/fotboll/osk/forum/4847.aspx/fotboll/osk/forum/4847.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Marta (hane)
2010-06-30 22:18
DaSa/
Det var jag som nämnde ersättare för Alme. Och är beredd att hålla med även dig i nästan allt du skriver. Men för att få till en deal som är fördelaktig och gör affären attraktiv trots att det inte är en position som är prio ett, så tror jag inte det varit rätt att gå ut och säga att vi är tokintresserade. Det är ju faktiskt DIF och Hagge som sitter i beroendeställning.
Örebro Grixx
2010-06-30 22:07
Dubbel
Örebro Grixx
2010-06-30 22:07
Bra agerat Robban:-)
Örebro Robban Örebro
2010-06-30 21:59
Mejlade redan i morse till Svt-text ang deras sida om att Roy Hodgson blir Liverpools nya tränare. Där stog det att föree Halmstad och Malmö FF tränaren tar över Liverpool men inte om att han även tränat Örebro SK. Men nu ett halft dygn senare har de ändrat texten till "förre HBK-, ÖSK och MFF tränaren"....
Örebro Sekt. E
2010-06-30 21:57
DaSa// Jag tror du har fel. Givetvis har ÖSK en strategi för kommande år. Sedan hur det taktiska ska skötas i form av namngivna spelare ut och in beror ju på många olika faktorer. Vad Sjögren säger till media om en specifik spelare säger inte något annat än just vad han väljer att säga till media.
Örebro ÖSK-Karl
2010-06-30 21:23
KvT//

Om Hagge skall komma tillbaks måste det handla om en symbolisk summa och att han accepterar ÖSK:s lägre lön.

Fördelen för Djurgården är att de slipper lönen för en spelare de inte vill ha.
Örebro Bastard on Parade
2010-06-30 20:47
DaSa//

Har du glömt bort att vi gjort klart med Berger inför nästa säsong? Klart ÖSK har koll på det. De vet att vi har flera spelare som är intressanta för andra klubbar så de måste ha koll på potentiella ersättare.
Örebro Kurt von Traatt
2010-06-30 20:36
Hagge kommer inte gratis. Han har kontrakt med DIF. ÖSK ska värva spelare de behöver i första hand och inte av sentimentala skäl eller för att de är bra att ha. ÖSK prio är en target center och ev en vänsterytter.
Örebro DaSa
2010-06-30 20:24
Att Hagge inte platsar i DIF säger ingenting, hur många spelare inte den klubben förstört. Dahlberg, Oremo, Ekong, Hagge m.fl.??
Örebro DaSa
2010-06-30 20:23
"-Vi har tre bra mittbackar just nu plus en fjärde i skadade Oskar Johansson. Det skulle i så fall vara om vi ska lägga grunden för 2011. Fast det är inte aktuellt just nu, även om Haginge är en väldigt bra fotbollsspelare, säger Sjögren."

Jag hoppas verkligen att Sjögren har börjat planera 2011. Han vet ju mycket väl att Berra antagligen kommer att dra och att Oscar har varit skadad konstant sen han kom till ÖSK och antagligen inte håller AS-klass. Om då en fd. ÖSKare som nästan höll landslagsklass öppnar för att komma hem så tycker jag att det är tjänstefel att inte försöka plocka hem Hagge till år 2011. Men det värsta är att inte ÖSK är mer långsiktiga att de inte börjat fundera på 2011.

Sen som ngn skrev så har vi ingen back-up till Almebäck. Jag vill se Almebäck, Wiken, Tero och Hagge 2011.
Örebro Storm_90
2010-06-30 17:54
Kommer ALDRIG någonsin acceptera att ÖSK ens tänker tanken på att värva dena judas! Om han mot förmodan kommer tillbaka så är jag dessutom säker på att han inte kommer välkomnas av folket på mittsektionen på västra.
Örebro Kurt von Traatt
2010-06-30 17:40
Wirtanen är knappast bättre än Haginge rent defensivt som ytterback. Men jag säger som pemo. Platsar han inte hos aporna varför skulle han då platsa i ÖSK? Är det en backup vi söker använder jag hellre Per J som vi redan har i truppen, än att betala övergångspengar för Hagge.

Handla offensivt ÖSK, det lär vi behöva.
Wivallius
2010-06-30 16:56
Saywee, ÖSK-Karl//

Kommer inte loss i tid från jobbet för att kunna ta supporterbussen (kl 15) till Jönköping. Får köra egen bil kl 16. Vore kul om vi kunde sammanstråla på plats. Blir dock ingen öl, av förklarliga skäl.
Örebro Grixx
2010-06-30 16:40
Alla tänker på sig själva, spelare som klubbar.
Örebro Grohl
2010-06-30 14:39
Jo men känner jag dom matchprogrammen rätt så kan intervjun lika gärna vara gjord 4 år tidigare.

Min tolkning av hela situationen var att Hagge gjorde en succévår, ÖSK var (som vanligt) sega med att förlänga och erbjöd ett skambud för en landslagsmässig ytterback.

Sen att en så viktig spelare lämnar oss i den situationen vi var i då är ju alltid väldigt fi**igt gjort, men det känns ändå överspelat nu. Iaf för mig. Jag har en känsla av att Hagge kan bli succé om han får en chans till.
Örebro Bastard on Parade
2010-06-30 14:24
Grohl//

Ärlig och ärlig. I ett av matchprogrammen innan han lämnade för Djurgården sade han nått i stil med att han hellre spelar i ÖSK än nått av "storlagen".
Örebro Grohl
2010-06-30 14:20
Hagge lämnade till skillnad från Näfver ÖSK på ett hedervärt sätt. Han var sugen på något nytt och Djurgården dök upp, han var ärlig med sina intentioner och ville att vi skulle få betalt för honom. Inga konstigheter.

Sen att han valde att gå till klubben som i konkurrens med ledbandsskador sabbat flest lovande fotbollskarriärer i Sverige på 2000-talet är ju iofs ganska konstigt, men det spelar ingen roll. Vill han hit, har inga höga lönekrav och är beredd att kämpa för en plats i truppen så tycker jag att det är solklart att vi ska plocka in honom. Killen har ju i alla fall haft otrolig potential.
Örebro pemo
2010-06-30 14:14
jag gillar Haginges inställning och snabbhet, men platsar man inte i ett bottengäng som Djurgår´n, så är det väl ingen för ett topplag.
Men det är klart, ställer han upp på ett prestationskontrakt så tycker jag att han är välkommen.
Örebro Bastard on Parade
2010-06-30 13:07
Jag är tveksam till Haginge. Han har inte presterat i Djurgården och petar knappast Almebäck eller Wikström. Anttonen är mycket bättre som högerback så det skulle vara om han är aktuell som backup. Jag tycker vi saknar lite bredd i backlinjen och skulle gärna se nån som kan ersätta både Almebäck och Wowoah vid eventuella skador om vi inte får in 2 spelare. Mäntylä klarar av de positionerna, men honom har jag inte sett i spel ännu.
Örebro ÖSK-Karl
2010-06-30 13:06
Grixx//

Vi är helt överens, jag tyckte att Haginge var en säkerhetsrisk som mittback. Dock en bra högerback. Tycker ÖSK skulle plocka hem honom billigt som en backup för Anttonen. Wirtanen är ingen bra högerback, syns tydligt mot bra motstånd.
Örebro den oumbärlige
2010-06-30 12:56
Karlssson// Du och alla andra som törstar efter Bengtsson kan glömma honom. Vad får dig att tro att vi skulle få en sån spelare? Han för dyr, ingen lokalanknytning ingenting.
Örebro Karlssson
2010-06-30 12:15
Haginge är enligt mig absolut ingen spelare för ÖSK. Han skulle inte få mycket speltid och egentligen skulle han bara bidra med onödiga löneutgifter. Bland mittbackarna har vi ju Almebäck, Wikström och Berra som alla går före Haginge. På högerbacken har vi Anttonen och Wirtanen som är bättre än honom, tycker jag. Jag anse ändå att vi behöver förstärka med en riktigt bra mittback som kan ta över efter att Wikström lagt av. Almebäck kommer förmodligen också försvinna inom något år så där behöver vi ytterligare en mittback för jag ser inte Berra som en man för startelvan. Har egentligen aldrig märkt av hans "otroliga" potential som många pratar om. Rasmus Bengtsson tror jag skulle va en underbar värvning. Dock är jag osäker på om han vill tillbaka till Allsvenskan, men jag läste nyligen en artikel om att Djurgården var intresserade av honom. Kan DIF locka hit honom, så kan vi det.
Örebro Marta (hane)
2010-06-30 11:37
Håller med angående Hagge!
Riktigt kul att han vill tillbaka. Inte minst som signal utåt till andra klubbar och inte minst potentiella spelare, en viktig markering att han hellre bänkar i ÖSK än DIF. Synd att han inte är VB. Tycker Hagge var rätt juste när han gick till DIF och för mig är han absolut välkommen alla dagar i veckan. Men känns inte som den vi ska börja med att värva. Samtidigt så har vi ju Berra mest som ersättare för Wiken och bakom IronMike så saknas ngn sanbb att at vid. Speciellt om han skulle bli såld. Även Oskar är ju lite Wiken-karraktär på i styrka/nackdelar.
Örebro pemo
2010-06-30 11:24
Var nog en behövlig väckarklocka igår på att semestern är slut. Men jag saknade Staaf. Var han inte med eller fick han aldrig hoppa in? Det känns som vanligt, att ÖSK har förbaskat svårt att skaka fram en pålitlig målskytt
Örebro Grixx
2010-06-30 11:23
Vi har tre bra mittbackar just nu säger Sjögren.
Skönt att höra då det måste inbegripa Berra och kanske därmed att man ser en framtid i honom.

Hagge gav en jäkla bra fart på ytterbacken senast men alla dagar i veckan föredrar i vart fall jag Anttonen med sin bollbehandling. En jäkla skillnad i våras då han trädde in...ett lugn och en kreativitet offensivt som saknats. Wirre funkar som positiv hjälpreda där men säger också att han saknar "bollbegåvningen" som andra har mer av.

Hagge som mittback funkade aldrig utan HB var det som gav honom ett rejält lyft...och som gjorde att D-gården köpte honom.

Sjögren nämner inte ens HB-platsen så där måste han vara än mindre aktuell...om han inte mörkar av någon anledning.

Summa summarum är att jag tror att Hagge inte riktigt platsar, vi har bättre och vill ha bättre bollhantering inte bara fart...då har vi Virre.
Örebro Sekt. E
2010-06-30 10:56
Wivallius// Det är en resa och en semesterdag, så det förstår jag. Fast jag tror att de kommer att anstränga sig mer än igår.

Ang Haginge. Oavsett vad som hänt och kommer att hända så är det kul att han verkar vara välvilligt inställd till Sport.
Örebro Magister mundi sum
2010-06-30 10:44
lite nytt angående Haginge

se länk
Wivallius
2010-06-30 10:31
Sekt E//

Nej, absolut inte på hemmaplan men att ta ledigt från jobbet och åka buss i flera timmar när de inte orkar anstränga sig mot Mariehamn känns verkligen inte särskilt kul.
Örebro Sekt. E
2010-06-30 10:12
Wivallius// Inte går du väl på matcherna baserat enbart på hur bra de spelade matchen innan?
Wivallius
2010-06-30 10:03
Vad skall man åka till Jönköping för när de spelar så uselt som igår. Varför skulle det bli bättre till på fredag?
Annons: