards nivå och samtidigt ge råd. Tex att ÖSK inte är ger spelaren en bra utveckling för framtiden.

Tycker det lyser igenom lite när han uttalat sig om div spelare. Det är inte vilka kvaliteer spelarna besitter utan mer "En bra spelare, en spelare som platsar i AS eller han är bättre spelare än YY"

...alltså väldigt flytande.
Örebro Chipset - Ta ansvar!
2008-07-21 19:29
Ämne: För övrigt gjorde Ro....
Midsomer// Synd att Staafs underbara pärla hamnar i skymundan en dag som denna. Dessvärre var han ganska blek i övrigt.

Förövrigt skriver jag under på ditt förra inlägg utan att tveka.
Örebro VapoRoy
2008-07-21 19:28
Ja att vara ösk:are är definitivt inte bra för hälsan. Jag blir uppriktigt ledsen och besviken. Nordin har varit min favoritspelare i år och jag såg han som en framtida profil som barnen i Örebro skulle kunna se upp till och trodde ärligt att han skulle har mer hjärta än så här för klubben. Men det är som vanligt, så fort något barn i staden precis har lärt sig namnet på en spelare så blir han såld. Hur ska barnen kunna få en förebild i ett profil löst lag. Så fort vi får något som förknippas som ÖSK profil så blir han ju såld tyvärr. :-(...

Sedan tror jag garanterat att Axen är lika överrumplad som oss andra, vi säger att Nordin sviker ÖSK, men den han egentligen sviker är ju Axen för utan Axen hade Nordin aldrig spelat i ÖSK utan fortfarande lirat för Rynninge.
Örebro Chipset - Ta ansvar!
2008-07-21 19:27
ÖSK kan omöjligt sälja för under 4 miljoner nu. Eftersom de då bara får 2 miljoner och 2 veckor på sig att hitta en ersättare. Men någonting är konstigt i den här historien. Jag har två motsatta relativt säkra källor som säger två olika saker. Den ene att Nordin ville spela i ÖSK och den andra att han vill lämna. Det luktar rutten Miro lång väg. Försa om han gör en Nedim nu och ber Nordin protestera på läktaren? I så fall får han göra det i 1,5 år, ha ha.
Örebro Midsomer
2008-07-21 19:26
För övrigt gjorde Robin Staaf ett klassmål, skott från långt håll i bortre krysset, i dag när ÖSK U21 vann över Gefles dito med 4-0.

1-0 Walker (hörna)
2-0 Glenna (supersäker straff i krysset)
3-0 Staaf (drömmålet)
4-0 Lundholm (skott som gicka via ribban in)

Tyvärr skador på både Green (Axel) och Gurra (knä).
Örebro Midsomer
2008-07-21 19:23
Några tankar.

1. Jag kan "förstå" att man som spelare önskar en flytt med ett par månader kvar på kontraktet. Men när man har arton månader så bör man kanske ta det lite lugnt med uttalanden om att man vill lämna. Att göra sig omöjlig redan lönar sig inte.

2.) Agenten är ett skämt. Finns inget annat sätt att se på det. Är helt säker på att Nordin är duperad av en girig "rådgivare", någon som önskar ta del av en signonfee.

3.) Nordin har varit ordinarie i allsvenskan en halv(!) säsong. Han har gjort några riktigt bra matcher men han är långt ifrån en stjärna. Är det inte lite tidigt att börja slå sig själv för bröstet nu med detta storhetsvansinne.

4.) Tränarna har verkligen visat förtroende för honom. Axén har stått upp för Nordin i alla lägen. Undrar hur Alec känner sig nu när dessa uttalanden kommer.

Lösningar?
* Sälja nu och falla för "hoten"?
* Vänta till efter säsongen med att sälja och därmed spela med en - enligt agenten - missnöjd spelare som vill bort en halv säsong?
* Sätta på bänken/läktaren i arton månaden för ett statuera exempel och sedan tappa honom gratis?

Tycker alla varianter är usla. Ett scenario som skapas av en GIRIG agent. Faktum är att jag förstår att ÖSK avvaktat med kontraktsförhandlingar då det faktiskt är såpass lång tid kvar på kontraktet.

Tyvärr sitter Nordin & Co med trumf på hand då han har unika spetskompetenser som ingen annan i truppen kan stoltsera med. Transferfönstret stänger snart och att hitta ersättare, med samma kvaliteter, är naturligtvis omöjligt.

Jag tycker att Gerzic betett sig enormt illa.
"Jag ser det här som en chans som kanske inte kommer igen. Det vore en ära att få spela för AIK."

Frågan nu är, vill vi att ÖSK förlänger kontraktet med Nordin? Han har urinerat (ursäkta) ordvalet på klubben vi håller kär. Om det vore Tottenham, Sampdoria eller Leverkusen hade jag förstått att ha velat ta chansen. Men AIK, ett AIK som inte ens spelar ett system där han passar in.

Tyvärr Nordin. Du har bränt dina broar nu. Jag vet inte om det är du eller din agent som varit den som kastat bensin på elden, men för mig är du bara en i mängden - om ens det - längre.

GUSTAF LUNDHOLM FTW!
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 19:23
Vi får nog max 2 miljoner om ens det.. Och om hälften ska till Rynninge blir det alltså 1..
Örebro Sersant
2008-07-21 19:20
Har nordin sagt det som står i na så tycker jag ÖSK ska markera riktigt ordentligt så beroende av honom är vi inte bänka honom och låt han träna med ungdom 1 vecka. Tycker inte ÖSK ska sälja om man inte får vad han är värd i dagsläget så är han väl värd några miljoner. anars så kan vi ju låta honom träna ut sitt kontrakt med Ungdom han har ju inte så hög lön så.
Örebro 100år
2008-07-21 19:20
2st saker som stör mig nu är HBK-reklamen och Nordins Uttalande. Snacka om totalvändning från Nordin.

Säger som jag brukar... Allt är Walkers fel
Örebro SyreAtom
2008-07-21 19:16
Bat Back//

Japp här fick han chansen, han fick tränare som trodde på honom. Hade förstått det mycket bättre om han haft lite kyla, skrivit på ett nytt kontrakt och spelat nått år till för att sen bli såld. Men så här jävla desperat att sticka kan man ju fan inte vara..
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 19:13
Ja våra ÖSK-kroppar är jävligt ärrade och snart orkar man inte stå upp längre...
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-21 19:12
Jag vill se en videointervju där Nordin uttalar sig. Det här känns så konstigt. Varför skulle han uttala sig på detta sätt? Kan NA ha vridit på hans uttalanden?? Inte helt omöjligt och jag tycker man ska vänta med att halshugga Nordin. Kan inte svartvitt göra en intervju? Nog för att Nordin har utvecklats och visat bevis på sin kapacitet men att han skulle gå rakt in i AIK:s startelva känns lite långsökt. Han borde förstå att det bästa för honom själv är att stanna minst en säsong till.
Örebro KCMarten
2008-07-21 19:09
//Grixx

Jag hoppas också på att Axén kan få honom att tänka till..

Kunde i övrigt inte sagt det bättre själv.

Man blir så heligt f-bannad över att det alltid dyker upp något som förstör glädjen när det äntligen börjar se bra ut för Svartvitt..

Man blir luttrad av att vara ÖSK:are..
Örebro Grixx
2008-07-21 19:04
KCMarten// He he he...

Nej, men så jäkla irriterad på att NÅGON fått Nordin att fullständigt tänka om när det gäller ÖSK. Hoppas Alec kan få skutan tillbaka på rätt våglängd och att uttalandena ändå enbart kommer från agenten.

Var tidigare på väg att skriva något om att ytterligare en riktig spjutspets fram, forward eller mittfältare, en riktig klasspelare och vi är ett lag att räkna med.Det kan bli riktigt riktigt bra.

....och så kommer hela den här jävla skiten!

Nordin kommer def att utvecklas i ÖSK då han är självklar i startelvan. I AIK så kan han def hamna på bänken,eller bli inhoppare. Är han riktigt duktig så blir han kvar i max 2-2,5 år och är fullfjädrad. I AIK kanske nöter han bänk i 2 år utan att komma någonstans.
Örebro SyreAtom
2008-07-21 19:00
Mr Milton//

Håller med dig där, sånt här ska markeras av Ösk, man tappar inte respekten för sitt lag på detta sätt mitt under brinnande säsong. Viktigt att markera och visa övriga spelare i klubben vad som är okej och inte okej, bänka hästsvansen och markera ordentligt!
Örebro Grixx
2008-07-21 18:50
Hur tänker agenten fortsätta sin verksamhet i Sverige med klubbar på Örebronivå när man ser vad han är kapabel till.

Kommer man att undvika spelare som har honom som agent när man vet att man kan råka ut för "hot" som kan rasera en hel del för klubb och investerare????
Örebro Bat Back
2008-07-21 18:49
Håller helt med.Vilken tacksamhet, ÖSK plockade upp grabben ur rännstenen och får tillbaka en spottloska nej tack, låt fanskapet ruttna på bänken i 1.5 år. JÄVLA BORTSKÄMDA SKITUNGE.
OM du nu läser detta försök bevara din heder om du har nån och jag hoppas att det är dina agent som håller på med sånt här skit. Och till AXEN ta fanskapet i örat.
Örebro KCMarten
2008-07-21 18:49
//Grixx

Låter som om du är riktigt uppriktigt less och bsviken på Nordin och hans agent..

Säker på att det inte är du som är Alexander Axén? ;-)
(Fast då borde du kanske ha en AIK tröja här inne..)
Örebro Grixx
2008-07-21 18:44
Låt Nordin träna som målvakt under 1,5 år, vi har ju tidigare lyckats med omskolningar.
Örebro Grixx
2008-07-21 18:41
Ämne: Ämne: Arbetar....
Hoppas någon vidarbefordrar denna lösning till Sjögren!!!!
Örebro Grixx
2008-07-21 18:39
Ämne: Arbetar delvis som f....
Mr. Milton// Instämmer helt!!!!!!!!!!!!!

50% av "något" får det vara värt....möjligen vänder agenten kappan efter vinden när han ser vartåt det barkar.

Vi kan inte ge efter för liknande hot!!!!!!!!!
Annons: