/fotboll/osk/forum/5328.aspx/fotboll/osk/forum/5328.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Rojas
2010-01-07 13:14
Ämne: Ämne: Ämne....
Ja jag skrev ju det. Barcelona får en del av sina pengar från en uzbekisk krigsherre, hans pengar är knappast rena , de är snarare blodspengar. Det är skenheligt med tanke på att Barcelona gör reklam för Unicef, sedan gjorde jag jämförelsen mellan blodspengar och porrpengar.
Örebro Chipset
2010-01-07 12:53
Ämne: Detta står på fotbol....crille// Den spelaren kom upp för någon vecka sedan på forumet. Om jag inte minns fel var han defensiv mittfältare. Kan vara någon agent som dragit igång det ryktet. verkar iallafall inte vara något att ha. Har väl lirat i Assyriska och blivit ratad. Provspelade väl också med Åtvidaberg innan nyår?

Mr. Milton// Det går inte att säga något om det eftersom vi inte vet något. En sak är dock säker. Oavsett var Rille tränar så blir han alltid populär. Jag hoppas och tror att han en dag blir första tränare i ÖSK. Han är i mitt tycke den bästa tränaren med lokal anknytning som finns.
Örebro Sogen
2010-01-07 12:51
Basse är topp 10 allsvensk spelare i sina bästa stunder men knappt topp 100 i sina sämre stunder. Tyvärr var hösten för honom hela tiden sämre.

Astvald mår nog riktigt bra av att vara ordinarie men med stark konkurrens som kan varva endel med honom, Staaf kanske.

Basse bort och Porokara bort så räcker det inte bara med bomben då måste det värvas en ytter till!
Örebro Sogen
2010-01-07 12:47
Ämne: Sogen, då är det väl....
Fast bara för att man är populär så betyder det inte att man är en tillräckligt bra tränare för att leda ett allsvenskt lag mot en topp 4 placering.

Visst tycker jag att Berra borde fått fler chanser och varit det givna 3valet som mittback, självklart skulle Berra gått in där vid skada eller avstängning på wiken å Iron men han skulle inte ha petat nån av dom bara sådär.


Berra behöver spela regelbunden fotboll för att utvecklas, han kan inte få ett år till som detta, men han kan få ett år på bänken som en riktig utmanare, med speltid endel matcher och såfort nån inte kan ska han spela inte Antonnen eller Nordback.
AIK Saywee
2010-01-07 12:38
Ämne: Ämne: Jag kom....
Apropå
UNICEF/Krigsherrar

rojas, nu förvrider du totalt debatten, läs vad du och KvT skrev under tidiga morgontimmar.

Förklara gärna lite tydligare vad du menade egentligen, om det finns en möjlighet att på ett enkelt sätt förklara detta?
AIK Saywee
2010-01-07 12:26
ÖSK-Karl, en lättklädd kvinna på HM´s affischer eller i ÖSK´s matchprogram, vem bryr sig, jag kanske gör det, men i övrigt, det är så vanligt i dagens ständigt utmatade uttjatade mediabudskap som bara går ut på at sälja, sälja, sälja ...

... MEN, de väcker UPPMÄRKSAMHET!

Vi vaknar i vår dvala ...

... och dessutom, etanol är ett ämne som INTE våra kroppar behöver, tvärtom!
Örebro ÖSK-Karl
2010-01-07 12:25
Wivallius//

Ja, jag hoppas Berra får chansen i några träningsmatcher, det är han verkligen värd.
Örebro Rojas
2010-01-07 12:19
Ämne: Jag kommer inte rikt....
Det var kurt von traat som gjorde liknelsen men han missförstod mig, jag sa barcelona som har unicef på sina tröjjor , alltså skenhelighet
AIK Saywee
2010-01-07 12:16
Jag kommer inte riktigt ihåg, orkar inte scrolla, men vem var det som tydligt förknippade UNICEF med krigsherrar?
Örebro crille.
2010-01-07 12:15
Detta står på fotbollskanalen ang Ösk ryckten ni..
Rykten in: Anders Mogren, mf, IK Gauthiod, Abgar Barsom, mf, Fredrikstad, Tony Björk, mf, VSP Vasa, Johannes Skoglund, mf, Köping, Christoffer Skohlund, b, Köping, Fredrik Holster, mf, Väsby, Gerald Forschelet, mf, AFC Tubize.. Vem är Gerald Forschelet?
Wivallius
2010-01-07 12:09
ÖSK-Karl// Ang. Basse och Berra

Håller med dig fullständigt och sannolikt är ÖSK:s agerande under all kritik i deras fall. Dock sköter de två lejonen detta på olika sätt. All heder åt Berra!
AIK Saywee
2010-01-07 12:08
Sogen, då är det väl läge för att andretränare blir förstetränare, eller?

Platsar inte Berra, inför de närmaste "årens mål", mot en bra placering?
Örebro ÖSK-Karl
2010-01-07 12:07
Sekt.E//

Vad jag egentligen vänder mig emot är att vissa företag är rumsrena som sponsorer generellt sett, detta trots att de importerar från länder som använder sig av barnarbete och slavlöner. T.ex HM.

AIK har Åbro som huvudsponsor, det företaget tjänar massor med pengar på starköl. Alkohol skördar fler offer än porr.

Porr är lagligt, men om Berth Milton skulle sponsra t.ex ÖSK skulle många gå i taket. Jag tycker det finns en dubbelmoral över vilka sponsorer som är rumsrena. Självklart skulle ÖSK aldrig vilja bli förknippade med Miltons företag (vet ej vad det heter), men personligen ser jag ingen skillnad mellan t.ex HM som använder anorexsiska modeller (halvnakna), importerar från ovan nämda länder och säljer sexiga barnkläder eller Berth Miltons företag.
Örebro Rojas
2010-01-07 12:06
Ämne: Rojas / Vad menar du....
En av delägarna är en uzbekisk krigsherre, men ta även Chelsea som exempel, abramovitj roffade åt sig folkets pengar efter sovjets fall helt lagligt.
Örebro Sogen
2010-01-07 11:58
Axén var förmodligen också mer populär än vad Sixten var.
Örebro Sogen
2010-01-07 11:57
Ämne: god försättning på e....
Det är lättare att bli populär som en assisterande tränare som kan vara lite mer larttjo än huvudtränaren.

Örebro Sogen
2010-01-07 11:56
Ämne: god försättning på e....
Bomben är på uppvisnings turné i Turkiet. Bomben kommer inte bli klar innan Porokara är såld, hoppas bara att bomben inte får nåt bra kontraktsförslag i turkiet.

Att varken Basse eller Berra trivs i ÖSK är rätt självklart, och det beror på att dom inte platsar.
AIK Saywee
2010-01-07 11:53
Mr. Milton//
Ditt rykte (från ur din synvinkel trovärdig källa)är på något sätt intressant, eftersom det handlar om ÖSK´s framtid.

Mina ständiga och tjötiga funderingar fortsätter, varför var Rille mer populär bland spelarna, jämfört med Sixten och i så fall varför?
Örebro Mr. Milton
2010-01-07 11:45
Dubbelpost
Örebro Mr. Milton
2010-01-07 11:45
Kan omgående avfärda alla kopplingar till den familjen Milton ;) även om jag inte tar avstånd från dem.

För att försöka förskjuta fokus från porrdiskussionen till ÖSK kan jag komma med ett rykte från trovärdig källa (dock fortfarande bara ett rykte).

Orsaken till att Rille fick gå var att han var för populär bland spelarna och att de ville ha honom som förstetränare. Jag hoppas detta inte är sant då jag är en av Sixtens anhängare. Detta kanske har varit uppe tidigare men bättre en gång för mycket än en gång för lite. Det är som sagt ett forum.

Så nu har fokus försvunnit från den så hemska porrindustrin ;)
Örebro ÖSK-Karl
2010-01-07 11:44
Wivallius//

Jag gillar inte att Basse kommer försent ständigt, men tycker det är trist att vare sig han eller Berra inte verkar trivas i ÖSK. Det ser jag som ett stort misslyckande.
Örebro Marquis de Sade
2010-01-07 11:06
Årets matchställ?
Örebro Ösk_hjärtat
2010-01-07 11:04
Saywee //
Det var ändå ganska väntat att dem skulle flytta på sig, tråkig men så länge det blir lite tillskott i kassan är det ok.
Vi lär behöva en eller två bomber, hoppas bara han inte hamnar i truppen till turkiet.
I onsdags var det rekord kallt i Örebro, hoppas på rekordvärme i sommar och rekord i mest gjorda mål, mest vunna matcher, högsta publiksiffra mm för ösk.
Vore trevlig att toppa detta med en dubbell.
AIK Saywee
2010-01-07 10:44
Ämne: god försättning på e....
Ösk-hjärtat, God fortsättning till dig oxå :)

Roni och Basse kan vi säkert glömma 2010 och inför dubbeln, de närmaste åren, vill de inte vara med, så för de skylla sig själva ...

... stubinen till "bomben" brinner fortfarande, men blir kortare för varje dag!
AIK Saywee
2010-01-07 10:39
Ämne: Det är så härligt at....
Kul, faktiskt, att du kom in just nu i porrdebatten, jag förmodar att du inte heter Berth ;)

Men jag tycker inte att det stormar i ett vattenglas, men att fara iväg lite i utkanterna av vad som är diskuterbart, där är vi eniga.

Allt är inte farligt eller brottsligt, t.ex när jag kör min bil i 98 km/h efter att nyss ha passerat två skyltar som är märkta med 90, är jag kriminell då?

Fast "diskussionsreglerna" är tydliga!

Fast "dåren" som tog 86-åriga Grete´s handväska ur rullatorn under hennes promenad i Frövi, han är väl "krimminäll" med råge?
Örebro Ösk_hjärtat
2010-01-07 10:30
god försättning på er alla!
Det mesta tyder på Roni förvinner, och även Basse kan göra det.
Vad hände med bomben?
Örebro Blå Bergen Blues
2010-01-07 10:28
Ämne: Det är så härligt at....
Riktigt roligt att dessa ord kom från "Mr. Milton"!! :-)
Örebro Mr. Milton
2010-01-07 10:24
Det är så härligt att läsa om alla invändningar gällande porrindustrin. Här i sköna Sverige finns en så naiv och konstig syn på porr och erotik. Allt är farligt och brottsligt. Orkar inte ens kommentera dessa dumheter. Tala om storm i ett vattenglas :)

Dock gillar jag alla härliga synpunkter och diskussioner kring ÖSK som ständigt förs härinne (och som ibland far iväg lite). Oavsett vad alla tycker och tänker kring allt så är det just det som ett forum är till för.
AIK Saywee
2010-01-07 10:13
Money talks, skriver många, jag har dock aldrig hört något från en femhundring eller en enkrona ;)
Örebro Blå Bergen Blues
2010-01-07 10:09
Ämne: Blå Bergen Blues//At....
Kurt von Traatt// "Hela det kapitalistiska systemet bygger på pengakåthet. Pengakåthet driver utvecklingen framåt. På gott och ont. Hur kan du blunda för det?" - nej, jag blundar inte för det. Att "samla inför framtiden" är rent evolutionärt en god strategi. Men att "dela med sig till andra när man har överflöd" har också visat sig vara det. Precis som vi gör här! :-) Vi delar med oss av våra åsikter/synpunkter när "vi har överflöd av dem!" :-)
Annons: