/fotboll/osk/forum/6253.aspx/fotboll/osk/forum/6253.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Grixx
2009-02-21 19:35
Rosen skulle jag inte vilja ha i målet om Alve blir skadad några matcher. Han är helt enkelt inte mogen för det ännu. Andremålvakt någon gång i år och förhoppningsvis nästa år.

Onödigt gnäll på NA. Helvete vad mycket ÖSK de gör. Men när man säger något som någon inte instämmer i så är de inte värda ett vitten.
I dag önskade jag att de hade varit lite snabbare i första halvlek...men sedan var de igång.

BabyKladde// Tack för ett uppfriskande inlägg.
Örebro Marcus A.
2009-02-21 19:34
ÖSK-Karl//

Så, fotbollsutskottet tog över laguttagningen denna gång? Illa. Aktuella intressenter måste väl veta vad Näfver går för utan att behöva se honom i en träningsmatch på konstgräs.

Kul att Astvald och Nilsson gör så pass bra ifrån sig. Riktigt synd att Bassombengs klack inte gick in, det hade blivit en youtubeklassiker.
Örebro ÖSK-Karl
2009-02-21 19:32
BabyKladde//

Där var du snabb, förstod du vad jag tänkte skriva till dig?
Örebro ÖSK-Karl
2009-02-21 19:30
BabyKladde//

Visst har du rätt i ditt långa inlägg, men var glad för att vi hatar att förlora ;))

Sedan tycker jag att Westman fått tillräckligt med chanser nu, dax för Rosendahl istället?
Örebro BabyKladde
2009-02-21 19:27
westman gör nog sitt sista år.. och Rosendahl är ju värvad för framtiden, därav att han ändå tränar med A-laget.. om vi lyckas behålla Alvbåge nästa år också tror jag Rosendahl sitter på bänken, gör han nog hur som helst för ÖSK har nu blivit så pass attraktivt att ÖSK skulle kunna värva en stabil allsvensk målvakt som ersättare om Alvbåge går för säg 15 miljoner.
Örebro ÖSK-Karl
2009-02-21 19:24
Sempre vittoria//

Att Näfver fick spela idag var nog näst intill på order av fotbollsutskottet, det var intressenter på plats för att kolla in honom, då går han och blir skadad ;(
Örebro ÖSK-Karl
2009-02-21 19:21
Wivallius//

Mitt februari och marstips är trea.

Inga träningsmatcher får mig att ändra det tipset, det är så mycket som testas i dessa, spelsystem, reserver mm.

Någon som vet när killarna sticker på träningsläger?
Örebro Sempre vittoria
2009-02-21 19:21
Två saker jag verkligen inte förstår.

1: Varför får Westman lira? Rosen borde spela träningsmatcherna där Alvbåge inte står och vara andramålvakt i Allsvenskan också. Westman har med råge passerat bäst före datumet. Nu har jag inte sett Rosendahl på länge men han kan sannerligen inte vara sämre än Westman, dessutom har han framtiden framför sig och behöver all rutin han kan få.

2: Varför får Näfver starta matchen idag? Ett skämt! Det finns alternativ, varför då inte lira dom? Killen vill ju inte ens vill spela kvar i klubben. In med Astvald!!!!
Örebro rirobban
2009-02-21 18:57
Då har man sett höjdpunkterna... och alla tre baklängesmål är ju slarv/misstag från målvakt/försvar. Angående Nordins tackling så var inte det den fulaste i matchen tycker jag. Tycker att AIK:arna spelade bra mycket fulare.

Snygg klack av Bossombeng... synd att den inte gick in:(

Nära mål med Nordins frispark i stolpen också. Ne jag är som sagt inte det minsta orolig.
Örebro Mittåt
2009-02-21 18:52
På sätt och vis var det bra att de fick stryk, tror jag. Då blir det mer koncentration i fortsättningen. En och annan förlustmatch är helt ok så länge det inte blir en vana.
Örebro Mittåt
2009-02-21 18:51
Dagens fotbollsskämt står Fotbollsveriges matchrapportör för:

AIK:s ÖSK-fostrade Kevin Walker slog en suverän boll som nådde Gabriel Özkan som inte gjorde något misstag utan satte 2-0.

Vill han insinuera att Özkan hade gjort upp med Westman, att denne skulle slänga in bollen, eller...
Örebro Erki
2009-02-21 18:46
Många gnäller på NA men det är bra att dom ser till att man får höjdpunkter levererat :)

1-0 är Westman ute och cyklar, 2-0 är en av de värsta tavlor jag har sett från en målvakt. 3-0 vet jag inte vad Berra sysslar med :) men han förlåter jag då han är helt matchotränad.
Bassombengs klack hade blivit riktigt snygg om den gått in, och målet ÖSK gör är rätt snyggt.

Westman har gjort mycket bra för ÖSK genom åren men nu är han låååångt ifrån startelvan.
Många tuffa tacklingar i klippet också, kul att det blir lite fysiska matcher redan på försäsongen, Nordins tackling var rätt ful dock.
Örebro zxcv
2009-02-21 18:37
Jag vill inte klaga på Westman efter några träningsmatcher, men jag måste säga att jag är otroligt glad att vi har Alvbåge.

Weggen är okej backup om Alven blir utvisad och avstängd en match.
Om Alven blir skadad i X antal veckor under den allsvenska säsongen håller inte Westman.
Quagga
2009-02-21 18:24
0:53 in i klippet finns Nordins Özkan behandling.
Det finns en och annan fin kapning som AIK spelarna gör sig skyldiga till oxå.

Även målen finns i klippet.

Tack NA!
Örebro Pras Y
2009-02-21 18:14
Fotboll är fotboll. Vi ska inte gå runt här och be om ursäkt till AIK:are för att Nordin tacklat glasmannen Özkan. Porokara fick också en ful smäll mot Gefle om jag inte minns fel för några veckor sedan.

Det är fotboll, skador sker, fula saker sker också. Såklart, fotboll spelas ju med känslor.
Att vara duktig fotbollspelare innehåller även egenskapen att kunna hålla sig skadefri. Om några sedan föds med bättre fysik etc, skiter jag fullständigt i.
Wivallius
2009-02-21 18:07
//rirobban
I detta håller jag med dig helt! Satsa på grabben nu och spela Westman i div. 3 där han kan göra nytta som mentor åt ungdomarna.
Örebro rirobban
2009-02-21 17:59
Det jag inte kan förstå är varför man inte låter Rosendal spela istället för Westman? Rosendal är ju ändå framtiden och det är väl bra att ge honom erfarenhet redan nu...
Wivallius
2009-02-21 17:57
Jävlar, nu har Arsenal seglat om oss i "hetaste Forum"-ligan också!
Wivallius
2009-02-21 17:51
//BabyKladde

Ta inte i så! Vinnarskallen i oss som väntat på denna träningsmatch gör att vi vill att BBWW alltid skall vinna, prestera bra och vara överlägset motståndet. efter matchen, när adrenaliet sjunkit kan man ha lite mer perspektiv på tillvaron!
Örebro -=joth=- (Old Boys)
2009-02-21 17:44
Vart lite orolig när jag läste 3-1, men efter att ha sett startelvan och framför allt med Westman i mål är jagt inte speciellt förvånad över resultatet. Vill egentligen inte vara för negativ till Westman men han utstrålar en osäkerhet som under förra säsongen (Innan Alvbåge) fick mig att vilja byta ut hela försvaret.

Hoppas att vi snart kan börja spela in den "riktiga" elvan, vore intressant att se vad de kan göra!
Örebro BabyKladde
2009-02-21 17:37
då jag varit med Örebro Tifo under dagen så har jag inte följt matchen.. men har nu läst igenom NA's rapportering.. och sedan kollade jag igenom dom senaste 8 sidorna eller nåt sånt i det här forumet sedan matchen började till nu..

..måste säga att ni är ju en hög pajaser!!!
visst, jag gillar inte heller att Westman står, men träningsmatcher är till för att få truppen i matchform, och målvaktspositionen är det två st som är aktuella och dom bör därför ha samma förutsättningar inför premiären även om den ena hur som helst är den som självklart kommer stå mot Djurgården den 6:e April.

Och i samband med träningsmatch och att få truppen i matchform så kan man inte toppa hela tiden, speciellt när i alla fall 4 st givna startelva-spelare precis är tillbaka i träning och inte har fysik för kanske mer än 15-20 min, hur f#n kan ni då kräva att dom ska spela från start? Kärleken(?) till klubben gör att ni vill att våra nyckelspelare ska bli skadade innan premiären och får köra rehab fram till U21-EM ?? Klart man vill se bästa laget, men vi är i världens längsta försäsong då man ska hitta formen, inte ha formen så här direkt efter all julmat och firanden.

Klart det inte är bra att förlora hur mycket osm helst heller.. men det är om lite mer än en månad som startelvan ska vara i toppform, innan dess ska laget en vecka till Cypern och avverka X antal träningsmatcher mot bara motståndare i allsvenskan (utöver åtvidaberg)..

..är itne orolig för att vi förlorar med 3-1 mot AIK nu.. för finns alltid något att lära efter en sådan match som man inte kommer göra om när vi möter dom i vår och höst.


Fy fan vad skönt och få lätta lite på tankarna efter dessa ord :)
Quagga
2009-02-21 17:36
Kevin har växt enormt tycker jag och jag skulle inte bli förvånad om han är ett namn i startelvan.
Örebro Rojas
2009-02-21 17:31
Kanske är alec som saknas i ÖSK ?. Oavsett om det är träningsmatcher så läggs grunden för spelet nu och inte under de första omgångarna av allsvenskan. Men de e nog först efter cypern som truppen är i fas
Örebro rirobban
2009-02-21 17:29
Quagga//
Tack för informationen.
Nordin blir lätt irriterad och sur om saker går emot honom. Så kan tänka mig att att han inte var helt i balans denna match.

Får hoppas att det gick bra för Özkan... det är aldrig kul med skador på spelare (vet jag med egen erfarenhet från fotbollsplanen, även om det var rätt så mild skada på mig:)
Örebro ÖSK öster
2009-02-21 17:27
Quagga // hur va Kevin? kommer han ta en plats i startelvan i premiäromgången?

fick Kevin spela ngt i ÖSK-tröjan?
Örebro ÖSK öster
2009-02-21 17:26
alec kom tillbaka, allt är förlåtet =)
Quagga
2009-02-21 17:25
rirobban,

Nordin gjorde den klart fulaste grejen, dessutom mot vår sedan tidigare skadedrabbade kelgris Özkan.
Nordin gjorde så att han fick lämna planen - därav är Nordin numera bara skit i våra ögon.

Matchen i sig var tuff och fula tacklingar och andra tjyvnyp stod flera spelare för - inte bara ÖSK spelare.
Örebro rirobban
2009-02-21 17:20
Ämne: Ämne: //Pavey....
Gött... då behöver vi inte vara rädda för att ni köper Alvbåge för 20 miljoner kronor:) Han stannar i ÖSK tills Barcelona lägger bud på honom... eller annan klubb ute i Europa.
Örebro rirobban
2009-02-21 17:17
Ämne: Ämne: Ärligt ....
Tror inte att AIK:arna vill ha in Nordin i alla fall:) Han spelade ganska fult idag fick jag veta av en gnagare på min msn...

Det var väl Nordin som var påväg till AIK för ett tag sedan?:)
Quagga
2009-02-21 17:16
Såg att några undrade om AIK "fyllde" på laget till 11 man igen efter Hooivelds utvisning.

Svaret är NEJ.
AIK spelade resterande del av matchen med en spelare mindre.
Annons: