/fotboll/osk/forum/3800.aspx/fotboll/osk/forum/3800.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Öreskå - 66
2011-07-07 09:16
Kan bara hålla med Fatcit!!! Miiko Albornoz vore helt lysande som vänsterback och han har utgående kontrakt. Sedan är jag även en stor förespråkare för Wiktorsson som mittback. Tror att vi skulle stärka upp mitt-vänsterkanten väldigt mycket med dessa två.
Örebro Fatcit
2011-07-07 08:58
Jag vill bara ytterligare "pusha" för en värvning av Miiko Albornoz!

Såg matchen mellan ÅFF och BP i lördags på TV, och Miiko är fortfarande lika överlägsen som han var i Allsvenskan förra året.

Att som back vara så bra fast han spelar i ett bottenlag är imponerande. Han har också en liknande spelstil som Samuel, lugn med bollen, bra passningsfot, följer med i anfallen (gjorde mål senast) och/men han är ung också!
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-07-07 08:49
Undrar om inte försäljningsrykterna för Bedoya och Nordin är överdrivna.
Klubbarna ner i Europa säötter igång sin försäsongsträning nu, då borde man vilja ha alla sina spelare på plats.
Med Nordins prestationer hittills i år är det svårt att förstå att an är intressant.
Örebro Marta (hane) (PM:a mig allt du vet, om allt!!!)
2011-07-07 08:47
Bärkroth till BP. Tänk om vi kunde lyckas med lite sådana utlåningar med. Men snart kanske allt manskap behövs iofs.

Krille och ni övriga! Lycka till på vallen idag!
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-07-07 07:20
"ÖSK-Karl 23:53//

Nu ska vi inte gå händelserna i förväg, men det känns onekligen som att både Bedoya och Gerzic blir sålda. Jag utgår ifrån att Sjögren och co ersätter med i alla fall en klass spelare. Men med våran hjälp så kommer laget ta sig samman och klättra i tabellen ;).

Man måste tro på laget och ha hoppet kvar. Hoppet är det sista som överger människan :).

Jag är i alla fall helt övertygad om att ÖSK kommer vända den dåliga tränden och klättra i tabellen.

Heja sportklubben!
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-07 01:24
Henrik Rydström (vår allas ;) Men han skriver bra tycker jag) fick pga skador vikariera som mittback i Kalmar sist. En roll han helt saknade vana för. Och så här skriver han bla:

"Det var klart mer ansträngande än vad jag tidigare inbillat mig. Visserligen springer man inte lika mycket som mittback, men arbetet sker på ett annat sätt. För när det hettar till då hettar det till rejält.
Och så insåg jag hur viktigt mittfältsspelet är för backlinjens välmående. När vi mot TFF började släppa in TFF:are rättvända mot vår backlinje blev det genast jobbigare. Då fanns det inte så många fler alternativ än att falla.
Men när mittfältet gjorde sitt jobb ordentligt kunde vi i backlinjen koncentrera oss på rätt saker och då kunde vi kliva fram och bryta.
Det är ett intrikat samspel."

när jag ändå är inne och citerar Henrik så var det så att Kalmars Erik Israelsson för första gången fick ta balansrollen och han sa efteråt:

"Erik Israelsson, som lirade i min balansroll på mittfältet, var helt utpumpad efter slutsignalen mot TFF. ”Jag som trodde att du hade en glidarroll” pustade han."

Säger ju också lite vad det krävs för den rollen.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-07 00:43
"ÖSK-Karl// Ja en mittback är ett måste. Hoppas mest på en svensk lösning. Oftast brukar de bli mer långsiktiga (men inte alltid). Jag har inget emot importer men gillar inte att varenda spelare ersätt av en sådan. Och för dem är ÖSK en "tågstation" som någon uttryckte det mer tydligt än med någon annan. Nordin är ju inte helt kört ännu. Men det är klart att de senaste resultaten kanske inte peppar honom. Haddad förhoppningsvis tillbaka snart ger lite hopp. Då kanske äntligen Pålle kan få en mer naturlig position.

Av andra att döma verkar Wiktorsson passa som handen i handsken. Nära hem. Förmodligen betydligt större chans till spel än Berger. Fast jag kan inte uttala mig om hans kvaliteter. Har aldrig sett honom spela. Men det låter bra på er andra.
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-07 00:15
Pille-Riin Pöllu//

Allvarligt, HBK och TFF är bankrutta o lär åka ur. Norrköping o Syrianska "hittar" pengar, Mjällby har redan det. Djurgården går ruggigt bra sedan tränarbytet. Vad skall ÖSK göra i sommar, antagligen sälja både Bedoya o Nordin. Kan vi då värva ersättare? Embron finns i form av Per, Erik o Emil. Men om finnen är kvar lär det bli Kihlen o Nordback samt kval realistiskt sett. Då gäller det att vi har lyckats värvat en bra mittback (Wiktorsson samt en vänsterback).
Örebro GT
2011-07-07 00:13
Pille-Riin Pöllu //
Dags att ta över Wiktorsson från degen, en riktigt duktig back som vill och kan utvecklas vidare ! Dvs ÖSK är ett perfekt steg framåt. Han är vänsterfotad med en grym bössa. Sjögren jobbar nog på detta, allt annat är tjänstefel.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-07 00:04
"ÖSK-Karl // Kval??? Sicken optimist om du tror det går så bra! ;)
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-06 23:53
den oumbärlige//

Ja, nu är goda råd dyra, eller inte om BennyLennartsson ställer upp för en billig penning.

ÖSK KRILLE//
Jag gillar ditt initiativ, det gör en stolt som ÖSK:are, men som Närking måste man ju ifrågasätta lite! Kommer Bedoya o Nordin att bli bättre av det. Känns som att de redan mentalt är i andra klubbar. Men du har lyckats med något stort, frågan är bara om det går att göra samma sak igen, när vi skall kvala oss kvar i AS. Där tror jag tyvärr vi hamnar om inget görs åt tränarfrågan. Påminn mig gärna om hur fel jag hade om så sker. För jag önskar verkligen att jag har fel. Men något är inte som det ska med vår kära klubb.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-06 23:50
Fast det är klart. Sammy har ju ingen konkurrens. Så han kan ju fisa runt på träningen. Något jag tycker Sjögren bär ansvaret för.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-06 23:43
Jo men en sån rutinerad spelare som Samuel ska väl stötta ungdomen i laget och inte sparka av dem hälsenorna. Om Harry Cripps referat från träningen stämmer sjönk Samuel en hel del i mina ögon. Sen tycker jag han inte har ett skit att göra i startelvan om man är klapprutten på träning. Det skickar konstiga signaler till övriga. Det är förvisso min personliga uppfattning.

Vi har ju tidigare pratat lite om att spelare som lämnar laget dissar Sixten medan de som stannar hyllar. Så viss kan man tala om det finns objektivitet i båda fallen. Men en av kritiken av de som lämnat har ju varit just att de fått känslan att vad man än presterar på träning så spelar det i slutändan ingen roll.

Söderåt, -Avgå Sixten!
2011-07-06 23:38
Hur kan folk gå till vallen 9.15 mitt på blanka vardagen? Vore bättre att komma rusandes hem till varenda gubbe i laget (eftermiddag?) och gorma ur sig fina ramsor i trapphusen ;) Jag är allvarlig :)
Örebro Harry Cripps
2011-07-06 23:23
Maken till oinspirerad spelare har sällan skådats under en träning på Vallen, så 1 pluss ett hade varit att föredra, precis som du skriver Karl.
Eller kanske rentav 0 pluss 0.
Örebro 'den oumbärlige
2011-07-06 23:13
Det gör mig inget att Samuel har ett år till i ÖSK. Det innebär att man kommer ha minst två vänsterbackar i truppen nästa år. Vi får hoppas att man kan hitta någon som har lite av det Wowoah visade upp i sina bästa stunder, dvs. förmåga att hålla i bollen och spela upp efter marken.

Med det sagt är det oroande vilket läge klubben satt sig i. Man går in i den tuffaste perioden hittills i år med enbart tre backar nu när Anttonen har skadeproblem. Det var redan tunt med försvarare med Almebäck, och då visste man ju inför att både en försäljning av Micke och Europaspel väntade innan transferfönstret öppnade igen.

En förklaring är ju Paulinhos sena ankomst. Hade han kommit när han skrev på så hade man troligen inte värvat Lushtaku vilket hade gett fler chanser till Josef och Yasin som varit bättre. Det hade också lett till att man haft råd med en försvarare.
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-06 23:06
Pille-Riin Pöllu//

Naturligtvis var det mycket dumt att ge Wowoha ett tvåårskontrakt inför säsongen, självklart vet han att han nått den ålder som gör att det är hans sista två år. 1 plus 1 och han hade tvingats prestera maximalt. Tyckte han var dålig redan förra året, men Sixten ser väl något som få av oss, om ens någon ser i Wowoha.
Örebro Karlssson
2011-07-06 22:59
Mycket bra initiativ Krille! Det är i dessa tider vi måste visa stolthet, hjärta och passion!
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-07-06 22:58
God natt alla svartvita kamrater. Syns på västra stå imorgon förmiddag :).
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-06 22:57
Valderinho //Samuel kanske inte behöver prestera på träning. Han vet att han får spela ändå
Örebro baskern
2011-07-06 22:35
Det var en bra idé Krille och självklart var detta ett måste. I med- och motgång. Vi sviker aldrig vårt ÖSK!

Vallen 9.15 imorn. Visa hjärta nu!
Admin
2011-07-06 22:09
Blue Hill Solna//

Trots varning fortsatte du att skriva om allt annat än fotboll, därför togs dit sista inlägg bort och du är nu IP-spärrad över EL-matcherna.
AIK Blue Hill Solna
2011-07-06 21:29
Hehe, kan ta med en grill och grilla utanför "Behrnabeu" :)
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-07-06 20:03
Synd att Wovven inte är ett fördömme för de yngre.
Örebro Valderinho
2011-07-06 18:58
Jag vet att Wovven när jag var nere på träning förra året blev förbisprungen av Bassombeng varje gång på träning. Men Wovven på träning och match är lite annorlunda. Ende spelarel är bättre på träning men sämre på match och vice versa. Endel är lika bra på träning och match, men sånna spelare växer inte på trän direkt...
Örebro Bona fides
2011-07-06 18:56
BHS//
Nu var det några år sen jag bodde i Örebro men jag kommer inte ihåg att det fanns någon bosnisk restaurang. Lite konstigt, med tanke på det du påpekar, att det bor många med bosnisk bakgrund i Örebro. Det närmsta stället jag kan komma på är kötthandlaren strax bakom tågstationen som sålde cevapi. Men då får du grilla det själv :)
AIK Blue Hill Solna
2011-07-06 18:48
Finns det någon Cevabdzinca i Örebro, där dom serverar Burek och Cevapi t ex?

Vet att det bor flera tusen bosnier i Örebro, så det borde finnas... eftersom staden där jag befinner mig i har drygt 1 000 bosnier och tre fyra ställen där dom serverar mat från forna Jugoslavien.
Örebro Harry Cripps
2011-07-06 18:17
Kamrater! Jag vill be er som går ner till Vallen i morgon att uppmuntra Wovven lite xtra. Efter att bevistat träningen idag vet jag varför han är helt under isen. under det avslutande tvåmålsspelet på krympt plan blev han ideligen uppsnurrad av Josef. Tillslut blev det nästan komiskt! När Josef tillslut snor bollen för Wovven och sen täcker den med kroppen får Wovven nog och råkapar Josef över hälsenorna. Josef får vård och provar igen efter fem minuter, men får utgå. Endera är Ibrahim ett geni eller oxå är Samuel redo för en utlåning till Trängens IP.
Förövrigt är Berra dubbelt så bra som de båda provspelande mittbackarna - tillsammans!
Örebro Dejmon
2011-07-06 18:09
Saywee
Horde Zla - Hord/Grupp av ondska.

Bäst man tar på sig skyddsvästen under matchdag hehe
Örebro Dejmon
2011-07-06 18:04
"Namn: Sultan-Hamid-Avgan
Sänt: 2011-07-06 10:08
Ni som ska se ÖSK-Sarajevo så kommer det finnas två barer som kommer spela vår musik både före och efter matchen. Den ena heter Satin och den andra Prisma. Det är dessutom ett stenkast mellan dem."

Ursäkta???
Annons: