/fotboll/osk/forum/4268.aspx/fotboll/osk/forum/4268.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Fang
2011-07-15 00:24
På tal om Nordback så hoppas jag verkligen de förlänger med honom snart. Med Bedoya, Kihlberg och kanske även Gerzic borta nästa säsong så blir hans rutin och ledaregenskaper väldigt viktiga när det ska spelas in nya unga spelare. Kommer säkert bli ett jävla liv här på forumet när de förlänger med honom men jag skulle jubla! :)
Örebro zxcv
2011-07-15 00:23
undrar vad som hände med belysningen. Det rök ju som en korvgrillning ifrån boxen vid roten av masten.
Jag vart lite orolig för att de skulle bryta matchen...
Royalblood
2011-07-15 00:16
Sarajevos säsong tog slut för en månad sedan, ingen pratar om den solklara straffen de skulle haft och att de faktiskt klarade 0 - 0 på konstgräs. Tro mig ni kommer få det riktigt jobbigt där nere. Btw AS är lika kass som den Bosniska ligan, men slår Sarajevo ut Örebro så har de slagit ut 2 svenska lag på 2 år, fast de inte ens van gruppen. Så jag tycker nog att AS är sämre liga, men vissa vill få det som att AS är som la liga :)
Btw2 tyckte ni att Sarajevo va det brutalla laget som skulle skada halva örebros trupp, hahah, tyckte faktiskt att ni var råare, så HIF råttorna bara gnäller, kan vi enas om!
Sov gott
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-15 00:10
Maark// Förstår inte riktigt hur du tänker....
Örebro Fang
2011-07-15 00:09
Vad är det för jävla sätt att se på det? Ska Almebäcks tid i Ösk sammanfattas med hans brända friläge när det nu var? Nordback var kanske lite fel person att komma i det läget. Dessutom visste han väl inte hur gott om tid han egentligen hade, där har ju även de runt honom ett ansvar att informera honom om det.
AIK mamam
2011-07-14 23:59
vet någon var man kan se matchen i efterhand? varit och jobbat så jag har inte kunnat se matchen.
Örebro Sigge
2011-07-14 23:50
Hoppas att Paulinho får starta nästa match på mittfältet. Tycker han visade iag att det är där han ska spela.
Jämn
för man mittfältet idag mot tidigare så var det mkt mer vilja och hunger idag. Tror inte att Bedoya kommer saknas så mkt då Paulinho är en fullgod ersättare dessutom har vi en drös lovande mittfältare på bänken.
Låt Staaf spela centralt om inget annat alternativ finns om det gör att Paulinho får chansen på mittfältet.
Det som behövs i truppen är ytterbackar för även om Wirtanen skötte sej idag hade backlinjen inte mkt att göra iag.
Snacka om att sarajevospelarna filmade. Har aldrig sett ett lag som filmat så mkt o så dåligt!
Örebro Fang
2011-07-14 23:48
Tror att folk har väldigt lätt att vara hårda emot Kushtrim eftersom han efter Paulinho anslöt känns rätt överflödig och det känns som han står lite vägen för Ibrahim och Yashin. Vilket är synd för jag tycker ändå att han stundtals gjort bra ifrån sig. Men det tar tid att komma in i ett nytt lag och en ny liga och inte blir det lättare när man aldrig får spela. Tycker nästan synd om honom att han inte gick till något annat lag.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-14 23:40
Varför är alla så hårda mot Kushtrim? Är det någon som ska ha kritik så är det väl Astvald.
Hammarby papinho
2011-07-14 23:34
Någon som tänker på att Sarajevos säsong slutade för ungefär en månad sen? Vinner Örebro nere i Sarajevo så är det urstarkt.
Örebro Svartvitt forever
2011-07-14 23:27
Visst kämpade Nordin och tog defensivt ansvar. Men det märks att han har två nivåer kvar till där han var ifjol. Han försöker driva bollen och göra samma saker som då, men det går lite för sakta och motspelarna plockar oftast bollen av honom, istället för att han släppte den lite tidigare.

Jag tycker också att Nordback gjorde en bra match, frånsett precisionen i passningarna ibland. Jag tror att en sån som han passar bra i just såna här matcher mot fult spelande lag. Sen tycker jag också att Wirtanen gör en helt okej match efter förutsättningarna. Han är ingen Antonnen, så det är ingen idé att han försöker spela som han heller. Kushtrim tror jag inte har nån framtid i Allsvenskan, i alla fall inte i ÖSK.

Men som sagt, Paulinho gjorde säkerligen sin bästa match i ÖSK-dressen, vilket lovar gott.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-14 23:09
Skönt att det är någon här som såg samma match som mig, alltså en match där Nordback spelade bra.
Örebro Fang
2011-07-14 23:08
Ja idag kan man väl knappast gnälla på Nordback. Möjligtvis hans avslut. Men man kan ju inte lyckas med allt! Tycker det är svårt att såga någon idag, de spelade ju trots allt stundtals riktigt fin fotboll och borde gjort både ett och två mål. Så avsluten är väl det man kan gnälla lite på. Men Sarajevos målvakt var riktigt bra.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-14 23:04
Men vafan, Nordback vann ju skit många dueller och hade ett helt okej passningsspel.
Örebro Valderinho
2011-07-14 23:02
Det är väl bra om man vinner bollar, om man nu gör det, men sen då...? Då kan man ju inte ge bort densamma igen,totalt meningslöst då.
Örebro bison
2011-07-14 23:00
Nordback vann inga bollar?
Tittade vi på samma match?
Han dominerade luftrummet på mitten, var bra defensivt utan att hamna i backarnas knä. Sen är han inget passningsgeni.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-14 22:58
Ja alla säger att det ska bli så tufft därnere. Och ÖSK spelarna skulle få alla ben avsparkade här uppe. Matchen var inte ett dugg fulare än en ordinär AS match. Kanske tom snällare.
Öreskå - 66
2011-07-14 22:58
Näh, tack och go'natt!
Bäst att sova lite, innan det sista rycket i ekorrhjulet före semestern.

Nu spöar vi GAIS!
Djurgården MotalaDIF
2011-07-14 22:57
Nere i Sarajevo så kommer Örebro att få det tufft, speciellt innan match då publiken troligtvis lär stöka på natten vid örebros spelarhotell..
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-14 22:56
Pålle var bra och slet hårt. Funderar på vilket rollfack man skall placera honom i? Han är ingen Nordin eller Bedoya eller Kilen typ. Det var bra tomt i boxen ibland när ÖSK hade läge till inspel. Jag vill hemskt gärna att det alltid skall finnas en "Bedoya-typ" som tar de där djupa löpningarna in i boxen kommande bakifrån. Det är extra viktigt när man bara spelar med en central forward. Vi såg ju alla Bedoyas löp in när han sköt i ribban mot Ellos hur viktigt och svårmarkerat sådant är.

Nordin verka föredra allt mer att styra bakifrån och gått ned och hämta boll från backarna och löper nästan aldrig numera in i boxen.

Den enda jag känner till i ÖSK:s trupp som tar sådana löpningar utöver Bedoya är Per J.
Öreskå - 66
2011-07-14 22:56
Angående Bedoyas "fotskada". Så undrar jag om den verkligen existerar??
Om han har spelat för ÖSK så har han ju inte kunnat spela för något annat lag i år inom UEFAS ligor. Om han har en "fotskada"......
IFK Göteborg schnyggen
2011-07-14 22:55
Just det ja. Hur ser klubbrankingen ut i Europa? Ligger vi fortfarande pyrt till? Vi gjorde tydligen ett litet miniskutt upp i senaste rankingen? Ligger vi efter Bosnien så ska vi f-n skämmas. SEF skulle ju göra en utvärdering om huruvida vi skulle gå tillväga för att förbättra svensk klubblagsfotboll. Vad kom dom fram till? Att vi är sämre än Danmark och (iaf tidigare) Norge är ju också ganska illa. Vi har nästan den dubbla befolkningen och fotbollen är väl alltjämt största sporten här?
Örebro zxcv
2011-07-14 22:54
Äsch jag är inte rädd för Sarajevo. De är jämnbra med Syrianska på sin höjd.

Det blir svårare borta, absolut men publiktrycket därnere kommer nog inte skrämma våra spelare, snarare tända dom.
Öreskå - 66
2011-07-14 22:52
Nordin har rätt i en väsentlig sak i alla fall. ÖSK spelade som ett lag för första gången på länge.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-14 22:51
Svartvitt forever// Kanske upptäckte Sixten något nytt idag med Paulinho idag tack vare Bedoyas fotskada ;)
Elfsborg epiphone + Lasse Nilsson
2011-07-14 22:49
Elfsborg, Barcelona?

I år spelar vi ju förfan bara på kontring, tråkigt nog.
Sluta skriv "svenskar" sånt ger bara dåliga idélogier vind i seglen
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-14 22:48
Nordin ser fram emot returen
Örebro Svartvitt forever
2011-07-14 22:47
Alla vi som efterlyst Paulinho på mitten fick bekräftat idag att där gör han sig allra bäst; han ska ha mycket boll och utmana. Tre gula kort på Sarajevospelare, alla efter fällningar på Pålle2 som var svårstoppad. Så om Bedoya säljs har vi en naturlig ersättare på mitten redan.

Annars var det smått patetiskt med dessa bosnier som låg och vred sig i plågor efter varje kontakt. Hur många gånger var det? Slutade räkna efter 12. Tror dock tyvärr att det kan löna sig ännu bättre på hemmaplan, blir nog svårt för en domare att stå emot trycket.

Klart är också att med Haddad borta har vi noll alternativ till central anfallare, jo ett halvt då, om William får vara frisk. Staaf gjorde en enda sak rätt idag: språngnicken på hårt lågt inspel från Rama, som kunde ha resulterat med bättre riktning. Annars var han totalt osynlig. Hur har man tänkt här? Det fanns ju en uppsjö med spelare som kunde spela på den positionen, lät det: Paulinho, Rama, Lushtaku, Staaf... Vi har sett att ingen av dem kan göra det. Och likväl fortsätter man med 4-3-3, som om Haddad fortfarande springer omkring där ute.

Annars tycker jag vi gör en rätt bra match med stort spelövertag, även om Sarajevo uppenbarligen åkte hit för att spela 0-0. Borde ha avgjort på någon av tre superheta chanser. Dock alldeles för dålig kvalitet på passningarna ofta.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-14 22:46
Förstår inte varför ni klagar över Nordbacks insats.... Bäst i ÖSK!
Örebro ÖSK Fans
2011-07-14 22:46
någon mer här inne borde ju ha hört något rykte om Nordin?

ÖSK-Karl, Saywee mm??
Annons: