/fotboll/osk/forum/6961.aspx/fotboll/osk/forum/6961.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Aspen
2008-07-05 16:44
_Adde_//En del här inne brukar säga att Rom byggdes inte på en dag. Men en svensk-kurs borde vara enkelt att ordna på en eftermiddag.
Örebro ÖSK KRILLE
2008-07-05 16:23
Skulle gärna se Cris Pozniak i ösk igen.
Örebro helldandy
2008-07-05 16:14
Det är något skumt på gång. Jag tycker mig länge ha sett ett visst missnöje med Näfver hos Wowoah. Finns grupperingar i truppen som inte går jämt upp? Det känns hur som helst inte helt klockrent av tränarstaben att markera så hårt mot Näfver. Först utbytt i 40:e, sen helt petad. Å andra sidan skall ju Näfver inte gå ut på det sättet i pressen. Helt vansinnigt helt enkelt.

Känslan är att detta blir svårt att reparera. Mycket synd!
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 16:09
_Adde_//

Jag har velat se Bassombeng på planen väldigt länge. Han har känts given för mig sedan jag såg honom lira i Avesta. Riktigt synd att han drabbades av den där skadan.

Jag håller fortfarande fast vid att man måste ställa sig frågan hur mycket ett byte kring 40 minuten hjälper laget alternativt skadar spelaren som blir utbytt. Professionella spelare klarar av det rent mentalt, jag är tveksam till om Näfver gör det.

Bytet sänder ju samtidigt en signal till övriga spelare: Prestera eller så blir det bänken.

Apen//

Det glömde jag bort. SKit också. Han får hoppa av studierna för våran skulle helt enkelt! :D
Örebro Kronblom
2008-07-05 15:22
Ämne: Ämne: Från st....
ser en stor frustration i Näfvers ord idagens Na,det hände ingenting på vänsterkanten så länge Näfver var på planen mot AIK,Sixten gjorde helt rätt som bytte ut honom redan i första halvlek.Sedan skiftade iallafall Basse och Roni kant i andra men kantspelet blev bättre i andra,finns ingen anledning av matcha en halvskadad Alven imorgon.Är han inte hundra är det lika bra att slänga in Weggen trots fyra insläppta i torsdags!
Örebro _Adde_
2008-07-05 15:06
Olleboii//

Han kanske gillar att åka buss? Nej, men jag håller med! Blev helt chockad när jag läste för ett tag sen att Berra och Eric kanske skulle börja på svenskakurser nu i höst. Det borde de väl ha gjort direkt när de kom?!? Det där måste ju ÖSK styra upp...
Örebro Aspen
2008-07-05 15:05
Bastard on Parade//Det finns ett regelverk för amerikanska collage som hindrar studerande från spela professionellt.
Örebro _Adde_
2008-07-05 15:03
BOP//

Det är just det... bara för att han inte va ensam om att underprestera så är det ju inte ok! Det verkar vara det han gömmer sig bakom...

Kanske skulle Sixten ha väntat, men redan i 41 minuten skapade Eric en farlig chans och med lite tur hade vi haft 1-3 där och vem vet hur det slutat då?

Jag å min sida va helnöjd med Sixten, stackars farsgubben hade fått suttit och höra på mig från den 15 minuten att Näfver va klapp och borde bli utbytt... Så tur att jag inte va tränare, eller då hade han ju iofs. inte startat. (Fast anledningen till att jag ville ha Eric från start innan match byggde på dina rapporter om hur han glänsde på träningen och skulle bli höstens utropstecken... :))
Örebro Olleboii
2008-07-05 14:57
Kan någon förklara varför Eric Bassombeng hela tiden åker buss? han sitter längst fram i bussen och pratar franska med en busschafför, ngn jag antar är hans landsman.

Kanske har ösk lite ansvar när dom tar in spelare från andra sidan världen, att aktivera dom?
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 14:42
GAIS har precis värvat en mittfältare från den amerikanska collegefotbollen. Vart är Bedoya?!?

Bör väl inte vara omöjligt att läsa sista terminen på distans?
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 14:31
_Adde_//

Jag håller med dig, till viss del. Kritiken är inte obefogad. Näfver gjorde en dålig match men det var han inte ensam om.

Kanske hade det varit klokare av Sixten att vänta med bytet i fem minuter? Det tar på självförtroendet att bli utbytt i första halvlek och Näfver är ju som allra bäst när han spelar med gott självförtroende.

Walker, Henriksson och Jidsjö med i truppen. Känns som att de förbereder sig på kamp, då är Jidsjö rätt!
Örebro Grixx
2008-07-05 14:30
Kritik när tränaren inte ändrar och kritik när tränaren ändrar.

En naturlag som många andra i ÖSK-fotbollen;-)
Örebro Grixx
2008-07-05 14:28
Kan kanske vara en taktisk tanke mot motståndarlaget som avgjorde till hans nackdel.

Överaskande som sagt men lyfter samtidigt upp självförtroendet hos andra och sänker Näfver.
Dock får man se det till att det är avlönade spelare som har betalt för att tåla några smällar.Bara att hoppas Näfver tar det på rätt sätt.
Örebro _Adde_
2008-07-05 14:23
Ämne: Från startelvan till....
Vaddå, killen går ut och gnäller i media! Han skyller ifrån sig... vaddå kritiken helt obefogad, vilken värld lever han i? Helt rätt att peta honom!
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 14:16
Från startelvan till utanför truppen. Jösses, ännu en tränare som förstör spelarnas självförtroende...

Jag hoppas nästan att Näfver petades pga skada. Såååå dålig är han inte!
Örebro Grixx
2008-07-05 14:04
SyreAtom// Instämmer om Jeffs han var värd ett bättre öde.

För Näfvers del så är det klart osmart att vägra uttala sig om tränaren/tränarna. Det kan i princip bara tolkas som att han inte drar jämnt med dom. Vilket i sin tur bereder väg för en massa frågetecken åt båda håll. Synd.
Örebro Grixx
2008-07-05 14:02
OJ, Näfver inte ens med i bussen. Något oväntat även om man var säker på att Eric skulle ta hans plats....men det här var en liten xtra överraskning.

....och Alvbåge skadad och kan kanske inte starta... sicken vändning på målvaktsfrågan.
Örebro SyreAtom
2008-07-05 13:46
Grixx//

Jo det kan jag hålla med om, Näfver kanske väger lite lätt på det sättet. Hans spetskvalitet är ju att utmana och gå förbi en spelare och det tycker jag han gör ruggigt bra när han är i form. Kanske är det när han inte är i form som han faller ur ramarna helt, då det mesta av honom är just spetsekvaliteten som gör honom till en bra spelare. En formsvacka och han blir ganska blek. Så tycker jag det känns iaf.

Appropå Jeffs...ett för mig mysterium att han inte fick plats i startelvan betydligt oftare. Grymt passningssäker, kunde ta sig förbi en spelare eller två, jobbade hårt. Fattar inte han kändes som han kunde vara en av de mest givna i laget lustigt nog. Synd att inte Boström fick se honom i spel innan han stack.
Örebro Grixx
2008-07-05 12:44
SyreAtom// Visst, håller med om att han fått ta lite för mycket stryk efter AIK-matchen.

Ojämnheten och stagnationen efter skadan är väl det som ger kritik. Skadeperioden är ju i och för sig förhindrande att utveckla sig;-), och perioden därefter är ju inte för lång så visst lite orättvist kanske.

Men lite jävlaranamma skulle inte skada hans karriär, skull vilja se honom springa och rädda upp några "omöjliga" bollar. Basse plockade in säkert en 5 förlupna bollar på linjen och det med kontroll. Jeffs var också en sådan där spelare som jobbade på bollar på väg ut....och skapade många chanser med de räddningarna.

Det är annars sällan man ser dessa jobbningar i ÖSK. Däremot får våra försvarare jaga mot motståndare som hela tiden jobbar stenhårt på varenda boll i närheten av vår kortsida.

Varför gör inte vi det?
Örebro SyreAtom
2008-07-05 12:07
Lustigt jag förstår inte alls kritiken mot Näfver. Inledningsvis de första 4-5 omgångarna var han ju fantastiskt bra. Han har ju knappast varit sämre än resten av laget. Bytet var väl helt okej att Basse fick komma in, men varför gnälla på Näfver när han inte var sämre än någon annan. Dessutom är han fortfarande ung, då är man mer ofta ojämn, men så jäkla farligt har det väl inte varit.

Känns mer som ett fenomen, en börjar klaga på någon och resten hänger på, och vips så är den spelaren måltavla att få ut alla känslor på. Dont like.
Örebro Aspen
2008-07-05 11:57
Fram på em bör vi kunna få truppen till Ljungskile. Utgår fram att dom åker i dag. Hoppas det går bättre än förra resan dit.
Örebro ÖSK!
2008-07-05 11:35
Shaaban är skaddad, så det saknas en målvakt i landslaget nu, och om Alvbåge gör ett par härliga matcher nu, då är han kanske med i landslaget igen:D
Örebro Grixx
2008-07-05 11:30
Aspen// Tänkte i inledningen av kalmarmatchen - fy fan det är ju det här spelet vi försöker spela i anfallet men inte nått fram till.

Efter att matchen led så jämnade det till sig och vi spelade bra och jämnt med de överlägsna AS-ledarna. Kan vara så att det är det spelet som gäller mot LK då Kalmar körde över dom fullständigt.
Örebro Grixx
2008-07-05 11:23
Nice intervju, lite förbrödrande och skön "feelgoodkänsla" att vara totalsupporter i vått och torrt.
Örebro Aspen
2008-07-05 11:21
Så se Ljungskile på morgondagen
Örebro Grixx
2008-07-05 10:43
Staaf sägs ha potential. Har inte hunnit se så mycket av honom än. Tycker än så länge att det är lite Walker över honom. Inget negativt menat men det har inte hänt så mycket.Han kan säkert bli bra men saknar lite mer av att ta initiativ utan boll. Hmm det finns det fler som saknar i ÖSK så det är han inte ensam om....

Roni är en liten besvikelse löper lite konstigt menär ett orosmoment som inte motståndarna kan bortse från. Lite hårdare i kroppen och sisu saknar jag. Men ett litet misstag i försvaret och han har fritt fram.

Seb är svår han saknas och ändå inte. Löpningarna i våras som stressade motståndarna i uppspelsfasen saknas def i laget och det gjorde han riktigt bra. Som vanligt nära mål några gånger med sin speciella måltjuvteknik där han på något sätt "fjuttar in bollen. Det funkar hyggligt men för sällan för att vara allvarligt alternativ. Orken att löpa och stressa är väl det som är ett stort plus och saknas....men det behövs mycket mer.

...och för att säga emot de flesta så såg jag inte alls långsamheten hos Nobbe senast, bra fart och pigg men sedan faller så mycket bort av det när bollarna far åt alla väderstreck.
Örebro huggorm
2008-07-05 10:26
Ämne: Jag vill se detta la....
Det laget ser intressant ut.Lite tveksam till Nordback.Gör inte det jobbet han gjorde förr.Kanske Porokara på den platsen.Men framåt ser det bra ut med två renodlade anfallare i stället för en anfallare o sen två yttrar.För det har ju inte blivigt 4-3-3 utan 4-5-1.
Örebro Erki
2008-07-05 10:19
När kommer vårat nyförvärv på backsidan? Jobba jobba jobba!
Örebro Bastard on Parade
2008-07-05 09:54
Aspen//

Vad tycker du att en småskadad Henriksson, som dessutom är helt ur form, skulle tillföra startelvan?
Örebro Grixx
2008-07-05 09:53
Bastard on Parade// OK.
Själv tycker jag det är tvärtom. Folk som inte får det de vill ha från ÖSK blir förbannade och tycker man inte som de blir de än mer förbannade.Man riktigt ser hur "några" hoppar,viftar med armarna och tuggar fradga;-)

Från de första hemmamatcherna var vi alla riktigt glada trots att vi inte fick med oss alla poäng. Vi vet att vi kan spela bra.

Vi har många hemmamatcher att spela mot förväntade "botten 7" och även borta. Allt kommer inte att gå vår väg där men det är där huvudpoängen förväntas komma. Någon poäng från oväntat håll är givetvis välkommet.

Med nytt blod i ådrorna nu så kommer det att bli bättre. Nu hänger det på självförtroende...och givetvis hårt arbete på många fronter.

Mittbackproblemet oroar mest.Framåt så ser det intressant ut efter att ha sett några positiva perioder från sista halvleken mot AIK. Om det håller är en annan sak, men det ser spännande ut.

Kim såg väldigt bra ut när han kom in men tappade lite allt efter tiden gick. Kul att se någon som kan nicka. Basses spel talade för sig, mycket sällan man ser en inhoppare göra större positivt intryck. Många var det som drog på smilbanden när AIK:arna snurrades upp fullständig och det gång på gång.
Annons: