/fotboll/osk/forum/4318.aspx/fotboll/osk/forum/4318.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Kaj Spasmér - Auri sacra fames
2011-01-28 10:31
Saywee // Vi får hoppas så! Undrar om ÖSK talat med Sixten om fortsättningen?
Örebro widemarsh
2011-01-28 10:12
Malmö i ekonomisk kris enligt AB, vad gör dom av pengarna?
Dom har de senaste 10 åren sålt fyra spelare för sammanlagt 200 miljoner. Har dom redan slösat bort dom pengarna? Är det nya arenan som kostar så försbaskat?
AIK Saywee
2011-01-28 09:37
pemo, kan instämma i ditt inlägg som helhet och att även jag, sedan 60-talet hejat på ÖSK.

"Bästa elva" skall alltid gälla, oavsett det är Sixten´s elller supportrarnas ...

... det är ganska enkelt att skriva, kanske lite lurigare att ta ut en bästa elva, för huvudansvaret är ju huvudtränarens, så han måste ha mycket bra känsla för flera saker, fast han får väl betalt för detta jobb, "=denna känsla".

Dessutom finns ju en bänk, så att man "snabbt" kan rätta till felaktigheter i en "gissad" uttagning av bästa elva?

Jag tror att detta kan bli ett mycket intressant år och ÖSK hamnar definitivt på övre halvan, det är min övertygelse, dessutom kanske vi snart kan hälsa några nya eleganter välkomna?
Örebro pemo
2011-01-28 09:25
Saywee// Håller med dig om "bästa elva". Frågan är väl bara om det är den som tränaren vill ha eller den som vi supportrar önskar?

Just nu tycker jag det är mer spännande att följa Anttonens öden och äventyr.
Det kan ju ge en fingervisning till alla andra som sitter med utgående kontrakt.

Micke är ju ung, så han klarar sig nog, men Nordin är 27 och bör kanske tänka till. Ett långt kontrakt med ÖSK och han blir en bättre spelare, då han kan känna sig trygg ekonomiskt. Bedoya är ju en värvad spelare, men frågan är ju hur bra kontrakt sammanlagt han kan få i dagsläget.

Alven lär nog också krita på ett nytt kontrakt med ÖSK. Är ju inte heller purung och verkar dessutom inte vara bland Sveriges 5 bästa målvakter om man får tro landslagsledningen.

Äsch, jag tycker vi skall se kommande säsong med tillförsikt. Jag har hållit på ÖSK sedan 60-talet och aldrig tidigare fått så mycket positiv tillrop som nu.

Vi kör så det ryker.
Örebro Grohl
2011-01-28 09:19
Jag tycker alltid att vår trupp känns som ett antiklimax. I år definitivt inget undantag. Men finns det inte pengar så finns det inte pengar, varken till fina sign-on fee´s för att förlänga befintliga kontrakt eller till häftiga nyförvärv.

Vi får vara glada att vi kom såpass högt förra året och spelar så fin fotboll att vi lyckats knyta till oss ett gäng med unga, enormt lovande talanger.
AIK Saywee
2011-01-28 08:40
Kaj, det skall alltid vara "för dagen" bästa elva, bästföredatum gäller inte, det kan bli för surt eller ruttet ;)

Jag tror att de unga, hungriga, motiverade killarna, som har flera svartvita år kvar kontraktsmässigt, kommer att ge de "utgående veteranerna" en riktig match i år! Tror att några får se upp för bänken?

Hoppas att Sixten, trots att hans kontrakt också går ut, har förmågan att verkligen se detta, på träningar, matcher och i den övriga sociala tillvaron, tillsammans med våra svartvita eleganter!

Bästa elva skall alltid starta och på bänken skall bästa möjliga inhoppare sitta!
Örebro Palermo
2011-01-28 08:36
Ett lånealternativ till kommande säsong vore kanske något. Han presterade åtminstone bra i SE förra året.
AIK Saywee
2011-01-28 08:27
Inspektör Smack,
jaha, så var du åter här och hälsar på,
självklart får vi ihop en allsvensk elva och en allsvensk bänk.

Alla vill komma till Örebro :)
Örebro Kaj Spasmér - Auri sacra fames
2011-01-28 07:10
Verkat inte blir något bänkande i höst av spelare som redan i januari sjunger ut i pressen (annonserar) att i Örebro tänker de inte stanna. Enligt Sarps artikel vill Lennart köra till sista matchen med dem för att "Säkerhetsställa resultatet och köpa tid". Och jag som skrev tvärt om tidigare. Att Lennart skulle gå ut på planen i sommar och dra av dem ;)

Nu tror jag inte man kan "Säkerhetsställa" ett resultat. Det är fotboll vi talar om. Däremot kanske man kan ha "Bästa möjliga uppställning" ev.


Örebro Lekiller
2011-01-27 23:29
Vet inte varför, men börjar kännas som att ÖSK kommande säsong kan bli ett antiklimax.

Börjat fundera på om ÖSK ledningen börjat få lite hybris och överskattar kvalitén som finns i truppen. Tappar vi de spelare som nu är på tapeten, Nordin, Bedoya och Almebäck så känns det som ett korthus som kan falla ihop när man minst anar det.


Det måste in några spelare snart som gör laget bättre än förra säsongen!
Örebro malge
2011-01-27 22:55
tänkt på det ganska länge, frågan är inte om utan när alme och bedoya drar, och pengar lär vi få bra av om de ej går efter säsongen, men skulle man inte kunna göra en fuling och försöka skriva nytt kontrakt med dem och hosta upp en riktigt bra lön kanske dubbla lönen, för säljer vi dem då så är ju lönen betald plus att ösk får ha kvar dem längre, konstigt skrivet hoppas ni fattar
Örebro Marta (hane) (Bevara Berra ÖSK:isk)
2011-01-27 22:22
Alla? Vad har jag missat?
Örebro Marta (hane) (Bevara Berra ÖSK:isk)
2011-01-27 22:19
BoP/ Ahh... Se där. Men då är tanken inte helt död. Ngt för svartvitt att anordna?
Örebro Ropesin (7-0 mot Helsingborg)
2011-01-27 22:19
Ja det kan man ju fan undra, vad är det som händer??
Hammarby Inspektör Smack
2011-01-27 22:14
Alla vill lämna Örebro. Får ni ihop elva man till premiären?
Örebro Bastard on Parade
2011-01-27 22:11
Marta//

Det var nog Sixten och Lasse som blåste oss på duellen. Oförskämt utav dem att planera in ett fyspass den dagen drabbningen skulle ske!
Örebro Marta (hane) (Bevara Berra ÖSK:isk)
2011-01-27 21:43
Tror inte vi ska tro att Per kan gå in och täcka upp de kvaliteter som Ale har rakt av. Men kanske kan han tillföra annat som Farsen skriver (lite råhet, inställning och elakhet med kanske?). Men Ale är trots allt inte landslagsman för intet.

Blåste Alven oss på duellen?
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2011-01-27 21:09
Marta/ Almebäck känns spontant snabbare. Men jag har aldrig klockat de och missade tävlingen. :)

Håller med om att Bedoya vore bästa försäljning. Tycker faktiskt inte Per ligger långt efter honom i truppen. Hans skott är ju faktiskt bättre. Sämre teknik och lungor möjligtvis.
Örebro Marta (hane) (Bevara Berra ÖSK:isk)
2011-01-27 21:04
Så... vem var snabbast av Wirre/alme?
Sjukt dissad är jag.

Bedoya känns f.ö. klart som den spelare som är lämpligast att sälja om vi ska få in pengar och samtidigt inte tappa för mycket spets som är tok-svår-ersatt på så kort tid. Mycket bra om så blir fallet . En fet vidareförsäljningsklausul på det så ska säljavdelning ha cred.
Örebro Chipset
2011-01-27 20:49
Bedoya är väl ÖSK:s spelare? Inte spelarinvests. Trodde spelarinvest bara hade kvar Alvbåge på kontrakt.
Örebro Sekt. E
2011-01-27 20:32
ÖSK Fans// Bedoya har antytt i amerikansk media att han vill ta sig vidare. Han har ett år kvar på kontraktet. Så det som återstår är att försöka sälja honom nu för kanske fem-sex eller i sommar för kanske två. Fö delar jag inte din uppfattning om sjunkande skepp. Vi har ju för en gångs skull det ganska bra på många fronter och ställt i några års perpektiv ett gott utgångsläge.
Örebro Rojas Veritas Palí
2011-01-27 20:30
Tycker att det är en självklarhet att vi ska sälja Bedoya nu, däremot är det mer tveksamt med Almebäck som spelar på en känsligare position.

Bedoya har varit bra men skapar inga egna chanser och gör aldrig mål, Almebäck hade en sämre säsong i år än förra året men är ändå viktigare för laget än Bedoya, vilket säger hyffsat mycket om vem det är som är överskattad.
Örebro widemarsh
2011-01-27 20:22
Om vi låter våra bra spelare gå gratis får vi inte in några pengar att köpa in ersättare för. Och det skulle verkligen behövas en försäljning av Spelarinvests spelare för att folk ska vilja fortsätta satsa pengar på det.
Samtidigt är det ju väldigt tråkigt att tappa så bra spelare.
Örebro ÖSK Fans
2011-01-27 20:19
säljer vi alla bra spelare finns det risk att vi åker ut....och det kostar pengar det med
Örebro Henke(Old Boys)
2011-01-27 20:15
ska vi låta Bedoya gå gratis?
det är väl ändå bättre att sälja honom nu och tjäna pengar.
Örebro ÖSK Fans
2011-01-27 19:17
Förstår mig inte på er som vill sälja Bedoya, klart att det skulle ge bra klirr i kassan, men allvarligt talat det sportsliga?!?! Har ni inte tänkt på att det är Bedoya som gör Nordin bra med sina löpningar??? Med det laget vi har idag och utan Bedoya kan det gå riktigt illa och vad skulle det kosta att åka ur Allsvenskan??? Och allvarligt talat, hur tänker ni som vill se "bollplanket" Per på Bedoyas plats......det är klasskillnad på dom....

Porokara
Bedoya
Paulinio
Bassombeng
Berra
Anntonen

Vem blir nästa spelare att lämna det sjunkande skeppet??


ORKA!!!
Örebro DaSa
2011-01-27 18:36
Många bra inlägg här idag, håller med om det mesta.. Känns som Bedoya är den som man helst blir av med i trion Nordin, Bedoya och Micke. Som andra skribenter skrivit så kommer säkert Per J kunna fylla den luckan. Om fallet verkar bli så, så hoppas jag att Sjögren förlänger innan en eventuell succé istället göra som han brukar och sen skylla på att vi har dåliga flygförbindelser:)

Jag tror att Kihlen kommer att börja som defensiv och sedan under säsongen kommer Denis/Berger spelas in där. Tror även att Nordin kommer att förlänga och Micke går som bosman efter säsongen.
Örebro Marta (hane) (Bevara Berra ÖSK:isk)
2011-01-27 18:31
Vem vann löpduellen Wirre/alme? Inte sett ngn uppföljning på det...
Örebro Pintorp
2011-01-27 18:12
Är det träningsmatch mot Stabaek på lördag? Det hade jag ingen aning om.
Benny Böckling
2011-01-27 17:42
Fattar inte riktigt, Carlstad United spelar ju i division 2. Va har dom här å göra??
Annons: