/fotboll/osk/forum/5332.aspx/fotboll/osk/forum/5332.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Syrianska FC Alltid, oavsett, jämt-SFC!
2010-01-05 18:51
Bort med skiten förfan!
Wivallius
2010-01-05 18:50
Nu har jag tröttnat på Bassombeng!!!

FORZA BERRA!
Örebro Bastard on Parade
2010-01-05 18:39
Toran//

Liknande initiativ har funnits tidigare. Förra sommaren spelades en internationell turnering för spelare utan kontrakt. Se länk för mer info.
Örebro Sekt. E
2010-01-05 18:37
Fö skaffar jag abonnemang och räknar med vinst oavsett om vi ställer f98 på benen i premiären. Är man ÖSK så ska motståndarna ha pisk.
Örebro Sekt. E
2010-01-05 18:34
Trist med Basses agerande. Bra att Sjögren inte skapar något via media i frågan. Bättre att lösa internt.
Djurgården Toran
2010-01-05 18:20
Enligt artikeln på fotbollskanalen så hävdar initiativtagaren Cetnikaya att det i alla fall är första gången som ett sådant här "tåg" sätts ihop till ett lag för matcher mot klubblag. Om det är första gången "tåget" avgår i överhuvudtaget verkar mer osäkert, sett till den mediala uppmärksamheten verkar det dock inte omöjligt?

En agent, den beryktade Oliver Cabrera, är i alla fall högst delaktig i projektet. Jag är hyfsat säker på att flera utav spelarna tillhör Mr Cabreras stall, Emra Tahirovic har i alla fall gjort det. Annars kan jag inte direkt se vad agenterna skulle ha emot att spelarna visar upp sig inför ev. intressanter? Så länge det inte blir ett jippo utav såklart.

Personligen så undrar jag mest hur det ska få ihop ett lag utav de spelarna som är aktuella. Enbart David Durmaz och Markus Jonsson har några som helst defensiva kvalitér. Bassombeng och Näfver kan bli en gedigen mittbacks duo! :)
Örebro Kurt von Traatt
2010-01-05 18:15
Felpost. Såg att länken redan varit uppe.
Örebro Grohl
2010-01-05 18:10
Kan man anta att "Bomben" var Sjölund?
AIK Saywee
2010-01-05 17:57
Detta nya decennium, kommer säkert att bjuda på en massa nyheter, överraskningar och många förändringar, kopplat till fotboll och Allsvenska.

Jag funderar över, om ett sådant här "tåg", tidigare avrest söderut i förhandlingstider?

Hasan Cetinkaya, fd LBOIS har startat initiativet och jag undrar en massa saker utan svar.

- Är agenterna involverade?

- Varför går resan just till Turkiet? (bortsett från klimatet förstås)

- Är det en pristrissarresa?

- Semester?
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2010-01-05 17:05
Fast jag tycker ändå Sjögren tar det på rätt sätt. Vad tjänas på att börja härja om försäljning eller rivna kontrakt? ÖSK skulle bara förlora på att hålla på så. Dock är det dåligt av Bassombeng som knappast gör bra reklam för sig. Om inte agenten varit framme och gjort en "Zlatan"??
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2010-01-05 17:01
Bassombeng försvinner ju inte förrän till sommaren. Frågan är hur Sixten ska handskas med det hela. Ska han låta Basse spela eller bänka honom resten av tiden på ren princip. Från att ha ett av allsvenskans vassaste anfall kan vi få AS tunnaste. Nu är det nog dax att börja stressa inne på kontoret!
Örebro Frostbite*
2010-01-05 16:57
abdel seidou//När väl Allsvenska premiären närmar sig så vet man ju hur känslorna börjar krypa i kroppen, så helt uträknad är man nog inte. Men det känns lite trist på värvningsfronten just nu.
Örebro abdel seidou
2010-01-05 16:43
Ämne: Försvinner Porokara ....
Fy sjutton vilket tråkigt uttalande, och sätt att se på det. Önskar att ÖSK hade en så pass stor "fanbase" att man kunde säga att du inte blir saknad på vår arena i år.

Du går på allsvensk fotboll för den "höga kvalitén" på spelet alltså? Om underhållningen är dålig, medelmåttig eller bra avgörs av spelarna ute på planen? Du väger ens in den aspekten när du ser på allsvenskan? Ojojoj, behåll pengarna och köp fler viasat-kanaler istället!

Vi vill inte ha fotbollskonsumenter här, vi vill ha fotbollsfans. Eller nej just det, vi behöver alla vi kan skrapa ihop, så ursäkta mig.

=P
Örebro abdel seidou
2010-01-05 16:35
Vuxen kille det där. Ansvarsfull & ordningsam. Visar stor respekt för gällande avtal också. Tjoho!

Näe men, tråkigt. Hade hoppats på ett rejält uppsving för Eric i år men vantrivs han lär det ju inte bli så. Rackarns också!
Örebro Frostbite*
2010-01-05 16:33
Försvinner Porokara och Bassombeng krävs det en spektakulär värvning för att jag ska köpa säsongsabonnemang och trotsa kylan i mars. Riskens finns att ÖSK försöker överleva denna VM säsong och sitta på kapitalet och hoppas att vi troget går och betalar för medelmåttig underhållning.
Örebro Ropesin
2010-01-05 16:30
Silly Season kan bli intressant fram till seriestarten trots allt. Porokara på väg bort och nu vill alltså Bassombeng lämna också. Försvinner dessa två så måste man ju få in minsta två nya högklassiga spelare om man ska ha någon medaljchans 2010.

Bassombeng har ju varit en favorit och är en bra spelare och rolig att titta på. Men nu känns det som att han inte vill vara i Örebro längre och då kan det nog tyvärr märkas på planen. Så hoppas man kan sälja Bassombeng för en summa som räcker till en likvärdig ersättare!
AIK Saywee
2010-01-05 16:16
När går tåget?
Örebro Rojas
2010-01-05 16:09
Ämne: Rojas//"den tur....
Nej faktiskt inte, jag är ingen fotbollsexpert , men jag ser iaf ett 30 tal allsvenska matcher varje år. Och jag ser dessutom turkiska och grekiska matcher eftersom jag bor där (här)nere. Det är en klyscha att Allsvenskan är så dålig, ta bort 3-4 topplag i båda ligorna så är det i princip samma klass som Allsvenskan
Örebro Rudolf Blodstrupmoen
2010-01-05 15:34
Man kan ju tycka att Turkietresan ter sig aningen oseriös. Men å andra sidan vad har en kontraktslös spelare att förlora egentligen? Skulle det inte bli nått där nere har dom iaf fått en skön fjortondagars semester i Antalya.
Örebro den oumbärlige
2010-01-05 15:05
Övre halvan i den turkiska ligan är nog flera klasser bättre än motsvarigheten i Sverige. Men bottenskiftet är det inte så hög standard på.

Sen så undrar jag om den sk "bomben" är över nu, många trodde ju på Sjölund som ni är muntligt överens med DIF.
Örebro Gurra2001
2010-01-05 14:50
Rojas//"den turkiska ligan är knappt bättre än Allsvenskan"

Den är nog mer "än knappt bättre".
Djurgården Toran
2010-01-05 14:26
Ännu lite mer angående "turk-elvan", saxat från länktipset:

"Kommer kanske: Eric Bassombeng, två svenska tränare"

I länken poängteras också att detta evenemang inte enbart är för spelare med ambitionen att hitta en ny klubb, utan även för spelare som enbart vill "hålla igång" lite.

Edit: Däremot så är det väl så att förutom Vasquez och Näfver så är de flesta spelare kontraktslösa? Spontant så känns det som att situationen med Bassombeng är långt ifrån löst...
Örebro pemo
2010-01-05 14:19
Angående "turk-elvan": är det inte rätt många "glidare" som åker?
Det är nog inte läge att vänta ut kontrakt för att bli bossman. Vill man leva på sin hobby får man nog ta de kontrakt man erbjuds. Alla är ju inte Zlatan precis......
Örebro Sekt. E
2010-01-05 14:04
Att Barsom inte spelar för ÖSK nästa säsong ser jag inte som något negativt. Det "nya" ÖSK behöver yngre spelare.
Örebro Rojas
2010-01-05 14:01
Rättare sagt är väl ändå, varför skulle vi ens vilja ha Barsom nu när han åker ner dit och skämmer ut sig med de där soporna. Cirkus för misslyckade karriärer i Turkiet ?,den turkiska ligan är knappt bättre än Allsvenskan ....
Örebro Tom Hell
2010-01-05 14:00
BASTARD: Och min poäng var att det känns som på tok för tidigt i uppbyggnaden av "nya" Ösk för att ge dem så mycket kritik som de nu fått för t ex Hämäläinen.

Förstår du inte hur jag menar att jag tyckte du var lite motsägelsefull får du läsa mitt förra inlägg igen, eller så lägger vi ned det. Har förklarat så bra jag kan.

ERKI: Texten säger ungefär att Tel-Aviv också varit intresserade av Porokara (får man anta att de syftar på) men på grund av för hög "Aloiotio" (övergångssumma? lönekrav?) samt att det varit problem att styrka Porokaras judiska härkomst med godtagbara handlingar så verkar det som att de inte tänker gå vidare med honom.

De säger också att oavsett resultatet i matchen på lördag så står målet fast att nå europa!
Örebro ÖSK Fans
2010-01-05 13:08
nu går väll snart Barsom också förlorad! han och elva andra svenska spelare ska nämligen till turkiet och spela till sig ett kontrakt..

fan!
Örebro Kurt von Traatt
2010-01-05 12:43
Ursäkta mitt eviga gnäll men satan vad jobbig ÖSK:s nya site är. Jättesplachar, evigt scrollande och letande. Och som någon tidigare skrev den i längden jobbiga vita texten (och så stort typsnitt i vissa artiklar?) mot svarta bakgrunden. Sen kan man skriva åsikter men då slussas man till en annan sajt.

Kolla länken. Det är ManUtd:s hemsida. Ingen märkvärdig sida alls. Men tydlig och funktionell!
Bra menyer osv.

ÖSK skulle ta bort den svarta bakgrunden och använda svarta ramar istället. Då kan de skriva svart mot vit bakgrund och också minska typsnittet

Sedan hittar du undermenyerna först när du kommer till valda sidan. Dessa kunde visas direkt i menyerna. Nu får man gissa vilka undermenyer varje huvudmeny kommer att leda till.

Den scrollande "CNS news" texten längts ned vad något som designmässigt dömdes ut i början på 2000 talet men har återkommit tack vare nyhetsprogrammen. Och jag tycker det är ganska snyggt.

Men bakgrund, kontrast och navigeringen måste förbättras.
Örebro Kurt von Traatt
2010-01-05 12:39
BBB// Jaså? Hehe
Wivallius
2010-01-05 11:57
BBB//

Det var som f-n. Påminner lite om filmen 'Darling' som gick på TV häromkvällen. Superfilm. Utspelade sig i stor utsträckning på 'The White room'
Annons: