/fotboll/osk/forum/5204.aspx/fotboll/osk/forum/5204.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Bastard on Parade
2010-02-28 15:09
Bempa no:10//

Axén var inte i klubben när Barsom var här. Jag vill minnas att det är Frebran som har uttalat sig om Barsoms professionalitet.

Problemet med just Barsom är att han främst skulle konkurrera med Gerzic och Bedoya, även om han nu kan spela som ytterback och ytterforward också. Han fick ju för övrigt spela mittback under träningarna i vintras.

Jag tror ändå att Barsom vore ett tillskott. Speciellt hans professionalitet, vinnarmentalitet och fasta situationer saknas i dagens ÖSK.
Örebro Kurt von Traatt
2010-02-28 14:52
ÖSK-Karl// Håller med just att vinnarattityden och fasta situationer skulle vara det stora tillskottet med Barsom. Men av alla rykten och forumskriverier verkar det som om han är helt avförd för ÖSK.
AIK Saywee
2010-02-28 14:51
Ämne: Saywee//

Han född....KjellS, hittade endast en Åke Engvall på www.sportklubben.net
Örebro Kurt von Traatt
2010-02-28 14:49
Bempa no:10//Det var attan. Skulle vara kul att chocka med en sådan straff ;)
Örebro Bempa no:10
2010-02-28 14:47
Enligt vad Axen har sagt!! så har han sagt att Barsom var den mest professionella spelaren i ÖSK under hans tid i ösk dvs han la ner mest tid före o efter varje träning av alla och var bäst vältränad av alla, och han var väl nästan den enda som åt ordentlig kost.
Örebro Bempa no:10
2010-02-28 14:40
Ämne: Wivallius //Så i ban....
Wivallius //Så i bandy får man alltså passa på straffen till en annan som skjuter? Det hade jag ingen aning om. DETTA gäller även i fotboll!! bara bollen går lite framåt!!Det är kanske inte många som vet detta, tänk att göra en sån straff i Allsvenskan men då gör väl Lagrell om reglerna ÖSK får får böta 1miljon för osportsligt uppträdande o blir ner skickade i superettan hahhahhaa
Örebro Bempa no:10
2010-02-28 14:32
Ämne: Grixx//

Ja, jag h....
Du har så rätt ÖSK Karl
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-28 14:07
Grixx//

Ja, jag har svårt att förstå dem som tvekar på Barsom här inne. Han begärde heller inga pengar för att signa och visst håller han med sin fysik i tre år till.

Alla borde väl minnas hur det var när han var här sist. Vilka hörnor och frisparkar. Tanken när Sjögren erbjöd honom 2-årskontrakt var ju som ersättare/backup till Roni. Om både han och Basse försvinner ser det tunt ut bakom Astvald på kanterna.

Sedan tycker jag han har den vinnarskallen ÖSK saknar.
Örebro ÖSK-Karl
2010-02-28 14:00
Grohl//

Din laguttagning är en nåd att stilla bedja om, men sätt ner Per J på vänsterbacken direkt och kör Erik Nilsson från start.

Tyvärr lär vi inte få se den.
AIK Saywee
2010-02-28 13:35
Nej, börade med "namepa", Edit försökte ändra till "namedroppa" och det blev "nameppa".

Nampa är en stad i staten Idaho, USA.

Bapupa spelar fotboll ...
Örebro Grixx
2010-02-28 13:14
Saywee// Har du också testat?...visst är det lustigt:-)

edit: fast du använde 2p;-)
Örebro Grixx
2010-02-28 13:12
Placeringspengarna skulle kanske mer än väl betala hans lön bara som hörntränare...och tempohöjare på träning, plus "vinnarmentalitets-träning"

Visst kan jag ha fel men tror stenhårt på Abbe.

...och nu får det vara nog med mitt Abbe-haussande.

AIK Saywee
2010-02-28 13:09
Jaa, du Grixx, det är något mystiskt med detta ord ...
AIK Saywee
2010-02-28 13:07
nameppa
Örebro Kurt von Traatt
2010-02-28 12:56
Jag är väldigt splittrad angående Barsom. Visst är han bra och skulle tillföra mycket. Men samtidigt vill jag inte att spelare som t ex Erik Nilsson och Skoglund skall hamna ytterliggare en pinne nedåt. Däremot som ersättare för Roni om han skulle försvinna hade varit bra att ha.
Örebro den oumbärlige
2010-02-28 12:51
Tycker det är bra gjort av Sjögren för en gångs skull att inte rubba på kontraktslängden med Barsom. Tre säsonger är lång tid, Barsom är redan gammal och 3 år är för långt med den lön han begär.

Man kanske skulle kunna köra något prestationsbaserat likt Kihlbergs?
Örebro Kurt von Traatt
2010-02-28 12:42
Wivallius //Så i bandy får man alltså passa på straffen till en annan som skjuter? Det hade jag ingen aning om.
Örebro Grixx
2010-02-28 12:12
Visst. Det är ok med konkurrens men givetvis får det inte bli så att det är överflöd. Förhoppningsvis vet klubben var förhandlingarna ligger med Basse mfl och möjligheterna att de går om 3 eller 7 månader och behovet.

Även mitt tjat om hörnslagningar kan man ju fortsätta. Hur skulle vi ligga till om en bråkdel av våra hörnor resulterat. Målvaktstränare är nödvändiga men vikten av hörntränare ser vi ju själva. Det skulle tom vara lönsamt att värva Abbe för bara hörnor och vinnarskalle.

...och han är ju bra på de flesta platser förutom målvakt....där är han otestad;-)
Örebro fohlis
2010-02-28 12:05
Ser sjukt mkt fram emot matchen mot åtvid och kommer säkerligen åka från Uppsala för att befinna mig på Bhernabeu när det smäller. I dagsläget vill jag dock lägga fram en teori angående vilket lag som har pressen på sin sida, dvs har allt att förlora respektive vinna.
Det är alltid lika nervöst inför en premiär och det ligger stor press på laget att det ska prestera. Vidare brukar det alltid sägas att det är svårt att möta nykomlingar och i matchen mot åtvid kommer det sägas ÖSK har pressen på sig. Jag hävdar dock att detta är fel. Åtvid måste prestera från start för att undvika nedflyttning. Därav min tes om att åtvid har allt att förlora. De ska få känna på färg när de kommer till Örebro och då ska de få känna att de har pressen på sig.
Örebro Grohl
2010-02-28 11:51
// Grixx

Frågan är väl snarare vart vi ska ha Abbe? Spontant kan jag se honom först och främst i Nordins roll, men Nordin är ju både bättre och yngre. I andra hand kanske han skulle funka på Basses/Astvalds plats, men även om Basse försvinner så känns det ju inte jättesmart att skicka ut Astvald i kylan. För vi lär ju värva Barsom som någon form av nyckelspelare.
Wivallius
2010-02-28 11:50
KvT//

Movitz hade skrämt skiten ur straffläggaren på första straffen. Fosshaug tog den andra, la den bakåt på en anstormande kille som dribblade men MOvitz räddade. Då slog killen bollen ur händerna på Movitz in i mål. Målet bortdömt! Sen blev det straff igen. Samma kille som vid första straffen tågade fram igen och missade målet igen. Snacka om att ha straffövertag på Tillberga. De fick ju tre straffar i förra matchen på Behrn Arena och blåste dem allihop den gången också.
Örebro Grixx
2010-02-28 11:27
Jag undrar storligen varför ÖSK är så stingsliga om Abbes kontraktslängd...vill de skriva 2 år istället för 3 och hoppas att han då blir billigare att behålla?

Eller ska de då ut och storhandla inför guldåret och hitta ännu bättre spelare?

Som jag tidigare sagt så har jag aldrig någonsin sett en spelare förändra ÖSK så mycket som Abbe gjorde. Från ett totalt losergäng till ett vinnargäng med självförtroende så ändrades allt från första sekunden han steg in på mattan.

...och att han spelar för pengarna, ja det gör alla spelarna men alla har inte möjligheter eller är efterfrågade till att röra på sig för att hitta större utmaningar....men allt detta har ju tidigare diskuterats till leda.
Örebro Grohl
2010-02-28 11:13
Jag sitter här hemma i Göteborg, bakfull som fan och tycker synd om mig själv. Därför tänkte jag bjuda på min alldeles egna, första drömelva som ska starta mot Åtvid.

Alvbåge
Antonnen - Almebäck - Bertin - Ny spelare
PerJ - Bedoya - Nordin
Spelsugen Basse/Astvald - Olsen - Roninho

Så! Där har vi ett talangfullt hungrigt lag.
Om Antonnen är skadad så flyttar vi ner PerJ på högerbacken och sätter in Erik Nilsson. Jag skulle ha mycket svårt att gnälla på Sixten om han ställer upp med ett sånt lag=)
Örebro Grixx
2010-02-28 11:00
hmm...Edit fungerar inte utan "namedroppa" blir "namepa" istället fastän jag redigerat massor....alla andra ord går att ändra.

Är det något magiskt med namepa...finns kanske en spelare med samma namn som är på ingång nu eller i framtiden!?

Jättemysko i vart fall!
Örebro Kurt von Traatt
2010-02-28 10:58
Stelig //Tycker hellre 1 anfallare och 1 mittback (snabb). På vänstersidan kan vi använda Per J
Örebro Grixx
2010-02-28 10:47
Matchpuls var mer beklämmande okunnig än vanligt tom. Fortfarande är ÖSK en totalt ointressant klubb förutom då man måste ta och kolla upp lite mer när vi ibland ligger och nosar på toppen.

Visst har programledaren lite mer koll och kan namepa de som oftast dyker upp i kvällstidningarna....men killen längst till vänster är ju lågvattenmärket numero uno som nästan synes undra om ÖSK spelar i Allsvenskan??? och man ser hur hans hjärnceller jobbar febrilt för att kunna säga något om ÖSK.....och det blev INGET.

I ärlighetens namn så är vi ju "vanliga" experter nästan lika hjärndöda när det gäller alla andra lag. Vi sitter på en massa floskelkunskaper om de andra lagen och deras spelare. Kollen är inte och kan aldrig bli som hos lagens egna fans som har lagets blod flytande i sina vener.

Edit...se mitt nästa inlägg
Örebro Aspen
2010-02-28 09:51
Såg på "Matchpuls synar ÖSK". Beklämmande låg kunskap om ÖSK hos panelen.
Skönt att man har detta forum för att få information. Här finns ju experterna på ÖSK!!
Örebro Stelig
2010-02-28 07:35
Ämne: hörde av en nära vän....
En av dom bra sakerna han gjort då, Barsom är en vagabond som spelar där han får mest betalt, sen undrar man ju hur en del tänker, för mig känns det dock som det finns många andra lagdelar att förstärka än mittfält, nä spendera pengarna där vi behöver dom, 1 anfallare och 1 vänsterback.
Örebro Kurt von Traatt
2010-02-28 00:03
Absolut 100% OT men jag kan inte låta bli:

Råkade snubbla på en webbsida som är en kamratförening för det gamla regementet jag gjorde rekryten på. I Gästboken där många gamla rekryter skrivit fann jag följande:

"Nu har det alltå hänt , det jag trodde var i det närmast omöjligt - att bli 70. Som tur är så finns det bara små och inte så allvarliga krämpor. Lite stelhet i vissa leder - dock ej i de leder man vill vara stel i.
Men man ska inte klaga så länge man slipper rollator och att avföringen är jämn och bra."

Ni Ser! Man man ska inte klaga så länge man slipper rollator och att avföringen är jämn och bra!
Örebro KjellS
2010-02-27 23:44
Saywee//

Han föddes 58 i ÖREBRO.
Annons: