/fotboll/osk/forum/4705.aspx/fotboll/osk/forum/4705.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Dejmon
2010-08-25 23:40
Ämne: Ämne: BBB. Öh....
BBB.23.32. Därför jag tycker det är lite tråkigt när folk kommer med påståenden jag vet inte är sanningsenliga. Speciellt när de svartmålar folk i min omgivning som jag tycker bra om. Som jag gör med en stor del av ÖSK's publik. Du kanske missuppfattade?

BBB.23.35. Det vet jag inte, därför jag frågade.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-08-25 23:35
Dejmon// Du skrev: "Om du nu hört detta, varför stoppa du de då inte som du skrev att alla har skyldighet till?"

Hur vet du att jag inte gjorde det?? Eller åtminstone försökte..
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-25 23:35
Bempa no:10//

Vi var långtifrån ensamma, vet från en kompis som jobbar på NA att väldigt många sa upp abonnemanget.

Det som retade mig mest var att Uddling inte kunde be om ursäkt.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-08-25 23:32
Ämne: BBB. Öh vågar vara ä....
Dejmon//
"Ärligt jag bryr mig egentligen inte om denna disskussion"

- Varför för du då den??

Nej, jag var inte "en av de tre"

Jag har inte sett (obs, inte sätt) några bananskal kastas in. Verkar inte som att du läst vad jag skrev förut.

Enligt dig verkar det ju inte finnas några problem, så "what's the problem"? Varför ödslar du tid på detta?
Örebro Bempa no:10
2010-08-25 23:28
Ämne: Jag satt långt ned p....
Namn: Aspen (Berra i ÖSK) » Svara inlägg
Sänt: 2010-08-25 19:51
Jag satt långt ned på L på matchen när apljuden skulle förekommit. Hörde inte, såg inga bananer som kastades in.
kände mej djupt förolämpad av Uddling.
Jag håller med dig Aspen om denna händelse då jag satt på samma sektion fast lite högre upp typ rad 10.det enda jag hörde att någon några skrek kort kort kort men nog om detta p.s Ösk Karl jag sa också upp mitt abonnemang på NA vid detta tillfälle Uddling är en pajas som tycker massa han inte har fog för och han är väl en som som aldrig vart vald när det var dax att dela lag i skolan dvs han har inga som helst meriter på någon fotbollsplan ,bandyplan ,ishockeyplan, dvs på alla plan höhöhö
Örebro Dejmon
2010-08-25 23:17
BBB. Öh vågar vara ärliga? Dom matcherna det uppmärksammades på under 06 gjordes det grundliga utredningar av både Sv** och ÖSK själva, för att man om så hänt ville få bort individerna. ÖSK samlade bl.a. in information från folk kring klacken och sektionerna inärheten. Menar du att dom 3-4 eller va du nu skrev skulle tystat dom 2.000 i den omedelbara omgivningen så att dom (anonymt) inte vågade berätta det för ÖSK's "utredare"? ÖSK bad att få info från alla. Du hörde av dig till dom då va?

Var du en av dem 3 som gick ut i NA och sade att de hört dessa ljud? Eller sätt bananskal kastas in? Isåfall tycker jag inte om dig så mycket.

Tror du inte förbundet hade satt åt oss om dom fått en chans? Vi får böter för minsta lilla incident.

Jag var där typ varje match 06. Jag var tilsammans med en av spelarnas syrror och följde ÖSK frenetiskt. Om du nu hört detta, varför stoppa du de då inte som du skrev att alla har skyldighet till?

Ärligt jag bryr mig egentligen inte om denna disskussion.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-08-25 23:10
Det viktiga är att alla vi som står för en bra läktarkultur fri från rasism, sexism och våld visar det i aktiv handling och tystar, alternativt slänger ut de "fans" som inte ställer upp på det Kubanerna uttrycker i sina stadgar!

Detta appropå Kubanernas uttalande kring ståplats
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-25 23:08
Rirobban//

Det gäller främst att Sixten hittar ett motvapen till deras högerkant, nästan alla anfall kom där och utan att överdriva borde det blivit 4-0.

Vovven kommer att hamna på läktarn annars och Wiken är ju inte direkt snabb för att täcka upp. Men det är nog minsta problemet, det svåraste blir att få hål på dem. Ikväll saknade de tre ordinarie p.g.a avstängningar, bl.a Lantz.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-08-25 23:05
Ämne: BBB men alltså. Det ....
Dejmon// Alltså. Jag vet att jag har hört "apljud" i mer än en match runt 2006. Det är löjligt att hålla på och argumentera hit och dit, för jag VET att jag har hört det. Om andra som befunnit sig på läktaren (bortasektionen på bortamatch resp västra stå vid hemmamatch) vågar vara ärliga så finns säkert minst ett hundratals vittnen. Men, fegheten brukar ju slå till i sån här sammanhang.
Men, det KAN ju tänkas vara nåt fel på mitt psyke?? Tror du att jag har drömt alltihop??? Har du numret till nån psyk-doktor?
Örebro rirobban
2010-08-25 22:54
Ämne: Efter att ha sett He....
De flesta lagen uppträder olika hemma mot borta. ÖSK dominerar ofta sina hemmamatcher (bollinnehavmässigt och chansmässigt), men har ett annat spel borta. Helsingborg har varit starka hemma som borta, men nu tror jag att ÖSK är så pass mycket starkare än Trelleborg att det ska bli en jämnare match på lördag (första matchen jag missar förövrigt).

Dessutom är traditionens makt stor. Helsingborg har inte vunnit här sedan 1999 om jag inte kommer ihåg fel. Paulinho och Messi... oj menar Nordin gör målen i en 2-1-seger för svartvitt :)

Själv spelar jag in matchen som går på tv4. Hoppas på mycket publik, seger och ett poängmässigt hopp från Elfsborg...
Örebro Lotta potta
2010-08-25 22:53
S E: Vad menar du ? Jag läser mycket mer än jag skriver här, men varenda gång den förbannade Örebronx dyker upp är det för att skriva skit om någon som inte tycker exakt som han. Mig själv gav han sig på för att jag använde ordet nollåtta.

Menar du att han skall få hållas oemotsagd ?
Örebro Dejmon
2010-08-25 22:43
BBB men alltså. Det gjordes alltså inga "apljud" eller liknande på nån av dom matcherna, inte i Jönköping iaf, ja stod mitt i klacken. Och när de var mot lsk satt jag på sek.k, precis där han sa de hänt typ. Bananattacken du skrev om var inte ihopblandad, den var påhittad. Ingen skriker heller jävl* fit** varannan mening. Nått ord kanske flyger ur nån ytterst sällan. Skulle du själv göra världens grej av de om du hörde de på arenan?

Allt detta är en överdrift av bl.a. vår kära lokaltidning.

Vad är det som debatteras här egenligen?

Själv är jag hyfsat nöjd över vinsten och stämmningen mot gnaget, på tal om nått helt annat.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-08-25 22:30
Dejmon (m fl)// "BBB. Jag var på ståplats på Stadsparksvallen det året och dementerar bestämt att det sjöngs nått rasistiskt i den matchen"

Jag har absolut inte påstått att det "sjöngs" nåt rasistiskt i den matchen. Lika lite har jag påstått att "apljuden" skulle ha varit organiserade/sanktionerade av någon klack. Likväl har jag hört dem. Om jag skulle få gissa så gör jag det: Det handlar säkert om några ytterst få "ljushuvuden", kanske 2,3,4,5 st, vad vet jag som tyckte att detta med "apljud" var "roligt". Tror inte för mitt liv att de hade nåt med Kubanerna att göra.

De "inkastade bananerna" tror jag är nåt helt fabulerat. Vet att det förekom på Parken 2000 mot Eddie Gustafsson. Kanske har journalisterna blandat ihop det?

Rötägg kommer alltid att finnas och det är säkert fullständigt omöjligt för Kubanerna att gardera sig från puckade "hangarounds", alltså såna som t ex gör apljud, men vad jag menade i ett av mina tidigare inlägg kring ståplatskultur är att vi ALLA har ett ansvar att reagera och agera mot exempelvis "apljudarna" eller t ex mot dem som skriker "jävla f*tta" i var och varannan mening. Annars har vi oss själva att skylla. Då blir allt asfalterad sittplats till en kostnad av minst sjuhundrafemtio spänn..
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-25 22:25
Efter att ha sett Helsingborg-TFF är jag skraj inför matchen på lördag, trots att vi brukar ha lätt för dem hemma. Helsingborg var totalt överlägsna och TFF hade tur som kom undan med bara 0-1.

De har ett betongförsvar och blixtsnabba omställningar. Jag förstår inte hur ÖSK skall kunna göra mål på dem och undvika att släppa in något.

Måtte plasten och turen hjälpa oss ;)
Örebro S E
2010-08-25 22:13
ÖSK-Karl och Örebronx// Om jag hade haft någon makt här så hade ni båda fått varsin vecko-ban för att lugna ner er(eller bespara oss andra). Det ni håller på med är personangrepp ( Ja, båda två ) och det spelar ingen roll vem som började. Vi är på ett forum och inte i en sandlåda.
Örebro Grixx
2010-08-25 22:04
ÖSK-Karl// Jo, jag var för några dagar sedan själv "drabbad"...och faktiskt PM-ad av Ö-bronxen.

Själv utgår jag för i kväll.

Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-25 21:56
Grixx//

Du kan vara lugn, jag kommer bara att svara honom i pm-form i framtiden. Vet inte hur många av oss han startat tjafs med sedan han kom in här. Någon form av problem eller komplex måste han lida av.

Förövrigt håller jag till fullo med dig om Wallin, kan du inte skicka det som insändare till NA?
Örebro Dejmon
2010-08-25 21:53
Ämne: Ämne: Ämne....
Rojas. Var det mitt inlägg som var tveksamt eller de innan? Jag vet att det är som du säger. Och jag tycker det är ganska bra att inte våra olika grupperingar inte manifesterar sina politiska åsikter på arenan för då skulle det antagligen bli rätt tråkig stämmning. Men att det aldrig hänt är ju fel, jag har hört nått ord nån gång som vissa kanske inte skulle uppskatta men inte mer än så. Skulle nån ställa sig och dela flygblad eller liknande på arenan skulle det garanterat bli fullt ös.
Örebro Grixx
2010-08-25 21:52
Örebronx och Kalle, ni är roliga ni!!!!!!
Örebro Grixx
2010-08-25 21:50
Rojas// Så enkelt är det inte. Du kan ha rätt i att Erik är/blir bättre men du kan inte veta...och det är en helt annan sak.

Skärpning Wallin!!!!...vad håller du på med. Försöker du rasera allt förtroende som ändå i stora stycken funnits för Kubanerna som står för antivåld och är en av de absolut lugnaste klackarna i AS..när det gäller våldstendenser.
Förklara i stället hur du resonerar att leda en klack fram till en annan klack...det kan inte ha hänt någonstans i övriga Sverige att polisen gjort något liknande för att hindra sammanstötningar...häpnadsväckande!!!! Nu verkar det vara provocerandet polisen var ute efter!
...och samarbete och bra relationer verkar inte vara hans starka sida. Att sedan några ÖSK-are känner sig provocerade/attackerade och måste "ge igen"/försvara sig är nästan lika dumt. I vart bfall tycker jag att Wallin arbetar kontraproduktivt med sina dumma uttalanden.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-25 21:47
Örebronx//

Jag vet inte vad du har för problem, men jag slår vad om att det är svårt att uttala.

Vet du vad pm är?
Örebro Örebronx
2010-08-25 21:37
Ösk-Karl

Om du inte alltid klär dig i kroppsstrumpa och gycklarmössa borde du börja med det på en gång.
Örebro Rojas
2010-08-25 21:21
Ämne: Hur vet ni att Erik ....
Hur vet du att så inte är fallet ? Plus minus noll, du får gärna gapskratta.. Abdulahi spelade i ett soplag i finska superettan..alltså låg svensk div 1 klass...Erik är bland de bästa spelarna varje match i Superettan...
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-25 21:19
Godfoten//

Han fick sin fjärde ikväll, så det kan inte vara uppdaterat.
Örebro ÖSK KRILLE (Berra kvar i ÖSK)
2010-08-25 21:19
Tror ni Astrit Ajdarevic kommer spela central anfallare nästa säsong? Eller är det offensiv mittfältare som bilr hans position även nästa säsong?
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-25 21:17
Örebronx//

Snart orkar jag inte svara dig längre, du vill ju bara tjafsa, gör det som pm, BBB och Uddling är ju inte i närheten av att säga samma sak.

Tror du kan lägga ned ditt pluggande nu nollåtta, för med det iq du visar här är det bortkastade samhällspengar på dig.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-25 21:08
KvT//

Såg matchen, Helsingborg totalt överlägsna, Drugge spelar i en på tok för dålig omgivning.
Örebro ÖSK KRILLE (Berra kvar i ÖSK)
2010-08-25 20:56
Alvbåge om Ornstein avhopp.
Örebro Kurt von Traatt (Värva Drugge )
2010-08-25 20:55


HIF slog Trelle med 1-0

Örebro Sekt. E
2010-08-25 20:44
Ju mer jag tänker på det, destom mer ledsen blir jag över en viss Wallin´s uttalanden i NA. Hur kan det egentligen komma sig att den polischef som tar mikrofonen i fotbollsfrågan verkar ha så lite insikt och kunskap?

När man läser kommentatorsraderna i artikeln på na.se idag så verkar ju faktiskt ganska många tro att Kubanerna är att jämställa med huliganer. För mig som medlem känns det otroligt långt från sanningen. Jag tycker Kubanerna gör stordåd för vår klubb och hoppas att de får många stödmedlemmar nu när det stormar.

Heja Sport!
Annons: