/fotboll/osk/forum/5021.aspx/fotboll/osk/forum/5021.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Grixx
2010-04-24 00:23
ÖSK-Karl//Inlägget Aspen skrev var:

"Grixx//Kan Du inte sluta gnälla. Det var en bra analys som rörde Kilen. Han var ju skadad!!
Tycker man ska få skriva vad man vill. Bara man inte går till personangrepp. Vi har väl ingen 610-diktatur."

Självmålen var att Aspen skrev detta i inlägget direkt efter Wivallius "analysinlägg". Hur fan kan han då hetsigt klaga på ett inlägg från mig om den sk analysen.

Menar han att jag använder osynlig skrift som hans hjärna klarar att scanna fram men INGEN annan i forumet???

Samtidigt skriver han " Tycker man ska få skriva vad man vill"...och vad tusan klagar Aspen då på???

...och vad menar han med att mina eventuella åsikter skulle vara diktatur???...Aspen säger ju att Jag får skriva vad jag vill men det verkar bara gälla om jag tycker som han...snacka om östatsdiktatur.

Därefter bad jag honom inse hur många självmål han gjorde i detta enda inlägg och att han kunde be om ursäkt.

Karl det här hade du ju lätt kunnat scrolla fram om du orkat men det brydde du dig inte om utan det var viktigare att gnälla vidare. Ditt klagande inlägg om mina eventuella positiva inlägg om Sixten mm visar ju bara hur inskränkt du är. De få gånger jag tagit upp något positivt om Sixten är ju någon promille av dina negativa inlägg, du är ju för fan skrattretande.

Tack för mig. Det har annars oftast varit kul att diskutera fotboll i konstruktiv anda. Nu är det tyvärr slut för mig och lusten att komma med inlägg är helt borta.

Tack för mig i forumet och det här är nu mitt sista inlägg i Svartvitts forum, många år blev det men nu har jag tröttnat.

Adjö
Örebro Kurt von Traatt
2010-04-24 00:23
Lite O.T. Kolla in planerna för bunkern
Örebro Kurt von Traatt
2010-04-24 00:09
BBB/Det tror jag inte. Jag switcha förbi några inlägg där jag tyckte det stod att under Sixten/Axen fick minsann Nordin chansen men inte under Walker.

Rudolf Blodstrupmoen //Precis. Man kan börja fundera. Hitills har man ju väntat tills man får konkurrens med 10 anda klubbar innan man börjar förhandla med utgående spelare. Och det är nog bra läge att förhandla med Roni just nu.

Personligen tycker jag han kört fast lite. Han har blivit bättre på att gå in i boxen utan boll men han måste hitta mer variation i sina utmaningar. Och jag tror hans självförtroende i att utmana har dippat lite. Mot Gefle körde han väldigt många tillbakaspel som jag nog bara sett honom göra i landslaget.

Men övriga spelare får också ta på sig lite ansvar, I matchen mot GAIS såg jag honom i en situation ensam mot fyra (!) GAISare och inge ÖSK:are skyndade till för att ställa upp triangel runt honom. Alla glodde. Så lite mer understöd måste han också få.
Örebro MrCrowly
2010-04-23 23:54
think wowoha, and if u play against him
:D:D could u do a serious game? :):)
Örebro Rudolf Blodstrupmoen
2010-04-23 23:35
Är det Sköldmarkeffekten vi ser här? :) Min uppfattning är att ÖSK tidigare allt för ofta har väntat till fem i tolv innan man börjat diskutera kontraktsförlängning. Hoppas man kan ro i hamn ett kontrakt med Roni så att man slipper en panikförsäljning nu i sommar.
Örebro Lotta potta
2010-04-23 22:59
My first post after many years of reading. What are some of you doing? Because of the volcano, I settled in Canada. The only fun I have had the past few days is to see OSK-clips and read the forum. Are you now chase away the readable Kurt von Traatt, Saywee, OSK-Karl and others that happened some other time?

When I get home, I must obviously start writing too.
Örebro ÖSK-Karl
2010-04-23 22:33
Pelle E//

Lägg ner att använda ordet hat. Jag vet ingen nu levande människa som jag hatar. Wowoha gav jag beröm efter senaste matchen och har tidigare skrivit att han inte kan hjälpa vilken position Sixten placerar honom på. Jag erkänner att jag kan vara tjatig, skulle vara bra om fler gjorde det.

Men självutnämnda forumpoliser kommer att få forumet att dö ut, hur kul är det? Då menar jag i första hand Grixx och Alan Cork, en flitig skribent som Wivallius som dessutom är en trevlig prick tröttnade ikväll. Till slut kommer alla att tröttna.

Då sitter det kanske 10-15 stycken kvar som några gånger i veckan skriver bra Sixten, Hur kul är det?
Örebro Godfoten
2010-04-23 22:24
Farsen//

Jag skrev: "Jag tycker att Berra är fullkomligt värdelös". Vill poängtera orden "Jag Tycker" och förstår/respekterar alla som tycker han skall peta Almebäck el Wikström.

Skall bli riktigt kul att se matchen mot HBK. Tror inte de kommer deffa på samma sätt som Gais och Mjällby gjort. Då kan det säkert bli lite sköna ytor för Porokara, Bedoya och Astvald att oprerera på. Sen får vi hoppas att Wovven kan hålla koll på Görlitz. :)
Örebro Pelle E
2010-04-23 22:15
Ämne: Grixx//

Det är os....
Nu var jag bara tvungen att svara,att du anser någon vara tjatig ,du som upprepar dig i all oändlighet om ditt Sixten och Wowoah hat.Lägg ner.

HEJA ÖSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örebro ÖSK-Karl
2010-04-23 21:58
osarn//

Ja, det var ju moget skrivet. Men vill man hamna på forumtoppen (vilket vi väl vill) är det ju smart att dela meningar som du nyss gjorde. Viss skillnad kanske när man kommer på saker efterhand.

Tyvärr är jag inte lika kvicktänkt som dig.

Tiedätkö Sixten hyvin?
Örebro Einar B
2010-04-23 21:34
Jaha, hur lever livet i Örebro?
Halmstad nästa. Läge för en hemmavinst.
Såg matchen mot Gefle. Varför slutar vi lira boll efter 45 min. Nu var Gefle jävligt kassa och jag liksom spelarna invaggades säkert in någon form av säkerhetstänk, men....
Örebro osarn
2010-04-23 21:33
Jaha det var mig du pratade med.
Örebro osarn
2010-04-23 21:32
Tycker som sagt att du
Örebro osarn
2010-04-23 21:32
kan skriva allt i samma inlägg, istället för att
Örebro osarn
2010-04-23 21:32
skriva 14 meddelanden per sida.
Örebro ÖSK-Karl
2010-04-23 21:11
Farsen fortsätter...//

Förstår dig, blir bara så fruktansvärt trött på dessa självutnämnda forumvakter med Grixx och Alan Cork i spetsen. Folk har rätt att skriva vad de vill innan red. griper in. Jag håller med dig, det skall handla om klubben här. Men vissa vill tydligen se forumet dö ut.

Förövrigt så älskar jag sportklubben men inte alla anställda i klubben.

Saat Grixx, Alan Cork (Sjögren) ja enää on puhuttu paljon, mutta vähän toimintaa.
Örebro den oumbärlige
2010-04-23 21:00
oavsett om Nordin inte var "redo" för 90 minuter första tiden han kom var han bättre än många andra som fick mer speltid. T.o.m R. Walker fick speltid som offensiv mitt.
Örebro ÖSK-Karl
2010-04-23 20:58
osarn//

Att jag inte tänkte på det. Kan du fixa det åt mig?

Det du skriver låter rimligt... Dags att ta min medicin.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2010-04-23 20:09
Nä nu lämnar jag detta forum ett tag. Verkar vara ett forum för allt annat än ÖSK. Mer om meningsuppbyggnader, grammatik och genusperspektiv.
Örebro osarn
2010-04-23 20:00
ÖSK-Karl

Vad sägs om att trycka ihop dina framtida inlägg till ett, istället för att som här nedan, skriva fyra separata inlägg!?
Örebro Aspen
2010-04-23 19:51
Grixx//fattar inte vad du menar, gör du det själv?
Har du problem med kvinnor? Dom står upp lika bra som män.
Örebro Brus-Nilsson
2010-04-23 19:46
Småpojkar...lägg energin på vårt gemensamma lag istället för på varandra!!!
Örebro ÖSK-Karl
2010-04-23 19:39
Grixx//

Nu har jag letat som en tok efter det inlägg du menar att Aspen skulle gjort självmål på. Är det bara något du hävt ur dig?

Sedan påstår du att du har flera kanaler in i ÖSK. Det kan du omöjligtvis ha, då skulle du inte försvara och skriva som du gör.
Örebro ÖSK-Karl
2010-04-23 19:26
Godfoten//

Kan du ge ett enda exempel på någon forumskribent som tycker att Berra är given i laget?

De jag läst inklusive mina egna inlägg handlar om 2 T V Å matcher han skulle varit given i elvan förra året. Behöver jag påminna om att han var rätt given hösten -08 och att vi fick stryk med 3-0 de 2 T V Å matcherna?

Hän on häpeäpaaluun, jonka hullu suomalainen.

Örebro ÖSK-Karl
2010-04-23 19:15
Grixx//

Med tanke på att du tycker jag börjar bli kreativ bör du veta att jag har massor av talang och visioner. Jag bryr mig bara inte.
Örebro ÖSK-Karl
2010-04-23 19:06
Grixx//

Det är osmart att bara försvara Sjögren och Sixten i 464,5 inlägg ifrån dig.

Börjar bli tjatigt.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-04-23 18:51
Ämne: Nordin kom direkt fr....
Kurt von Traatt// Var det ett svar på mitt inlägg? I så fall har du nog missuppfattat det.
Örebro Kurt von Traatt
2010-04-23 18:47
Nordin kom direkt från Div II när han kom. Det är väl inte så konstigt att han inte omedelbart gick rakt in i startelvan i ett allsvenskt lag. Det hade han inte gjort under Sixten heller. Det tar ju iaf en säsong att komma in i tempo och bygga upp kondition. Dessutom tre klasser bättre spelare.
Örebro Grixx
2010-04-23 18:13
Aspen// Eftersom du fegade ur snabbt som tusan och inte stod för ditt självmål du gjorde i går där du aggressivt hetsade på ett inlägg som omöjligt kunde funnits....Därav stå upp som en riktig man.

Farsen fortsätter (igen// Instämmer till fullo.

Det är intressant att höra att personer har hört eller fått inside inf om det ena och det andra och sedan skriver om detta rakt ut eller lite diffust.

Jag är övertygad om att det finns fler än jag som också har flera kanaler rakt in i ÖSK både på ledarplan och bland spelare. Det är många åsikter man får höra, en tycker si och en annan tycker så men inte en absolut röd tråd vad som är bra eller dåligt. Lite mer eniga är man när det gäller vilka personligheter som rör sig i klubben.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2010-04-23 18:08
Godfot/ Så en kille som spelat landskamper i ett av Afrikas bästa lag skulle inte platsa i en serie som anses som en av Europas sämsta?
Annons: