/fotboll/osk/forum/5048.aspx/fotboll/osk/forum/5048.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro sahlin007
2010-07-30 19:09
fattar inte varför ni klagar på sjögren.
kolla tabellen, vi ligger ju trea !! vad är problemet ? att ni uppför er som chablonbilden av närkingar, skeptiska som fan
Örebro Kubatown
2010-07-30 19:02
"Mycket att ställning till".
Örebro Chipset
2010-07-30 18:54
Kurt von Tratt/ Ja, och om Janne inte var nöjd så hade han entledigat Sjögren för länge sedan. Jag har svårt att tänka mig att han skulle vara mindre professionell än så. Det är också lite svårt att hänga ut en man i en hyfsat stor organisation med fotbollsutskott, spelarinvesterare och andra högst ansvariga aktörer.

I den sistnämnda affären som vi fortfarande inte vet ett skit om så kan det lika gärna handla om annat kontrakt än det som NA skrivit om, dåligt kontrakt pga. små ekonomiska marginaler att arbeta utifrån, felaktig uppgift till tidning, klausul med vissa utlösarkriterier (väldig vanligt), annat kontrakt, annan förhandlare än Sjögren etc etc etc
Örebro Ösk-groda
2010-07-30 18:52
ÖSK KRILLE//
För det är väl ingen enmans show!! Det är säkert flera som är med .....Arver å m.fl.
Men jag hoppas INTE det blir irländaren ......tror inget på honom alls .. fast jag inte sett honom .....men känslan ..
Örebro Krontorps
2010-07-30 18:51
Det här snacket från vissa om att en del spelare inte är värvade av Sjögren tycker jag är bullshit.
Om sportchefen är värvningsansvarig så gäller det ju alla värvningar oavsett varifrån tips, scouting, önskemål eller eventuella påtryckningar kommer ifrån.
Bara för att en värvning blir lyckad så ska den enbart tillskrivas den som scoutade spelaren? Det gäller ju knappast i det omvända fallet.
Örebro ÖSK KRILLE
2010-07-30 18:48
ÖSK-groda//
Ja det får vi hoppas att både Sixten och Lennart sitter tillsammans och går igenom eventuella nyförvärv.
Örebro Ösk-groda
2010-07-30 18:44
ÖSK KRILLE
Det får vi väl hoppas att det förs diskutioner även med tränaren , det är ju han som ska se till att få ihop ett slagkraftigt lag på plan .....
Örebro Kurt von Traatt
2010-07-30 18:44
Chipset// I ärlighetens namn är det väl hela organisationen som måste ha creds med Janne i spetsen och även tränarna/Taaler som varit med och värvat. 

Man får skilja lite på äpplen och päron tycker jag. Jag är jättenöjd med årets spel och det sportsliga resultatet än så länge. Men man måste ju jobba långsiktigt också. Vi vill väl alla se kontinuitet i ÖSK som topplag. Årets lag är byggt på en del nyckelspelare vars kontrakt går ut i år och nästa år. I det värsta scenariot måste ÖSK börja om och bygga laget efter 2011 igen och det utan fått in några större kompensationer i form av pengar för de som lämnat eller lämnar i år. 

Ytterst få lag har vunnit SM utan haft flera profiler och klasspelare i sitt lag. När man förlorar dessa måste de ersättas om man vill stanna i toppen (Se Elfsborg) samtidigt som trupperna skall mixas med egna talanger och med spelare från närområdena. 

ÖSK är i fas 1. En stigande kurva som förmodligen toppas i år eller nästa (med aktuell trupp). Det är när profilerna försvinner vi kommer få svart på vitt hur stor kassan blir och hur väl kontrakten var skriva. 

Det är när ÖSK går in i fas 2 och 3. När kontinuiteten som topplag skall befästas vi får se hur väl ÖSK:s strategier slagit ut. 
Örebro ÖSK KRILLE
2010-07-30 18:41
Sixten är väl med att ta hit nyförvärv? Sjögren sitter väl inte själv på sitt kontor och tar hit spelare?
Örebro Ösk-groda
2010-07-30 18:35
Tycker att det är mycket skitsnack om Sjögren.......Har själv jobbat med honom i flera år ...Han har ju inte bara gjort fel när han värvat iaf .......
Örebro Chipset
2010-07-30 18:33
Tillhör dem som tycker det är fel att hänga ut Sjögren. Vi vet knappt ett sketet korvöre om affärerna. Den lilla info vi har är ensidigt inpumpad av NA. Det är samma blaska som påstår att vi gör apljud och bygger nyheter kring det. Nej, jag tänker minsann inte försöker spinna igång något hjul som skapar oro. Det är det minsta vi behöver i det här läget. Vi gör faktiskt vår bästa säsong på 10-år så här långt.

Att Sjögren är totalt oduglig är definitivt en osanning. Som sportchef och med huvudsakligt ansvar för truppen har han gjort ett hyfsat bra jobb. Det är bara att jämföra trupperna före och efter hans inträde så ser man en viss kvalitéskillnad. Det är väl egentligen bara en fräsch Thomas Andersson jag skulle vilja se i dagens trupp (bortsett från Anttonen då).

Mitten på 2005:
Peter Westman - Fredrik Samuelsson, Fredrik Jansson, Thomas Andersson, Magnus Samuelsson - Fredrik Nordback - Patrik Anttonen, Niklas Klingberg, Joel Riddez - Ricardo Costa, Walter Gigena

Mitten på 2010
John Alvbåge, Patrik Antonnen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Samuel Wowoah, Magnus Kihlberg, Nordin Gerciz, Alejandro Bedoya, Markus Astvald, Paulinho, Roni Porokara.


Förresten. Mame Niang är inte klubblös. Han gjorde mål för Kongsvinger igår/förrgår.
Örebro ÖSK KRILLE
2010-07-30 18:30
Godfoten//
Då får hoppas på att det är någon liten bomb som smäller av kanske? Kan inte dröm om att Irländaren skulle vara aktuell.
Örebro Kubatown
2010-07-30 18:29
Sjögren förbarmarde sig över hur jobbigt det var och scouta spelare i Usa för att det var så långt och åka. Han tyckte det var bekvämare och vara "hemma". Bara det säger mig allt!
Det var i princip Taaler som var där och scoutade Bedoya. Sjögren var nog mer där som en ryggsäck.
Örebro Godfoten
2010-07-30 18:28
Från igår:
"Fredrik Gulsvik er fortsatt Odd-spiller, og det er lite som tyder på en snarlig endring av den saken. Nå har Odd fått signaler på at interessen fra svenske Örebro har kjølnet."
Örebro ÖSK KRILLE
2010-07-30 18:25
Jag är nästan 100% säker på att det är Fredrik Gulsvik som kommer presenteras senare. Om det skulle vara någon annan så har Sjögren varit väldigt hemlig. Irländaren kan vi nog räkna bort!
Örebro Godfoten
2010-07-30 18:21
Örebronx//

Bedoya lär väl vara Sjögrens värvning då han själv drog över till USA för att kolla en anfallare men fastnade för Ale. Eller är det inte så? Uppriktig fråga, har ingen aning själv.
Örebro Godfoten
2010-07-30 18:20
Kurt von Tratt//

Sämsta provspelare jag sett i ÖSK, har bara sett två träningar förvisso. Men ryktades att han var klar därnere och det OROAR. Man brukar ju hitta några positiva bitar med provspelare men denna kille... jag vet inte. Han har ett intressant efternamn kanske.
Örebro Örebronx
2010-07-30 18:19
D. McGrain//

Grejen är att han inte värvat någon utav de spelare du räknar upp...

Kritiken mot kontraktssituationen med Astrit ligger i att Astrit själv kan välja hur han ska göra efter ett halvår, istället för att förhandla fram ett kontrakt där enbart ÖSK bestämmer vad som skall ske. Efterklokt, kanske, men oavsett är det så kontraktet skulle sett ut. Allt annat är skitsnack.
Örebro Kurt von Traatt
2010-07-30 18:16
Godfoten//Inte för att jag sett Flood men rapporterna från de som gjort det avskräcker
Örebro D. McGrain
2010-07-30 18:07
Visst finns det säkert bättre sportchefer än Sjögren, men den mesta kritiken här är väldigt klent underbyggd. Kontraktsförhandlingar består av TVÅ parter och självklart är det lättare för en s k stor klubb att få igenom sin vilja än för ÖSK. Och att vara efterklok när t ex Astrit gjort tre mål är ju väldigt lätt. Och sen som ÖSK-Karl hävda att allt beror på spelarinvests pengar är en åsikt som jag inte ens förstår??? Det är fortfarande Sjögren som förvaltat pengarna i form av Alven, Kihlen, Porokara, Bedoya, Gerzic osv osv.... Är det dåligt arbete av en sportchef så får han gärna fortsätta sitt miserabla arbete...
Örebro Godfoten
2010-07-30 18:06
Är rädd för att det är sop-Flood. Hoppas innerligen att jag har fel. Snälla Ropesin, stilla mina nerver och säg att det INTE är irländaren. Det får det inte vara. Det kan det inte vara. :/
Örebro Ropesin
2010-07-30 17:27
Skulle inte tro att det dröjer speciellt länge innan nyförvärvet publiceras på NA. Har inga uppgifter alls om kontraktet, men visst gissar jag på säsongen ut med möjlighet till förlängning. Att ÖSK har provspelare på plats bara någon dag innan fönstret stänger är givetvis ett tecken på att man har letat in i det sista och inte fått tag på någon klockren. Därav blir nog nyförvärvet en liten chansning och då vill man kanske ha möjlighet att bryta efter säsongen. Helt klart måste man ju bredda anfallsuppsättningen.
Örebro Grixx
2010-07-30 17:13
Örebronx// Släpp det där nu och gå vidare i livet;-)
Örebro Örebronx
2010-07-30 17:03
"Kul att du själv minns allt men lutar dig mot KvT som i sitt sista inlägg ångrade sig och då sa "Ok, kanske minns fel".....rest my case;-) "

Jag minns det som att, precis som jag skrev, Axén indirekt värvade Nordin genom att gå ut i NA. Det verkar vara fler som också minns det på det viset. Du skrev att det inte var Axén, utan ordföranden. Oavsett så är det inte Sjögren som värvat honom, vilket är helt jävla otroligt, och precis det jag försöker poängtera. Den som är ytterst ansvarig för spelarvärvningar inom ÖSK vet inte om att det finns en spelare i vår region, i div 2, som gör exakt vad han vill på planen och i stort sett ensam vinner matcher åt sitt lag.
Örebro Grixx
2010-07-30 16:57
Gulsvik måste väl ligga närmast men jag blir gärna positivt överraskad med någon otvivelaktig bättre.

...men visst det kan bli bra med Norrmannen också men kan det vara så illa att det är Flood...nu när INGEN motsagt inläggen om att han är urusel.
Örebro ÖSK-Karl
2010-07-30 16:53
KvT//

Otroligt, jag skulle precis skriva och fråga dig vad du gissar på för kontrakt. ;)
Örebro Kurt von Traatt
2010-07-30 16:51
Ska vi gissa på ett 05 + 3 års kontrakt? ;+)
Örebro Kurt von Traatt
2010-07-30 16:50
Ropesin //Spännande! Jag gissar på Norrmannen.
Örebro Grixx
2010-07-30 16:32
Ropesin// Oj...bara att avvakta?!
Örebro Ropesin
2010-07-30 16:02
ÖSK har idag kommit överens med en ny central anfallare, mer info inom kort!
Annons: