/fotboll/osk/forum/4954.aspx/fotboll/osk/forum/4954.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSK-Karl (Signa Anttonen, Per o Berra NU)
2010-10-04 13:52
Saywee//

Som tur är kan man bota fotbollsabstinensen med Ishockey. Örebro går ju som tåget och viker heller inte ner sig på bortaplan som vissa andra gör. På onsdag blir det livat i bunkern, då kommer Västerås!
Örebro Godzilla Hårddisksson
2010-10-04 13:16
Nu får folk ta och rycka upp sig. Vi har allt i egna händer fortfarande, GAIS borta ska vi bara slå och Elfsborg möter ett guldjagande Helsingborg. Kan bli fem poängs försprång med tre omgångar kvar och då ska vi bara hålla undan. Jag tror på Europa.
Örebro ÖSK KRILLE (Berra kvar i ÖSK)
2010-10-04 12:23
En vinst mot GAIS är ett måste om man vill behålla 3:e platsen! Visserligen möter Elfsborg Helsingborg hemma.
AIK Saywee
2010-10-04 11:59
pemo, jag är överens med dig i ditt inlägg 11.27

Jag skrev bl.a. igår kväll att man "inte behärskade underlaget", för det verkade så och vill bara förtydliga att det var lite underligt, eftersom Rambergsvallens matta var utmärkt. Mycket välskött och fint naturgräs, såg faktiskt ut som konstgräs, över hela planen, även där målvaktarna (målvakterna?? står å stampar.

... och som skrivet, efter Häckens 2-1, hade jag definitivt plockat in Berra och bara bombarderat med bollar via honom ...

FORZA BERRA!
Örebro pemo
2010-10-04 11:27
Måste bara få kommentera matchen. Såg den på TV från 10:e minuten.
Vi kan i alla fall inte skylla på underlaget. första halvlek skall vi vara glada att det bara stod 1 - 0. Ingen press på motståndarna, dåliga passningar virrigt försvarsspel. Dessutom tycker jag att frisparken före målet var ganska billig.

Andra halvlek blev betydligt bättre, men både Astvald och Roni hade tydligen fått order att skjuta högt. Framförallt Roni borde gjort mål.

Sedan är vi ju ett passningslag, men det får väl vara någon måtta. När man ligger under med fem minuter kvar måste det satsas framåt. Då kan man inte som Sammy, börja dribbla och lira hem.

Usch vad jag är besviken. Vår vänsterkant stoppar upp spelet hela tiden. Undrar om Roni någonsin möter och sticker?

Dessutom är det snudd på skandal att spela med Kihlen när han inte är "fit for fight" vilket avslöjades flera gånger i går.

Hade jag varit tränare så hade jag bytt in Astrit som topp och spelat Paulinho på Astvalds kant ( A var ju trött ) Varför Nordback kom in förstår jag inte alls.
Håller med den tidigare skribenten som ville ha in Berra på Topp.

Hade vi öst på med Wiken, Berra och Astrit på topp hade vi kunnat matat med höjdbollar. Fan, man måste vilja vinna.....

Sen är det kanske dags att ta ett snack med Almebäck. Vad höll han på med igår?

Hoppas nu att GAIS får sota för den här bedrövliga matchen.

Örebro ÖSK KRILLE (Berra kvar i ÖSK)
2010-10-04 11:15
Det verkar som att Astvald spelade trots att han är sjuk?
AIK Saywee
2010-10-04 10:53
Över en halv månad kvar till nästa AS-match känns inte bra. Landskamperna kan väl spelas i januari istället?

Idag är ju en fantastisk sommardag i oktober, varför skall AS vänta in frost, tjäle, lera, slask och elände .... usch

FORZA SOMMAR!
Örebro Conjuration ★
2010-10-04 03:55
Jobbigt med uppehåll nu, jag är ju taggad till tusen för slutspurten av allsvenskan.

Roligast idag: En Halmstad supporter som leker troll på SF eftersom Halmstadpubliken vann läktarmatchen mot fucking brommapojkarna hemma på Örjans vall. Ska man skratta eller gråta?
Häcken Poysson
2010-10-04 03:13
Jag gillar ÖSK, spelar rolig fotboll och har grymt sköna supportrar. Ni har riktigt goa spelare också, Wowoah är riktigt grym. Hade inte haft mycket emot att se honom i Häcken tröjan.

Tack för en härlig match hur som helst och lycka till i fortsättningen. Hoppas ni behåller tredjeplaceringen.
Örebro ÖSK-Karl (Signa Anttonen, Per o Berra NU)
2010-10-04 00:08
Kolla länken noga, jag tycker det ser ut som att Nils-Erik Johansson nockar domaren med flit. Mathias Jonsson måste blåsa av spelet ;)
Örebro ÖSK-Karl (Signa Anttonen, Per o Berra NU)
2010-10-04 00:00
Frågan är om det blir något Europaspel, jag tror inte det räcker med en fjärdeplats. Då måste Helsingborg slå Mjällby i semi och sedan får de med största säkerhet möta Kalmar borta i eventuell final. Kalmar möter bajern i semi.
Örebro DaSa
2010-10-03 22:44
Det enda positiva idag är att vi kommer att få en riktigt grym förstärkning till nästa år. Att Roni lämnar klubben och förstör ett annat lags offensiv...

Nej, men jag tycker att andra halvlek spelar vi periodvis bra offensivt. Tyvärr har vi tappat våran defensiv, är lite konstigt nu när vi har alla våra ordinarie defensiva spelare tillbaka. Nordins drivande av bollen innan Ronis stolpskott var matchens prestation, ser så enkelt ut när han gör sådana saker.

Sen så känns det som Per J är bra varannan match, kvittar vilken position han får spela.
Örebro Rojas Veritas Palí
2010-10-03 22:32
Riktigt tung förlust idag !... Tycker att ÖSK var förtjänta av en vinst även om spelet stundtals haltade.. Måste säga att Sixten gjorde helt fel byten ...

Astrit borde ha kommit in och som någon skrev även Berra
Örebro Kajanus
2010-10-03 22:24
Cellblock - De tränade på naturgräs idag, faktiskt.
Örebro Lekiller
2010-10-03 21:56
Varför får Nordback speltid för över huvudtaget?

Måste ju vara prio ett att spela in någon annan på hans plats till nästa säsong.

Fattar heller inte varför man i detta läge av match med chans på 3 poäng slänger in 2 otränade killar som har varit skadade???

Sixten Sixten!

Men han fick väll som han ville, alla sina landsmän på plan samtidigt, Skönt att ingen av dem håller någon högre klass!

AIK Saywee
2010-10-03 21:38
Två grejer till från mig, efter att "fel" Paulinho gjort mål (2-1).

Speaker´n ordade något om att det bara fanns en Paulinho, å då förväntade jag mig att Kubanklacken skulle nappa på detta och skandera Paulinho - Guara, Paulinho - Guara, Paulinho Guara ......
(Men kubanklacken jobbade riktigt bra i kväll, som oftast, all heder!)

Hade jag tränat laget, hade jag efter detta mål, bjudit på ett inbyte av Berra och plockat ut Wirttanen (tror jag). Alltså något helt nytt och förvånande?

Jag hade placerat Berra i Boxen och instruerat alla svartvita att mata honom med bollar i alla lägen. Chansa duger, 2-1 eller 3-1 spelar inte så stor roll i torsksynpunkt i dagens tabelläge, men kvitteringen skulle nog inte ha varit helt omöjlig.
AIK Saywee
2010-10-03 21:25
Åter "hemma" från bortamatchen på Hisingen och svartvitt var faktiskt "borta".

Underlaget verkade man inte behärska.

Det blev väl 2-2 i målramsträffar?

Anttonen pekade för offside innan 2-1 och slutade spela, men jag stod i linjen och tyckte inte att det verkade vara offside, tyvärr.

Alven var bäst och Sixten förbryllar.

Henriksson och Häcken´s Paulinho verkar trivas mot ÖSK.

I övrigt har några redan tagit upp det som kan nämnas ...
... förutom åskådarantalet, typ 1200, är det bottenrekord hittills i årets AS?

Heja SPORT!
Örebro ÖSK KRILLE (Berra kvar i ÖSK)
2010-10-03 21:23
Varför byta in en defensiv spelare när man ligger på för ett segermål? Astrit hade varit mycket bättre alternativ enligt mig.
Örebro ÖSK-Karl (Signa Anttonen, Per o Berra NU)
2010-10-03 21:01
bison//

Men straxt innan bytet så hade Astvald en kanon i ribban. Dessutom vet vi väl alla utom Sixten att Nordback och Kihlen inte skall vara på planen samtidigt. Att Nordback fick komma in tycker jag är helt horribelt, Per såg inte det minsta trött ut.
Örebro bison
2010-10-03 20:54
ÖSK-Karl// Håller med dig om att man inte ska byta en in en matchotränad Wirtanen. Visst gjorde hela laget en kass första halva, men eftersom Poro har immunitet (bra uttryckt Farsen) blir det katastrof när inte högerkanten fungerar heller.
Örebro Aspen (Berra i ÖSK)
2010-10-03 20:47
På läktaren suckar alla när Roni sjabblar. På pubben svär man. Tycker att Sixten gör Roni en björntjänst när han får så mycket machtid. Alla åskådare ser att han inte fyller en plats.
Örebro ÖSK-Karl (Signa Anttonen, Per o Berra NU)
2010-10-03 20:37
bison//

Hela laget utom Alvbåge var ju usla i första. Hade förväntat mig ett eller två byten i paus. Men inte när vi dominerar och går för segermål och absolut inte med att ta in två helt matchotränade spelare.
Örebro bison
2010-10-03 20:34
Tycker inte att det var ok att byta in Nobbe. ÖSK var på gång och borde gå för vinst, jag hade slängt in Astrit i stället.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2010-10-03 20:33
Uselt! Har Porokara diplomatisk immunitet mot byten? Fan vad besviken man blir och man undrar hur grabbarna kan vara så oerhört ojämna hemma och borta. Bu!
Örebro bison
2010-10-03 20:29
Ok, visste inte att Basse var sjuk, håller däremot inte med dig om att det inte behövdes några byten, tycker Astvald gjorde en riktigt usel första halvlek.
Varför har man värvat Belle är det någon som kan förklara det, uppenbarligen kommer han ju inte att få spela en enda minut.
Örebro ÖSK-Karl (Signa Anttonen, Per o Berra NU)
2010-10-03 20:27
Conjuration//

Astvald har 2 år kvar.
Örebro Grixx
2010-10-03 20:26
Inget kul direkt från första 45. Pålle hade med lite tur kunnat få in 1:an i början men sedan så var det Häcken för det mesta.
Andra halvlek helt ok förutom baklängesmålet. Satt och tänkte att det jämnat ut sig rent chnsmässigt men att vi var värda segern...men så fick de dubbelchansen och jag var ganska nöjd med oavgjort.

Satt åter och tänkte om att matchen kunde slutat åt vilket håll som helst...men 2 stolpträffar borde var värt mer...och så är laget inte på tårna i ett kritiskt ögonblick 2-1..ridå!!!

Att Nobbe byttes in mot Per är ok. De är lganska lika Per ungdomlig energi och Nobbe erfarenhet. Per startade och visade att han gick före. Wirre skulle in och ge fart. Ingen att dessa känns stjärnklara byten men fullt förståeliga.

Örebro Conjuration ★
2010-10-03 20:20
Hur länge har Astvald kontrakt? Tycker att han tjänar på att stanna i ÖSK där han får spela istället för att gå som bosman till en klubb där risken för speltid minskas oerhört.

Häcken + Naturgräs, det är grekiska för Akilles + stålhätta.

Bra att Malmö vann mot TFF, guldet till MFF förhoppningsvis då HeIF saknar ödmjukhet.

Efter att ha sett på kalla fakta så hoppas jag att vi inte hotar någon person i ÖSK varken spelare eller ledare. Kärleken är väl blind men vi har väl knappt någon huliganism överhuvudtaget?

Jag säger det som alla andra lags supportrar har gjort och som vi försvarat oss mot. Vi har något sorts handikapp på naturgräs

Häcken är ett bra lag och vi är inte så jämna som vi önskar. Nu får man vänta igen tills nästa match med en besk förlustsmak i munnen som bara en vinst kan bota.

Mina tankar skänks till Bangura och hans familj, tragiskt.
Örebro Pintorp (Bevara Berra)
2010-10-03 20:17
Fan vad tråkigt att se. Som tur är ska det jävligt mycket till för att vi ska komma sämre än fyra, hur kasst vi än spelar resterande.
Örebro bison
2010-10-03 20:13
Så typiskt att de alltid ska klappa igenom när europaspelet är inom räckhåll.
Kommer inte att sakna Porokara när han drar, har han kommit förbi sin back nån gång sen 2008?
Annons: