/fotboll/osk/forum/399.aspx/fotboll/osk/forum/399.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2017-01-22 11:45
Sluta tjata nu, 24:00 är allt över. Då kan ni fyra leta nya mobboffer.
Postat via SvenskaFans-appen
Hagges vänsterfot
2017-01-22 11:39
Har någon hotat din familj är det för d*ävligt dock med all respekt har jag hört dig ropa varg så många gånger Saywee att jag tror inte på det.
Jag har varken outat, hotat dig och jag har inte sett något göra det på detta forum så frågan är vad hoten och outen finns.
Antingen har du råkat ut för igår eftermiddag då ingen förstod vad Du menade när MinaTankar skrev.
Örebro Karlstruum
2017-01-22 11:19
Rirobban och lekiller: Tack och lär säkert bli om man finner tid. Men har själv match kl 14 idag och hade gärna sett den när man kommer hem. Se de unga, nyförvärven eller om man kan se några stora taktiska förändringar redan? Man är ju inte lite sugen direkt och tyvärr missar man det. Och ja lekiller, cmore hade för några år sen alla allsvenska matcher i ett arkiv så man kunde se dom i efterhand. Men dom ökar priset men gör en sämre produkt idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2017-01-22 11:13
[QUOTE=rirobban]Cmore kommer med stor sannolikhet att visa 100 repriser på matchen under kommande vecka, så håll bara koll på kanalerna så kommer du kunna se om matchen i efterhand :) [/QUOTE] Är väll kanske inte riktigt samma sak. Grejen är ju att se matchen säg 1 h efter att den är slut. Eller om man jobbar kväll när man kommer hem. När man själv vill. Tycker detta är ett stort skämt av cmore att inte kunna tillhandahålla detta till sina kunder. Vi lever ju liksom i 2017. Kan inte vara speciellt svårt att lösa. Dock är det grymt bra att de faktiskt sänder försäsongs matcherna. Ska bli kul att se idag, då jag för engångs skulle inte kommer sitta och frysa på Berhn.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro rirobban
2017-01-22 11:02
@Karlstruum:


Cmore kommer med stor sannolikhet att visa 100 repriser på matchen under kommande vecka, så håll bara koll på kanalerna så kommer du kunna se om matchen i efterhand :)
Örebro Karlstruum
2017-01-22 10:58
Alla hånar mig som Liverpoolsupporter, kompisar, icke kompisar, ovänner mm. Får nog säga upp mitt medlemskap i Liverpool och aldrig mer besöka staden och sluta kolla på dom. :( Gött med match, tyvärr missar man den och cmore så kan man inte se i efterhand som man kunde förr. Eller vet någon hur man gör? Dom borde ha som Viaplay att man kan återse en match upp till 48 timmar efteråt, dåligt cmore. Årets första målskytt blir Adam Bark, såg hans skott i reportaget om pulsen innan Sirius. Sicken raket, tror dock det blir en strumprullare och är kvitteringsmålet till 1-1. Sen kanske inte detta är rätt match att kolla upp någonting, men ska bli intressant att se Sebastian Ring på försäsongen i år. Hade vissa goda intentioner förra året men måste slipa bort de dåliga besluten han ofta tog på egen planhalva. Lätta misstag som borde vara lätt att slipa bort och det anser nog tränartrojkan också för annars hade han inte fått något kontrakt. Plus nyförvärven på mitten givetvis, men dom är ju en självklarhet att man är nyfiken på. :)
Postat via SvenskaFans-appen
AIK Saywee
2017-01-22 10:56
Låt mig lämna nu, skriv inga fler frågor om mig, polisen är kontaktad, för ett tag sedan ...
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Vinter
2017-01-22 10:55
Örebro Vinter
2017-01-22 10:48
@Sport!:

Ja, precis. Om hot har riktats mot familjen bör ju han och familjen som mottagare av hoten polisanmäla dem.
Sirius Affe Bengtsson
2017-01-22 10:38
Hejsan på er, i dag hoppas vi på en bra och givande match för båda lagen. Det ska bli spännande att se "nya" Sirius mot er. Många spelare kommer att luftas hos båda lagen. Jag tror det blir 3-3. Läste med sorg inlägget från Saywee, tycker det är så tråkigt. På den här sidan ska man diskutera fotboll, och ha ett öppet sinne. Inte hålla på med personangrepp. Leve fotbollen, låt oss hålla på "vårt" lag och respektera våra motståndare. Heja Sirius
Örebro Sport!
2017-01-22 10:38
Tråkigt Saywee om du måste lämna ÖSK, men desto värre är ju att din familj blivit hotad. Dock tycker jag att det enda vi på forumet har att tillgå är det som skrivs här (eller i PM) - om du menar, vilket jag tolkar det som, att din familj blivit hotad på forumet, så vore det lätt att bevisa det. och då finns det andra instanser som ska ta hand om det.

Om inte, då passar offerkoftan bättre IRL
AIK Saywee
2017-01-22 10:12
Idag är det match, hoppas på bra underhållning och att båda lagens ledare, får svar på sina frågor beträffande spelarnas nuvarande status. Jag har beslutat att lämna ÖSK som medlem, forumet som svartvit, hoten mot min familj gör att det är lätt att bestämma sig. Jag byter nic och tröja, livstidskubankortet använder jag nog i dag, men sedan är det troligtvis klippt. Besöker eventuellt bara Östra stå när Upplands stoltheter besöker Närke. Beträffande provokation är vi alla lite olika, men jag har provocerats så länge av outing, präktighet, självgodhet, smyghot, bezzerwissring och mycket mycket mer. Fyra forumister kan glädjas, de har lyckats! Lycka till med ÖSK ändå :) F.d. Saywee
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Pedretti - Admin
2017-01-22 01:51
Vill gärna tro att om Kujovic skulle vara tillgänglig så skulle AIK vara den starkaste kandidaten att ro hem honom.
Med tanke på att de skulle möta hans lönekrav efter att de sålt Isak och att den luckan måste fyllas.

Vilka är det annars?

Djurgården? Om de också får hem x antal miljoner från deras försäljning av Olunga.

Peking? Nja, de har väl en välfylld anfallsbesättning som det är.

Ellos? Samma som Peking.

Malmö? Kanske men de har också en välfylld anfallsbesättning. Dock är Rosenberg den enda av anfallarna i Malmö som kan agera target.
Vilket är en roll som Kujovic skulle kunna fylla i ett Malmö som behöver bredd inför det kommande CL-kvalet.

Dalkurd? Nej, skämtar bara.

Så tyvärr har jag svårt att se Kujovic i ÖSK 2017 men om han skulle komma hit så skulle jag göra frivolter i mitt vardagsrum tills jag slog i något hårt och kantigt.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-22 01:38
@Örebroare:
Tror aldrig ÖSK skulle tacka nej till Kujovic. Intressant ändå att se hur Alec, som vill koncentrera sig ännu mer på djupledsspel i år, skulle ha använt honom i den kontexten? Fått det att tippa över till ett 4-3-3 spel?
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-22 01:08
//RÅP for president! Du kom in väldigt aggressivt i dag kan jag tycka med bråk på agendan. Till övriga i forumet kan jag säga att man ändå får skilja på dem som är aggressiva (alternativt trollar) och söker konflikt mot dem som försvarar sig mot påhoppen. Ni drar alla över en kam medan jag tycker det är viktigare att se efter roten till det onda. Jag tror inte ni andra heller suttit still i båten om ni blev attackerade på samma sätt. Visst det är enklare om man blir påhoppad via pm att svara via pm. Men om man blir attackerad public är det inte lika lätt Ni i nya redaktionen har inte fått en lätt start och det är tråkigt att sådant här tar fokus från allt bra ni har inlett med. Jag tror det är dags att lämna varningsstadiet och låta en och annan få vila nån vecka. Gör bara inte samma misstag som man gjorde för något år sedan att spärra dem som försvarar sig och som reagerar på påhopp och annat. Utan spärra källan som sagt. Det är det misstaget man gjort med Saywee i alla år. Man har spärrat dem han provocerat (troll-signifikativt). Jag hoppas matchen imorgon får oss på andra tankar Väl mött på BA!
Örebro Ö.S.K Krille
2017-01-22 00:05
Ta era vendettor via PM är ni snälla. Vi andra seriösa nick som vill diskutera fotboll med omnejd får göra det utan en massa annat skit som inte hör hemma här. Skärp er!
Örebro BlandFinsken
2017-01-22 00:00
Härligt med årets första match imorgon! Ser fram emot att se nyförvärven och gärna några ungdomsspelare. Brorsson som jag tidigt lovordade skulle vara intressant att se i seniorsammanhang. Ska även bli intressant att under vintern/våren se Alecs spelidé, om han kan få balans i laget och skapa en solid defensiv. Nu kör vi!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro öörebrooo
2017-01-21 23:52
Ibland är det väldigt bra kvalité här på forumet, bra tugg,bra inlägg och intressant att läsa. Men så ibland, ganska ofta, så blir det en rejäl dipp. Vissa användare ska ständigt hålla på bråka, hoppa på varandra och leta efter saker att hugga på. Otroligt tråkigt att vuxna människor inte har kommit längre. Detta är ett forum som ska handla om våran älskade klubb, inte ett forum där man ska spotta skit och ha personliga vendettor mot andra användare. Hoppas att nån som känner sig träffad, tar åt sig och reflekterar över vad man skriver.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro RÅP for president!
2017-01-21 23:47
Minatankar, Det du säger till mig utan att någon tar hänsyn till det i admin så skriver jag precis samma sak till dig i såna fall, vilket också verkar stämma. "Du har svårt att läsa/fatta och/eller inte mår bra." "Du måste ha förföljelsemani. Är trött på dig. Du får sluta skriva en massa skit om mig!!!"
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Lekiller
2017-01-21 23:36
[QUOTE=Snö]Herregud vilket trams, hur gamla är ni? Värre en skvallerkärringar, skärp er och ta er inte på så stort allvar [/QUOTE] Jag håller med. Gillar man inte ett inlägg så bit i tungan å skit i det bara. Förövrigt så är det trevligt med match imorgon igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Snö
2017-01-21 23:25
Herregud vilket trams, hur gamla är ni? Värre en skvallerkärringar, skärp er och ta er inte på så stort allvar
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Pedretti - Admin
2017-01-21 23:20
Grundregeln "Som i det dagliga livet ska vi behandla varandra med respekt. Rasism, förolämpning, hot, provokationer, kränkning etc. tolereras inte." "Som vanligt gäller vett och etikett, du ska bemöta andra som du själv vill bli bemött." Kom ihåg detta.
Örebro KalleTeodor - Admin
2017-01-21 23:07
Imorgon spelar ÖSK sin första träningsmatch för säsongen och här på forumet snurrar det istället runt saker som är långt ifrån att handla om det.

RÅP for president och Hagges vänsterfot och Benny Böckling är härmed varnade.

Håll er till ämnet istället.
Örebro Minatankar
2017-01-21 22:28
Namn: RÅP for president! Postat via SvenskaFans-appen Sänt: 2017-01-21 22:18 // Dina kommentarer om mig både idag och tidigare tyder på att du har svårt att läsa/fatta och/eller inte mår bra. Du tycks av någon anledning ha något agg till mig som gör att du ständigt misstolkar mig negativt. Jag har inte tagit reda på någons namn. Jag har ett par gånger bara konstaterat att det finns några som dyker upp under flera olika pseudonymer. Det kan man konstatera när man känner igen vissa formuleringar. Du måste ha förföljelsemani. Är trött på dig. Du får sluta skriva en massa skit om mig!!!
Örebro RÅP for president!
2017-01-21 22:18
Minatankar, Tack för att du klargör att jag får tycka och känna vad jag vill. Tusen tack! Du verkar också ha en benägenhet att leta reda på vad för människor som skriver här och vilka det är. Har man inte rätt att vara anonym? Loppan, Ja, jag blev illa bemött på telefon. Att du skriver att jag gråter om det är ju beklagligt och säger ju mer om dig än mig. Jag ger alla dina inlägg feta tummar neråt. Du tillför väldigt lite. Benny Böckling, Du är också förfärligt hemsk. Vuxenmobbning och du får fortsätta skriva här. Usch! Hagges vänsterfot, Hoppas du får en lång avstängning från den nya moderatorn. Det är du väl värd efter allt du har skrivit.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-21 22:09
@Gnell Strömberg (alla heter Gnell i Örebro):
Kyla och kyla....;0) Känns ju som mars månad ute Kommer ihåg vissa träningsmatcher tidigare år vid denna tidpunkt som var rejält mycket kallare Men självklart kan man sitta på 4:e för det ;0)
Örebro Gnell Strömberg (alla heter Gnell i Örebro)
2017-01-21 21:52
Ser fram emot att sitta i värmen på 4:e vån. i morgon. Brukar inte sky kyla, men jag håller väl på att bli gammal? :-)
Det ska bli spännande att se Rogic och Mårtensson samt några av junisarna.
Örebro Åter till ståplats. (Sekt. E)
2017-01-21 21:46
Råp... Vad hålls du med? Jättebra tycker jag om Saywee valt att kliva av ett tag. Blir sannolikt mer fokus på Sportklubben o mindre på hårklyverier. Jag tror att vi får en stjärna i backlinjen framöver. O en spännande forward från Afrika.
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-01-21 21:40
@Benny Böckling:ah ok. Då är det jag missat. Tyckte jag inte såg hans namn. Tack för info
Örebro Benny Böckling
2017-01-21 21:38
@Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle:

Du har i såna fall missat att han är med i truppen och lär spela mittback bredvid Brendan
Annons: