/fotboll/osk/forum/3907.aspx/fotboll/osk/forum/3907.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Benny Böckling
2011-05-26 11:05
Money talks Astrit walks....
Örebro oroT (Berra - Le lion Indomptable)
2011-05-26 10:55
Maski // hahahaha

Klockren kommentar om Sammes händer! :)
Benny Böckling
2011-05-26 10:31
Jävligt fin match att se på plats, en önskan är dock att den här "ööööörrreeeebbbrroooooo AOOOOOOOO" ramsan läggs ner! Ingen höjdare enligt mig. Forza Svartvitt!!!!!!!!!
Örebro Marta (hane) (PM:a mig allt du vet, om allt!!!)
2011-05-26 10:23
Ståplats... Undrar om Magnus utfärdade suina grymheter på läktaren och varför man hade sådan bevakning på en avstängd spelare.
Örebro Maski Hallonen
2011-05-26 10:21
Nu äntligen har jag förstått vad Wowoas två uppstäckta händer betyder vid hörnslagningarna. eftersom han gjort det vid samtliga hörnor i 4 år så har jag kommit på att de betyder "Random".

Armuppsträckningen betyder översatt: "Jag har ingen aning"

Einstein har en gång definierat dumma (milt uttryckt) människor som "En person som ständigt upprepar samma beteende men var gång hoppas på en annan utgång". Apropå alla hörnor som slogs direkt i målvaktens famn igår.


Örebro Ståplats är bäst
2011-05-26 10:12
NT:s krönika om matchen med fokus på domarteamet...
Örebro bison
2011-05-26 10:09
Eyra/ Precis. Det jag är ute efter är att tolkningen att ett Derby måste vara 2 lag från samma stad känns allmänt snäv, och landskapsbiten köper jag inte då dessa som sagt inte fyller någon som helst funktion.
Örebro Eyra
2011-05-26 09:54
Bison/ Match mot Deg är länsderby. Är väl inte helt omöjligt att Västerås någon gång går upp och då pratar vi ju Gnéll Classico (gnällbältesderby).
Örebro pemo
2011-05-26 09:32
Jocke// Jag såg matchen på TV. De frisparkar som IFK "gick miste" om var inga. Först så springer Astrit rätt in i Sammy. Kastar sig och fläker ut armarna. Lika mycket filmning som vår Paulinho. Sedan nere vid hörnflaggan var det en tilltrasslad situation men där (tror jag ) nr 16 i IFK slänger sig efter att situationen är över. Den sistnämde är inte lika klar som Astrits filmning, men domaren släppte den med samma tydlighet som liknade situationer tidigare på planen.

Usch, det blev många situationer det där :)
Örebro bison
2011-05-26 09:12
Lascaux// Då är det alltså inte derby mot Degen heller?
Landskapen har ingen funktion - och hur ser du på Norrlandsderbyn som om inte annat finns i hockeyn när MoDo/Skellefteå/Luleå spelar?
AIK Saywee
2011-05-26 08:54
Vilken underbar morgon (förmiddag?), med en seger i färskt minne :)

Tabellpositionen börjar verka alltmer normal och mitt 0-2 tips gick in :)
Örebro jocke.
2011-05-26 08:42
rirobban//

Visst domaren var dålig, men det var verkligen åt båda håll. Norrköpingsspelarna var ju tokiga efter andra målet då de tyckte att de skulle haft flera frisparkar, och det fanns en hel del situationer som det kunde blivit frispark åt båda håll. Samtidigt gillar jag när domarna tillåter så mycket som möjligt, och inte blåser sönder matchen.
Örebro Karlssson
2011-05-26 08:31
Lushtaku är en märklig spelare. Jag har varit nere på vallen och kollat på några träningar ibland. Då har han oftast varit väldigt bra. Men sedan på match har han fruktansvärt svårt att prestera på den nivå jag ser att han har. Hoppas han kan få ur hela sin kapacitet, för då kan han bli riktigt bra.
Örebro Einar B
2011-05-26 07:58
Bra!
Skön seger och två snygga mål!
Örebro ÖSK-SUPPORTERN (Täpp till hörnen på BEHRN ARENA)
2011-05-26 07:36
Fan vad kul med mycket folk på plats. Väldigt många ÖSKare på sittplats också.
Örebro Svartvitt forever
2011-05-26 06:46
Don Haddad//

"Däremot känns Kushtrim överflödig. Känns som ni misshandlar en av era stora talanger i Astvald."

Jag håller med. Kushtrim känns tämligen ofarlig och har väl inte presterat många farligheter. Astvald är lite av en gåta, kom in mot Häcken, gjorde mål och var bra, hade lekstuga mot Christofer Andersson i Helsingborg matchen efter, för att sen vara helt under isen mot AIK.

Vi vet alla vad han kan, och vad han behöver är förtroende. Tyvärr verkar det vara Kushtrim som just nu har Sixtens förtroende mellan dem två. Vilket jag har svårt att förstå. För mig går Astvald före Kushtrim alla dagar, även Yasin går före Kushtrim.
Örebro Lascaux
2011-05-26 06:27
Kraków

Med den skillnaden att HeIF - TFF rubriceras som ett Skånederby och alltså ligger i samma landskap.
Örebro Kraków
2011-05-26 04:44
T Moore: Det är typ lika långt som mellan HeIsingborg och Trelleborg, vilket är ett derby?
Örebro 'den oumbärlige
2011-05-26 01:33
Eller som att kalla Madrid-Barca ett derby, eller Juventus - Inter typ. Eller när rivaliteten piskas upp i Man Utd - Liverpool.

Varför har folk så stora problem med att man kallar en match för derby, jag menar så länge supportrarna till lagen tycker det så ska väl andra acceptera eller skita i det.
Örebro rirobban
2011-05-26 01:08
Domaren var kass också. Hur kan Astrit INTE få gult kort när han river ned Nordin strax utanför straffområdet!? Dessutom borde densamme haft ytterligare något eller ett par varningar. Han skulle inte kommit ut till andra halvleken om det vore en bra domare. Dessutom filmade han och hans kompisar ganska mycket. Domaren blåste gärna till Norrköping utan anledning, men när ÖSK fick samma smällar mot sig så var det helt korrekt. Sen en totalt feldömd frispark i ett jätteläge strax utanför straffområdet. Det var en solklar brytning av Lushtaku.

Ingvarsson förra matchen var sämre, men denna domarinsats stank!!!
Örebro rirobban
2011-05-26 01:04
Grymt skön seger. Borde ha avgjorts tidigare (antingen i första halvleken, eller i omställningslägena i andra). Men ÖSK är på gång nu. Starkt att med 4 ordinarie borta ändå vinnarätt så övertygande. Norrköping fick lite press i början av andra, men annars kändes det ganska lugnt. Klart man står där på läktaren och är lite smånervös över att bara ha en uddamålsledning. Ganska korrekta spelarbetyg den här gången också, här på sf:)
Örebro rirobban
2011-05-26 01:01
Thurston Moore //

Det är knappt 12 mil.
Går på 1,5 timme genom skogarna.

Många kallar det derby för att det är vår närmaste match och att vi aldrig kommer att uppleva ett "riktigt" derby i Allsvenskan då Degerfors/Forward/Karslund/Rynninge aldrig kommer att gå upp.
Assyriska Thurston Moore
2011-05-26 00:56
Hur kan ni kalla Peking-Ösk derby? Måste vara 20 mil mellan städerna. Som att kalla Ifk Gbg-Helsingborg eller Liverpool-Aston Villa derby.
Örebro astby
2011-05-26 00:11
Maski// Jag tänker inte på spelarna och deras reaktion angående någon banderoll. Jag tänker inte heller på de som har skrivit banderollen och deras syfte med den. Det jag däremot på är de barnsliga svaren som i synnerhet Saywee får från andra användare härinne, antingen ett "du har inte varit med om mycket du om du tycker att det där är så farligt" eller ett ironiskt barnsligt svar som anspelar sig på hans egna svar. Skriv vad ni vill (nästan) på era banderoller, men låt alla ha en åsikt om dem utan att nedvärdera människan för det. Höna av en fjäder, jo jag tackar.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Kung Kobra
2011-05-25 23:46
Läge att spela in Per Johansson på vänsterbacken mot GAIS i cupen? Wowoah är fortsatt backlinjens svagaste kort. Tur att att vi inte fick en straff emot oss när han rammande Norrköpingsspelaren i friläge.
Örebro pemo
2011-05-25 23:44
Tack ÖSK före tre härliga poäng. Jag såg matchen på TV och höll på att bita bort alla naglarna i andra halvlek. I första satt man bara och väntade på målet.
MEN, jag blir tokig på Canal+:s alla repriser. De förstör matchflytet.Alltså, fotboll skall ses på plats.
Hur var då spelarna? Tja, ömsom vin ömsom vatten.
Alvbåge MVG
Backlinjen OK med Wiken som +-spelare. men tämligen stabilt.
Mitten? Tja, vad Wirtanen gjorde blev jag inte klok på. Nobbe slakttar och sliter. Nordin briljant så länge han orkade.
Kushtin? Nä, han får återgå som inhoppare. Paulinho? Inte som topp i alla fall.
Waldet, som alla andra säger, bäste ÖSK:are offensivt.
Men kör man med tre "småpojkar" (längdmässigt alltså) i kedjan, så blir det en del bollar åt skogen.

Skall bli oerhört intressant att jämnföra betygen mellan Kvällisarna, NA och SF efter den här matchen. Jag tror att det kommer att skilja sig en hel del.

Slutligen så känns det alltid skönt att få komma med lite kritik när man vunnit.
Men visst f-n såg det nervös ut mellan 50:e och 80:e minuten?

Måste också nämna Antonnens kommentar om målet: - Jag var så trött att jag inte orkade ta i för hårt. Ungefär så tror jag han sa. Med sitt vanliga smil. Vill inte spela poker mot honom.
Örebro ernot
2011-05-25 23:34
den oumbärliga// Enligt drömelvan som brukar stämma var det nordin som assiterade vid 1-0 och ingen assist vid 2-0 målet!
Örebro jocke.
2011-05-25 23:33
den oumbärligen//

Nordin på första målet iaf, ska det vara nån som får den andra är det väl Kushtrim :)
Örebro Maski Hallonen
2011-05-25 23:31
astby// Vi kanske borde sluta skrika ramsor också som ev en motståndare kan ta illa upp av? Genom att skicka "manus" innan till kommande antagonist kan vi undvika de värsta ramsorna som de kan ta illa upp av?

Likaväl som du försvarar de som kritiserar banderollen likaväl måste du tillåta de som inte tycker det var så farligt. Annars kastar du spjut i radhusen.
IFK Norrköping Peking i mitt hjärta
2011-05-25 23:30
Grattis till segern, tycker dock vi var förtjänade en poäng men så går det ibland!

Angående banderollen tyckte jag den var ganska kul fram tills den sista banderollen "hora" kom fram, tråkigt, men jag såg att Astrit kollade först på banderollen och sen tittade ut mot bänken och skrattade och ryckte på axlarna så tror inte han blev provocerad. Tycker förövrigt han var en av de bästa spelarna på planen!

Grattis till segern!
Annons: