/fotboll/osk/forum/6873.aspx/fotboll/osk/forum/6873.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Lekiller
2008-07-31 10:40
Näfver, Näfver!
För min del så har jag alltid tyckt att han är en smula överskattad. Visst, duktig med boll, men det händer ju aldrig någonting. Totalt värdelös på att slå inlägg, uselt skott, rädd för att gå in i tuffa dueller.
Visst, en kille som Näfver kanske behöver extra hälp på träning och feedback. Men är man 22 år och varit med i laget sedan man var typ 19 och ännu inte tagit nästa steg så är det ju något som är fel. Talang? Lätt att bli kallad med svårt att verkligen vara. Är man tillräckligt bra när man är 16-17 år så får man spela, så är det bara. Tycker även att Näfver verkar ha skickat ut dålig signaler när han suttit på bänken. Jämnför t.ex Näfver och nu nya Staaf. Staaf är uppe och värmer, visar att han vill in på planen medan Näfver håller sig lång ner i ena hörnet och står och surar. Sedan skiter han i att vara med laget och tacka supportrarna efter matchen m.m. Tror han inte att tränare Axen/Boström ser detta eller??
Men jag önskar killen all lycka i DIF. Även om jag har svårt att se att han tar en plats där och lyfter laget ur den kris de är i just nu. Tror även att han måste visa något verkligt stort om DIF ska vilja köpa honom när lånetiden är slut. Mycket, mycket mer än han visat nu på slutet i ÖSK. Mer än han visa när han var het i ÖSK till och med. Klarar Näfver av det????
Örebro ÖSK-Karl
2008-07-31 10:39
Näfver säger att han vet när han varit dålig, jovisst, han har inte gjort en bra match sedan Ridez peppade honom och Larsen skällde om han inte jobbade hem.

Hoppas Djurgården har de spelartyperna som kan sätta fart på honom igen.

Sedan säger han att han skiter i vad folk säger, ändå är han kritisk mot supportrarna, skulle han spela för oss som han säger?

Vi måste ändå hoppas att han lyckas i Djurgården, så ÖSK/Spelarinvest säkrar hela upplägget av affären.

Tack Näfver, särskilt för målet mot Degen.
Örebro Liberate
2008-07-31 10:32
Vem är Näfver?
Örebro Midsomer
2008-07-31 10:22
Mycket klantig sorti av Näfver faktiskt. Men han är ett avslutat kapitel för min, och sannolikt ÖSK:s del, nu. Hoppas att han lyckas någorlunda i DIF så att de vill köpa loss honom.

Läge att plocka hem James Frempong. Vore perfekt att slänga in i andra halvlek när Roni/Eric är slutkörda.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2008-07-31 09:59
Väldigt oproffsigt av Näfver. Vart ska han ta vägen om det inte går så bra i Djurgården nurå? Han är ju bara utlånad. Vilken korkad kille. Kommer hamna i Forward om ett halvår.
Örebro ÖSK Fans
2008-07-31 09:28
gråt näfvert gråt!!! det är så synd om dig! hoppas du aldrig sätter din fot i ösk igen...
Örebro Sogen
2008-07-31 09:23
Näfver gnäller ut i NA, jävla äckliga otacksamma nolla. Han kan inte inse att han vart dålig i år nä detär tränaren och fansen som har vänt han ryggen när det gått dåligt för ösk har han blivit syndabock. Det var ju efter han försvann från planen ösk började spela bra igen, tyder inte det på nåt då elle???

Så jävla äckligt oproffisionell den där lilla krulltotten, otacksam mot fansen som har stått bakom honom tills han börjar gnälla i media.

Ska bli skönt att bli av med honom och få in en riktig talang istället.
Örebro D. McGrain
2008-07-31 08:55
Gud vad trött jag är på alla bortskämda fotbollsspelare: Näfver "arbetar" c:a 20h+/veckan med en månadslön på 30 000:- och sen gråter ut i NA att det är synd om honom....
Fråga: Min uppfattning är att Näfver aldrig får in bollen i straffområdet (inlägg), duktig på att dribbla sen stannar han upp och väntar tills backen hinner i position igen. Ytterst sällan han gör som ex. Roni - förbi backen och inlägg direkt. Han är för dålig defensivt/orkar inte jobba hem/för klen och hellre stannar upp och väntar på nästa anfall. Näfver producerar inte utan oftast bromsar upp anfallen och därför blir bänkad.Så tycker jag det varit i flera år nu - har jag fel?
Elitfotboll handlar om att leverera och det gör han inte, och jag tycker aldrig synd om ngn som jobbar halvtid med sin hobby med lön på 30 tusen +
Sen förstår jag inte hans bitterhet om LSK-matchen: Varför ska han få spela till paus om han är värdelös? Varför kan man inte byta innan paus om en spelare är dålig? Bara bortskämda fotbollsspelare gnäller...jämför med ishockey.
Sen undrar jag om han var ledig eller utanför truppen? Känns märkligt om Sixten ger han ledigt att gå på krogen för att sen dagen efter spela han eller var han utanför truppen och då är det tjänstefel att med krogbesök för det är väl inget nytt att spelare kan skada sig på matchdag innnan match?

Till sist tycker jag det är svagt att sitta och gnälla i NA när man sticker, se på Niklas Skoog när MFF jagade han. Hans enda kommentar var bara att han har gällande kontrakt med ÖSK, så var det tills han skrivit på. Inget gnäll före, under eller efter - professionellt!
Örebro Grixx
2008-07-31 08:49
Vet inte vad jag ska tycka om Näfver uttalande i NA.

Konflikträdslan kan vara en del i av varför det gått som det gick. Om han varit ute en dag innan match och inte full så....kanske inte helt bra, men är det inte sent så skitsamma. Han säger inte full, fast betyder det berusad men inte full dagen innan match så är han hjärndöd. Det gör man inte på elitnivå.

Men vad jag minns från snacket tidigare så var det några dagar innan och kanske inte hela världen...om han bara var var lite "salongsberusad".

I vart fall så är det kanske något osmart att lägga orden att han inte vill tillbaka, för det kan ju vara så det blir om någon månad i alla fall.

I vart fall lycka till och skaffa dig lite jävlaranamma i DIF så får vi kanske tillbaka en som tar tagit ny fart under hösten.
Örebro Jonte R
2008-07-31 08:48
Trist sorti av Näfver. Det står väl rätt klart att han inte återkommer till ÖSK under nuvarande tränarpar. För ÖSK:s del tycker jag inte det är en så stor förlust om det innebär att vi får Per Johansson istället i en permanent uppgörelse.
Örebro Klackspark!
2008-07-31 08:42
Näfver gnäller på fansen i dagens NA. Det var ju en tacksam lirare....

Och Kihlberg skadad enligt NA. Någon som vet hur allvarligt och om han är i farozonen för TFF-mötet?
Örebro Midsomer
2008-07-31 07:45
Sista dagen på transferfönstret i dag. Undrar om det blir ytterligare förvärv till Sportklubben. Hade gärna sett en mittfältare till.
Roger Persson
2008-07-31 00:37
Sogen:
2men allvarligt är det inte så att det alltid luktar bajs i stan? Skall tydligen bero på alger som flyter upp på stranden och ruttnar?"

Nej, bajslukten beror på gummitillverkningen. Fårskalliga malmöiter vars knowitall-kuk är lång och påträngande påstår att skitosen kommer från algblomningen, men det är givetvis fel. Gummitillverkningen är som jag nämnt tidigare utlejd till Kanada, så nu är det kanadickerna som luktar skit och vi som vänder papper då vi fortfarande har ett gummifabrikskontor kvar i stan.

Btw, du ska inte lita på malmöiter. De ljuger regelmässigt om allt möjligt. Mytomani ligger i blodet hos Percys pågar. Ta bara en sån sak som att de påstår att MFF är Sveriges bästa klubb. Yeah, right...
Örebro Sogen
2008-07-31 00:28
provocerar inte ett dugg, jag talar sanning..

men allvarligt är det inte så att det alltid luktar bajs i stan? Skall tydligen bero på alger som flyter upp på stranden och ruttnar?
Roger Persson
2008-07-31 00:24
Sogen;

Snälla nån. Du talar med mannen som myntade ordet provokation. Dina ynkliga versaliserade "rövahålan" retar inte. De roar. :)
Roger Persson
2008-07-31 00:21
rirobban:
Håll koll på Bjurström, Thylle, Gnutten och Paulino. Hela vårt mittfält är livsfarligt. Dessutom så har vi Rasmus som mittback som kan gå upp och spela anfall om (och när) det behövs. Sen har vi Fredrik Jensen, en kille som är närmast helgonförklarad här hos oss som sett honom i aktion. Plus Skalman i mål. Ta er i akt, ÖSK.
Örebro Sogen
2008-07-31 00:21
Jag har vart i Trelleborg 2ggr, det luktade bajs i hela jävla stan BÅDA GÅNGERNA! Jag snackade med en polare ifrån Malmö och han sa att det alltid luktar så där därför kallas Trelleborg för RÖVAHÅLAN på skånska.

Lite skumt att TFF ska bygga ny arena, men det kanske är som så att den ska förminskas ner till 5000 för att få lite bättre stämning, den lär ju aldrig bli full ändå. Konstigt att ett lag som vart med så pass länge inte har nå publik alls. Men det beror väl på total avsaknad av framgång plus att man alltid har spelat med tjongbollar.
Örebro ösknisse
2008-07-31 00:19
Angående vilken stad som är bäst och vackrast. Själv ser jag bara Trelleborg som en portal mellan Sverige och Tyskland.

Aldrig att Thylle skulle gå rakt in i startelvan!
Roger Persson
2008-07-31 00:17
Thylle kan spela precis överallt utom möjligen målvakt. Det är hans styrka. Vi har med framgång använt honom som allt ifrån offensiv ytterspringare till ytterback. Thylle är en lagpappa, en kille som tar tag i saker och manar på. Han är väldigt värdefull.
Örebro rirobban
2008-07-31 00:15
Kan tillägga att Bajen sällan fick anfalla centralt utan runt kanterna. Vilket många lag fått göra (t.ex. Elfsborg på Borås arena). Och båda dessa lag är lag som gillar att ta sig fram i mitten. Men där har det varit stopp. Så kanterna är lösningen för er mot oss. Men å andra sidan så är det vårat bästa anfallsvapen också.

Jag säger bara Porokara och framförallt BASSOMBENG. Håll koll på dem på söndag Roger:) Det blir åka av för Trelleborg på kanterna:D
Örebro rirobban
2008-07-31 00:11
Ämne: go_osk:
"Att F....
Vem skulle han peta i ÖSK:s centrala mittfält? Kihlberg är kanske en av allsvenskans bästa spelare på den positionen och Nordin är en naturbegåvning. Nordback är kanske inte lika bra som tidigare år, men han springer mest i allsvenskan och gör ett grovjobb som få andra.

Så nej, han skulle inte ta en plats i ÖSK:s centrala mittfält i dagsläget...
Roger Persson
2008-07-31 00:03
go_osk:
"Att Fylle-Thylle är er största profil säger väl det mesta."

I nuläget så hade Fylle-Thylle gått rakt in i er startelva så du kanske inte borde prata om profiler... ;)
Roger Persson
2008-07-30 23:56
Grohl:

Ja, det är alltid roligare utan gummi. :)

Fördelen är att vi slipper gummiosen över stan numera. Den dras kanadickerna med numera. Förr låg skitosen tung över nejderna när gummifabriken blandade till en ny sats. Det slipper vi numera. Det kommer säkert an på våra fotbollsspelare också, man kan dra friska andetag under träningen och slippa gummiosen. Det kommer ni i ÖSK att märka till helgen. ;)
Örebro go_osk
2008-07-30 23:55
Roger Persson//
Snacka om att dra förhastade slutsatser av ett besök för 20 år (?) år sedan. Jag förstår inte hur du kan hålla på TFF om du nu anser att ÖSK är färglöst. För vad är då TFF i så fall? Att Fylle-Thylle är er största profil säger väl det mesta.

Men, men. På söndag strax innan kl. 20 vet vi om din uppfattning om ÖSK som lag har förändrats. Må bästa laget vinna.
Örebro Grohl
2008-07-30 23:50
Ämne: Grohl:
"Fördel....Trist med outsourcing alltså, men man brukar ju säga att det blir roligare utan gummi så ni klarar er säkert ändå!

EDIT: Kan tänka mig att Roger P känner lite för oss som jag själv känner för Landskrona, isåfall förstår jag verkligen att han hatar oss. =)
Roger Persson
2008-07-30 23:49
rirobban:
"Innerst inne så är alla Örebroare:) Detta eftersom alla någon gång gnäller..."

Nu får du bannemig en guldstjärna. Självironi är en svår konst som ger pluspoäng i min bok. :)
Roger Persson
2008-07-30 23:47
Einar B:

Icke sa Nicke. Däremot så måste jag tillstå att ni är relativt trevliga med tanke på att jag avskyr er. Det ska ni bannemig ha beröm för. :)

Örebro Sport kommer jag dock aldrig att hysa några varmare känslor för.

För den intresserade så kommer veckans Ståplatspanel att innehålla storyn om varför jag blev TFF-are.
Örebro rirobban
2008-07-30 23:45
Innerst inne så är alla Örebroare:) Detta eftersom alla någon gång gnäller...

EDIT: Vår kära vän Roger gnäller t.ex. över Örebro. Välkommen in i skaran av svartvita fans:):):)
Örebro Einar B
2008-07-30 23:44
Roger Persson är Örebroare snart.
Vi ska bara övertyga reservdansken att hangarfatyg i plast är tråkiga oavsett om man köper dom i Örebro, Varberg eller Trelleborg.
Roger Persson
2008-07-30 23:42
Grohl:
"Fördelen med Trelleborg är ju iallafall att man har nära till gummifabriken när man slitit ut gimp-suiten."

Den tiden är förbi. Gummifabriken ligger i Kanada nu. Det finns ett kontor kvar här i stan men det är allt. Trelleborg AB köpte upp något kanadensiskt wankerföretag och flyttade tillverkningen av gummitrattar och bildäck dit. Skatteskäl, troligen...
Annons: