/fotboll/osk/forum/6285.aspx/fotboll/osk/forum/6285.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro krabban
2009-02-08 20:55
Grymt bra jobbat Almebäck, lycka till!!!!!
Örebro jappel
2009-02-08 18:58
Skönt att Rohninios skada verkar vara av det enklare slaget. Stukning/vrickning. Bör väl vara tillbaka i spel om cirka två eller så.
Örebro Wuzac
2009-02-08 17:54
Hoppas Oskar kurat till sig. Är nog inte så bra om Almebäck & Wiken måste spela alla träningsmatcher hela tiden. Dom måste få avlastning och matchvila.
Örebro Alurian
2009-02-08 17:44
grejjen med almebäck affären är att det möjligtvis kan vara en bra affär, samtidigt finns det fortfarande frågetecken om just hans hälsa. BP valde att inte teckna nytt kontrakt på grund av just detta, men jag gillar värvningen han kommer som bosman och kostar oss inte så mycket, och han har kapaciteten för att bli riktigt bra. Kan dock bli en riktigt flopp, men ibland måste man chansa, speciellt med tanke på att jag känt väldigt länge att vår största svaghet är våra backar
Örebro Alurian
2009-02-08 17:44
grejjen med almebäck affären är att det möjligtvis kan vara en bra affär, samtidigt finns det fortfarande frågetecken om just hans hälsa. BP valde att inte teckna nytt kontrakt på grund av just detta, men jag gillar värvningen han kommer som bosman och kostar oss inte så mycket, och han har kapaciteten för att bli riktigt bra. Kan dock bli en riktigt flopp, men ibland måste man chansa, speciellt med tanke på att jag känt väldigt länge att vår största svaghet är våra backar
AIK Saywee
2009-02-08 17:19
Aspen//
Tyvärr har du nog så rätt, men en strävan mot det ideala är sällan fel ...
Örebro Pras Y
2009-02-08 17:15
Shelton

Staaf är skadad och ska opereras. Blir med all sannolikhet borta till sommaren.
Örebro BabyKladde
2009-02-08 17:14
Ämne: Som helsingborgare ä....
Han ska opereras inom kort för sina problem med ljumskarna och lär därför vara borta i alla fall inledningen av Allsvenskan. Får hoppas han kan göra kortare inhopp innan U21-EM i alla fall :)
Örebro Pras Y
2009-02-08 17:13
Jag har aldrig känt att Berra skulle vara för tunn.
Han är ju inte fett och är stor på det sättet men verkar jävligt hård.
Helsingborg Shelton
2009-02-08 17:02
Som helsingborgare är man lite nyfiken på hur det går för Staaf?
Örebro Aspen
2009-02-08 16:35
Saywee//Det är i den ideala världen man får speltid genom att prestera bra. Nu är inte alla världar ideala.
Örebro DaQ
2009-02-08 16:31
Jag tror att vi har det riktigt bra och intressant på mittbacksplatsen nu. Berra tror jag med sin spänst bli bättre huvudspelare än Wikström, lite tunn i truppen fortfarande dock men muskler på den killen och positionsspel så är han faktiskt en produkt för europa. Skulle vara sjukt intressant att se honom tillsammans med Almebäcks snabbhet. Sen har vi bakom dessa en otroligt spelskicklig lirare i Oskar, Om ett par år när wikström lägger ner eller blir omsprungen av ungtupparna kanske det är läge att spela med trebackslinje :0)
Örebro Olsén19
2009-02-08 16:13
Adde /
hade du läst mitt inlägg ordentligt så KAN MAN LÄSA att jag tog tillbaka det.
AIK Saywee
2009-02-08 16:02
_Adde_ och SyreAtom//
Era olika upplevelser om Emra får mig fortfarande att fundera även om han är lovande, teknisk och eventuellt snabb hit eller dit.

Han verkar "kräva" speltid i sitt snack både bredvid media och genom media. Det är väl iofs inte fel att tro på sig själv, men jag är lite skeptisk fortfarande, men kan kanske ända på detta ...

Speltid får man genom att prestera på träning, träningsmatch, match eller genom inhopp i match, inte genom snack!!!

Edit tyckte att jag skulle ta bort "allsvensk" före "match"
Örebro Mittåt
2009-02-08 15:40
DaSa// Du har inte med Björnqvist. Jacob spelar centralt på mittfältet nuförtiden
Örebro DaSa
2009-02-08 15:36
Om värvar/lånar Emra så skulle vårat U21-lag varit rätt så grymt, eller i alla fall talangfullt (kanske alla U21 lag är).

-----------------Rosendahl----------------
--J Nilsson-Almebäck--Berra/Oscar--Sesay--
-------Per Johansson/Lundholm-------------
------------------Erik Nilsson------------
------Möller------------------------------
---Astvald-------Emra/Jidsjö----Frempong--

Kanske har missat ngn!? Har känslan av att vi har bättre/mer lovande talanger än vanligt? Skall bli kul att se om ngr år vilka som har lyckats. Skulle jag tvingas att välja tre så blir det Oscar, Emra och Frempong.
Örebro Pras Y
2009-02-08 15:32
Tror faktiskt att Almebäck & Wiken startar i premiären.

Någon som tänkt på hur jävla bred trupp vi har?
Örebro DaSa
2009-02-08 15:28
Känns som vi har gjort ett klipp i Almebäck. En ung lovande back med meriter från ungdomslandslagen. Att han sedan är gratis och kompletterar våra andra mittbackar perfekt är ju inte helt fel heller.

Ibland gäller det att ha lite flyt med värvningarna. Kanske är bra att hålla ngn plats öppen i truppen till denna del av transferfönstret då de flesta klubbar är klara med sina trupper och ett antal spelare står kvar utan nya klubbar (tyvärr har vi två av dem i Näfver och Walker).

Angående Walker så efter ha sett hans mål så är jag fortfarande övertygad om att jag inte vill ha honom som back-up till Olsen. Första målet var svårt att se, men antar att det var ett kämpa mål. Men det andra såg ut som att han försöka skjuta i första läget men missar och bollen går förbi backen och han sedan skjuter in den. Så jag skulle nog vilja klassa det som ett "tur" mål.
Örebro Mittåt
2009-02-08 15:28
Vi är överens med Michael och BP, men ännu återstår några detaljer och kontrakt är inte påskrivet. Därför går vi heller inte ut med att allt är klart, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren på söndagen.
Örebro Aspen
2009-02-08 14:14
Cabrera har det jobbigt nu. Sjögerns utspel blir troligen: Emra gratis under våren plus bonus TILL ÖSK för varje match han spelar. Alla lyckliga och nöjda ju fler matcher det blir. Emra extra lycklig att få spela med sitt älskade ÖSK.
Brommapojkarna BrommaPutte
2009-02-08 14:07
En får gratulera till Almebäck. Det är ett riktigt driv i den gossen. Sällan man ser en så spjutsnabb spelare. Han blev t.o.m. kommenterad särskilt för detta under en direktsänd BP match .."tror knappt jag sett en fotbollsspelare springa så pass fort." Givetvis har han därutöver många andra bra egenskaper som spelare. Mycket talar för att ni gjort ett riktigt kap.
Örebro _Adde_
2009-02-08 14:05
SyreAtom// Intressanta uppgifter... Ifall det du säger är sant så går det strängt emot mina erfarenheter. Visserligen så kommer de ju ifrån när han fortfarande spelade i sport och han har troligtvis mognat sen dess. Ty sympatisk och ödmjuk är nog de två sista orden jag skulle använda för att beskriva honom med!

Lite kuriosa är att min polare åkte svarttaxi med Emras farsa från KGA till Örebro och med i bilen satt Emra som under hela resan förklarade hur bra han var och att han ver nästa Zlatan! :) Vi brukar ha sjukt kul åt detta minnet!!

Tror inte far hans måste köra någe mer svarttaxi i sitt liv! :D

P.s. SyreAtom, du är väl inte Cabrera himself? d.s
Örebro _Adde_
2009-02-08 13:59
Olsén19// Vaddå kolla BPs sida? De hänvisar ju bara till NA... Alltså, så bekräftar ju det nada!
Örebro Djäflun
2009-02-08 13:55
Ämne: Ja tydligen har Alme....
Alvbåge skriver i sin blogg att Almebäck blev presenterad som ny ÖSK spelare i omklädningsrummet innan matchen igår. Då borde det väl vara högst sannolikt att han e klar iaf? Kanske väntar man med att bekräfta från officiellt håll eftersom man vill presentera två nyförvärv samtidigt ;P........eller så e man bara lite sega.
Örebro Olsén19
2009-02-08 13:43
Ja tydligen har Almebäck skrivit på. Kolla BPs sida här på svenska fans...

åter igen, Välkommen Almebäck !

Edit: Tar tillbaka dett ainlägg, det var hänvisat till NA, och då vet man ju inte..
Örebro Sekt. E
2009-02-08 13:39
Efter att ha sett ett gäng träningar under januari tror jag att det vore bra med ett miljöombyte för Näfver. Han ser loj ut och har haft svårt att prestera. Dessutom verkar han inte bidra för fem öre till någon positiv stämning. När vi nu har ett hyfsat gäng vinnarskallar vill jag ha så få surmular som möjligt.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2009-02-08 13:25
ÖSK-Karl/ Nej precis. Förstår och håller med dig. Vet inte om det är positivt eller negativt att både Walker och Näfver har gjort 5 av 6 mål för tillfället. Känns ju inte som att Walker skulle kunna vara en spelare som spottar in 10-15 mål när det drar ihop sig till allsvenskan. Näfver VILL väl bort? Hur som helst gillar jag Walkers 110% inställning i matcherna men frågan är om det räcker till att ta en plats i truppen i April? Näfver har ju kapacitet att vara en backup till Roni men VILL han?
Örebro SyreAtom
2009-02-08 13:16
Träffade Emra genom mitt jobb för nått år sen och pratade en stund med honom. Verkligen en sympatisk och ödmjuk kille. Han sa att han trivdes jättebra i ösk, men han behövde speltid vilket han inte kände att han fick i Ösk just då.

Frågade lite om skillnader mellan Ösk och Halmstad, men han sa uppriktigt att det inte var någon skillnad där än i Ösk, det var lika bra i Ösk, men det var speltid och förtroende som var det enda som gjorde att han rörde på sig.

Och han gjorde det enda rätta tycker jag, han rörde på sig.

Man kan älska sin klubb, men får man inte speltid så tjänar det inget till att stanna i utvecklingen, man måste man röra på sig. Det visade sig ju vara rätt beslut han blev proffs i Lille och nu Zurich, och man kan inte unna något annat än att våra Ösk-spelare tar klivet ut i Europa för att utvecklas och spela så högt upp som möjligt.

Som jag ser det är du en sann Öskare Emra! Hoppas du kommer hit, du är varmt välkommen att representera dina Öskfärger igen!
Örebro Aspen
2009-02-08 12:53
Pappa Walker om Norge och gårdagens match mot Häcken
Örebro Aspen
2009-02-08 12:35
ÖSK matchar säkert sina stjärnor av försiktighetsskäl. Sedan låter man Walker och Näfver spela för kunna sälja dom. Dom får extra fina passar för att kunna måla och få rubriker. Det vore konstigt om inte Walker få erbjudande från någon S1 klubb, det har han visat att han är värd.
Annons: