/fotboll/osk/forum/4267.aspx/fotboll/osk/forum/4267.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-15 01:37
Nordback slog inte bort fler passningar än vad Nordin gjorde....
Syrianska FC TriZ
2011-07-15 01:31
En spelare från Sarajevo bad om att få låna en vattenflaska från Wirtanen, då gick Haginge fram och drog den ifrån honom medan han drack. Rev ner lite applåder, men tyckte själv att det var löjligt som in i helvete och visade vilken pajas självmåls-Haginge är.

Om Nordback gjorde en skitbra match så ser framtiden väldigt mörk ut för ÖSK. För han slog bort massvis med bollar! Han kanske var duktig på att städa, men mer än så gjorde han inte BRA, men han försökte slå en del avgörande passningar och det misslyckades han med hela tiden. Istället var det Nordin som var nästan nere i backlinjen och fick gå ner och styra! Wirtanen slog bort en massa bollar han med, och gjorde väl inte bort sig något grovt, men han bidrog inte heller med så mycket särskilt, det vore dock en enorm skillnad att ha med en duktig högerback som kunde fylla på i anfallen på ett bra vis. Likt Anttonnen delvis gjort de senaste åren.
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-15 01:29
HIF-Nille//

Man kan säga att Sarajevo var ett lag som filmade oerhört, maskade gjorde de väl också. Men vad gäller hårt spel vann nog ÖSK, antagligen för att de var förvarnade.
Örebro Elmar
2011-07-15 01:28
HIF Nille

Vem fan bryr sig????? Förustätningarna är likadana för båda lagen.

Ni tog ju tom ledningen i Sarajevo??? Så sluta snacka skit och håll dig på en nivå.

Vinn matcherna på fysisk sätt, vinn dom på tekniskt, vinn dom på taktiskt.
Det kvittar, du ska vinna dom. Vinner du inte så förtstjänar du heller inte gå vidare!!! Vad är det inte ni förstår. Finns många sätt att vinna matcher på och inget är FUSK utav dom tre alternativen.
Örebro cellblock
2011-07-15 01:27
HIF-Nile, Tycker inte de var så värst brutala, en del fula tacklingar men inte extremt. Däremot var de det mest filmande laget jag skådat, vidrigt.
Helsingborg HIF-Nille
2011-07-15 01:24
Vad blev er erfarenhet av Sarajevo? Min egen är att det är ett av de värsta lag vi har mött. Myglande, maskande kräk som spelade snarare fult än fysiskt. Efter 15 minuter hade de sparkat sönder Henrik Larsson, vilket såklart var ett av deras mål med matchen.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-15 01:22
TriZ// Nordback gjorde en skit bra match, Wirtanen gjorde inte bort sig och du får gärna förklara varför Haginge är en pajas.
Syrianska FC TriZ
2011-07-15 01:19
Bäst i ÖSK var Nordin, Paulinho och Rama. Nordin var bäst i mina ögon, han slet och vann massa bollar, och fördelade på ett som alltid bra sätt. Sen att han kanske har mer att ge visar ju bara på vilken klasslirare han är. Paulinho och Rama låg bakom det mesta offensivt för ÖSK idag, och Rama borde fått två assist idag.

Nordback, Wirtanen och Haginge visade på att de har fötter av trä. Nordback slog bort massvis med bollar. Wirtanen tycker jag brast lite här och där stundtals, och Haginge slog också bort en massa bollar när han skulle tjonga långt, dessutom visa han sig vara en pajas.
Örebro Rudolf Blodstrupmoen
2011-07-15 01:12
Ivan är bara så skön :)
Syrianska FC TriZ
2011-07-15 01:09
Ser att både matchrapporten här och på NA har fel, det är absolut inget skott när Rama spelar in bollen perfekt till Staaf som får ett drömläge att göra mål! Man såg klart och tydligt hur Rama lyfter blicken mot Staaf, och sen drar han den mot Staaf, det är ett perfekt inlägg eller inspel, kalla det vad man vill, men det är absolut inte ett skott, utan den bollen är tänkt för Staaf, och han borde gjort mål.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-15 00:53
Hade jag bott i Halmstad tror jag inte att jag hade gått å kollat på Häcken-Honka även om det nu va gratis inträde.
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-15 00:53
Ja, nog visst skall Paulinho spela på mittfältet. Vad gäller Nordback var han riktigt bra idag, men det är ju det att han o Kihlen absolut inte skall spela samtidigt. Frågan är väl om Kihlen alls skall vara med. Bedoya lär väl säljas snart, men efter att idag sett Paulinho och det lilla man fick se av Per J så är jag inte orolig för mittfältet. Om sedan Haddad håller sig frisk i höst och det kommer in en bra mittback under fönstret (sedan saknar jag en Anttonen i form enormt) tror jag inte vi skall behöva oroa oss för träsket.

Men osvuret är bäst.

Förövrigt har jag aldrig sett ett lag filma så mycket som Sarajevo, det blev ju pinsamt och borde även gett dem ett o annat kort.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-15 00:48
Häcken hade bara 400 åskådare på sin match mot FC Honka (1-0). Matchens spelades i Halmstad då Rambergsvallen inte är godkänd för Europacupspel, och de två andra arenorna i Göteborg var inte tillgängliga.

Bara 400 åskådare trots att det var gratis inträde.

Häckens mål gjordes förstås av Mathias Ranégie
Örebro Fang
2011-07-15 00:36
Ja jag tror inte heller riktigt på Malmö-ryktet men börjar bli allt mer tveksam till att han kommer förlänga. Något måste det ju vara han inte är nöjd med när han drar ut på det så här. Kan det väl iofs vara så att han avvaktar över sommaren för att se om det finns något intresse för honom utomlands.
Örebro Elmar
2011-07-15 00:33
Tycker ni är väl lite hårda mot Sarajevos spelare.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-15 00:28
Fang// Då är vi två som skulle jubla! På tal om Gerzic till Malmö tror jag bara att det är skitsnack(som vanligt.)
Örebro Fang
2011-07-15 00:24
På tal om Nordback så hoppas jag verkligen de förlänger med honom snart. Med Bedoya, Kihlberg och kanske även Gerzic borta nästa säsong så blir hans rutin och ledaregenskaper väldigt viktiga när det ska spelas in nya unga spelare. Kommer säkert bli ett jävla liv här på forumet när de förlänger med honom men jag skulle jubla! :)
Örebro zxcv
2011-07-15 00:23
undrar vad som hände med belysningen. Det rök ju som en korvgrillning ifrån boxen vid roten av masten.
Jag vart lite orolig för att de skulle bryta matchen...
Royalblood
2011-07-15 00:16
Sarajevos säsong tog slut för en månad sedan, ingen pratar om den solklara straffen de skulle haft och att de faktiskt klarade 0 - 0 på konstgräs. Tro mig ni kommer få det riktigt jobbigt där nere. Btw AS är lika kass som den Bosniska ligan, men slår Sarajevo ut Örebro så har de slagit ut 2 svenska lag på 2 år, fast de inte ens van gruppen. Så jag tycker nog att AS är sämre liga, men vissa vill få det som att AS är som la liga :)
Btw2 tyckte ni att Sarajevo va det brutalla laget som skulle skada halva örebros trupp, hahah, tyckte faktiskt att ni var råare, så HIF råttorna bara gnäller, kan vi enas om!
Sov gott
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-15 00:10
Maark// Förstår inte riktigt hur du tänker....
Örebro Fang
2011-07-15 00:09
Vad är det för jävla sätt att se på det? Ska Almebäcks tid i Ösk sammanfattas med hans brända friläge när det nu var? Nordback var kanske lite fel person att komma i det läget. Dessutom visste han väl inte hur gott om tid han egentligen hade, där har ju även de runt honom ett ansvar att informera honom om det.
AIK mamam
2011-07-14 23:59
vet någon var man kan se matchen i efterhand? varit och jobbat så jag har inte kunnat se matchen.
Örebro Sigge
2011-07-14 23:50
Hoppas att Paulinho får starta nästa match på mittfältet. Tycker han visade iag att det är där han ska spela.
Jämn
för man mittfältet idag mot tidigare så var det mkt mer vilja och hunger idag. Tror inte att Bedoya kommer saknas så mkt då Paulinho är en fullgod ersättare dessutom har vi en drös lovande mittfältare på bänken.
Låt Staaf spela centralt om inget annat alternativ finns om det gör att Paulinho får chansen på mittfältet.
Det som behövs i truppen är ytterbackar för även om Wirtanen skötte sej idag hade backlinjen inte mkt att göra iag.
Snacka om att sarajevospelarna filmade. Har aldrig sett ett lag som filmat så mkt o så dåligt!
Örebro Fang
2011-07-14 23:48
Tror att folk har väldigt lätt att vara hårda emot Kushtrim eftersom han efter Paulinho anslöt känns rätt överflödig och det känns som han står lite vägen för Ibrahim och Yashin. Vilket är synd för jag tycker ändå att han stundtals gjort bra ifrån sig. Men det tar tid att komma in i ett nytt lag och en ny liga och inte blir det lättare när man aldrig får spela. Tycker nästan synd om honom att han inte gick till något annat lag.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-14 23:40
Varför är alla så hårda mot Kushtrim? Är det någon som ska ha kritik så är det väl Astvald.
Hammarby papinho
2011-07-14 23:34
Någon som tänker på att Sarajevos säsong slutade för ungefär en månad sen? Vinner Örebro nere i Sarajevo så är det urstarkt.
Örebro Svartvitt forever
2011-07-14 23:27
Visst kämpade Nordin och tog defensivt ansvar. Men det märks att han har två nivåer kvar till där han var ifjol. Han försöker driva bollen och göra samma saker som då, men det går lite för sakta och motspelarna plockar oftast bollen av honom, istället för att han släppte den lite tidigare.

Jag tycker också att Nordback gjorde en bra match, frånsett precisionen i passningarna ibland. Jag tror att en sån som han passar bra i just såna här matcher mot fult spelande lag. Sen tycker jag också att Wirtanen gör en helt okej match efter förutsättningarna. Han är ingen Antonnen, så det är ingen idé att han försöker spela som han heller. Kushtrim tror jag inte har nån framtid i Allsvenskan, i alla fall inte i ÖSK.

Men som sagt, Paulinho gjorde säkerligen sin bästa match i ÖSK-dressen, vilket lovar gott.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-14 23:09
Skönt att det är någon här som såg samma match som mig, alltså en match där Nordback spelade bra.
Örebro Fang
2011-07-14 23:08
Ja idag kan man väl knappast gnälla på Nordback. Möjligtvis hans avslut. Men man kan ju inte lyckas med allt! Tycker det är svårt att såga någon idag, de spelade ju trots allt stundtals riktigt fin fotboll och borde gjort både ett och två mål. Så avsluten är väl det man kan gnälla lite på. Men Sarajevos målvakt var riktigt bra.
Benny Böckling Avgå Sixten!!!
2011-07-14 23:04
Men vafan, Nordback vann ju skit många dueller och hade ett helt okej passningsspel.
Annons: