/fotboll/osk/forum/4152.aspx/fotboll/osk/forum/4152.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Marta (hane) (PM:a mig allt du vet, om allt!!!)
2011-03-10 13:50
Peking/ Om inte han är redo på en gång på har vi en Kushtrim Lushtaku att tillgå. En kille som gjorde succéprovspel. Ni kommer kort sagt få det tufft mot oss :)
Örebro Marta (hane) (PM:a mig allt du vet, om allt!!!)
2011-03-10 13:49
Blir glad av att läsa många inlägg här. Ni är bra ni ÖSK-fans!
IFK Norrköping peking!
2011-03-10 13:48
nja hot är inte okej. visst kan man vara besviken på hans övergång, det har man förståelse för men hot. Ger bara dåligt rykte för alla fans.

Så ni kan räkna med honom i startelvan?
Örebro Blå Bergen Blues
2011-03-10 13:39
MMS och andra. Lyssna till HasseåTages geniala text om mod, länk.

För er andra som inte gillar OT om mod, bläddra!

Att ställa sig upp på Råsunda och skrika: Heja ÖSK! Det är mod! ;-)
Örebro TommyS
2011-03-10 13:37
ÖSK ska ju som bekant fastställa sin måsättning för säsongen i Antalya. Ale verkar vara klar med sin, han går för guld! Om han sedan följer med på hela resan är väl tveksamt.
Örebro rirobban
2011-03-10 13:24
peking!//
Håller med. Ska inte behöva vara på det sättet. Astrit skötte inte övergången snyggt, men hot är aldrig försvarsbart.

Angående nyförväv(et?), menar du Rama? Rapporterna (de som sett honom i träning) säger att han är snabb och har väldigt bra bollkontroll i hög fart. Fin teknik.
Örebro MMS
2011-03-10 13:22
BBB//

Det är precis som du skriver, skall man kunna anses som modig får man vara beredd på att ta de negativa konsekvenserna som kommer av ens ställningstagande, oftast handlar det ju faktiskt inte om fara för livet, men väl att man riskerar sin sociala status, vilket kan vara nog så besvärande.
IFK Norrköping peking!
2011-03-10 13:17
Tråkigt att läsa att astrit fick hot via telefon, tragiskt. Men men idioter finns det överallt i sverige.

Hur ser ert nyförvärv nu?
Örebro Blå Bergen Blues
2011-03-10 13:10
ÖSK-Karl// "Mod är en personlig egenskap. En modig person handlar i överensstämmelse med sina övertygelser och önskningar, även vid risk för negativa konsekvenser mot det egna jaget".

Precis som Bedoya när han ger sig in i närkamper med AIK:are inför en uppjagad Skytteholmspublik ;-)
Örebro MMS
2011-03-10 12:58
Visserligen inte en Ösk-relaterad länk, men intressant ändå ;)
Örebro ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-03-10 12:56
Själv vet jag inte om det var modigt eller dumdristigt av Hysén jr. Tänker på Ishockeyspelaren i Västerås som blev mördad när han kom ut och Handbollsdomaren som blev brutalt misshandlad.

Nej, nu släpper jag också detta.
Örebro Blå Bergen Blues
2011-03-10 12:48
'den oumbärlige// Nej, jag har inte kopierat inlägget trots att det var jag som skrev det. Men, det handlade om att jag uttryckte mitt stöd för Anton, att han är otroligt modig och att han ger röst åt tusentals andra i hans situation som lidit i tysthet i fotbollssammanhang, en del så illa att de valt att avsluta sina liv.

Tycker att det är mycket konstigt att det blev raderat.

Sedan skrev Skadeh ett tjafssvar och jag ett tjafssvar tillbaka till honom. De inläggen var klart "raderingsbara" precis som väldigt många andra här om det ska vara på det sättet..

Nu räknar jag med att detta blir raderat, så ska komma ihåg att ta en kopia! ;-)
Örebro Evigt ÖSK
2011-03-10 12:42
På tal om homosexualitet inom fotbollen så la Helsingborgs ut en text på sin officiella hemsida igår där de ifrån sitt försäsongsläger hade hört nyheten om att Anton Hysén kommit ut som homosexuell. På hemsidan beskrev författaren att de inom laget hade diskuterat det hela varpå det efter en stund blivit tyst i omklädningsrummet varpå en spelare sa "I think he is kind of cute" men att han sedan skrattat och förklarat att han skämtat och hade författaren avslutat sin text med "Det var ett uppenbart skämt, så vi har ingenting att oroa oss för". Flera av mina Helsingborgsvänner blev av förståeliga skäl upprörda och hörde direkt av sig till Helsingborgsredaktionen och de tog bort det omdiskuterade textavsnittet.

Detta tycker jag visar på att det fortfarande finns en utbredd homofobi inom idrotten och att debatten bland spelare och supportrar är viktig för att komma till bukt med detta otyg. Att debatten förs även här hos oss på svenskafans måste uppmuntras och det är tråkigt om administratören tar bort sådana inlägg. Utan diskussion kommer ingen förståelse för varandra att utvecklas.

Heja ÖSK.
Örebro 'den oumbärlige
2011-03-10 12:35
Hur många läste inlägget som försvann? Någon som har det kopierat?
Örebro rirobban
2011-03-10 12:32
Ni i admin lär får ta bort många inlägg om det ska vara helt ÖSK-relaterat. När det snackas om huliganer och dylik så hoppar jag över dessa inlägg (kan vara flera sidor ibland). Är väl rätt så naturligt att det skrivs om Anton nu när de stora tidningarna lägger ut massor av reportage om honom och hans erkännanden? Är ju den stora nyheten dessa dagar.

Till sist, bra gjort Anton!


PS: Heja ÖSK (bäst att lägga till det så inlägget blir ÖSK-relaterat)

Vill också berömma redaktionen med arbetet kring artiklar, krönikor och intervjuer. Bra gjort! Men låt forumet vara, eller ta bort allt som inte har med ÖSK att göra anser jag!
Örebro Grohl
2011-03-10 12:12
Det är klart att det är fotbollsrelaterat. Stolpe ut av Admin att lägga sig i då det i princip var en icke-diskussion här på Svartvitt innan meddelandet blev borttaget.
Örebro 'den oumbärlige
2011-03-10 12:00
Forumvärdar sitter inte här 24/7. Yunus är ganska ÖSK-relaterat. Admin. behöver inte förklara sig.

Även om det inte var jag så håller jag med om "beslutet".
Örebro Tvetov Nato
2011-03-10 11:49
Instämmer i MMS inlägg. Väl rutet!
Örebro Penny
2011-03-10 11:39
MMS/ bra skrivet
Örebro Marta (hane) (PM:a mig allt du vet, om allt!!!)
2011-03-10 11:21
MMS/ Mycket väl författat.

Nu släpper jag detta ytterligare en gång.
Örebro Marta (hane) (PM:a mig allt du vet, om allt!!!)
2011-03-10 11:19
Nej, vi gör väl olika bedömningar, och bra är väl det. Inte meningen att det skulle bli en debatt av det här, utan tyckte mest det var värt att nämna som ngt som kan påverka fotbollen och kulturen i denna. Något som jag ser som positivt och något som inte behöver raderas från forumet.

Även våldsdiksussioner borde ju, med det resonemang som många har, kunna censureras bort. Har väl inte det minsta med fotboll att göra? Finns mängder med andra exempel på diskussioner som jag tycker har mindre att göra på forumet än detta.

Andra exmpel är att stöttning av diverse hot som accepteras som godkända fotbollrelaterade inlägg. Detta så sent som igår. (Kanske hann inte admin se detta, men ändå)

Nu släpper jag detta.
Örebro MMS
2011-03-10 11:12
Det är med viss förvåning som jag noterar den, minst sagt, fövirrade inställning admin har till frågan om homosexualitet inom fotbollen.
Jag skulle bara vilja fråga, vad "snuddar" inte vid politik? naturligtvis är homosexuellas rätt i samhället en politisk fråga, men det är ju jämlikhet också, för att inte tala om rasism eller flyktingpoliiken som förs. För vem av oss svatvita minns inte vår upprördhet över migrationsverkets inhumana behandling av Yunus t.ex.
Jag har sett så mycket annat på detta forum som utan vidare spisning klarat saxens nålsöga, saker som en normalmoralisk person reagerat på, men sedan när det kommer till bögar inom fotbollen, då är måttet rågat...

Jag brukar i vanliga fall hålla en tämligen låg profil eftersom mitt fotbollskunnande, i mitt eget tycke, är är ganska begränsat och jag vill ogärna reta upp folk i onödan, men när man anser det ot med jämlikhetsfrågor inom fotbollen då känns det som att det är dags att reagera.
Örebro ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-03-10 11:02
Marta (hane)//

Klart skvallerpressen tycker det är en jättenyhet, själv fattar jag inte vad den har att göra på vårt forum?
Örebro Marta (hane) (PM:a mig allt du vet, om allt!!!)
2011-03-10 09:23
Här är en till som tycker det är fotbollsrelaterat.
IFK Göteborg Clifford
2011-03-10 09:08
För att klargöra eller ytterligare röra till diskussionen om Gamla Ullevis gräs: Man skall inte lägga Grassmaster (som är naturgräs förstärkt med några procent konstgräs), utan man skall lägga om gräsbädden och använda konstfiber i torven under planen för att ge gräsmattan bättre växtmöjligheter. Till det kommer ljusramper för att förbättra tillväxten. Detta har gjorts i samarbete med skotska gräsexperter. Vi får väl se hur det går. Premiären är jag inte så orolig för, det är några veckor senare som vi får se hur planen tål slitaget.
Örebro Marta (hane) (PM:a mig allt du vet, om allt!!!)
2011-03-10 08:51
Tycker att Hysens görande är grymt fotbollsrelaterat. Hade han inte spelat fotboll så hade det ju varit totalt ointressant.
Tydligen gör olika sportsidor på nätet samma bedömning och publicerar det under sport/fotboll. Handlar ju om ett av Sveriges mest profilerade fotbollsnamn som vill påverka möjligheten för en stor grupp männsikor till att känna mindre motstånd till att spela fotboll.

Känns bara typiskt att just ett sådant inlägg tas bort när så mycket annan skit slinker igenom. Skrev ett liknande inlägg tidigare igår. Och är det mot reglerna så får ni väl ta bort det med så att ingen politisk propagande sprids.
AIK Saywee
2011-03-10 02:07
Vi drömmer om guld :)
Örebro Dejmon (PM!!!) (Mdmf)
2011-03-10 00:41
ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
Känns bra att ha ditt stöd för en ggn's skull ;)
AIK Saywee
2011-03-10 00:03
MrCrowley, 23:24, det mesta slitaget brukar väl oftast vara där målvakterna står och stampar, samt utefter "långlinjerna" där de flesta anfall brukar ske.

Sedan spelar ju naturligtvis, sol och skugga in, men det handlar inte om slitage, utan det är naturens och kulturens krafter som spelar in. Solen värmer där den kommer åt, men höga läktare ger skugga på vissa delar av planen.
Örebro ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-03-09 23:59
Dejmon//

Nu börjar jag nästan bli tjatig som håller med dig, själv läste jag inlägget ifrån BBB och om Hysèn junior vill stanna kvar i garderoben eller komma ut är för mig helt ointressant på vårt forum.
Annons: