/fotboll/osk/forum/5959.aspx/fotboll/osk/forum/5959.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2009-05-20 14:56
jappel, scrollarorken har tagit slut, men det är precis som du skev och som jag också skrev, alla i den svartvita dressen bidrar med olika kunskaper och synviklar och erfarenheter och upplevelser till en gemensamt stark svartvit kunskap!!!
Örebro gendish
2009-05-20 14:55
Han den där experten på canal+, vad heter han... Jens Fjellström (Fjällström?)! Han tycker jag är riktigt bra. Klockrena analyser många gånger. Men jag kan hålla med om att NA's experter kan höja sig några snäpp. Jag tror dock att dom är mycket inne på svenskafans och läser... :)
AIK Saywee
2009-05-20 14:49
Brinkewall och gendish, självklart, ni är faktiskt långt före Blohm/Andersson!

... och förlåt alla andra som fortfarande inte är med på min långa lista. Dessutom är det ingen rangordning, utan jag tittade bara på de märmaste inläggen.

Jag vill mena att även de som är med på mina listor inte alltid delar min uppfattning eller jag deras uppfattning, men det spelar ingen roll för mig, vi kan inte tycka lika i alla situationer, men jag vill att ni ska veta att jag tycker ni är experter på fotboll och dessutom så jobbar ni gratis.

Tänk så många av er som i ur och skur åker, bilar, cyklar, går och beser träningsmatcher och träningar, till skillnad mot NA´s så kallade betalda experter som inte tillför speciellt mycket, för mig faktiskt ingenting nytt!

Heder åt alla svartvita forumexperter!!!

FORZA SVARTVITT!
Örebro gendish
2009-05-20 14:43
Jag är mer en lurker, läser ganska ofta, skriver sällan.
Örebro jappel
2009-05-20 14:41
Ämne: Ämne: Här kom....
var väl för länge sedan ni skrev på forumet, verkar som att han scrollade bakåt så långt han orkade och tog med alla svartvita som yttrat sig :-)
Vi tillför väl alla på ett eller annat sätt till den samlade kunskapen här på forumet.
Örebro gendish
2009-05-20 14:40
Och dig själv...
Örebro gendish
2009-05-20 14:39
Saywee: Du glömde mig! ;)
Örebro Brinkewall
2009-05-20 14:39
Örebro Brinkewall
2009-05-20 14:39
Ämne: Här kommer fler skri....

Saywee...

... och jag som tycker jag kommit med så kloka ord...
Örebro Skåne ÖSKare
2009-05-20 14:28
Ämne: Tjena!
Blir det nåt....
Det blir väl de 20-25 tappra som vanligt på Skånematcherna....
AIK Saywee
2009-05-20 14:28
ÖSK KRILLE, nej, nej, jag är nog lite för "galen" för detta,

Ursäkta, du ingår faktiskt också i alla dessa forumexperter som ger så mycket infomation hit och dit. Måste ut en sväng, det tar tid att scanna igenom alla skribenter, eller finns det någon lista? Poppar hela tiden upp en massa nick i min skalle, "Erki" t.ex med sina fina fotgrafier och "bleke" som även förstått hur bra UPRISING är ...

... igentligen (ejenklien) tycker jag om er alla på något sätt, dvs alla med den svartvita dressen, men vi tycker lite olika om lite olika saker, fast det spelar kanske inte så stor roll eftersom ÖSK är det vi supportar och tror och hoppas på, ALLTID!

FORZA ÖSK!!!

FORZA ÖSK!
Örebro ÖSK KRILLE
2009-05-20 14:18
Ämne: Här kommer fler skri....
Du kan väl bli ny "expert" på NA? ;) Ring upp NA och fråga? :)
AIK Saywee
2009-05-20 14:13
Här kommer fler skribenter som jag tycker tillför mycket mer än Blohm/Andersson.

brorzan
BBB
jappel
Tomten
Pras Y
Joerny
Farsen
Nr 14
ÖSK-Karl
zxcv
Grixx
Chipset

Kommer snart på ännu fler ...

Forza Svartvitt!
AIK Saywee
2009-05-20 14:01
Blev en dubbel ...
AIK Saywee
2009-05-20 14:00
Vad jag menar och tror om Pelle Blom är väl att han oftast inte kommer med något som vi redan vet eller sällan med något nytt, det är precis likadant med Gustav Andersson, de säger eller skriver sådant som vi redan vet, typ avdankade fotbollspelare som inte hittar något annat jobb än att, tja, vad vet jag ...?

Alvbåge däremot, han sticker ut hakan och jobbar på bra och retar upp en del, men det känns spännande ... dessutom spelar han utmärkt i målet vid sidan om detta jobb!

Bedoya´s blogg är utmärkt och intressant ur en spelares synvikel om vardagliga händelser och lite fotboll ... dessutom spelar han också mycket bra vid sidan om detta jobb!

På detta svartvita forum finns så många gratisarbetande experter som vida överstiger, Blohm och Andersson ur min synvinkel!

Några exempel

Mittåt
Joth
Wusac
Wivallius
Mackan
Sekt E
DaSa
Exilarn från borås

... ursäkata alla andra gratisexperter som jag inte nämner i nulägen, får nog göra en research och presentera fler senare, vädret vit gattet är strålande, måste ut en sväng ...

FORZA SVARTVITT!
Malmö FF Grahn ( ..igen )
2009-05-20 13:57
Tjena!
Blir det nått bortafölje idag?
Örebro Nikki Sixx
2009-05-20 13:45
//Saywee

Men vad tycker du att han ska säga då?

Pelle är väl där för att analysera laget inför matchen, vilket han också gör. Ville man ha ett nyhetsankare så kanske Claes Elfsberg hade varit ett bättre val.

Pelle är en bra expert.
AIK Saywee
2009-05-20 13:32
apskallen//
Men han (PB) kommer ju inte med något nytt, vilket jag trodde nyheter handlade om ibland ...

.. jag kräver kanske lite mer av en så kallad expert?
Örebro -=joth=- (Old Boys)
2009-05-20 13:27
ÖSK-Karl//Om du backar detta forum 5 år så är det ungefär samma fenomen... :-P
Örebro ÖSK-Karl
2009-05-20 13:22
Hammarby har toppat forumlistan länge nu, händer det något speciellt i den klubben?
Örebro apskallen
2009-05-20 13:17
Ämne: Att Pelle Blohm besk....
Vilket konstigt resonemang. Måste man alltid ha helt unika åsikter för att agera expert? Att Emra är tung kan ju, som du säger, alla se. Men ska Pelle skriva att Emra är lätt bara för att ha en egen åsikt?

Pelle är kunnig och dessutom intresserad av ÖSK. Jag tycker han sköter sig bra iradio och TV och kan inte tro att det är Svenska Fans förtjänst?
Örebro jappel
2009-05-20 13:15
Ämne: Svårt att se vem som....
Berra skulle sitta riktigt fint att slänga in som centertank, lång och spänstig, och med förvånansvärt god teknik för att vara back.
AIK Saywee
2009-05-20 13:12
Vill förtydliga mitt förra inlägg angående Emra, att det inte är fel att kommunicera under en match, det är oerhört viktigt, men hans kommunikationer, i mångt och mycket, förvånar mig fortfarande.

Men så länge han är svartvit, så har han mitt stöd och jag önskar verkligen att han målar ikväll, flera gånger om ...

Kom igen Emra, sluta gestikulera uppgivet ...
...jobba, orka, gör mål!
Örebro Kronblom
2009-05-20 13:04
Ämne: Tycker att ni har et....
inte helt lätt att svara på,Olsen har inte riktigt motsvarat förväntningarna hittills i år,dock så var han bra mot Gais så kanske var på G innan lårskadan.Emra dock som inte fått chansen från start än(Allsvenskan)som känts svårtippad när det gäller formen har en del att bevisa!
AIK Saywee
2009-05-20 12:49
I går kväll lovade jag att berätta lite om mina två funderingar, nr 1 är avklarad, men nr 2 är bara berörd ...

Nr 2 handlade om Emra.
Mitt förra inlägg behandlar lite av "gåtan" men det finns ett frågetecken till som handlar om honom som "lagspelare", stämningen i laget och liknande.

Han är mycket speciell fortfarande i sitt gestikulerande, och så har det varit sedan jag såg honom på Valhall i en träningsmatch mot GAIS.

Varför håller han på med sådant? Vad betyder det för honom? Vad ger det för intryck hos publiken, domarna och framförallt de egna lagspelarna?

Blir en passnig fel slår han ofta upgivet armarna hit eller dit. När ÖSK trycker på i ett anfall pekar han ofta exakt på millimetern vart bollen skall slås för att ligga på rätt ställe, detta är inte helt lätt för assistenten.

Emra är en "gåta" för mig, jag vet att han har gjort mål och att han är teknisk och kanske till och med lovande, men det finns andra sidor som jag inte riktigt förstår ???

Att man lånat en spelare, ett halvår som backup för en eventuellt skadad Kim, som dessutom inte orkar spela 90 minuter plus tillägg, fortfarande (!), känns lite konstigt ...
Örebro -=joth=- (Old Boys)
2009-05-20 12:47
Wuzac//Sorry... min tur att läsa lite för snabbt! Och naturligtivs är mitt inlägg min egen teori. :-)
Örebro Wuzac
2009-05-20 12:34
-=joth=: Jag tycker ännu hellre att ÖSK inte ska släppa in Malmö på sin planhalva.

Jag skrev hur jag tro matchen kommer att gestalta sig och inte hur jag tycker ÖSK ska spela. Och jag är övertygad om att Malmö kommer att föra matchen och äga mycket boll vilket kommer leda till att laget faller och kommer att få jaga. OM det blir så måste ÖSK ha någon som kan hålla fast boll i framrummet. Men ingen blir gladare än jag om jag får fel.
AIK Saywee
2009-05-20 12:33
Att Pelle Blohm beskrivs som NA´s fotbollsexpert beror nog på att PB smygläser på SvenskaFans, eller? Kanske lite iallafall?

Jag vet att det är svårt att hitta en egen text utan att småkikat på andra texter när man själv skall försöka skriva något som man får betalt för ...

... men han har ju inte fel i att Emra verkar lite tung, men det är ju inget nytt, så har det varit hittills under låneperioden, rent kroppsligt och rörelsemässigt, fast ibland om han vill är han snabb som attan.

Vikten kanske inte har så stor betydelse, det är ju skillnad på vikt och teknik, men å andra sidan så hör väl vikt och ork ihop lite ibland, är det muskler så får det i dessa sammanhang väga lite kanske, men är det xxxxx och dålig kost samt nonschig inställning till träning för att vara i form, ja då är det mindre lyckat.

I kväll måste han, och det hoppas jag verkligen, prestera ordentligt, för lånetiden närmar sig väl slutet?

Emra är en gåta fortfarande, hoppas att gåtan löser sig!

FORZA EMRA!
Örebro -=joth=- (Old Boys)
2009-05-20 12:24
Hehe... huvudet på spiken av Pelle Blohm. Bedoya är intressant som startman på topp.
Örebro -=joth=- (Old Boys)
2009-05-20 12:19
Tung Emra i startelvan enligt NA... se länk.
Annons: