/fotboll/osk/forum/3504.aspx/fotboll/osk/forum/3504.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
AIK Saywee
2011-09-14 23:41
Butterix,
tackar för kvällens "offsidesnack" via etern, det var mycket intressant, som media skulle höra, hehehe
AIK Saywee
2011-09-14 23:35
Farsen,
det är inte svårt att vara förbannad, när vi torskat 12 av 24 möjliga vinster, eller är det lungt och bra jobbat?

Jag vill bara se förbättringar, där det finns förbättringmöjligheter!

Positivismen får sig en släng , men talgoxen ger aldrig upp , Parus Major, han tutar året rundt, ger aldrig upp ... det kan inte jag heller göra!

Heja SPORT!
Örebro Butterix
2011-09-14 23:23
klostret har internet!
AIK Kribba
2011-09-14 23:03
Sawee, oavsett segern mot er,striden blir betydligt jobbigare om en europaplats nu utan Bangurorna. Det är bara att kämpa på och hoppas att övriga höjer sig.

Bara bra om vi helt räknas bort för övrigt. Vi har aldrig trivts som favoriter. Det är bara bra om vi inte är med i snacket där.
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2011-09-14 22:53
Saywee/ Du om brukar vara så positiv och bjuda på roliga inlägg, verkar nästan förbannad. Lite synd. Jag tycker ändå att, när läget blivit som det blivit nu, man måste våga satsa på de som tagits in pga talang.

Och jag är inte heller en av de som är imponerad av kontorsfolket. Som jag skrivit förr. Vill man bli topp3 i allsvenskan och spela i Europa kanske man ska börja med att visa det på kontoret.
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-14 22:49
pemo//

Ok, ett sista inlägg för någon vecka. Är helt ense med dig att ÖSK saknar en riktig hänförare på plan, själv är jag så gammal att jag t.o.m minns Totten som en sådan.

Eller en annan sport som Ishockey, när hårde Hardy smaskade till Krobbe i baken ordenntligt och vrålade jobba, fast då ÖIK ledde med typ 12-0 o fem minuter kvar ;)

Men allt gammalt spelar ju ingen roll alls, nu gör vi en gammal vanlig ÖSK-säsong, säger som Saywee, skall vi vara nöjda ändå, eller vems är felet? Är det bara otur? Om det bara är otur, varför kan vi då inte på över 100 år ha tur så vi vinner AS?

Tack o gonatt ;) Godzilla, ta fram släggan nu, ser fram emot det med stort nöje!

AIK Saywee
2011-09-14 22:42
Kribba,
campen är död, AIK som alltid nonchaleras, är med i medaljstriden, boråsarna bävar ....
AIK Saywee
2011-09-14 22:40
Alven borde ha räddat ÖSK från kvitteringsmålet!

Vet inte riktigt vad han pysslade med, tyvärr, oavsett vad som sägs eller skrivs, det var en tabbe, han är ju vår sista säkra utpost, elller?

Hans agerande efter målet kan jag också ifrågasätta?
AIK Kribba
2011-09-14 22:37
Är det något mål Örebro borde gräma sig för är det nog snarare 2-1. Där hade vi flax att den gick på er backs Wikströms? ben och ändrade riktning. 1-1 tycker jag inte var otur,eller tur för vår del. Det var ett väldigt fint skott av en av våra absolut bästa Skyttar,Viktor Lundberg...ett snyggt mål.

Tycker som sagt inte vi förtjänade 3 poäng iofs varken spel eller chansmässigt mot er. Spelmässigt har vi gjort betydligt bättre matcher mot Örebro,i Örebro tidigare. Dock var vi effektivast och det är ju oftast det mest avgörande.
Örebro pemo
2011-09-14 22:28
ÖSK-Karl// och jag diskuterade med två målvakter ( som spelat div 2 ) där båda oberoende av varandra reflekterade över det dåligaförsvarspelet innan.
Men matchen går just nu i repris på Canal? så jag återkommer nog i natt med en ev. revidering.
Örebro pemo
2011-09-14 22:25
Tack för alla beröm för min långa drapa. Skriver Rama i stället. Varför jag vill ha Staaf? Jag tror att han gör de mål som de andra missar. jag vill ha en vinst helt enkelt. Sen kommer Wille in när det är 25 kvar och kan spela mer på inspiration.

Sixtens uppgift tror jag att jag förstår, men vad Sjögren och framför allt Sköldmark gör har jag ingen aning om. Därför kan jag heller inte ifrågasätta deras jobb. Fast det är ju också en sorts kritik att aldrig bli omnämd.

Nej, jag tror inte heller att vi vinner guld med Hagge/Wiken, men jag tror inte att Sixten splittrar dem i år.

Jag hoppas att alla nyförvärv blir klara i tid i år, så att ÖSK kan träna ihop ett lag fr.o.m. januari. Dessutom saknar jag också någon "härförarare". Tänker med saknad på killar som Gustaf A , Thomas A och även Frippe Jansson. Dom tog inga fångar, om man säger så. Men nu vill ju alla lag ha dribbelkonstnärer i stället för lagspelare. Och det gäller inte bara vår klubb. Fast jag tror att Berger kan bli en sådan. Fast då får han inte vara så tystlåten.

Ni som inte såg " Ekwall vs. Lundh" när de pratade med Magnus Pehrson, kolla i efterhand. Den killen hade väldigt många bra åsikter.

Och så kan man ju undra om det är en fördel att IFK fick stryk i dag. Stukat självförtroende eller revansch-lust?
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-14 22:10
Pemo//

Såg ditt inlägg tidiare idag angående AIK:s 1-1 mål, för mig såg det billigt ut och just denna match hade jag återigen med mig en fd. storspelare. Vilken målvaktstavla sa ham, bedöm själva?

Men Alvbåge har i mina ögon inte varit ens nära en landslagsplats i år, så vad han o Sjögren håller på med fattar jag inte.
Örebro Aspen
2011-09-14 21:55
Saywee //Beskrivning av konstgräset
AIK Saywee
2011-09-14 21:55
Aspen, Piss i mist, från en evig optimist;)

Heja SPORT!
Örebro Aspen
2011-09-14 21:49
"ÖSK-Karl (2 år till åt skogen) // Jag gillar Karlssons intresse för rena och fräsa toaletter.
AIK Saywee
2011-09-14 21:47
Farsen, jag fiskar inte, trots havets närhet, utan vill bara att allt skall bli bättre för ÖSK, det är min ärliga avsikt!

Men när Alven totalt tidigare "sågat" konstgräs, som är hans arbetsplats/arbetsplast, så börjar ju jag fundera om det kan vara detta som är ett av många problem i dagens ÖSK?

I måndags hade ju både vår herre och kommunen vattnat det bedrövligt gröna underlaget ordentligt, men det hjälpte ju föga, bolldjävuln var ju snabbt inne bakom Alven?

Är det något annat du funderar över?
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-14 21:43
Saywee//

Jag gör ett kort inhopp, ligger ju lågt till SSS är borta. Men skall man ta det från början så räddades vår älskade klubb undan kk tack vare Behrn och gavs resurser beroende på att herr Sjöström lämnade politiken samtidigt som Spelarinvest bildades. Med Herr Sjöström vid rodret (oavsett parti) tror jag inte Örebroporten lyckats gjort BA så fint, han la ju hellre pengarna på kammarorkestern och länsteatern.

Sdan har ju en massa saker gått snett. ÖSK borde vara påväg med tanke på befolkning och intresse att gå om Ellos på alla plan. Du "tjatar" om ditt konstgräs, jag har tjatat utan att få svar på vem som kom på idén att anställa Sjögren? Sköldmark? Det måste nog VD Jan Karlsson ta på sig.

Det är så mycket jag blivit trött på. Sjögren som inte kan skriva kontrakt, Sköldmark som inte kan sälja spelare, Sixten som bara kan ett spelsystem och är bedrövlig på att kommunicera med truppspelare. Ett ÖSK-U påväg i onödan ner i källaren. En alldeles för snäll ordförande i Björn Åqvist. Sedan återigen en VD ifrån bankvärlden, Jan Karlsson, som bara lovar o lovar.

Har jag nu funnit dina fem fel? ;)

Förövrigt är det kul med Indianernas framfart och jag ser verkligen fram emot vad Fahlander och ÖHC kan åstadkomma i år!

Vi får trösta oss med att vara sveriges bästa idrottsstad, trots mediokra finska tränare ;)
Örebro Aspen
2011-09-14 21:42
Farsen fortsätter (igen) //Nog kan man få ha åsikter om Örebroportens fögderi, man får ju ha åsikter om ICA:s köttfärs.
Det som gör det intressant är ju munkavlen på ÖSK spelarna, tycker jag. Det gör ju alla intervjuer mindre intressanta.
Inget kontroversiellt där. Verkar lite diktatoriskt, det offentliga är bra där finns meddelandefrihet.
Örebro Aspen
2011-09-14 21:38
Saywee/ / Här kommer några åsikter om kontgräset från KFF och HeIF
Örebro Farsen fortsätter (igen)
2011-09-14 21:37
Saywee/ Som jag förstått det tycker Alven att gräset är ok om man vattnar det ordentligt. Annars duger det inte. Fast å andra sidan verkade flera spelare ha problem med det sist. Tex Rama och Eidur hade stora problem att kontrollera både boll och sig själva i vätan. Känns som att du förstorar upp det problemet lite. Kanske inte är sån grej egentligen? Men att Örebroporten inte gillar att spelare klankar ner på det är väl förståeligt.

Tror faktiskt inte gräset är det största problemet med årets dåliga hemmafacit. Snarare inställning och en gnutta ineffektiva spelare.

Vad är det du fiskar efter egentligen? :)
AIK Saywee
2011-09-14 21:27
Har KIF´s snygga tjejer samma problem med sin hemmaarena ?
AIK Saywee
2011-09-14 21:12
´do, ställ, eller sätt, Alvbåge och Cardesjö (Porten) bakom linsen och mikrofonen, för jag vill bara veta vad som är sant eller inte, även om en sådan medial grej inte ger mig fullständig sanning!

Jag vill bara veta vad det är för fel på BA´s konstgräs, för vi måste väl i rimlighetens verklighet jobba för att i första hand hitta alla fel och i andra hand försöka rätta till dessa, elller?

Håller med dig om att det inte skall vara ett "stängt Örebro", gräv upp hundarna och kasta bort munkavlarna!
AIK Saywee
2011-09-14 20:55
Ösk-groda, vad är det för ointressant match du refererar till?
Lagrell messade mig nyss att han fixat en finalarena i Kiruna ;)
Örebro Brinkewall
2011-09-14 20:53
3-4... Kalmar..
Örebro Ösk-groda
2011-09-14 20:45
Nu oavgjort igen 3-3 hårda bud verkar det vara..
AIK Saywee
2011-09-14 20:44
Jag vill bara att alla skriver i klarspråk , även John Alvbåge, om han "vågar", släng bort munkalvlen och skriv någonstans, vad det är för fel på konstgräset på Behrn Arena´s färska konstgräs.

Ställ. "Porten"mot väggen, fega inte ur, det är ju eran arbetsplats/arbetsplast det handlar om!.

Gräv upp de begravda hundarna!
Örebro Ösk-groda
2011-09-14 20:42
Kalmar leder i förlängningen i cup matchen mot IFK..........
AIK Saywee
2011-09-14 20:34
´do, Alvens bloggande kanske inte är ett problem, men det han ibland försöker skriva eller antyda, kan bli ett problem, för klubben, för fansen, eller för andra som försöker föstå, vad han egentligen menar?

Detta med konstgräsets dåliga kvalitet, kan man ju evigt fundera över, och munkavel och begravda hundar, är något som gör mig så förbaskat nyfiken på, vad som i verkligheten är sant.

Ni får ursäkta, men Saywee, är sådan .... sorry!
AIK Saywee
2011-09-14 20:26
Tänk om vi hade fyra Ess (S) i vår framtid :)

Sixten, Sjögren, Sköldmark och ***

Fyrtal, nollställer övriga och ger en segerkänsla som är fantastisk :)

Heja (S)PORT
Örebro Harry Cripps
2011-09-14 20:22
Ja nog behöver vi en "Barsom" som oxå kan gå "dit" riktigt fult när det behövs och komma undan med en tillsägelse för att han har ett så väloljat munläder. Synd att inte pengarna fanns på den tiden för det han krävde lär ha varit i storleks ordningen 10 miljoner på 4 år. Gerzic klass sålunda. Barsom hade varit mumma de åren. Mer än Gerzic. Ja jag vet, jag bara gnäller på Nordin, men jag har en känsla av att han blir vår sämsta affär genom tiderna på sikt. 5 år och han har blivit sämre och sämre för varje match sen han fick sitt nya guldkantade kontrakt. -Hur är det nu, det var snack om nåt nytt gnällforum. Kan någon delge adressen?!
Annons: