/fotboll/osk/forum/3690.aspx/fotboll/osk/forum/3690.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-23 18:19
Kul att det kom lite flames för det har varit rätt dött sedan spy-tsunamin lade sig efter Sarajevomacthen ;)

Vad trodde folk? Att ÖSK med halva laget borta skulle åka ned och spela ut Sarajevo i deras egen kula? Det var på hemmaplan och i första matchen ÖSK förlorade denna duell. När man inte mäktar med att göra mål. En uppsjö av offensiva spelare i truppen men ingen som kan göra mål. Eller ens skapa avslut..
Örebro Chipset
2011-07-23 18:12
Braniimir Hrgota bör nog scoutas lite extra.
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-23 18:03
Sgägget//

Så nu fick du luft igen ;) Jag kan ha roligare för de pengar som spornrats ÖSK med, men om någon i Spelarinvest trott att de skulle ge avkastning? Knappats?
Inte jag ändå, vi som gjorde det från starten var enbart för klubbens skull.

One toutch/
Så du tror inte jag gör annat för att påverka? Ok? Problemet är att det tills nu inte hjälpt, ja, jag säger tills nu. För man är inte lika kaxig i tonläget inom klubben nu, varför, de namnen som gett upp tänker jag inte ge NA. Jag kommer att fortsätta sponsra ÖSK, men nu ger även jag upp i beloppets storlek. Även ÖHC o Indianderna skall få sin del av kakan och det är ett löfte.
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-23 18:03
Sgägget//

Så nu fick du luft igen ;) Jag kan ha roligare för de pengar som spornrats ÖSK med, men om någon i Spelarinvest trott att de skulle ge avkastning? Knappats?
Inte jag ändå, vi som gjorde det från starten var enbart för klubbens skull.

One toutch/
Så du tror inte jag gör annat för att påverka? Ok? Problemet är att det tills nu inte hjälpt, ja, jag säger tills nu. För man är inte lika kaxig i tonläget inom klubben nu, varför, de namnen som gett upp tänker jag inte ge NA. Jag kommer att fortsätta sponsra ÖSK, men nu ger även jag upp i beloppets storlek. Även ÖHC o Indianderna skall få sin del av kakan och det är ett löfte.
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-23 17:50
Godzilla//

Om det var möjligt skulle jag stoppa in din skalle i röven på dig nu. Jag är född ÖSK.are, jag sponsrar, lider o gläds med klubben, men det var inte så svårt att räkna ut iom Porokaraaffären att det var påväg att gå åt h-vete. Tror du jag glädjs? Då är du sjuk. Men har man minsta inblick i klubben vet man hur Sixten så lätt placerar folk i frysboxen.

Så tror du jag glädjs åt den klubb som jag gett o gjorts så mycket åt går åt h-vete. Är du Sixten eller Lennart? Det enda jag skrev var att detta förutspådde jag för tre år sedan o fortsätt gärna spy galla, gör mig inget, men snart är vi i SE.
AIK Saywee
2011-07-23 17:49
De som verkar vara nöjda och glada över årets ÖSK-prestation hittills, har väl inga större förväntningar på vår kära klubb, det tycker jag är lite snudd på nonchalens ....

Heja SPORT, jag är inte nöjd, vi kan bättre!
Örebro Sogen
2011-07-23 17:48
felet är inte att vissa spelare typ Almebäck, Bedoya fick för korta kontrakt. Nej felet är att man inte efter redan första året omförhandlade kontrrakten. Längre kontrakt och högre lön. Då hade dom kunnat inbringa stora pengar vid försäljning. Vi hade cok förmodligen inte gått med vinst på driften som vi nu gjorde då vi kunde hålla ner lönerna på bra spelare, men då får man fråga sig vad är mest värt, att gå 1 mille + på driften utan försäljningar eller gå 1 mille ´- på driften och dra in 25milj på försäljning av spelare vars kontrakt inte går ut 1månad efter säsongen?

Det är såna grejer klubben har tagit ställning till, tyvärr valde man fel.
AIK Saywee
2011-07-23 17:47
Berra!!!
Örebro One¨touch
2011-07-23 17:41
Förstår inte vitsen med att spy massa galla över ÖSK. Vad tror sig ÖSK-karl få ut av sitt gnäll? Är det ett "va vad det jag sa" han är ute efter?

Är man sponsor och seriös så sitter man inte på ett forum och spyr galla vecka ut och vecka in.. Det är inte så man påverkar konstruktivt.

Sen finns det säkert saker ÖSK-karl har rätt i. Men det kommer inte något positivt på det här viset.

Bara en sådan sak som att ha "avgå Sixten" i sitt Nick.. Som ÖSK-karl har haft titt som tätt..

Väldigt märkligt agerande mot det fotbollslag man stöttar.
Örebro MrCrowly
2011-07-23 17:41
Skägget //
Helt rätt ang knäll-kalle.
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-07-23 17:40
Skägget // Det finns ingen i spelarinvest som förväntar sig vinst på insatt kapital. DÄREMOT förväntar man sig en profetionell hantering av kapitalet. Och att man följer uppsatt utvecklingsplan för klubben.
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-07-23 17:35
DaSa //Kontraktens längd är förnamnen på problemet.
Många av de värvade spelarna är antingen dåligt scoutade, inte omtyckta av tränaren, passar inte in i spelsystemet (som inte går att ändra) eller skadade.
Örebro KCMarten
2011-07-23 17:30
Skägget, Godzilla //

Hur kan ni tro att ÖSK:s längsta förlustsvit sedan nedflyttningssäsongen 1978 bara är en "formsvacka"?

Örebro Skägget
2011-07-23 17:23
Det är ju rätt uppenbart att ÖSK-Karls gnäll grundar sig bara i att hans investeringar i klubben inte bärit frukt. Förra säsongen var han relativt tyst, men ser han chansen att kräla fram och spy sin galla. Godzilla har så rätt, så rätt....
Örebro Aspen - välkommen Anttonen
2011-07-23 17:17
Godzilla Hårddisksson // kan Du förklara skillnaden på att :
1) fundera
2) analysera
3) diskutera
4) gnälla
försök svara, senare kan jag ge dig de rätta svaren.
AIK Saywee
2011-07-23 16:56
Jag tog en dubbel ...
AIK Saywee
2011-07-23 16:56
Godzilla, vad du gnäller, gnäller du på de som gnäller, eller gnäller du av dig själv, gnäller eller?

Jag tror iallafall på vinst i deby´t och förväntar mig att ÖSK vinner på hemmaplan, för det var länge sedan en vinst, nu är det dags!

Heja SPORT :)
Örebro DaSa
2011-07-23 16:52
Godzilla// Att ÖSK-Karl med flera fick "rätt" till slut var väl inte oväntat. Problemet som jag ser det är de korta kontrakten, det gör att vi inte får kontinuitet eller bra betalt vid försäljningar. Om vi t.ex. skulle skriva 3-års kontrakt med alla spelare skulle det betyda att vi måste byta ut i snitt ungefär 3-4 spelare i startelvan varje säsong. Vid 4 eller 5 års kontrakt så blir det 2-3 spelare. Långa kontrakt medför en högre risk att man fastnar med överbetalda spelare som inte är med i startelvan, men det känns som i de flesta fall så brukar sådana spelare vilja bryta kontraktet för att få speltid. Men det finns undantag som t.ex. Prince i DIF.

Jag tror att det bra resultatet förra året berodde på att vi hade samma startelva som året innan. Att vi sedan i år har fyra nya startspelare att spela in innan säsongen och nu ytterligare minst en (Almebäck) gör att vi kommer underprestera i förhållande till våran trupp. Till nästa säsong så kanske vi behöver spela in ersättare till Nordin, Alven, Bedoya plus att Wikström och Wovven inte blir yngre utan också de kommer att behöva ersättas snart.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-23 16:04
Djurgården skriver ett Pre-kontrakt med Syrianska Nahir Oyal mitt under brinnande säsong. Magnus tror mycket på Nahir så självklart blev kontraktet på fyra år from efter denna säsong.

Måste sända märkliga signaler till Syrianskas trupp att bestämma sig för en konkurrent redan nu och sedan spela kvar säsongen ut.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-23 15:38
ÖSK behöver en seger imorgon. Det skulle lösa en hel del knutar. Jag hoppas Bedoya kan vara med. Han har ju öppnat för att det är möjligt. Förhoppningsvis gör han inte en "Porokara" utan låter den amerikanska vinnarmentaliteten styra.

Jag (om man får önska) skulle vilja att Sixten gick tillbaka till mittfältet med Pålle och Gerzic och sedan då Kilen/nordback bakom Och sedan startade med Bedoya som #9. Sen återigen. Wirtanen är en säkerhetsrisk av dignitet. Han skulle säkert inte göra bort sig som ytter. Men inte som försvarare tack.

Jag skulle gärna se en ny amerikan på mittfältet i framtiden. Jag gillar starkt deras (generellt sett) mentalitet. Bedoya kan säker agera referens för en sådan, Förvisso har ÖSK testat en intressant amerikansk mittback för framtiden men jag ser gärna en på mittfältet som får vara mer involverad i spelet.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-07-23 15:29
Du måste förresten vara väldigt nöjd med dig själv just nu,ÖSK-Karl? Gottar dig lite extra då du tjatat i tre år att det här skulle hända med Sjögren? Skitsamma i tidigare fina placeringar och fina värvningar. Nej,det här har ju DU tjatat om i tre år.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-07-23 15:28
Gnäll,gnäll,gnäll,gnäll,gnäll,gnäll,gnäll,gnäll,gnäll,gnäll...

ÖSK-Norrköping 4-1. Islossning. Ses på vallen.
Örebro Disasterpiece
2011-07-23 15:09
Sogen// Det beror helt på vad det är för match. Men det brukar alltid vara gott om folk där.
Örebro Sogen
2011-07-23 14:06
Hur mycket folk/kubaner brukar det vara på virus innan matcherna?
Halmstads BK Eldar
2011-07-23 13:47
hej..
tänkte att det kanske är några intresserade av läktarkultur..
så här såg det ut i sarajevo mot örebro
STEFANO!
2011-07-23 13:09
PRP/ Sixten har gjort så mycket korkat men det var ett av dom, och man trodde ju han lärt sig något av matcherna innan men icke!
Örebro "ÖSK-Karl (Axén kom hem)
2011-07-23 11:51
Här har jag nu tjatat i säkert tre år varför det kommer att sluta illa med Sjögren som sportchef, nu ser vi resultatet av hans saktfärdighet. ÖSK måste vara drömmen för killar som stoppar (naturligtvis) pengarna i egna fickan.

Sedan har vi denne Sixten som när talanger till slut får chansen, då är det för kort tid kvar på kontraktet för att göra något vettigt av det.

Jan Karlsson, jag har alltid trott på dina fagra löften, men detta skulle du satt stopp för tidigt.

Björn Åqvist, visa nu handlingskraft.

De största sponsorerna förutom dig Björn har tröttnat, du har inga möjligheter att likt Fahlander dra det ekonomiska lasset själv.

Det är kris, så även om vi har turen att klara oss kvar i år, så ser framtiden allt annat än ljus ut.
Örebro Pille-Riin Pöllu
2011-07-23 11:47
Jag undrar om Sixten kommer fortsätta plottra med laget mot Norrköping? Kommer han försöka täppa till den enorma läcka ÖSK hade mot Sarajevo på högerkanten? Sarajevo spelade ständigt in bakom Wirtanen och fick oceanytor.

Att ta tillbaka Pålle som #9 och dra ut Staaf på kanten måste jag säga är ett av de mest korkade drag jag sett Sixten göra i år. Det blev också bättre när Staaf så småningom (som vanligt efter ett par mål i archlet kom ändringarna) klev tillbaka in i mitten.

Sarajevospelarna fick också flera ggr stå rättvända framför backlinjen utanför straffområdet och jag saknade Wikströms push-ups

Om Sixten vill täppa till högerkanten (vilket jag egentligen tvivlar på. Han brukar låta sådant fortgå) kan ju en av hans ideer vara att låta Nordback fortsätta som mittback med Wikström och flytta ut Haginge till höger.

Kritisk inlägg? Ja det får jag erkänna. Jag är inte nöjd med de ompositioneringarna Sixten gjorde och de han inte gjorde men borde ha gjort på högerkanten.

Och laget skapar fortfarande inga avslut förutom i fasta. Man är väldigt uddlösa. Väldigt. Ändå spelar man med tre forwards..Ett kvitto för mig att 4-3-3 egentligen är 4-5-1 i ÖSK:s modell. Även om man kör med "offensiva yttrar"
Matchpuls Fotboll Sami Hyypiä
2011-07-23 11:41

Yunus är en hjälte - kan man inte precis säga om Bedoya.
IFK Norrköping Pekingz
2011-07-23 11:19
Yunus - önskar dig allt gott i framtiden...
Tack för det fina inslaget i SVT och för din härligt positiva attityd.
Det är inte vart vi har varit som är viktigt utan vart vi är på väg som betyder något...
Lycka till
Annons: