/fotboll/osk/forum/6974.aspx/fotboll/osk/forum/6974.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Hlynur
2008-07-08 15:42
Någon som vet något om Östra Läktaren. Är det byggstart efter säsongen?
Örebro ÖSK-Karl
2008-07-08 14:51
Cecilias krönika går ju ut på att nu är det upp till Näfver att visa om han klarar kritik. Om hon sedan råkar ha missat någon källa eller inte spelar ju ingen större roll.

Själv är jag oerhört besviken på Näfvers spel i år. Han trodde jag skulle vara en spelare som skulle höja ÖSK ock inte sänka oss, som ÖSK Lions statistik så tydligt visat. Jag tror han saknar Riddez oerhört mycket, både spelmässigt och mentalt.

Sedan har han tydligt på planen övertagit den roll som Nedim hade, nämligen inget kämpande och visar prov på uppgivenhet med gester.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-08 14:49
Håller med Grixx! Känns som det spårat ur lite. Vi har ju precis tagit 3 poäng och ändå gnälls det. Näfver är troligen tillbaka mot Sundsvall och gör ett inhopp. Självklart tror jag att han är lite grinig men varför skulle han gräva ner sig för det här. Jag tror han kommer att vilja visa alla hur bra kapacitet han har och i slutändan kommer alla förstå vilket genidrag det varit att peta honom en match.
Örebro Kerberos
2008-07-08 14:43
Gammal som gatan men ändå rolig och passar in lite på senaste diskussioner, även om detta forum inte är trådat:


Hur många forummedlemmar behövs för att byta en lampa?
- 1 för att byta glödlampan och posta att den blivit utbytt.
- 14 som delar liknande erfarenheter av att byta glödlampor och ger förslag
på hur glödlamporna skulle kunna bytts på annat sätt.
- 7 som varnar för farorna med att byta glödlampor.
- 2 som argumenterar för att flytta tråden till teknikhörnan
- 1 som flyttar den till offtopic
- 10 som pekar på stavfel och grammatiska fel i tråden om hur man byter glödlampor.
- 5 som anmärker på språkpoliserna.
- 3 språkpoliser som hackar tillbaka på de som anmärkte på språkpoliserna.
- 6 som argumenterar om det heter ”glöd lampa” eller ”glödlampa” och ytterligare 6 som idiotförklarar de 6 första.
- 2 yrkesmän som arbetat i glödlampsindustrin och menar att den korrekta benämningen är ”lampa”.
- 15 besserwissers som hävdar med bestämdhet att de också arbetat med glödlampor och att ”glödlampa” är det korrekta uttrycket.
- 19 som postar att det här forumet inte behandlar byte av glödlampor och ber moderatorn flytta tråden till ett glödlampsforum.
- 11 som försvarar att tråden är på detta forum därför att vi alla använder oss av glödlampor och att det därför är en relevant diskussion.
- 36 som debatterar vilken utbytesmetod som är bäst, var man köper de bästa glödlamporna, vilket glödlampsmärke som är bäst och vilket som är sämst.
- 7 som postar länkar till siter där man kan se olika typer av glödlampor.
- 2 som påpekar att det finns en sökfunktion på forumet och att man kan hitta svaret om man använder den, för ämnet har varit uppe förut.
- 4 som postar inlägg om att länkarna inte fungerade och själva postar rätt länkar.
- 3 som postar länkar från ovanstående länkar med relevant innehåll för de som behöver ytterligare länkar om glödlampor.
- 13 som citerar inlägg med hela innehållet inklusive alla föregående signaturers inlägg, lägger in tummenupp-symbolen eller skriver ”Jag håller med”.
- 5 som PMar sina närmaste kompisar och ondgör sig över trådens utveckling.
- 4 som skriver ”Hade vi inte den här diskussionen uppe i en annan tråd nyss”.
- 2 som länkar till den föregående diskussionen om att byta glödlampor.
- 13 som skriver ”Gör en Googlesökning på byte av glödlampor innan ni postar inlägg om hur man byter glödlampor!”.
- 1 forummedlem som efter 6 månader hittar tråden på sidan 126, postar ett inlägg och startar om alltihop igen.....

Örebro Grixx
2008-07-08 14:36
Nu får väl den här "Näfveraffären" vara nedlagd!!!!

Eller ska vi fortsätta och koka soppa på en spik?
...det här med fula ord är ju skrattretande!!!!!
ÖSK Lions
2008-07-08 14:28
Apropå något annat i anfallsväg.

Vad nöjda vi får vara med att vi fick Kim Olsen och inte Olof Guterstam. Doktorn gjorde ju inte ett enda rätt när han blev inbytt i går.

Forza Kim!
Örebro in med Boniek
2008-07-08 14:09
Börjar bli trött på ryktena om att Näfver vart full och spelat match dagen innan den ende som gnäller i ösk o skriker fula ord
o.s.v han tillhör fortfarande ÖSK. stötta honom de är en helt klart en stor talang. hjälp honom då. en laddad och friskt självförtroende näfver så har vi en av allsvenskan bästa vänster ytter
Örebro Marquis de Sade
2008-07-08 13:57
Är det så att näfver setts full på krogen under brinnande säsong, så sanktionerar bara det hela krönikan.
Örebro Tom Hell
2008-07-08 13:57
"En krönika är en litterär genre, där ett faktiskt händelseförlopp refereras och kommenteras kronologiskt" - Wikipedia.
Visserligen skrivs det ur skribentens perspektiv men Cecilias dito känns ändå mer som ett debattinlägg. Å andra sidan verkar ordet Krönika användas på detta sätt här på Svenska Fans.com så det kanske inte är så mycket att orda om.
Örebro Bastard on Parade
2008-07-08 13:52
Sogen//

Syftade inte på dig. Näfver har väl sagt ett och annat till NA men jag har inte tolkat det som någon ren kritik mot tränare eller något nedlåtande. Det får Cecilia svara på i sådana fall.

En krönika är egentligen inte så mycket mer än ett vanligt forumsinlägg. Det är väl därför NA har kvar så många clowner i sin sportredaktion. Vill minnas att Uddling försvarade sig med att inget i hans krönikor är fakta, utan bara hans egna åsikter. Därav kunde han inte hänvisa till någon "källa" och per automatik kan han då ljuga hur mycket han vill.
Örebro Evigt ÖSK
2008-07-08 13:52
Kanonkrönika Cecilia!
ÖSK Lions
2008-07-08 13:42
Trops//
Det visar väl bara hur mycket Näfver bryr sig om ÖSK om han spelar i såna jippoturneringar. Pinsamt, riktigt pinsamt!!!
Örebro Tom Hell
2008-07-08 13:41
Vill tillägga också att det viktiga nu är inte vad vi säger eller vad Näfver säger. Det viktiga nu är vad Boström & Axen GÖR åt situationen. Vi behöver verkligen inte en spelare som eventuellt är på kollisionskurs med tränarna.
Örebro Sogen
2008-07-08 13:39
Ämne: Varför denna kritik ....
Kritik mot krönikan är det egentligen inte, BARA ATT MAN VILL SE VART HON TAGIT FAKTAN IFRÅN! Kommer man med ett påstående att en person har flera ggr uttalat sig nedlåtande om tränare och kamrater bör man kunna backa upp det med en källa.

Själv tycker jag näfver har vart kass och tycker inte äns han ska vara med i truppen som det är nu, men att säga att personen gör si eller så utan att visa på källan tycker jag är fel. SPECIELLT NÄR DET LÄGGS SOM EN KRÖNIKA PÅ FÖRSTASIDAN och inte som ett vanligt inlägg.


Nåt konstigt med att be omkällan tycker du?
Örebro Tom Hell
2008-07-08 13:38
Ämne: Nu är vi där igen.......
Adde:

Det Näfvers "försvarare" har sagt är att han inte var sämre än någon annan i d e n m a t c h e n! (AIK).
Själv tyckte jag att NA var lite dumma som fokuserade på att bytet mot Basker-Bengt var en ren kritik mot Näfvers spel. Man får inte glömma att det måste till ett byte om det ska bli någon förändring. Och denna gång blev det Näfver.

Och sedan ska man inte lyssna för mycket på rykten.
Örebro Jinz
2008-07-08 13:34
Om man är mediatränad så vet man att det ända journalister vill i en situation som Kristoffers mot AIK är att suga så mycket skit som möjligt och att då i det läget lägga på luren är för mig klokt, jag tror att de flesta hade gjort samma sak som vet hur journaliste är. Man får tycka precis vad man vill om vad man vill men det måste finnas en gräns för hur mycket skit man kan ge en och samma person som inte har betett eller presterat sämre en någon annan i dagens ÖSK. Och till dig som säger att Kristoffer svär på träningar, jag har själv varit nere på träningar och inte alls hört samma sak men därimot hört det av en annan man i ÖSK som även på matcher inte gör annat en gnäller på alt och alla. Men som jag sa tidigare man får tycka vad man vill och det är ju det som denna sidan är til för.
Örebro _Adde_
2008-07-08 13:31
Nu är vi där igen... Alla som försvarar Näfver använder argumentet att han var ju inte sämre än nån annan. Men dåså, då är det ju ok!! För hemska tanke ifall han som är en av våra talangfullaste spelare skulle gå i bräschen och visa vägen...

Sant eller ej vet jag inte, men de sägs att det va Näfver som ringde upp NA dan efter... stämmer det så är det illa!
ÖSK Lions
2008-07-08 13:21
Jinz//
Jag anser att det är olämpligt av spelare att skrika "H*RA" och "F*TTA" på träningarna, ännu mer olämpligt när ungdomslag i 10-12-årsåldern tittar på. Det spelar ingen roll vem av spelarna som gör det. Problemet är att det nästan bara hörs hur Kristoffers mun.
Örebro Bastard on Parade
2008-07-08 13:18
Varför denna kritik mot Cecilias krönika?

Ni kan väl inte på fullaste allvar mena att Näfver har vart riktigt bra under säsongen? Hans insats mot Djurgården var riktigt bra, hans insatser i några andra matcher har å andra sidan varit mindre bra. Näfver är för ojämn, inte undra på att han inte får spela 90 minuter varje match.

Näfver har debatterats flitigt på forumet på sistone, inte är det då fel av en skribent att skriva en krönika för att yttra sina tankar? Krönikan är befogad, vissa håller med om vad hon tycker men andra inte. Det är ju så det ska vara med krönikor!

SyreAtom//

Du tolkar saker & ting lite som du vill. Först lade Näfver på luren när NA sökte honom. Det här kan man tolka på hur många sätt som helst, ex:
1: Näfver var förbannad och tjurig
2: Näfver ville inte tala illa om ÖSK i stridens hetta
osv, osv.

Du är SÄKER på att det är det andra alternativet som gäller. Men ska inte en proffessionell spelare ställa upp för media efter en match även om han har haft en sämre dag?

När han väl talar med NA gnäller han över att han alltid blir utbytt först av alla, vilket i och för sig stämmer. Näfver vill spela och då är det bara naturligt att han är missnöjd över att bli utbytt, men han behöver ju inte säga det till NA som givetvis vinklar orden så som det passar dem bäst. Inte tusan är det konstigt att supportrarna reagerar? Många reagerar kanske för mycket, det kan jag hålla med dig om, men viss kritik ska Näfver ha.

Jinz//

Du skriver om matchens enda delikatess. Men varför berättar du inte vad som hände EFTER att han slagit bollen runt motståndaren.

Ska han få leva på just den delikatessen och undgå kritik? Då är det lika bra att vi inför kritikförbud på Näfver, Porokara, Gerzic och Bassombeng på en gång, för man får ju inte kritisera någon som gjort en fin grej på planen.

Tycka vad man vill om Näfver, de flesta är nog överens om att han är riktigt bra vid sina bästa stunder. Tyvärr så visar han sig inte från sin bästa sida lika ofta efter den tråkiga skadan, kanske finns det ett litet samband?

Näfver är en spelare som använder sig av kroppsspråk. När det går dåligt för spelaren så lägger man ofta märke till just det, de lite mer missnöjda gesterna. Gester på planen är kul tycker jag, tyder på engagemang. Men när man viftar efter medspelarna och själv inte ger 110 % i varje situation ska man nog ta sig en liten funderare.
Örebro Tom Hell
2008-07-08 13:15
Ämne: Ämne: Av de t....
Jinz:

Nä, det här är ett forum för att lufta åsikter (trodde jag iaf), och det är vad Ösk Lions har gjort.
Örebro Jinz
2008-07-08 13:03
Ämne: Av de träningar jag ....
Till Ösk lions om du inte gillar Kristoffer så anser jag att du kan ta det med honom personligen om du vågar det. Den här sidan är till för suportrar inte för personliga påhopp. Snälla du mogna.....
Örebro Tom Hell
2008-07-08 12:59
Ämne: Ämne: Ämne....
Öckerö:

Jag hatar inte andra lag. I detta fall är faktiskt Degerfors mitt andra favoritlag.
Örebro SyreAtom
2008-07-08 12:57
Knasen//

Vadå koka kaffe på kansliet, knähund osv? Hur mogen är du egentligen? Tur att det finns supportrar som bryr sig på riktigt om Ösk och dess spelare än sådana som du som spyr hat över både Ösk, spelare och andra som skriver här..det har jag märkt.

Har också märkt att du är en kappvändare av stora mått, du passar på att vara kaxig, är nervärderande och skickar fåniga kommentarer och fjantiga påhopp mot den du önskar här. Ett fint epitet det där. Dålig självkänsla?
Örebro Jinz
2008-07-08 12:56
Skönt att se att det inte bara finns folk som tror på allt som står i tidningarna, utan att det finns folk som tycks se på samma matcher som jag. Blir så besviken på alla krönikörer och mediafolk. Får man behandla folk hur som helst. I bland börja jag undra om vissa journalister är för bittra för sitt eget bästa då de bara ska hacka på allt och alla ger man dem lilfingret så tar de hela handen. Undrar om jag och den här Cecilia har varit på samma matcher, vadå viljelös och inte kämpar såg du någon annan som gjorde det i den omtalade AIK matchen, inte jag i alla fall. Varför är det ingen som talar om matchens enda delikatess när Näfver får en krosboll av Kilberg som han på ETT tillslag tar ner och går om sin motståndare, nej då klagar vi på att han inte vill och ser oengagerad ut i stället. FY för er som inte vet bättre om fotboll en att trampa ner på andra. Och att bara ge en person skit, det är vel en lagsport känns konstigt att en person som spelar forward skulle ligga bakom en förlust då man släpper in 3 mål bakåt på 25 minuter, kanske skulle ha bytt ut en back och vågat försöka göra tre framåt för vad jag vet så var det väll det som behövdes i den 37 minuten, inte försöka att inte släppa in fler. Fotboll går ut på att göra flest mål inte att försöka hålla masken. Till sisst det är så lätt att som journalist utnytja att Kristoffer är ung och att inte ge samma kritik till någon av de äldre spelarna som har varit befogad samma kritik som Kristoffer. Ta er i kragen och kom i gen just nu skäms jag för er. Kristoffer du är bättre en alla i Ösk ihop kom igen och visa det.
ÖSK Lions
2008-07-08 12:53
Av de träningar jag sett i år har Näfver en jävligt taskig attityd mot både medspelare och motspelare under spelövningar. Det förekommer ofta en hel del könsord från hans mun, vilket jag inte tycker är så lämpligt, speciellt inte när massa ungdomslag har stått och får se ett allsvenskt lag träna...
Örebro Tom Hell
2008-07-08 12:51
Flera eller ej, Näfver har enligt NA gjort uttalanden iaf. Men det var inte det problemet jag hade med Cecilias krönika (och tveksamt om den per definition ska kallas krönika).
Man måste komma ihåg att det vi tolkar som en sak från läktaren (oengagemang) kan vara något helt annat på planen (naturligt kroppsspråk?). Dessutom är det många jag talat med som säger att Näfver inte var sämre än någon annan mot AIK.
Och att för mycket självförtroende ska resultera i att någon petas finner jag skrattretande.

Problemet med Näfver är fortfarande hans ojämnhet. Problem med psyket? Ja kanske, men det verkar de flesta i ÖSK lida av.
Örebro Grixx
2008-07-08 12:31
-:Knasen:-// Har du sett FLERA intervjuer där Näfver kritiserar Sixten,lagkamrater och laguttagningar?
Örebro Sogen
2008-07-08 12:25
Visst får man vara kritisk men jag håller med om att jag absolut inte ha hört att Näfver har kritiserat tränare å lagkamrater.

DET VILL JAG OXÅ HA CITAT PÅ!
Örebro -:Knasen:-
2008-07-08 12:08
SyreAtom//
Snälla sluta nu, du e både pinsam och löjlig i dina försöka att vara ÖSK´s samvete. Vi vet att du är en knähund och kokar kaffe på kansliet, men låt folk för f..n vara kritiska..
Örebro Liberate
2008-07-08 11:54
Ämne: Jag tittade på denna....
Vilka mål vi gjorde då,sällan vi är så fria med målvakten nu för tiden.
Annons: