/fotboll/osk/forum/4391.aspx/fotboll/osk/forum/4391.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2010-12-22 13:46
Dejmon, jaa, röta behövs ibland, men jag har aldrig tvivlat på Gnaget.

Däremot HeiF och IFK G, där kunde man ana brottslighet, eller?
Örebro Dejmon (AVGÅ N*!)
2010-12-22 13:42
AIK har väl en jäkla röta att det finns folk med stabil ekonomi i anslutning till föreningen..

Ang ÖIS som det togs upp om tidigare så är det väl undefär samma upplägg i detta fall som i HeIF? Man går in med ett "luft" lån och då står det plus i balansräkningen igen.. Bara hoppas det löser sig för dom innan Sv** ska dra en till av de mindre klubbarna i örat.

Skitsamma kan jag tycka om fallet i sig också. Så länge det inte rör sig om grov ekonomisk dopning som det HeIF sysslar/sysslade med. Då kan det vara på sin plats med åtgärder..
Örebro Dejmon (AVGÅ N*!)
2010-12-22 13:26
Hur fick fd in ÖSK i Santos-snacket egentligen? De har inte presenterat nån form av källa, inte ens en "som står nära klubben".. ÖIS ledning bekräftar att "intresse finns". Inte att bud inkommit.

Sjögren har även dementerat att ett bud har lagts på Santos bara så alla är medvetna om det.

ÖSK har som strategi att enbart satsa på Bosmanspelare och sannolikheten att man skulle lagt ett bud på en spelare av hans kaliber, när januarifönstret öppnar i dagarna, måste ju vara nästintill obefintliga.

2 miljoner talas det om på ÖIS-forum, och då ska vi vara medvetna om att ÖIS går back ekonomiskt på en sådan affär om den skulle genomföras. Jo tjena! ÖSK har ett eget kapital på runt 4-5miljoner i dagsläget och Invest fryser om det inte blir ett lån istället, och isåfall lär det röra sig om en SUPERtalang.. Sannolikheten att ÖSK budat på Santos måste vara mindre än noll..
AIK Saywee
2010-12-22 13:16
peking!, vi garvar inte :(
IFK Norrköping peking!
2010-12-22 13:13
Garva inte åt våra värvningar när ni försöker värva alvaro santos.
Örebro Dejmon (AVGÅ N*!)
2010-12-22 13:10
Saywee
Ett år kvar med El Diablo himself vid rodret, tyckte jag mig kunna läsa nånstans..? Ska fira som aldrig förr!

Du har PM Saywee.

5st som seedar nu.. Härligt gubbar! Bara 12 timmar kvar med mitt mobila bredband! :D

edit: 7 timmar. Nu rullar det på!
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Per)
2010-12-22 13:09
Alejandro Bedoya uttagen i landslaget.
AIK Saywee
2010-12-22 13:05
Ja, självklart finns det tomtar, framförallt så här års, lite här och var.

Året runt finns det dock tomtar på vårt tomteförbund, så har det varit länge, och självaste överstetomte har väl valt sig ett par år till?

Sedan har han lovat att sluta, eller .....
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Per)
2010-12-22 12:59
Álvaro Santos info.
Benny Böckling
2010-12-22 12:53
Vad har folk i mot Santos??? Är ju en kopia på Kim bara att han har hundra gånger bättre teknik!
AIK Saywee
2010-12-22 12:52
Dejmon, ditt 12:25 inlägg speglar nog verkligheten ganska väl ...

... dessutom har du PM.
Benny Böckling
2010-12-22 12:45
Signa Santos!!!!!!!!
Örebro ÖSK KRILLE (Signa Per)
2010-12-22 12:44
Kul med rubrikfel på nätet :).
Örebro Dejmon (AVGÅ N*!)
2010-12-22 12:25
Nikki Sixx
Du blir lobbad även om du bara druckit en öl och hamnar i en dispyt med en vakt/värd.

Eftersom du oftast inte är misstänkt för nått brott som har med berusningen i sig att göra (t.ex rattfylla) spelar det ingen roll hur mycket du än bönar och ber om att få lämna ett utandningsprov/blodprov för att bevisa din oskuld. Du får glatt sitta i arresten dina timmar och "nyktra till". Att bli Lobbad är heller inget brott i sig.

Jag kan inte ens påminna mig om hur många gånger vakterna har plockat ut folk från ställen jag jobbat på och sedan sagt till polisen att de är jättefulla, varpå de blivit lobbade, enbart för att de har stört sig på nån detalj, nått småtjafs, nån kaxig kommentar eller liknande!

Det är vakthavande befäl som tar beslut om LoB men den som har ansvaret träffar ALDRIG personen det ska beslutas om, han går helt på polisens uppgifter, och gissa vems uppgifter polisen går på i 99 fall av 100?

Lob är en gummiparagraf som används i massa helt onödiga situationer. Det skulle sparas in åtskilliga miljoner i TOTALT onödiga utgifter varje år om bara vakterna på krogarna kunde vara lite mer seriösa! Detta samtidigt som missbrukare och uteliggare fryser ihjäl i en snödriva för det inte finns ekonomi att erbjuda dessa vård.

Jmf med PL13 som de allra flesta av oss hockeysupportrar hört talas om någon gång. Du kan bli omhändertagen för "ordningsstörnade" för vad som helst om polisen inte är tillfreds med situationen. Det händer jämt att folk blir ivägskjutsade från arenor samt får vara på polisstationen i några timmar för dom skrikit "slå han på käften" eller liknande till spelare. Eller om du ens varit sådan fara för din omgivning så du befunnit dig brevid någon som gjort sig skyldig till dylika hemskheter!
AIK Saywee
2010-12-22 12:21
Kaj Spasmér, mössorna är också rätt snygga och sköna i detta polarklimat, eller kan man kalla det för "oväder"?

Undrar om alla vinterälskare är ute i snön och njuter, eller klagar de på något?
Örebro Stelig
2010-12-22 12:16
Fatcit: och NA anses fortfarande vara en tillförlitlig nyhetskälla.. Nä man får hålla sig till SD om man vill ha kvalité på skrivandet.
AIK Saywee
2010-12-22 12:14
Det finns tomtar!
Örebro Fatcit
2010-12-22 12:10
Saywee// Sluta gnälla över personliga påhopp... Jag tror allt är ett MISSFÖRSTÅND!
Örebro Kaj Spasmér (Rädda hajen)
2010-12-22 12:06
btw - ÖSK har även i år en tillfällig julbutik i krämaren. Stötta ÖSK och köp en ÖSK-julklapp!! I fjol hade de läckra öl- & whiskey glas. Vet ej om de har kvar dem dock.

Edit: Kan rekommendera halsdukarna. Mycket sköna (breda och tjocka) och perfekta i detta klimat!
Örebro Fatcit
2010-12-22 12:04
Stelig// Absolut kan man ifrågasätta polisen och deras bedömningar...

Men jag förstår inte din poäng riktigt. Faktum kvarstår, och polisen anses fortfarande vara en tillförlitlig bedömare av omhändertagande.

Sen kan jag liksom många här tycka att "fyllecell" inte är så allvarligt! Det är en annan sak...
Örebro Kaj Spasmér (Rädda hajen)
2010-12-22 12:02
Nikki Sixx //Santos är väl lite av en blandning av Kim och Pålle? Är (var) både explosiv i starten, klarar att vara en referenspunkt och ta emot boll och inte oäven på huvudet om än ingen Kim. Tror mycket väl att en (fulltränad) Santos klarar position 9. Där känner jag ingen oro. Tvärtom. Men jag är mer orolig för vikt & motivation.
Örebro Dejmon (AVGÅ N*!)
2010-12-22 12:01
pemo
Njaa. Majoriteten (speciellt Nordin och hans umgänge) av ÖSK-spelarna har väldigt gott rykte bland krögare, personal och vakter så det handlar inte om negativ särbehandling av den anledningen. Vakterna kände faktiskt inte igen honom. Det var heller inte där ÖSK höll sin fest utan det var ett blandat gäng som kom dit med spelare från andra lag samt vänner. Vakterna är ofta helt enkelt väldigt aggresiva i sitt hantering i allmännhet så länge du är "oviktig" för dom. Däremot hade det varit ett helt annat tillvägagångssätt om de vetat vem det var de hade att göra med.. Bra eller anus? Spelar inte så stor roll för det är så samhället ser ut.

Vad som däremot kan ha spelat in är Nordins etnicitet. Många vakter använder sig av en något aggresivare taktik mot folk med invandrarbakrund pga att de upplever det som att dessa gäng oftare hamnar i bråk än andra. Acceptansen blir lägre för vad ett gäng med 5 invandrare kan göra än 5 svenskar.

Kolla bara hur Olof, som är värd och nattklubbschef, uttalade sig i NA om händelsen.. "Det var ett missförstånd", utagerat. Anledningen till att han uttalar sig så är givetvis inte för att Nordin är en så snäll och go kille (som han faktiskt är) utan för frimis inte alls vill ha med att göra att en av stadens störst lysande stjärnor får problem med lagens långa arm. Tusentals Örebroare skulle/kommer ifrågasätta vad vakterna håller på med om Nordin skulle gå i strid med dom. Massa "badwill". Sen att krogarna kan tjäna flera hundratusen på en kväll om dom får ÖSK att ha lagfester och liknande där spelar givetvis också in..

Detta är det sista jag skriver om "Nordin-gate". Kan svara på allmänna frågor kring nattklubbarna, då jag jobbat inom den branchen ganska länge, men vill inte riskera att ge Na nån info.
AIK Saywee
2010-12-22 11:59
Nikki Sixx, det märks att du är några år yngre än mig, jag har varit med så länge, så jag vet ibland, sanningar, bakom missförstånd.

Dessutom vet jag att du oftast hakar upp dig på det jag skriver, vad jag än skriver, så är det bara ,vi har olika syn på det mesta, men vi hejar på ÖSK, eller?

LOB-omhändertagandet av polisen var ett missförstånd från början, av det som hänt eller inte hänt, såvitt jag vet, tror och anser.

Alla kan göra fel, eller är det bara vissa som klarar av det?

Vad anser du om Uddlings svartvita roll i det hela, det är ju det det handlar om, främst i nuvarande "debatt"?!?!

Finns det tomtar?
Örebro jocke.
2010-12-22 11:58
Är det någon som har lite mer koll än jag angående Santos insats i ÖIS-tröjan det senaste året? Han gjorde 7 mål iallafall, vilket inte känns alltför imponerande om man ska vara ärligt (speciellt inte med tanke på att göran marklund gjorde dubbelt så många) - dock har jag för mig att santos varit ganska skadebenägen under året, vilket inte direkt gör han mer spännande..

Men, som tidigare nämnts, en santos i form tror jag absolut skulle kunna fungera för oss, det skulle kunna bli succe, men lika gärna en total flopp.
Örebro Stelig
2010-12-22 11:54
Polisens bedömning är ju väldigt varierande,

Polisen lämnade en berusad kille på parkbänk, samma kille lades in på RSÖ 45 minuter senare pga alkoholförgiftning.

En annan gång Lobbades en vän till mig, förstår fortfarande inte varför då många andra runt omkring var bra mycket fullare och använde diverse könsord mot dessa poliser, dock var min vän känd hos polisen sen tidigare.
Örebro Fatcit (feta-citat)
2010-12-22 11:49
Om man får Santos i form så är han det bästa alternativet anser jag. Han är bra i straffområdet, som target men även på att komma ner och hämta boll! Riktigt smart spelare. Men jag ät tveksam till att kan, vill eller orkar komma i form!

Dessutom är det en spelare som behöver pushas vilket kanske inte är Sixtens främsta sida?!
Örebro Fatcit (feta-citat)
2010-12-22 11:43
Dejmon// mycket bra edit! 10.30 :)

Saywee // Nikki har helt rätt... Där finns faktiskt nyhetsvärdet!
Örebro Nikki Sixx
2010-12-22 11:43
Angående ryktet om Alvarao Santos så känns han ju inte som den Kim Olsen typen jag hade fått för mig att man letade efter. Santos kan säkert vara en fullgod Allsvensk forward. Frågan är bara om han passar in i ÖSK's spelsystem?

Om man fick drömma lite så skulle jag vilja ha honom som avbytare att slänga in om spelet låst sig med en stor centertank.
Örebro Nikki Sixx
2010-12-22 11:33
MISSFÖRSTÅND och MISSFÖRSTÅND. Han blev LOB omhändertagen av Polisen. Också ett MISSFÖRSTÅND?Örebro Kaj Spasmér (Rädda hajen)
2010-12-22 11:32
Tycker det Peking presenterade på presskonferensen igår inte direkt på papperet ger ståpäls. Iofs lite rutin på försvarssidan som kommer till väl pass för en nykomling. Sedan tidigare Astrit som inte heller är den rutinerade spelaren att bygga runt. Känns som nykomling bör man ha en ny rutinerad spelare i varje lagdel. Hitintills har man inte det.
Annons: