/fotboll/osk/forum/5501.aspx/fotboll/osk/forum/5501.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Kurt von Traatt
2009-10-23 08:29
Dubbelpost
Örebro Blå Bergen Blues
2009-10-23 07:48
Ajaj /# brorzan/, så lade du själv bränsle på brasan genom att skriva "Jag blir så trött på människor ibland".... ;)
Örebro # brorzan
2009-10-23 07:29
Kan inte kombatanterna ÖSK-Karl och Henrik(ÖSK) lägga ner den här diskussionen nu? Det är inte ens en diskussion längre, utan ni försöker bara reta upp varandra och er själva genom att över- och feltolka allt den andre skriver samtidigt som ni själva skriver medvetet så att den andre kan feltolka det i sin tur.
Om ni inte förstår vad jag menar så tycker jag att ni bläddrar tillbaka och läser, då kommer ni tydligt se den nedåtgående spiral som ni, tillsammans med era sekonder i respektive ringhörna, ivrigt driver på i högre takt.

Att sedan börja tävla i vem som har starkast, djupast och mest rätt känslor för klubben är bara trams. Kan ni inte bara enas om att ni inte kommer överens och sluta nu?

Att "rörelsen" och dess värderingar genomsyrar svensk idrott är väl ingen hemlighet direkt. Det kommer vara så under överskådlig famtid, men att riskvilligt kapital knackar på dörren är positivt! Kan vi sedan kombinera dessa två delar på ett bra sätt så kommer vi att lyckas, men då måste vissa sluta se allt i extremlägen hela tiden.

Jag blir så trött på människor ibland.
Örebro Aspen
2009-10-23 07:16
Henrik(ÖSK//Tror aldrig vi kommer att förstå varandra. Jag har aldrig behandlat dig som att Du inte kan tänka!! Det är inte svårt att finna skillnader och fel.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-23 00:10
Nej, nu gör jag som Saywee och TICTICTAC, loggar ut och ser även jag fram emot ett bättre ÖSK-år 2010, för sämre med denna trupp kan väl inte ens Sixten prestera.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-23 00:03
Henrik(ÖSK)

Men ta då tjafset via pm som du föreslog. Har du inte märkt att folk tröttnat?

Du har pm.
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-10-22 23:51
Ungefär hur många personliga påhopp fanns det ditt inlägg nedan? Jag räknar till:

1. "Trist att du inte vet hur det är att älska någon".
Den här är ganska häpnadssväckande. ÖSK-Karl utmålar mig som något form av monster. Jaja,ok då.

2. "Att du ens som kallar dig ÖSK:are kan tänka dig att se dem spela i SE får mig att må illa". Hmm,har vi inte rett ut det här vid det här laget? Det var ett rent moraliskt ställningstagande angående privatägta klubbar kontra medlemsklubbar. Jag anser att ÖSK förlorar sin själ om man säljer ut sig till privata investerare som får styra klubben efter eget nycker och vinning. Därför, om det teoretiska valet är mellan ett medlemsägt ÖSK i Superettan eller ett privatägt ÖSK i Allsvenskan väljer jag det förstnämnda. Får dette resonemang dig att må illa?

3. "Sedan att du behandlar Aspen som om han inte kan tänka själv utan att dra in mitt nick är enbart patetiskt". Aspen har hela tiden behandlat mig som om jag inte kan tänka och jag har för vana att svara i samma ton som jag blir tilltalad. Hämnd är en rätt som ska serveras varm! Att ditt nick dras in samtliga debatter angående Spelarinvest är ganska så oundvikligt då du initierade debatten och ständigt utmålar dig som en riktigt höjdare inom det.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-22 23:28
Henrik(ÖSK)

Ge dig nu, var har jag skrivit att ÖSK säkert åker ner i SE. Efter vad som hände 2004 är det väl inte konstigt man blir oroad över framtiden.

En Allsvenska utan ÖSK finns inte i min värld, så är det när man älskar en klubb hejdlöst. Med den historia vi har ekonomiskt är det bättre att stämma i bäcken innan det är försent. Trist att du inte vet hur det är att älska någon.

Att du ens som kallar dig ÖSK:are kan tänka dig se dem spela i SE får mig att må illa. Du skulle ta detta via pm föreslog du, men gör då det.

Sedan att du behandlar Aspen som om han inte kan tänka själv utan att dra in mitt nick är enbart patetiskt.
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-10-22 23:18
TICTICTAC: jag måste även nämna att på området påhopp finns flera spelarinvest-ivrare som knappast är oskyldiga...
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-10-22 23:15
Behåll humorn för guds skull! Hade jag föreslagits som vänsterytter i ÖSK:s startelva hade jag blivit glatt överraskad.
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-10-22 23:13
TICTICTAC: Om än hårddraget så ser jag hellre ett medlemsägt ÖSK i superettan än ett privatägt ÖSK i allsvenskan. Hur du får detta till att jag inte har någonting emot att ÖSK åker ner begriper jag inte riktigt. Man ska inte ta ÖSK-Karls ord för gudomlig sanning.
Örebro Pintorp
2009-10-22 23:10
ÖSK-Karl/ Tack för svaret. Men det är nog säkrast med förköp trots allt.
Örebro TICTICTAC
2009-10-22 23:07
Henrik(ÖSK)
Dessa meningar som du skrev tycker jag låter som att du inte har något emot att ösk åker ner.
Det är väl inget ÖSK-karl hittat på.
"ÖSK-Karl: Hellre att vi faller i seriesystemet än att "ni som går in med halva kapitalet i spelarinvest" får bestämma "
"2. Jag ser hellre ett ÖSK ägt av medlemmarna i superettan än ett ÖSK ägt av DIG och dina gelikar i allsvenskan."

Du och Kromblom kanske skall sätta upp vilka ämnen som gäller så inte fler behöver bli påhoppade om man nämner något som skapar jantelagen (Har Mittåt också fått en känga då jag saknat honom en tid).
Jag själv har en förkärlek att ibland prata ungdom/talanglag och det kanske också inte hör hit då de har egna gästböcker.
Tack för mig och nu hoppas jag på ett roligt 2010 på BA.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-22 23:04
Pintorp//

Inte helt säker, men jag tror du kan köpa under hela första halvlek.
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-10-22 23:01
Erki// var också lite kluven angående Wiken kontra Berra men jag kör på försiktighet då jag ännu inte ser säsongen som körd. Möjligheten till fjärdeplatsen finns fortfarande, även om den är riktigt jäkla liten.
Örebro Pintorp
2009-10-22 22:56
Hur länge efter påbörjad matchstart kan man köpa biljett på plats (såvida det inte är slutsålt)? Blir försenad med en tjugo minuter imorrn.
Örebro ÖSK-Karl
2009-10-22 22:54
Äntligen gick det att tippa, hoppas ÖSK käkat taggtråd inför matchen och att Halmstad är nöjda med att klarat kontraktet.
Örebro Erki
2009-10-22 22:52
Henrik(ÖSK)// Tänkte också skriva min elva till morgondagens match, men den var identisk med din så det var ingen idé.
Möjligvis tycker jag att Berra ska få chansen att visa upp sig på slutet, och få lite speltid nu när säsongen är körd.

Adriano borde man spela en del nu på slutet för att se om han är något att satsa på en förlängning med, Basse får en halvlek att visa vad han går för, annars in med Astvald. (Alternativt ge Wirtanen lite speltid på sin rätta position)

"Gefle-mittfältet" borde kunna fungera bra mot Halmstad som antagligen inte kommer föra spelet imorgon, då behövs ett rörligt mittfältsspel och en teknisk central forward att spela upp bollen på efter marken.
AIK Saywee
2009-10-22 22:42
Loggar ur ...

FORZA SVARTVITT!
Örebro Gurra2001
2009-10-22 22:42
Halmstad har varit svaga. Nu har vi ett guldläge att få ändring på resultaten och avsluta snyggt.
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-10-22 22:42
Aspen: du är en sann mästare på att lägga ord i motdebattörens mun som näppeligen ens påminner om vad motdebattören skrivit. Att jag tydligen vill se ÖSK i superettan är en exemplariskt korkad ståndpunkt signerad ÖSK-Karl som tydligen har att göra med att jag gärna vill att ÖSK även i fortsättningen ska vara majoritetsägt av medlemmarna. Nu har du tydligen fått det till att jag på medlemsmöten skulle propagera för att ÖSK bör ta klivet ner till superettan, baserat på ÖSK-Karls statistiskt säkerställda profetior att ÖSK hamnar där om två år om inte Spelarinvest får ta över klubben vi alla älskar. Man baxnar.
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-10-22 22:35
Om Bedoya och Adriano(?) inte har skadekänningar fortfarande dvs...Kihlen ska kanske vara på bänken också.
Örebro Henrik(ÖSK)
2009-10-22 22:34
Riktigt skoj för Almebäck,står väl mellan honom och Pär Ericsson men det känns ändå som Iron Mike borde dra längsta strået här.

Den här startelvan vill jag förövrigt gärna se imorrn:

---------------Alvbåge--------------
Antonnen--Almebäck--Wikström--Wovven
----------------Nordback------------
------------Bedoya---Gerzic---------
--Bassombeng-----Adriano----Porokara

På bänken Weggen,Zé,Astvald,P. Johansson och Olsen. 7-1. Kom ihåg var ni läste det först.
AIK Saywee
2009-10-22 22:15
Innan jag avregistrerar mig, så vill jag nog några gånger komma med några avslutande ord, börjar redan nu ...

OK, jag har tjötat om mina privata förehavanden på västkusten, som kanske inte har med ÖSK att göra, kanske löjligt, men jag är en sådan person som tycker om en massa nödiga och onödiga saker ...

Båtar, har aldrig haft råd med sådant.

Inkomster, medelinkomst, mest skatt.

Hotell, högst en gång per år, ur egen ficka.

... men talgoxen hälsar ändå.

Tack Kronblom, allt har ett slut ;-)
Örebro pemo
2009-10-22 22:14
Nä,gubbar, jag är inte åldersfacist, jag valde "Mål-Göran" istället för KIM i min 2010-uppställning just därför att han är yngre och har fler år kvar. Wikström är inte snabb, jag vet, men han har varit tillräckligt stabil för att gå före Berra. Sen kan jag, utan att ha insikt, inte förstå varför Berra inte fått spela vid avstängningarna. Hade hellre sett honom mot MFF i mitten. Att jag tog med Wirtanen i mitt lag beror mest på at jag tycker att både Astvald, tommi och PA skall vara på planen. Men det är ju det som är roligt med forumet. Att vi har olika synsett och "kunskap" Men jag hoppas att vi har en betydligt gladare och trevligare ton här inne efter kl 20.00 i morgon.
Örebro Aspen
2009-10-22 22:06
Det lär inte bli många åskådare i morgon kväll och nästa söndag. Mycket missade pengar.
Det kostar en hel del att underprestera som vi gjort de senaste matcherna.
Misstänker att det blir röda siffror i år och kontrollbalansräkning i sommar om inte spelarinvest går in och hjälper till.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2009-10-22 21:54
Skärp er nu! Alla har väl olika åsikter och värderingar. Onödigt att hålla på att fjanta. Lågt...
Wivallius
2009-10-22 21:37
... och utanför arenan står Kronblom på sin piedestal. Han är inte ens med i matchen.
Örebro den oumbärlige
2009-10-22 21:18
Ja det är ju inte så att väsentligt många skulle bli ledsna om Olsen blev såld. Då skulle vi förmodligen få in lite pengar till en bättre studerad targetplayer. Trots att Olsen ändock gjort godkänt antal mål så är inte så delaktig i spelet och aldrig något hot i djupled. Bara det sistnämnda raderar en viktig anfallsaspekt i vårat spel.
Örebro Aspen
2009-10-22 20:41
Saywee//Då får Kim lägga på ett kol i resterande matcher så han blir säljbar och frun blir glad.
Annons: