/fotboll/osk/forum/35.aspx/fotboll/osk/forum/35.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Ansiktet
2017-09-11 17:47
Någon som ska ner på U-21 ikväll? Det skulle vara kul med en liten rapport.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro pemo
2017-09-11 15:59
Ingen Plessis med i kvällens U21.
är han möjligen på väg tillbaka till Frankrike?

Angående gårdagens match; så kul att se hela laget kämpa tillsammans.
Hade med mig tre "neutrala" åskådare, som samtliga påpekade att ÖSK var det bättre laget efter första halvlek, samt tyckte att vinsten var helt rättvis.

Tyvärr så var publiksiffran dålig i går. 7700 mot serieledarna Real Malmö är botten tycker jag. Borde varit minst 10000.
Men så länge det inte går att få bra biljetter på norra läktaren trots att stolarna står tomma, så lär vi inte komma upp i femsiffrigt denna säsong heller.

kan man inte få till ett system som gör att det går att köpa sponsorsplatserna om de själva inte ska utnyttja dem?

Fantastiskt att Malmö gjorde sin sämsta match för säsongen just mot ÖSK. ;)
Hörde samma tongångar från Göteborg när de var här också.
Himla tur för oss. .....

Kan Axel & co hålla samma intensitet mot Djurgården också så börjar jag tro på att tränarbytet var bra.
Örebro jappel
2017-09-11 14:50
ÖSK är ju höstens lag. (varje år.)
Örebro Sport!
2017-09-11 12:03
Någon annan som tänkte på att höstsäsongen började igår? det bådar gott...
Örebro Jonas r
2017-09-11 11:18
[QUOTE=Isotop Knall]"Besara 9mål..... 8 matcher kvar, kan han mäkta med 3st till så bör vi kunna få bra betalt för honom i vinter." Ja, eller behålla honom så har vi en som gör 10-12 mål nästa säsong också. Lättare att nå målsättningen med bra spelare i laget och lite kontinuitet [/QUOTE] Instämmer. Kan vi behålla alla poöngspelare så kan vi bli riktigt giftiga. Då kan vi göra en Norrköping :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro alfrepe
2017-09-11 10:41
Har generellt svårt för Rosenberg. Men i detta måste jag ge honom cred (från Sydsvenskans intervju) "Vi förtjänade inte att ta poäng. Örebro förtjänade att vinna, sa Markus Rosenberg." Word!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Benny Böckling
2017-09-11 10:36
Ja det är ju som Nordin säger till NA, kan vi för en gångs skull behålla alla nyckelspelare så kan vi bli farliga till nästa år.

Av dem med utgående borde det vara prioritet att förlänga med Lorentzs det har jag tjatat om hela året. Petteri också om möjligt.

Oscar är det gränsfall med, i bästa fall kan man behålla honom och ta in en bättre keeper än Fagerström som kan tävla på allvar om startplatsen.

Sema är en helt ok spelare men känns som läge att släppa. Hagge och Logi likaså. Plessis tar jag för givet försvinner, förhoppningsvis Sköld också.
Örebro Isotop Knall
2017-09-11 08:59
"Besara 9mål..... 8 matcher kvar, kan han mäkta med 3st till så bör vi kunna få bra betalt för honom i vinter." Ja, eller behålla honom så har vi en som gör 10-12 mål nästa säsong också. Lättare att nå målsättningen med bra spelare i laget och lite kontinuitet
Örebro Motgångssupportern
2017-09-11 08:51
Härlig morgon och jag tar tillfället i akt att ge lite cred till Lorentzson som faktiskt är den som ligger bakom segermålet igår. Malmö gick till anfall med Sarfo, men Lorentz klev upp istället för ner och gjorde den brytning som sedan Omoh tog till vara på. Som taget ur skolboken!
Örebro humble stumble
2017-09-11 05:52
@Columbus:

Ok, tack
Örebro Nicknamn i ribban
2017-09-11 00:43
@Laul32:

Anmärkningsvärt måste ju ändå vara att ingen spelare har nått tvåsiffrigt i hittills år. Då har man ändå inte sålt iväg någon i skytteligatoppen heller för den delen. Sjukt låg nivå faktiskt.

Crespo gjorde ju 14 mål på 12 matcher hösten 2014, så det går ju att trycka in ett par stycken om man hamnar i ett flow.
Örebro Columbus
2017-09-11 00:34
humble: Jag stod på Västa stå med god blick över hela händelsen. Och har även i efterhand sett de bilder på C More du sett: Svanberg håller i ett fast grepp i Mårtenssons tröja så det står härliga till, från straffområdeslinjen och till dess Mårtensson faller cirka 5 meter innanför. Mårtensson håller samtidigt emot Svanberg med armen med stor kraft. Situationen/ruffandet startar ju redan utanför straffområdet, men från straffområdeslinjen och därefter så håller Svanberg INTE Mårtensson i armen vid något tillfälle. Endast i tröjan. Vilken står som en strut. - Det Mårtensson gör mot Svanberg skulle, i en sådan isolerad händelse, inte ens resultera i en frispark emot sig. - Det Svanberg gör att solklar straffspark.
Örebro humble stumble
2017-09-10 23:16
@Bengt-Erik Gårdefors mustasch:

Detaljfråga förvisso, men jag upplevde att MFF:aren drog Mårtensson i armen så att han, Mårtensson alltså tappade balansen. Någon tröjdragning såg jag inte från min position framför TV:n. Kanske i första skedet av närkampen i så fall, men inte i det skede då Mårtensson föll. Då var det dragning i armen vilken borde ha lett till solklar straff. Som tur är spelar det ingen roll nu.
Örebro Jonte R
2017-09-10 23:15
Ring gör en bra match idag och till stor del beror det på att vi balanserade laget med ett bättre defensivt stöd åt honom, Rogic. Det gör honom mer trygg i sitt spel och hans spetsegenskaper kommer mer till sin rätt. Hans inläggsfot håller hög klass. Tyckte laget var mer aggressivt i defensiven över hela planen idag, ett lovande tecken.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Vinnartradition
2017-09-10 22:22
Mycket skön seger i dagens match.

Att det var Malmö FF som fick hämta bollen ur eget nät och därmed inkassera en förlust på tilläggstid gjorde inte saken sämre. Det här var en start värdig Axel Kjäll och Daniel Bäckström. Nu bygger vi vidare på det här.

På lördag väntar Djurgården på bortaplan i Stockholm och tre nya allsvenska poäng står på spel. Låt oss med gemensamma krafter se till att vi blir ett bra bortafölje som rullar till Stockholm.

Vi arrangerar både pub- och direktbussar. Resan köps för låga(!) 150 kr på länktipset.

Stöd ÖSK på plats i Stockholm på lördag!
Örebro Snö
2017-09-10 21:46
1 bra match gör ingen skillnad, vi måste värva vä back, Ring blandar o ger alldeles för mycket, tyvärr oftast negativt, men idag bra:)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Örebro Pedretti - Admin
2017-09-10 21:24
Jag är en av de som är tveksam kring Ring men han stärkte sina aktier idag.
Kan han nå dessa toppar och samtidigt hitta en högre lägstanivå så kommer han vara förstavalet på vänsterbacken.
Örebro Bengt-Erik Gårdefors mustasch
2017-09-10 21:05
[QUOTE=Bengt-Erik Gårdefors mustasch]Är inte grundproblemet att vi från Närke nöjer oss med alldeles för lite? En bra match mot MFF och gårdagen är glömd, funkar det inte så både på forumet, NA och bland folk på stan? Hur kan en sån attityd förändras? [/QUOTE] Så skrev jag 28 augusti, dagen efter Sundsvallsdebaklet. Det känns som om jag fick ganska rätt...är euforisk över segern förstås, men allt är ju verkligen inte frid och fröjd i och med detta. På samma sätt som allt inte var nattsvart efter Sundsvall. För att citera Håkan Hellström: "Det finns en första plats, som inte går att nå, för ingen tror att de är nåt där jag kommer från." Jag tror jag älskar dem där jag kommer från.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bastard on Parade
2017-09-10 21:01
@Kuroslaw Mibisztal:


Ring var bra idag, speciellt i första halvlek tycker jag. En av hans bästa insatser i ÖSK-tröjan. Jag tycker även att Brendan var bra idag. Han hade några viktiga brytningar och spelade stabilt.
Örebro Karlstruum
2017-09-10 20:57
Columbus T8: Exakt, och det jag menar är att det är konstigt att han ändrar sig så ofta, hur hade han sagt om vi torskat med 0-4 idag? Men man älskar ju Axén så pass mycket att man sitter och kollar derbyt enbart för att se vad han säger innan match och i halvlek. Eftersnacket tog man ju live efter vår match. Rätt sjukt ändå. Något man tänkte på med presskonferensen, Axel är ju inte lika rolig men hade en större analys (en bra sådan också) om själva matchen. Kul att han säger att Daniel Bäckström verkligen pushade honom för att byta in Omoh, ger säkerligen en större förtroende för varandra när sånt blir stolpe in redan från början. Och Forsell, fyra minuter på plan räcker ibland. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bengt-Erik Gårdefors mustasch
2017-09-10 20:53
[QUOTE=Kuroslaw Mibisztal]Var är alla belackare av Ring en sån här dag? [/QUOTE]Hur väl stämmer det med ÖSK:s värdegrund att filma i tid och otid som Ring? Om han inte hade gjort sin filmning i straffområdet innan paus tror jag att vi hade fått vår rättmätiga straff när Mårtenssons tröja stod som en strut. Meningslös spekulation javisst, men tycker ÖSK att Rings beteende är OK? Förutom filmningarna en bra match från hans sida.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Columbus
2017-09-10 20:47
T8: Axén sade 20 augusti (ungefärligen): "laget är i bra form och spelarna är i bra form". Axén sade 27 augusti (ungefärligen): "laget är INTE i bra form och spelarna är INTE i bra form" Axén sade 10 september (ungefärligen): "laget är i bra form och spelarna är i bra form". Slutsats: formen på laget och spelare i laget går i kurvor ;)
Örebro Aspen.
2017-09-10 20:40
Bra insats av hela laget och båda tränarna. Även de som serverade kaffe gjorde det bra.
Tack för en spännande och trevlig match
Örebro Columbus
2017-09-10 20:35
@Aspen.:


Senaste gången la man ut mattan under sommartid. De tre föregående gångerna skedde det vintertid.

Min första tanke kring Rogic uttalande var att gå emot det och att det istället kommer ske under VM-uppehållet nästa säsong.

Min andra tanke var att det nog blir (om det nu över huvud taget blir något i år), så som Rogic säger, d v s att 'alla konstgräs moder*-matta kommer läggas nu i vinter. Det blir svårt att nu och i framtiden lägga gräs under sommartid/VM-uppehållet då ju både Kif Örebro och Black Knights kommer ha pågående säsonger.


--------
Såg att MFF-fans i dag hade banderoll uppsatt på BA om att de hatar konstgräs (läs plast). Att de bara orkar.....
Örebro humble stumble
2017-09-10 20:29
@humble stumble:

En underbar kväll som denna kan man väl få fara iväg med lite off topic, eller rentav kanske inte off topic alls? Varje gång någon refererar till vår tränare såsom "Kjell" kan jag inte låta bli att tänka på Galenskaparnas Kjell Brel ;-)
Örebro Kuroslaw Mibisztal
2017-09-10 20:23
Var är alla belackare av Ring en sån här dag?
Örebro T8
2017-09-10 20:14
Karlstruum Lustigt för jag hörde Axen säga när han lämnade att det var bra läge för Axel att ta över för att laget var i bra form och på uppgång.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Laul32
2017-09-10 19:45
Besara 9mål..... 8 matcher kvar, kan han mäkta med 3st till så bör vi kunna få bra betalt för honom i vinter. Hoppas på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro humble stumble
2017-09-10 19:36
@Söder om söder. Söder om det.:

Kjell Brel, Jaques Brels bror du vet. Han som skrev låten "Under en filt i Madrid" ;-)
Örebro Söder om söder. Söder om det.
2017-09-10 19:22
Vem är Kjell?
Annons: