/fotboll/osk/forum/4015.aspx/fotboll/osk/forum/4015.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Elliot2007(Bygg in hörnen på Behrn Arena!)
2011-04-19 08:31
Det är otroligt vad olika man tycker om spelarnas prestationer. Den enda vi alla verkar vara ense om är väl Nordin. Hans förhandlingsläge lär ju inte ha förbättrats de senaste veckorna. Sen undrade nån här vem som skulle ersätta honom om han bänkades. Det är väl en av de lättaste platserna att ersätta. Rama är ju i grunden offensiv mittfältare och skulle passa ypperligt där, när sen Pålle är spelklar så finns det ju ytterligare ett alternativ på den platsen. Hoppas verkligen Rama får spela mittfält mot Häcken.
Sen tycker jag faktiskt inte Haginge är så dålig som många här gör gällande, framförallt så klagas det på hans offensiv, men han har ju faktiskt assisterat på 3 av våra 4 mål i år.
Nu tar vi nya tag mot Häcken och hoppas vi lärt nåt av det här. Har inte nån här räknat ut att man har råd med 4-5 förluster på en säsong om man ska ta guld!
Örebro Maski Hallonen
2011-04-19 08:30
Backlinjen fick en hel massa kritik igå men det var enorma ytor framför dem vid målen och som jag ser det gjorde man inte jobbet eller låg fel i övriga lagdelar. Det är väldigt svårt som försvarare när man måste falla, det går fort och ingen annan ovan tar bort andravågen.

Jag tror det var vid Gelfes 2-2 mål då var det rena atlanten framför backlinjen av fria ytor.

Att det var Italiensk gåfotboll som någon skrev kan vi vara överens om. Men framför allt frapperande hur lite utmaningar som togs. Det är säkrare med tillbakaspel.
Örebro bison
2011-04-19 08:07
Tycker inte att Kihlen gjorde nån dålig match. Däremot är det länge sen jag sett Nordin så ur slag. Astvald återigen ganska osynlig när han kommer in, och Erik Nilsson förstärkte väl inte sina chanser till en startplats med sitt inhopp.

Tycker att ÖSK backade hem alldeles för mycket redan vid 1-0, lämnade över initiativet till bortalaget, Almebäck säljer sig alltför billigt vid 1-1. Det var väldigt stora luckor mellan mittbackarna hela matchen, beror det på att Wiken drog sig för långt ut åt vänster? Eller var det Gefles sätt att spela?

Brukar skälla på domaren men tycker han gör en ok insats med undantag för tokkapningen på Almebäck i slutet som inte ens blev frispark.
Örebro bison
2011-04-19 08:01
Kapten K ditt troll, skjuter ofta och skott på mål är ju inte samma sak. Om du läser Pemos inlägg en gång till skriver han att Gefle inte skjuter så ofta, men när de skjuter träffar de mål.
Örebro Lascaux
2011-04-19 06:47
Detta var förmodligen den enda chansen denna säsong att vinna tre raka. Nu krävs poäng mot Häcken och vinst mot Helsingborg så är vi med och fightas om andra platsen!
Örebro Hero
2011-04-19 06:36
Återigen lyckas spelarna i ÖSK, undantaget Kihlberg, Haddad, Bedoya, Wikström med att prestera. Jag blir lika förvånad varje gång det händer (och det gör det flera gånger under en säsong), hur kan inställningen vara så dålig.

Jag tycker inte att alla ska springa runt och jaga bollen, men att ta kampen och vinna dueller, löpa och öppna ytor för varandra, vara spelbar och vilja ha bollen.

Det tyngsta ansvaret för en förlust som går till på detta sättet är tränarens, han/hon ska se till att laget kommer taggat till match, punkt. Att sedan plocka in Astvald som igår var lika usel som han varit de senaste tre insatserna är svårt att förstå. Laget behövde energi och inte en spelare som till synes helt saknar självförtroende och bollkänsla.

Det var olustigt att se hur svaga insatser Nordin, Wowoah, Almebäck och Haginge gjorde. Det är svårt att sätta fingret på vad som går snett men Kihlberg hade galet mycket boll igår, han fick både städa upp och försöka agera kreatör vilket gick sådär, men han försökte, tog kampen och ville vinna. Att Nordin skulle vara tufft bevakad som han insinuerade efter tidigare matcher håller inte som argument, han lyckades vara på fel plats mest hela tiden igår. När han väl fick bollen tog han för lång tid på sig och slog oftast bort bollen eller satte mottagaren i knipa.

Det enda som höll hög allsvensk klass var publiksiffran, de har arbetat bra på den punkten vår kära sportklubb.

KOM IGEN NU SVATVITT!
Gefle Kapten K
2011-04-19 00:43
Pemo: Gefle skjuter inte så ofta? =) Det gör ju inte Örebro heller... 4-3 till Örebro i skott på mål blev det... =)
Örebro widemarsh
2011-04-19 00:05
Bra publiksiffra, men dålig publik. Om vi vill att ÖSK ska vara ett topplag kanske vi ska börja visa det på läktarna också.
Örebro 'den oumbärlige
2011-04-19 00:02
Det enda positiva från dagens match:

1.Vår skyttekung Haddad får göra mål.
2. Bedoya gör mål (bättre försäljningsläge)
Örebro pemo
2011-04-18 23:57
Brukar vänta med en natts sömn efter "bottennapp" innan jag skriver av mig, men detta? Var finns glöden? Jag tycker att de spelare som har utgående kontrakt skall passa på att skriva nya omgående om de vill ha lön som fotbollsspleare. Iron-Mike! Jo du, kontrakt med något Belgiskt bottengäng kanske. Alvbåge kommer inte att vara påtänkt. Nordin? skämtr ni? Han får vara glad om vi skriver nytt. Bedoya? tja, han är ju amerikan och siktar alltid högt.
Nåja. Skall inte gräva ner mig allt för myclket, men konstaterar bara att de två tyskarna är för lika i spelsett och kan inte spela samtidigt. Astvald behövs på kanten fär att ge alternativ. Nordin måste upp och hjälpa Bedoya offensivt.
Funderar på om man över huvudtaget skall ha Kihlen med i en sån här match.
Det behövs folk som kan slå rätt passningar på 20 meter för att luckra upp igelkottsförsvar. Nu vet vi alla att Sixten inte ändrar i brådrasket, men mot Häcken vill jag gärna se Erik från stsart. Så även Astvald och Anttonen.

Blev visst långt i alla fall. förlåt

Och så grattis till Gefle. De skjuter inte så ofta, men när de gör det så hamnar skotten på mål.

Äsch, va fan. En förlust på 30 matcher överlever vi.
God natt
Örebro ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-04-18 23:55
KungKong//

Hagge var inte sämre än någon annan, däremot saknas Anttonen oerhört. Men det skulle en högerback av hans kaliber göra i alla svenska lag.

Men visst var Hagge bättre innan ni "förstörde" honom, så om ett tag lär även han vara bättre.

Ett litet tips till dig: Kolla tabellen.
Örebro 'den oumbärlige
2011-04-18 23:53
Alvbåge verkar väldigt besviken.
Örebro ÖSK-Karl (Tack Anttonen)
2011-04-18 23:50
rirobban//

Ja, det lär dröja innan marginalarna kommer tillbaks. Mängder gick ju när Gefle gjorde 3-2 och då var det ändå med tillägg runt 10 minuter kvar att spela.

Det går inte ens att skylla på dåliga domare, snarare har vi väl haft flyt för en gångs skull med domare under de tre första matcherna.

Det här ser inte bra ut och då menar jag inte bara dagens bedrövliga match. Vi hade lika gärna kunnat stå på 1 poäng om inte domaren visat ut Göteborgaren tvivelaktigt och utan Bedoyas mål i slutet mot Syrianska. Man kan undra om spelarna tror de är för bra eller om felet är något annat.
Djurgården KungKong
2011-04-18 23:50
spelade hagge idag? om ja, e han fortfarande usel?
Gefle Kapten K
2011-04-18 23:50
Rirobban: Du menar väl "Malmös färger ser ut som Gefles" istället eftersom Gefle är en äldre fotbollsklubb än Malmö? När Gefle IF vann de tre första SM-gulden (von Rosens Pokal 1899,1900 och 1901) kunde man inte ens stava till fotboll i Malmö (eller Örebro)... =)
Örebro TIC-TAC
2011-04-18 23:32
Satt i paus och tänkte att det är tur att Gefle är så uddlösa så vi åtminstone får 1p. Men vad händer, Gefle utnyttjar vår svaga del mellan Vovven och Wiken där snabba spelare bara rinner igenom. sedan att Almebäck tjuvrusar som en pojkspelare vi ett mål gör inte saken sämre. Roligast var dock den bra publiksiffran. Synd att laget inte gör reklam för sig utan skrämmer snarare bort åskådare om detta spel fortsätter. Var ju ingen höjdare mot syrianska heller. Nu gäller det att höjs sig rejält om vi skall fortsätta ha en rolig säsong. Nu börjar riktigt motstånd.
Örebro Kuba_Via
2011-04-18 23:28
Tomhet... Är fan ledsen just nu! Jävligt oroväckande att vi inte spelat bra under nån av dom tre första matcherna! Vad är det som händer?.. Tomhet..
AIK King Olif
2011-04-18 23:25
Ni är fortfarande bäst på att gnälla. Hyll! Men, ni verkar tro att ni ska vinna allt helt plötsligt. Varför? En bra säss i fickan...
Åtvidaberg Almer/skibent för Åtvidabergs FF
2011-04-18 23:22
ÖSK försvar var inte det bästa idag. Slarvigt får man säga. Lite foto från matchen finns på länken för er som är intresserade.
Örebro 'den oumbärlige
2011-04-18 23:22
Åldern kanske spelar roll på vänsterbacken och def. mittfältspositionen?

Jag menar, vi har ju gått och väntat på att åldern ska göra sitt och idag hängde inte Wowoah med vid 2-2 samt 2-3. Kihlen hängde inte med alls under hela matchen.
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-04-18 23:11
Gefle hade 3 skott på mål och alla gick in. Effektivitet kallas det för.
Örebro jocke.
2011-04-18 23:06
Var är wowoah på de två sista målen? Vi tappar alldeles för mycket boll idag på fel ställen, surt men bara att komma igen.
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-04-18 22:54
Gefle vann för dom ville mer. Skäms de i ÖSK som inte hade samma vilja.
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-04-18 22:53
Ingen energi i laget (utom Bedoya och Kushi). Segast var Kilen och Nordin, tillsammans med Sixten som måste uppmärksamma TIDIGARE när motståndarna har mer vilja.
Assyriska assyriska4ever
2011-04-18 22:53
4-4-2 passar er bättre
soran
2011-04-18 22:50
ni måste uttnyttja haddad MER,hans styrkor är i boxen och det kommer inte mkt bollar mot han,men när dom kommer så blir det ju farligt varje gång.

Heja ösk
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-04-18 22:48
27 omgångar kvar vi har 6 poäng på 3 matcher. Det är helt ok, men spelet måste förbättras väsentligt!
Örebro go_osk
2011-04-18 22:45
Kapten K//
Gefle vann idag för att de var effektivare. Det laget som gör flest mål vinner, det gjorde Gefle idag. Bara att lyfta på hatten gratulera.

Vad som är tråkig fotboll och inte kan diskuteras i all oändlighet.
Örebro widemarsh
2011-04-18 22:43
Ena dagen skriker alla sm-guld, nästa dag tror alla vi åker ur.
6 poäng på 3 matcher är helt ok, 7 hade varit bra och 9 poäng fantastiskt.
Oroväckande att vi inte får igång spelet, och jäkligt förvånande att försvaret rämnar fullständigt efter 5 stabila halvlekar.

Vi skulle haft en straff idag, men frågan är om det hade hjälpt. Gefle gjorde mål på allt kändes det som.
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-04-18 22:41
När Nordin kommer igång så lär anfallsspelet bli bättre, men då måste backlinjen vissa bättre klass än idag. Nä, mot Häcken får vi nog förlita oss på fasta situationer.
Annons: