/fotboll/osk/forum/4687.aspx/fotboll/osk/forum/4687.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 14:27
Enligt SvFF har de utdömt ett kraftigt straff för kontakten ÖSK tog med Berger. Hela 25.000:- skall det bötas. Personligen tycker jag det var billigt.

Undrar vem som får pengarna, Svff eller Degen?
AIK Saywee
2010-08-22 14:26
Jag har faktiskt inte berättat detta för någon, inte ens i min familj, dvs vad som hände och vad som sades, för då kanske de inte låter mig stå i bortaklackar.

Men vi kan ta det offside Örebronx, jag är inte så påhittig, att jag hittar på saker.

Jag vill dock efter lite eftertanke påminna mig om att det var 2008 och att vårt kära ÖSK vann med 2-0 :)

Men mina funderingar, efter den matchen var tudelad :(

Skickar ett PM.
Örebro Dejmon
2010-08-22 14:20
Örebronx, Nej det ska defenitivt inte förekomma. Men man måste ha en viss förståelse för att individer kan tolka saker på olika sätt och om du också följer laget på bortaplan vet nog även du att stämmningen kan va rätt hätsk ibland, även fast det oftast inte är nått illa ment mot medsupporters. Verkar ju heller inte förekommit nån negativ publicitet i detta fall så varför vässa så?

Saywee, Det är alltid flera olika grupperingar som samsas om bortasektionen på våra resor. Vissa snälla och finstämmiga = Kubanerna Örebro :). Vissa lite mer hetsiga och "pådrivande" = ett par olika kompisgäng + lite ströfolk. Sen finns det familjetyperna som står lite vid sidan av som mest vill njuta av fotbollen. Ibland blir det hetsigt och lite missförstånd. Bra att du inte gjort en grej av de för du behöver absolut inte oroa dig på vår sektion.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 14:16
KvT//

Jo, jag vet, är väl bara så att jag är sugen på att se Björnkvist i AS!

Ang. ditt nick, Drugge behöver väl inte värvas, han behöver väl bara signas? ;)
Örebro Kurt von Traatt (Värva Drugge )
2010-08-22 14:06
ÖSK-Karl//Han har spelat högerback denna säsong. Tror han klarar det. Defensivt blir det knappast sämre än andra kanten eller sämre än Wirtanen.
Örebro Örebronx
2010-08-22 14:01
Tycker bara det är rätt grova anklagelser du kommer med. Hoppas inte du säger till andra att man inte kan stå i klacken, för då blir man hotad om man inte sjunger. Så är inte fallet.
AIK Saywee
2010-08-22 13:53
Ämne: Jag är bara extremt ....
Det handlar inte om vad jag såg utan snarare vad jag hörde!!!

(Fast å andra sidan så kanske, hans (för det var en han), avslöjade vad han avsåg)

Det känns dock meningslöst att ta det på detta fina forum, vi får tjöta offside ...
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 13:45
Var är....//

Ok ;) Men hur som helst så tror jag inte de kommer att få åka för UEFA. Dommen kommer imorgon.
Örebro Örebronx
2010-08-22 13:43
Jag är bara extremt nyfiken på hur dessa "hot" sett ut?

Det verkar ju onekligen rätt osannolikt.
Örebro Var är Boniek Maruti på plan?
2010-08-22 13:43
Karl hur är de med geografin? Bukarest? dem ska inte till Ungern utan till Bulgarien!
AIK Saywee
2010-08-22 13:38
Örebronx 13:25//
Det handlar om hot, men jag skiter i detta, för du vill nog ändå helst inte förstå. Du hugger ju på det mesta jag skriver.

Det Dejmon beskriver är väl bara en enkel normal verbal företeelse, som är helt OK, naturligt :)

Det där kan vi isåfall ta vid sidan om, det handlar om bortamatchen på Borås Arena, då du vet när ÖIS supportrar och ÖSK-are rök ihop i deras stad, var det förra, eller förrförra året, jag vill helst förtränga sådant skit :(

Det är inget jag har anmält, av omtanke för mina svartvita vänner, sådant väcker bara medias intresse.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 13:38
Man kan ju undra varför AIK är irriterade på att de inte fick spela mot oss idag, se länk. De verkar tro att de skall få åka till Bukarest för UEFA.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 13:32
Kronblom//

Tycker du inte att Lantto påminner om Wirtanen? Jag menar alltså att vi redan har den spelartypen i truppen.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 13:28
Saywee//

Jag menar inte att jag någonsin kommer att glömma det. Eftersom man var en liten parvel förstår man ju också hur skrämda barnen från Rosenborg måste varit.

Men de som stormade planen är väl antingen döda eller sitter på ålderdomshem nu!
Örebro Örebronx
2010-08-22 13:25
"En liten grej bara, jag märker ibland att även jag råkar ut för, än så länge verbala attacker när jag inte kan (=orkar) deltaga i ramsor på "bortastå", men det har sin förklaring?"

Menar du att du personligen blir utsatt för dessa "attacker"?
Det är liiiiiiite skillnad på en "personlig verbal attack" och att som Dejmon skrev, att någon skriker "kom igen nu för fan" till klacken.

Skulle gärna vilja höra vad du blivit "utsatt" för.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 13:21
KvT//

Tror du Per J klarar högerbacken? Eller är det lite orättvist mot honom att spela han där?

Skulle det inte vara läge att ge Björnkvist chansen? (utopi, Sixten).
Örebro Ösk-groda
2010-08-22 13:20
ÖSK-Karl// Klart det hänger mycket på vad man själv upplevt ......men så sa vakten iaf ..
Det finns många som är AIK,DIF HIF fans som bor istan ...har flera stycken av dessa på jobbet ....Fast själv har jag inte någon direkt uppfattning vilka som är värst .....har inte råkat ut för någon grupp......ännu ska väl tilläggas *L*
AIK Saywee
2010-08-22 13:19
Göteborg-70 sitter i min ryggmärg, skadegörelse och våld utan dess liknelse "under en match" i Örebro. Går aldrug ur mitt minne tyvärr :(((

Dom uppfann ju eländet, eller?
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 13:16
Ösk-groda//

Jag har en teori varför jag alltid upplever matcherna mot Djurgården som lugna. Tyvärr har de många anhängare i Örebro, självfallet vill inte de slå sönder sin egen stad.

Efter en match märker man att många med Djurgårdströjor försvinner in i portar.

Sedan är ju mycket färgat av vad man personligen råkat ut för och då har det varit AIK-hulliganer och dito bajrare.

Göteborg -70 får man väl anse som preskriberat ;)
AIK Saywee
2010-08-22 13:15
Ämne: ÖSK-Karl//
Ang. vil....
Min erfarenhet det senaste decenniet är att Bajen fungerat "sämst" i Örebro, vad beträffar händelser kring allsvenska matcher, tätt följt av AIK, Djurgår´n och IFK ( i bokstavsordning). Men det beror ju en hel del på var man är, vad man iakttar och vad man har för förutfattade meningar. Typ lite att man väljer vad man vill, se, läsa eller tro på.
AIK Saywee
2010-08-22 13:10
Dejmon, även jag anser att du skriver mycket bra och välskrivet och långt, men det spelar ingen roll att det är långt för mig, för det är oftast intressant. Jag vill dessutom också ofta lägga lite tid på att förstå det du skriver, ur din synvinkel. Keep on writing :)
Örebro Kurt von Traatt (Värva Drugge )
2010-08-22 13:07
Jag hoppas verkligen för mittfältets skull att Sixten spelar Per J på högerbacken. Annars blir det som det ofta var 08/09. En frånvaro leder tlll 2-3 förändringar i laget.
Örebro Ösk-groda
2010-08-22 13:07
Kronblom//
Jo, Frempong var bra tills han gick sönder .....är han månne skör ???
Men tror inte ÖSK vill ha honom tillbaks .......
Örebro Kronblom
2010-08-22 13:02
Ämne: Igår när jag satt å ....Japp,har haft ögonen på Lantto i tre års tid nu och tycker han skulle passa bra in i ÖSKs 4-3-3 med sin snabbhet och fina skott.Men igår överglänstes han av Frempong...
Örebro Ösk-groda
2010-08-22 12:47
Igår när jag satt å titta på matchen mellan Gefle å Mjällby så blir jag väldigt imponerad av Jonas Lanto ....snabb, passningssäker, fina skott .....det vore kanske nåt för ÖSK, om de åker ur ??
Örebro Ösk-groda
2010-08-22 12:43
ÖSK-Karl//
Ang. vilka som är värsta busarna .....
Hörde med en vakt som bruka stå där på B A å han sa att Djurgårdarna är värst .....men det kanske han sa nu när Bajen ligger i SE *L*??
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-22 12:29
Dejmon//

Vill bara tacka för det oerhörda jobb du lagt ned på allt du skrivit och säkerligen står de allra flesta ÖSK:are bakom din text.

Själv tycker jag det är skönt att Hammarby inte är med i AS då jag anser dem som det näst värsta packet.
Örebro Dejmon
2010-08-22 11:38
Saywee, Sorry, trodde du syftade på ÖSK-AIK. Det var dessa matcher jag menade och påpekade att jag vet flera som känner sig otrygga att gå ut på stan före match. Men jag avslutar gärna min medverkan denna fråga då jag skrivit det jag tycker om det hela.

Tillägg: I sista stycket 11.22 tror jag delvis du har rätt. Delvis för att provocera lite kanske och delvis för att bekräfta sina egna fördomar mot vissa lags supporters. (Spekulation från mig givetvis)
Örebro Dejmon
2010-08-22 11:29
Saywee, försöker själv åka på så många bortamatcher per år som möjligt och jag har själv inte upplevt att någon skulle blivit verbalt attackerad p.g.a ovilja att stämma upp i ramsa. Däremot vet jag att det förekommit lite småhets, bl.a. från sign., då det inte varit så bra drag. Liknande: "kom igen för *svordom* allihopa nu!". Men aldrig riktat mot nån personligen. Det är, enligt min uppfattning, i princip alltid endel som hellre kollar fotboll på bortastå än att deltaga i klacken och det ska ju givetvis inte hetsas mot någon av dessa. Kan du ge ett konkret exempel? Tror du haft en riktig otur om du råkat ut för nått sånt i våran klack..

Vad gäller killar som tycker om att roa sig med att slå varandra på käften så vet väl dom flesta att det finns sådana i Örebro som är intresserade av både fotboll och hockey? Det är nog ingen som blundar för det. Skillnaden mellan din å min åsikt här är att mig stör det inte så länge det inte sker på arenan, i dess anslutning, eller mot oskyldiga. Och här är våra "problemsupporters" faktiskt ganska duktiga, om man nu får skriva så..
Örebro Blå Bergen Blues
2010-08-22 11:29
Kan det va' så att Kalle Wallin (hette han så?) drar alla över en kam? Kallar alla ÖSK-supporters för Kubaner oavsett om de är medlemmar i Kubanerna eller ej? Ett stort misstag isf.
Annons: