/fotboll/osk/forum/5669.aspx/fotboll/osk/forum/5669.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Blå Bergen Blues
2009-09-14 09:51
Ämne: BBB, ja man kan undr....
Saywee// Ha, ha! Ja, skulle gärna vilja läsa den kommande matchrapporten. Än intressantare, som du också antyder är ju själva det eventuella resultat den leder till. Var kommer vi att hamna? Vilka nya regler kommer att införas?
Hur som helst, från bortaläktaren var det ju svårt att se Adrianos gester, men av det man läst så verkar de väl inte speciellt "farliga"... Inte värre iaf än när Chanko (när han spelade i Hammarby alltså) sprang fram till Djurgårdsklacken i "vilket derby det nu var" och "levde ut sin glädje" efter det (vackra)frisparksmål han gjort...
Örebro Chipset
2009-09-14 09:50
Wivallius// OK, nu får man alltså inte fira en seger längre. Särskilt inte i det egna omklädningsrummet. Usch vilken dålig artikel. Vem är det som eldar på egentligen? Aftonbladet uppviglar mer än någon annan.
AIK Saywee
2009-09-14 09:37
BBB, ja man kan undra vad som kommer att utredas och rapporteras?

SvFF, lägg inte ned för mycket tid på detta, spara pengarna till något som främjar fotbollen i stället, jag har några förslag till elitlicensregler klara, ni får dom gratis.

Ex.1 Bortaklackarnas röststyrka får max överstiga XX dBA (decibel) räknat från mittpunkten på spelplanen, där avspark sker i från.

Ex.2 Firar de gästande bortaspelarna så högt efter vinst, att det kan väcka anstöt mot hemmasupportrar skall de bära sordin tills de är utanför stadsgränsen, för den stad där den arena ligger som de nyligen högljutt besökt.

Ex.3 Om en bortaspelare som häcklats eller hånats av en stor mängd hemmasupportar, gestikulerar på något sätt med armarna skall han resten av matchen spela iförd tvångströja eller bytas ut mot spelare som lovar att inte gestikulera med armarna.
Örebro SyreAtom
2009-09-14 09:31
Grohl//

Ja kul, men nu är det väl dags att Kubanerna ser till att hylla Kaiser Sixten också tycker jag!!

Vore på tiden..
Örebro SyreAtom
2009-09-14 09:27
nedo801//

"Jag såg en riktigt fin på läktaren igår efter matchen, 2 bajare som verkade ha marginellt större IQ än en kanariefågel stod och skrek åt Wovoah när han går mot spelargången efter att ha tackat ÖSK klacken. När han reagerar och kollar upp får han fingret och allmäna rasistiska glåport. Han garvar lite och ger fingret tillbaka och fortsätter gå. 1 av bajenfansen greppar då en full kaffemugg från raden nedanför sig och kastar den nedåt..resultat. Fullt med kaffe på honom + på 5 andra bajenfans som bestämmer sig för att sänka honom. verkar harmoniskt i bajenland."
--

HAHAHA! Tragiskt men sjukt roligt berättat...;)
Örebro Blå Bergen Blues
2009-09-14 09:25
Ämne: Läs aftonbladets sup....
".. fotbollförbundets matchdelegat Gerhard Sager (som) lämnar in en rapport om händelsen.." - Om man inte visste vilket datum det var idag skulle det bara finnas ett att gissa på... ".. Efter matchen firade Örebrospelarna ljudligt.."... Kan man tänka sig att SvFF tillför nya regler och direktiv inför kommande säsong? Specificeringar kring vilka glädjeuttryck som är tillåtna på olika arenor, allt för att behålla elitlicensen..
Örebro För det hjärta som brinner...
2009-09-14 09:23
Bra och jävligt rolig resa till och från Sthlm igår.
Stämningen höjdes allt eftersom på vägen upp. Väl uppe i Gamlastan så fick vi äta och dricka gott.
Grabbarna i BBS var nog för unga för att komma in, så det var väl därför dom lät borden få ta sig in i stället. Synd för krögaren bara att bordet tog fönstervägen.

Kul att så många ÖSKare kom till läktaren och sjöng och stöttade vårat kära lag.

Tråkigt dock när vakterna var så jävla stingsliga och inte kunde aggera humant och korrekt, utan var tvungen att skicka upp snuten på läktaren för att en flaggas skull......

Resan hem var ju oxå mycket trevlig. Antagligen på grund av dom 3 sköna poängen vi tagit.
Jocke var ju en entertainer utöver det vanliga.
Ha ha ha, 1 timmes fulständigt ordbajsande gav många skratt.
Är det Jocke som Petter rappar om.... mikrofon kåt!

Än en gång tack!
Örebro Grohl
2009-09-14 09:21
Sixten hyllad av Niva i aftonbladet idag.. kul!
AIK Saywee
2009-09-14 09:14
Wivallius, otroligt löjligt av ab och det så kallade sportbladet, som jag normalt inte läser, vill de smyginföra röd diktatur genom sina rosa sidor?
AIK Saywee
2009-09-14 09:10
ned801, ja det var troligtvis kapningen som startade buropen, som i sin tur kanske ledde till Nordin´s fina insats, bra jobbat!

tobbs, det har dock varit strul med bajen i så många år som jag kan minnas och det är rätt många och klagandet tycker jag nog man hittar främst på ert eget forum, eller? Här klagas och gnälls inte så mycket, vi är ganska glada i Örebro idag :-)))

Men, jag förstår dig och håller med i stora delar av texten, du verkar faktiskt vara en "riktig" supporter.
Wivallius
2009-09-14 09:08
Sorry. Tryckte Shift/lock-tangenten. Orkar inte redigera.
Wivallius
2009-09-14 09:07
Läs aftonbladets supervinklade smutskaSTNING AV ÖSK-SPELARNA (LÄNKEN). INGET OM VÅRT SPEL. BARA SKIT OM ATT VI PROVOCERAR BAJEN.
tobbs
2009-09-14 08:59
Ämne: Hammarby är ändå ett....
Det är så jävla lätt att börja klaga på motståndarlagets frustrerade supportrar vars lag ligger i botten och det är kris medans sitt eget går på rälls och bara rullar uppåt i tabellen. Klart ni har en lite härligare stämning nu nu vad vi har.

Sen att alla mongon som ska börja slåss och kasta sten smutsar ner våran klubb och riktiga kultur är rent förjävligt.
Örebro nedo801
2009-09-14 08:59
Buropen va väl en reaktion på en kapning när han fick kort?

Nordin va duktig men Bedoya nästan snäppet bättre i mina ögon då han sliter nått sjukt och samtidigt har bra känsla
AIK Saywee
2009-09-14 08:47
KvT//
Hammarbyfansen är nog dessutom de så kallade "fans" som brukar strula mest i Örebro.

Ärligt skrivet så kan jag förstå Adriano´s reaktion med dessa gester efter att blivit hånad av så många intelligensbefriade så kallade "fans".

Vad jag inte kan förstå däremot är säkerhetsvaktens agerande, ett lag som vunnit måste väl för tusan kunna "få låta", eller är det bara tillåtet att sitta tyst och småle lite grann efter en bortavinst på Söderstadion?

Sedan gillade jag Nordin´s enormt fina spel, vilket ackompanjerades av ständiga burop från den så kallade hemmapubliken.

Vilket underbart härlig seger! En av årets roligaste på något sätt, hittills ...

FORZA ÖSK!
Örebro nedo801
2009-09-14 08:43
Jag såg en riktigt fin på läktaren igår efter matchen, 2 bajare som verkade ha marginellt större IQ än en kanariefågel stod och skrek åt Wovoah när han går mot spelargången efter att ha tackat ÖSK klacken. När han reagerar och kollar upp får han fingret och allmäna rasistiska glåport. Han garvar lite och ger fingret tillbaka och fortsätter gå. 1 av bajenfansen greppar då en full kaffemugg från raden nedanför sig och kastar den nedåt..resultat. Fullt med kaffe på honom + på 5 andra bajenfans som bestämmer sig för att sänka honom. verkar harmoniskt i bajenland.

Gällande matchen. OM inte bajen krängt iväg Chanko, Jensen, Zengin och Davies hade man ju haft ett mittfält och nån som kan avsluta och då kanske ÖSK fått problem. Nu känns det som Hammarby har några duktiga mittbackar och en ok ytterback thats it.
Örebro Kurt von Traatt
2009-09-14 08:41
Fast det borde ju ha slutat 0-2...;)
Örebro Kurt von Traatt
2009-09-14 08:41
ÖSK-Karl // Fasiken tippade du rätt igen? Du får fortsätta behålla "ledarskylten" ett tag till då ;)
Örebro Kurt von Traatt
2009-09-14 08:36
Hammarby är ändå ett lag jag alltid gillat. Den fotboll de stått för, samban och mysiga söder och oftats en bra & glad publik historiskt. Faktum är att jag hållt mest på det laget efter ÖSK. Även om jag naturligtvis aldrig kan få samma känsla för Bajen som jag har för ÖSK.

Men den här säsongens beteende från deras fans har fått mig att börja vackla. Så låg primitiv nivå de sjunkit till trodde jag bara var AIK fansens värdiga. Banderollerna för polismorden, slå sönder pubar som motståndarfansen tagit en bira på före match, vilja storma/stena bussar och omklädningsrum för att man är glad och säkert massa annat, har verkligen fått mig att ifrågasätta mycket för klubben på söder.

Och jag undrar vad Bajen som klubb gör för att stävja det? Men klubben är väl så full av annan skit just nu att de inte bryr sig.
Örebro Godfoten
2009-09-14 07:50
Zoran kan inte åka hem//

Ursäkta, men jag ger inte mycket för en Bajares bedömning av anfallsspelare. Ett spelmål på de nio senaste eller vad är det nu?
Hammarby Zoran kan inte åka hem
2009-09-14 07:36
Kära örebroare!

Adriano... vilket äckel! Inte var det en särskilt bra fotbollsspelare heller.

Kim Olsen däremot, herregud vad stor han är. Dagens roligaste var när vår smurf Emil Johansson skulle gå upp i nickduell med Olsen.
Örebro Godfoten
2009-09-14 01:27
Gurra2001//

Bara i Stockholm. Och det är så pinsamt att man knappt finner ord för det. Att ordningsvakterna ens har mage att be ett lag fira tystare efter en seger ... herregud.

ADRIANO!
Örebro Gurra2001
2009-09-14 01:23
ÖSK-Karl// Han skrev ju "och" alltså båda. "Eller" = åtminstone ett av lagen.
Örebro ÖSK-Karl
2009-09-14 01:21
Godfoten//

Varför inte båda? ;)
Örebro Gurra2001
2009-09-14 01:21
Godfoten//Sjukaste jag har hört! Det vinnande laget får inte fira i sitt omklädningsrum för att det inte passade "hemmapubliken". Känns som värsta diktaturen i Sverige 2009!
Örebro ÖSK-Karl
2009-09-14 01:20
Skägget//

Måste vara jobbigt att vara så långsint?

Du har möjligen inte märkt ett avsevärt bättre hemma och bortaspel i de två matcherna?
Örebro Godfoten
2009-09-14 01:18
Från Alvbåges blogg:

"Sen i omklädningsrummet efter matchen så jublade vi så högt att säkerhetsvakter kom inrusandes mitt i hejaramsorna och bad oss vara tysta för att arga Bajenfans som gått på utsidan och hört oss, ville storma omklädningsrummet."

Haha, vilka rikspuckon det finns i fjollträsk. Så skönt om Bajen och/eller Djurgården ryker.
Örebro Gurra2001
2009-09-14 01:17
Tycka vad man vill om kvinnliga fotbollsjournalister men bra tippare är de nog inte. Aftonbladet frågade 13 av sina "experter" som de kallade de hur allsvenskan skulle sluta. 11 av dessa var män, 2 var kvinnor. Petra Thorén tippade bla Hammarby som 7:a och ÖSK på 13:e plats. Vidare tippade hon både Örgryte och Djurgården före ÖSK. Är det en slump att den "expert" som tippat sämst är en kvinna?
Örebro Skägget
2009-09-14 00:58
ÖSK-Karl: Du tar inte en 11:e plats nu då om du blir erbjuden den?

..två bra matcher, och han vänder som kappan efter vinden...
FORZA ÖREBRO!
2009-09-14 00:37
Spelar vi så som vi gjorde idag är det garanterat poäng borta mot Kalmar också. Laget är mer rörligare nu än förr. Plus starta alltid med Bedoya o bänka Khilen! Kul för Olsen att näta.

+ Adriano, Bedoya, Gerzic, Wikströn, Alvbåge.
- Porokara, inte hans bästa dag tyvärr.
Annons: