/fotboll/osk/forum/4643.aspx/fotboll/osk/forum/4643.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-31 11:43
ÖSK KRILLE//

Då är vi två. Syns på forum24!
Örebro ÖSK KRILLE (Berra kvar i ÖSK)
2010-08-31 11:37
Detta forum börjar spåra ur totalt om man börjar hota folk. Speciellt via telefon! Jag funderar på att ta en time out från detta forum på obestämd tid.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-31 11:23
Aleq//

Ja, han blev hotad via telefon och sätter familjens säkerhet främst.

Rockan/
Går inte att skicka pm till dig då du kringgått systemet. Men varför bär du samtidigt Hammarby och Helsingborgströja när man söker på dig? Men då under nicken marockan och Marockanen?
Örebro crille.
2010-08-31 11:14
Här är det dött...
Örebro Aleq
2010-08-31 11:14
Vad är det jag har missat har Sawyee blivit hotad? Av vem? Hur kan det balla ur så förbannat på ett forum där alla har ett gemensamt intresse i ÖSK, jävligt låg nivå.
Öreskå - 66
2010-08-31 11:10
4st ÖSK:are i veckanslag här på SF. Wikström, Bedoya, Gerzic och 6-10.

SPORT!!
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-31 11:00
Rockan//

Utveckla?
Örebro Rockan
2010-08-31 10:20
För övrigt undrar jag hur många som tänkt att åka mot Djurgården? Själv åker jag snett med några kompisar. Vi kan nog bli ett par hundra eller vad tror ni?

ForzaSport!
Örebro Rockan
2010-08-31 10:11
En sådan som Dejmon inte kan få härja fritt? Den som härjar fritt är du ÖSK-Karl med dina personangrepp som vi även kunde se mer av förra veckan då du gav dig på någon annan. (Kommer inte ihåg namnet.) Stå på dig Dejmon!
Örebro Krontorps
2010-08-31 09:59
Bajen har sålt hallenius tillslut
"Hammarby företräddes i affären av agenten Oliver Cabrera som hjälpt klubben med flera stora försäljningar."
mannen, myten, legenden
Örebro Brinkewall
2010-08-31 09:47

Höj nivån! Ta interna diskussioner via mail. Det är för fan pinsamt låg nivå på sandlådan ibland.
Örebro Blå Bergen Blues
2010-08-31 09:11
Ämne: Blå Bergen Blues //O....
KvT// Precis. Läste papperstidningen till frukost och nu ligger den kvar hemma, men jag tror att jag återgivit citaten rätt..
Örebro Sekt. E
2010-08-31 08:51
Nu har jag läst ikapp nattens alster. Eftersom Saywee blivit hotad av någon svartvit supporter så vill jag bara säga att jag håller på Saywee i den frågan.

Helt i övrigt tycker jag att Dejmon verkar vilja föra en sund dialog på bra grunder.
Örebro MrCrowly
2010-08-31 08:50
Ämne: Blå Bergen Blues //O....
skulle tro att han läste det i papperstidningen då han skriver "Fyra ÖSK:are i veckans lag i Dagens pappers-DN!"...:)
Örebro Kurt von Traatt (BERRA! )
2010-08-31 08:41
Blå Bergen Blues //Och veckans lag på DN går inte nå via nätet som vanligt eller? Läste du i pappersbilagan?
Örebro kubajonte
2010-08-31 08:38
vore ju en härlig våt dröm om vi fick behålla Gerciz ett år till för eventuellt Europa spel, slår vad om att vi skulle kunna klara bättre resultat mot Napoli än vad Ellos fick. + att vi hade nog kunnat gett RBK en bra match med ; )


ÖSK I EUROPA 2011
Örebro Blå Bergen Blues
2010-08-31 08:28
Fyra ÖSK:are i veckans lag i Dagens pappers-DN! Wikström, Bedoya, Gerzic och Porokara. Nordin utsedd till veckans DN-stjärna. "Närkes Messi/../Allsvenskans bäste spelare". Vidare frågar man sig om det spelats något bättre spel i årets allsvenska än det ÖSK visade upp i lördags... Jag har sagt (alltså skrivit) det i ett par år nu: Nordin är landslags"messi"g!

edit: Gerciz eller Gerzic ;)
Örebro kubajonte
2010-08-31 08:23
För i helvete Pojkar och flickor. Måste vara en av få Allsvenska forum där vi diskuterar allt utom det vesäntliga nämligen ÖSK och fotboll. Trist det som har hänt med hot och etc. men men måste finnas plats för lite ÖSK diskutioner också. T.ex blir det många som åker och ska se matchen mot Aporna på stadion eller?

Örebro Dejmon
2010-08-31 03:09
ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
"Härja fritt".. Jag drar till med ett ganska dåligt påstående om hur ett hot kan ha sett ut och du tar orden "of topic" till en helt ny nivå.. Vad är det du vill få fram egentligen? Jag har förstått att du känner att jag var elak mot din vän eller inte gav han den respekt du tycker han förtjänar men snälla...

Nu när du frågat mig massa personliga saker kan ju jag få fråga dig lite som jag undrat över.

Du har flera gånger skrivit att du tillhör "storsponsorerna", inre cirkeln eller liknande.. Äger du alltså ett företag som är storsponsorer till ÖSK-fotboll? Sitter du i bolagsstyrelsen? Har du ärvt företaget eller jobbat till dig det själv? Började du som arbetare eller som tjänsteman?

Hur kan en människa som du som bara verkar spekulera utan fakta och verkar vara väldigt naiv bli ägare (eller vad du nu är) till ett företag som uppenbarligen omsätter såpass mycket att det finns medel att sponsra fotbollsklubbar med?
Örebro Dejmon
2010-08-31 03:04
ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
Sista jag svarar på annars kommer jag inte orka upp imorgon..

Jag ironiserade mig snarare över de sanslösa spekulationerna som startade snarare än hotet i sig. Eftersom jag inte vet nånting om det är det lite svårt för mig att uttala mig. Jag försökte fråga men han ville uppenbarligen inte berätta mer än att han mottagit just ett hot av nått slag. Vilket jag givetvis tycker är synd. Även om jag, misstänksam som jag är i många lägen, tycker det låter väldigt konstigt i sig. Hur har dessa fått tag på hans nummer? Varför skulle dom vilja hota han? Vem bryr sig egentligen om någon tar avstånd från våld på en sida som Svenskafans?

Synd med allergin då det är en mycket trevlig företeélse i många familjer.

Fanns det ens Amstaffar i Sverige när du var ung? Har fått för mig att du är lite äldre och Amstaffarna började importeras i Sverige i början av 90-talet (jag känner personen som var först med det).

Vad hjälper det att du har hundvana i övrigt när du uppenbarligen inte har ett dugg koll på rasen du uttalar dig om?

Den hund som jag har finns det massa olika typer av människor som köper. Du ska inte lita på dina fördomar i detta fall. Jag har själv hjälpt till som "kennelgosse" när jag var yngre och varit på väldigt många utställningar runtom i landet och där träffat massor av uppfödare av denna ras. De allra flesta har en strikt policy att bara sälja till folk som uppnått en viss ålder och att se till att träffa köparen ett par gånger innan det är dags att hämta hunden ifråga. Därför anser jag att Amstaffsverige har ganska bra koll på sina hundar och de allra flesta hamnar i goda händer. De du syftar på är blandrashundar från lägenheter i vivalla och dylikt som säljs till ungdomar för några tusen och här håller jag med dig om att det finns ett visst problem. Men att du tror att alla amstaffägare skulle vara unga kriminella eller fegisar är lite löjligt.

Vad gäller din jämförelse med Mc-gäng är jag inte lika insatt, dock antagligen mer än dig och jag tror att i de allra flesta fall (även här) bör du se över dina fördomar. Kriminella Mc-gäng, där alla kanske inte har samma brinnande intresse för just motorcyklarna, är inte samma sak som vanliga Mc-klubbar.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-31 02:49
xerzex o andra//

Ber om ursäkt för allt OT, men känner att en sådan som Dejmon inte kan få härja fritt. När det gäller de spelare du räknar upp och fler vill vi säkert alla se snabba förlängningar med.

Speciellt Anttonen som bara har några månader kvar.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-31 02:39
Dejmon//

Enda anledningen att jag är vaken är p.g.a att jag talat med Saywee och blev så upprörd så jag inte kan sova. Ett vidrigt telefonhot som du ironisoerade dig över, detta enbart för att han skrivit emot fotbollsvåldet.

Vad gäller hundar gav du dig på fel person, jag har i min ungdom jobbat med hundar och vi har haft flera i familjen, tyvärr kan vi inte längre ha det då vårt yngsta barn fick svår allergi.

Den hund som du har finns enligt mig bara en typ av människor som köper. Unga människor, ofta kriminella väljer att skaffa sig den här typen av hundar, som ersättning för ett obefintligt självförtroende. Jag brukar göra jämförelsen med MC-gäng. Man skaffar sig en motorcykel för att kunna ha en tuff väst med märken på sig, inte för att man har ett brinnande motorcykelintresse. Man vill ha statusen och får respekten som västen inger hos folk, men får man problem med motorcykeln så behöver man hjälp.
Örebro Dejmon
2010-08-31 02:15
ÖSK-Karl
Ps. Förut stod det "Stjärnornas hus" på min hemort. Nu står det bara "Kärnan". Förstår du kopplingen?

Jag har skrivit det tidigare här på forumet. Jag bor i Rosta/Stjärnhusen.
Örebro Dejmon
2010-08-31 02:03
ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
Jag är en vanlig knegare. Skulle du träffa mig (om du inte redan gjort det) skulle du antagligen tycka jag var som vem som hellst. Kanske lite trevligare, mer öppen och positivare än "normalt". Jag är ingen s.k. huligan.

Jag missade din edit, undvek den inte medvetet. Jag tycker det är allvarligt med hot i alla dess slag. Ingen ska behöva känna sig otrygg eller känna ett onödigt obehag. Anledningen till att jag skrev att även andra kom med antaganden och vilda spekulationer var för att flera, bl.a. du, skrev om hot i PM, hur förjävligt det var och liknande. Du skrev det som en fråga, flera andra verkade rätt säkra på vad som hänt. Trots att egentligen inget "fakta" presenterats. Förstår du?

Det är din åsikt. Och jag anser att inskränkta, fördomsfulla människor som du bör läsa på lite och komma in i matchen. Amstaff är en väldigt fin ras som går att använda i både lydnad, utställningar och spårning. Även i vakt, även om det inte är det optimala. Anledningen till att jag skaffade mig en sån ras var inte för att jag tyckte det var häftigt utan för att jag ville ha en fin, aktiv, hund som jag kunde få jobba lite med och göra olika saker med. Ett förbud tycker jag är helt fel väg att gå. Inga utav de du läser om i tidningen som "kamphundar" är renrasiga amstaffar för det har inte personerna ifråga råd med. Ett körkort eller liknande kanske vore nått..

Var snäll och ta av dig foliehatten och försök släppa dina fördomar om du ska fråga mig nått igen. Godnatt!
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-31 01:41
Dejmon//

Nidramsor har jag inget emot, tvärtom, bara de inte är rassistiska. Men jag är inte så naiv att jag inte förstår att Örebroare inte alltid är Guds bästa barn när det kommer till bråk.

Jag har på goda grunder också förstått att det finns en kärna med våldsverkare, är det därför du skriver att du kommer ifrån Kärnan?

Du undvek att svara på min fråga om du tycker att man inte skall ta telefonhot på allvar?

Förövrigt anser jag att det bara är fegisar och kriminella som håller sig med kamphundar och hoppas på ett förbud mot dem så snart som möjligt.
Örebro Dejmon
2010-08-31 01:17
2
Örebro Dejmon
2010-08-31 01:16
ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
Syftar du på det senaste som hände i Slottsparken så nej, det var (mestadels) vanliga "Svenssons" som kom gående efter att ha firat lite på krogen som blev påhoppade av Helsingborgarna och försvarade sig.

Polisen i Sverige har i det närmsta immunitet och kan göra och beté sig nästan hur de vill.

Nej jag deltar inte i några "uppretanden" på hemmamatcher. Inte i några andra städer heller för den delen. Även om jag är på ganska många bortamatcher. Vet förresten inte riktigt vad du syftar på? Nidramsor? Fingerpekande? Ramsor brukar jag oftast stämma upp i..

Det var ju "Lotta-potta" som svamlade om att jaga bort människor. Som jag ser det är det ett reellt hot och en frågan om att presentera denne för dessa som fick mottaga detta "hot" är väl knappast att anse som ett hot? Var inte menat som det iallafall. Jag anser att stör du dig så mycket på nått att du känner sån ilska så är det bäst att ta upp det med dom det rör.

Ja det är pittbull/rottis, alltså kamphund/brukshund, men den är nu avliden. Jag har nu en underbar amstaff, som också räknas som kamphund. Jag tror jag förstår vart du vill komma så bara för att klargöra: Hon är underbart snäll och väldresserad och medias bild av dessa ger inte alls sken av verkligheten anser jag.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-31 00:57
Dejmon//

Du känner alltså dessa som polisen kallar våldsverkare, menar du då att de inte är det?

Polisen kan ju inte på grundlösa påståenden kalla några för våldsverkare, det skulle ju vara förtal.

Du verkar väl insatt i våldets värld, deltar du själv i att reta upp motståndarfans när de är i Örebro?

De du skulle presentera för lotta potta vore ju bättre om du presenterade för polisen, enligt mig var det ett illa förtäckt hot.

Vad menar du med alla andra (exakt som barn säger) spekulerar i vad som sagts i telefonhotet, det är ju enbart du som gjort det och dessutom ironiskt, tycker du man inte skall bry sig om telefonhot?

Bilden du har på din sida, är det en kamphund?
Örebro Dejmon
2010-08-31 00:41
ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
Nej du har helt rätt i att jag inte vet vad som sagts i nått telefonsamtal. Men alla andra antar ju saker och spekulerar hejvilt så varför kan inte jag få göra det (även om jag gör det med en viss sarkasm)?

Jag brukar oftast försöka hålla god ton och vara artig men ibland blir jag själv meddragen ner på en sandlådenivå känner jag.

Jag tror säkert Saywee är en bra människa och det har jag skrivit här tidigare också.

Ja jag känner flera av de som flera här och polisen kallar våldsverkare. Eftersom flera av dessa är mina vänner undrade jag om det var dessa det anonyma nicket "Lotta-potta" syftade på att dom skulle jaga bort för isåfall kunde jag kanske hjälpa till att stämma träff.

Jag har följt ÖSK ock ÖIK sen jag var liten och jobbat i en branch där man träffar väldigt mycket folk därför känner jag folk i de flesta olika grupperingar runt fotbollen och hockeyn. Inget konstigt med det.
Örebro ÖSK-Karl(RÄDDA BERRA)
2010-08-31 00:31
Dejmon//

Även jag vet mycket väl vem Saywee är och hur mycket gott han gör för ÖSK och sina medmänniskor.

Kan du förklara varför du måste vara så ironisk och dryg mot andra i dina inlägg. Du har ju ingen som helst aning om vad som sades i telefonhotet. Eller, vad värre är, du kanske vet det?

Verkar ju som du känner våldsverkare väl eftersom du kunde presentera dem för lotta potta?
Annons: