/fotboll/osk/forum/3483.aspx/fotboll/osk/forum/3483.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Oddevold *Mackan*
2011-12-31 12:29
Hoppas Nordin blir kvar.

Gott nytt år alla ÖSK:are! Ses 2012 då vi tar sikte mot Europa igen :)
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-12-31 12:14
D´Artagnan: jag tar ner seriositeten ett snäpp för att kunna lägga mig på samma nivå som vissa ödesmättade skribenter.
Örebro Bulten i Boo
2011-12-31 12:14
KCMarten// Du har helt rätt!! Att slänga käft är det vi gör och det är en härlig konstart i sig vilken sätter extra krydda till livet! Skål på dig o Gott Nytt År!

I övrigt tycker jag att Thomas Nordahl är en väldigt trevlig person, alltid vänlig när man pratar med honom. Om han sedan har något att tillföra i en fotbollsorganisation har jag ingen aning om.

Gott Nytt År allihopa. Sälj Gerzic medan tid är (han var rutten i år och hade stor del i det fria fallet) och köp för pengarna in tre krigar-mittfältare!! [;-)]
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-12-31 12:13
Angående Nordin försökte väl Stahre värva honom till AIK en gång i tiden så det är bara att hoppas att det här försöket går om intet med. Skulle han dock gå till IFK...ja,då kan vi plocka bort hans nuna från vänsterkolumnen illa,illa kvickt.
Örebro Grixx
2011-12-31 12:12
D´Artagnan// Nu är du roligare än på länge eller också så fattas dig något!

Kalle// Jag menar bara att Pelle lyckas till stor del pga av att Gefle är ett lag som är lyckliga över att ligga i AS och har inga andra ambitioner än att hänga kvar, trots drömmarna i sommras. De kommer att ha det extremt svårt att komma tillbaka när de faller ur.

Det är inte omöjligt att Pelle skulle kunna fungera i ÖSK, men jag är tveksam.


Gott Nytt ÅR till er alla!!!

PS Jo, D´Artagnan trots min "mentalitet" det gäller även dig även om jag inte tror att du förstår det.
Örebro D´Artagnan
2011-12-31 12:11
Godzilla Hårddisksson//Hammar har problem med hjärtat. Det var oklokt att placera honom på så många positioner.
I övrigt var det ett av dina BÄSTA inlägg. Du månar verkligen om klubben och är expert på seriösa inlägg. Din kunskap om spelare är stor, Du känner till många (hela 2 stycken).
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-12-31 12:05
Mitt förslag till ÖSK:s organisation 2013:

Tränare: Urban Hammar
Sportchef: Pelle Olsson

Startelva:
-----------Urban Hammar-----
Hammar--Hammar--Hammar--Hammar
Hammar---Hammar--Hammar---Hammar
---------Olsson---Hammar

SM-guldet är en matematisk säkerhet!
Örebro D´Artagnan
2011-12-31 12:01
Deviation// Den bästa informationen har dom som bedömmer vad som verkligen händer resp INTE händer, i ett utifrån perspektiv.
De från ÖSK-kansliet (som skriver här) har klara problem med att se vad verksamheten presterar i ett utifrån prespektiv. Styrelsen har inte kompetensen att bedömma vad kansliet presterat långsiktigt.
NA funderar hur kritisk man kan vara, ÖSK är ju ett levebröd för dom. Analyserande och grävande journalistik är inte på modet. Vissa på NA fattar säkert vart skutan styr. Man hoppas väl på ÖHK.
Visst kan man kalla berättigad kritik för skit, MEN då har man visat att organisatioen INTE kan förändras av egen kraft.
Örebro Salt&Peppar
2011-12-31 11:57
Deviation//

Allt skitsnack här om den ena och den andra i Ösk, klubb, tränare och ledning sprider dålig energi för klubben. Det ger ringar på vattnet. Upprepas nått tillräckligt mycket blir det "sanning". Man drar åt sig öronen. Man börjar klanka ner. En del dras med medvetet, en del omedvetet.

Finns ju iallafall en person här har arbetat mycket hårt och ihärdigt på den fronten!

Man undrar hur många som påverkats av allt negativt som skrivs här, sponsorer, supportrar, folk som intresserar sig för fotboll. Hur många drar sig undan av allt skit som sprids här? Vad ska de tro?

Spelar ju ingen roll om nått är sant eller inte, det är psykologi. Upprepas något tillräckligt mycket blir det "sant" i huvudena hos folk. Funderar du på att sponsra? Då kan du ge dig fasen på att de går in här, hur är supportrarna till Ösk, vad säger dem...ingen rolig syn. Drar man sig undan? Risken är rätt stor.

Tyvärr.Örebro D´Artagnan
2011-12-31 11:49
Grixx// Du har en osannolika låtgå mentalitet när det gäller nuvarande ÖSK. INGET går att förbättra.
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-12-31 11:31
Grixx//

Jo, men du måste ju ändå hålla med om att Pelle gör underverk i Gefle? Liten stad med Brynäs som tar det mesta i sponsorväg.

Hur menar du att han skulle göra ett dåligt jobb som sportchef i ÖSK. Prio ett är ju att hitta talangerna, vem gör det idag? Prio två är ju att få bra betalt för spelarna som lämnar, åtmindstonde betalt, vem gör det idag.

Dessutom anser jag att sportchefen skall vara på spelarnas sida om det kör ihop sig med tränarna, vem gör det idag? Till råga på allt betalar vi för två sportchefer, ge den lönekostnaden till Pelle så har nog det snart betalat sig.

Ett av de största problemen verkar vara att ingen bryr sig, styrelsen ser ut som att de kliar varandras ryggar. Vill ha in någon som verkligen vågar säga ifrån i styrelsen, det tror/vet jag att Thomas Nordahl klarar. Just nu känns det som en låtgåmentalitet i klubben. Dessutom är NA på tok för snälla, skulle vilja se en lång tuff intervju med VD Jan Karlsson och där inte NA tillåter honom komma med de vanliga flosklerna som han nu kört med sedan han blev VD.

Scrolla ni som vill, men läget är prekärt, sponsorer hoppar av, bevisligen är det svårt att locka nya spelare, årskortsköpen ligger på en löjligt låg nivå. Finns mycket för NA att få upp till ytan.
AIK Saywee
2011-12-31 11:25
Jag önskar er ALLA ett riktigt Gott Nytt 2012 !
Örebro #7
2011-12-31 11:16
haha, ibland kan de enkla tingen te sig svåra =)
Jag förstår dock att du läser NA med kritiska ögon, vem gör inte det efter alla konstigheter de skrivit genom åren. Ändå ligger den där på köksbordet varje morgon...;)
AIK Saywee
2011-12-31 11:13
#7, tackar, så bör det vara, jag fick inte bara ihop det ...

... upptäcker att man även skall läsa på raderna, tack igen :)
Örebro #7
2011-12-31 11:08
Saywee/

Om man läser vidare så står det faktiskt : " ...Men om det stämmer så är det en fråga för Örebro" - säger Gerzic till fotbolldirekt.se...så det är nog inget jidder från Na's sida, de fick helt enkelt inte en egen kommentar från honom utan citerade bara något han hade sagt till FD..=)
Örebro Grixx
2011-12-31 11:08
Kalle// Tror att det funkar bra i bottenmediokra lag.

Pelle kan bygga upp ALLT runt någon/några få spelare i ett sådant lag, sedan får spelaren ögonen på sig och buden haglar.

Så skulle jag inte vilja ha det...det är ju lite som vi alltid haft det tidigare.
AIK Saywee
2011-12-31 11:05
Tack Deviation, 10:53,
då har vi något att se fram emot :)

Jag håller fortfarande med dig, som i min frågeställning 10:44, men frågan var ju ställd till Stelig, och jag menade inget illa, var bara nyfiken på om han hade inblick i styrelsearbetet ....
AIK Saywee
2011-12-31 11:00
Funderar på om inte NA jiddrar litegrann, iallafall om Nordin´s blåvita rykte, det är det där att läsa mellan raderna som jag brukar tjata om ...

"Nordin Gerzic säger sig inte veta något om ett intresse från Göteborgs sida.
- Nej jag har inte hört någonting. Jag har ett femårskontrakt ..."

och avslutningsvis

"NA har utan framgång sökt ÖSK´s sportchef Lennart Sjögren, ÖSK´s ansvarige för spelarförsäljningar Magnus Sköldmark, samt Nordin Gerzic."

Detta får jag inte riktigt ihop, hur kan man citera Nordin´s uttalande om man inte har lyckats hitta honom då han eftersökts utan framgång?
Örebro Deviation
2011-12-31 10:55
Spelade fö. FIFA 11 på Wii igår: ÖSK - Mjällby AIF. Gerzic blev utvisad efter att med sträckt ben ha fällt Ekenberg flera gånger. Ett järtecken?
Örebro Deviation
2011-12-31 10:53
Saywee:

Jag har precis tömt ut kaffesumpen och efter en snabb titt i den så VET jag att Sixten får sparken efter omgång 5 och Svennis och Nordahl gemensamt tar över ansvaret för sportklubben. Går raskt över till syltburken och min "fingertoppskänsla" säger mig att vi även kommer att slutar topp 3, hörnen byggs igen på BA samt Helena Seger vill flytta tillbaka till Linde vilket öppnar upp för Z att som bosman gå till Forward....:-)

Där har ni det gubbar! 2012 i ett nötskal! Och glöm nu för all del inte från vem ni hörde detta först!
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-12-31 10:51
Stelig//

Du har nog missuppfattat, finns nog ingen som vill ha Thomas Nordahl som sportchef (absolut inte han själv). Däremot tror jag vi är många som vill ha in honom i styrelsen.

Sedan en ny sportchef, för mig vore Pelle Ohlsson drömmen, han hittar spelare och säljer dem dyrt.
Örebro gatutsio
2011-12-31 10:48
Så tråkigt med med denna sandlåde debatt som pågår här
påhopp och argument som avslöjar en hel del om personerna bakom texterna

FORZA ÖSK
AIK Saywee
2011-12-31 10:44
Stelig,

ajaj, är det två som tecknar ett kontrakt? Det var inte bra ;)

... håller delvis med Deviation (om verklig info)och undrar om du VET, eller om du TROR, att styrelsen inte ger Sjögren fullt förtroende?
Örebro Deviation
2011-12-31 10:42
Å en annan sak...om det nu är så att Alvbåge är inne på forumet och skriver under pseudonym så är det väl bara att blocka honom!!!!
Örebro Deviation
2011-12-31 10:41
Det här forumet håller på att spåra ur. ALLA sitter inne med VERKLIG information om hur det ser ut i klubben...fantastiskt. Blir rätt trött på att höra allt gubbgnäll om hur man minsann ska sluta gå på fotboll och titta på "riktig" idrott och hur andra avskyr Sjögren. Det är liksom på en dagisnivå. Skulle inte förvåna mig om det finns folk här inne som fortfarande är sura över något som hände i luckan på I3 på 70-talet. Va fan!!! Vad hände med Silly Season??
Örebro Stelig
2011-12-31 10:31
är folk medveten om att man är 2 som tecknar kontrakt?
alla tjatar om att man ska teckna 4 års kontrakt, men det finns ingen spelare/agent som vill det, går dom med på detta så kräver dom oftast nån typ av klasul, max pris för utlands försäjlning etc.
Sen kan kan inte förstå varför nån vill ha in T.N, han kommer väl inte göra nått bättre jobb än Sjögren... tycker felet ligger hos styrelsen som inte ger Sjögren fullt förtroende.
Ska vi byta ut Sjögren så tar jag hellre nån yngre förmåga men tydliga band till Örebro och fotboll.
Örebro D. McGrain
2011-12-31 10:12
Och nej, jag jobbar inte på kansliet. Om förbättringar, se nedan. Och är bara tveksam kring T.N. men spetsade till min kommentar.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro D. McGrain
2011-12-31 10:09
Utöver önskemål om förbättringar så måste man kunna erkänna att under denna styrelse har vi: - från kroniskt konkursläge till stabil ekonomi - byggt en ny modern arena - ökat publiksnittet markant - rekord i intäkter - näst bästa resultat i serien någonsin - värvat många klasspelare och få kalkoner Kanske en annan styrelse hade gjort det ännu bättre, men man måste ändå erkänna det som åstadkommits. Jag tycker också vissa saker bör ändras/utvecklas i klubben. Likväl är jag ganska optimistisk inför framtiden och denna säsong. HIF, MFF & Ellos har bättre trupper & resurser (pengar) i år. Men t. ex. ICA har en klasspelare, Hysen, men de lär kämpa f a nå övre halvan i år. Vi behöver en mf & kanske en mb, men vi har en ganska bra trupp f ö. Och kan kämpa om medaljplats med "rätt" säsong (dvs skadeläget normalt) Forza ÖSK!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro D´Artagnan
2011-12-31 10:06
D. McGrain// Den bästa att tillgå. Låter pigg och trevilg i de radio och TV program han är med i. Kan språk. Internationellt känd. Kan lite fotboll (både svensl och internationell) också vilket inte skadar.

Jobbar Du på kansliet och är rädda för förbättringar?
"grinig gammal gubbe" jävligt dåligt sagt - ta och jämför med dagens ledning
Örebro D. McGrain
2011-12-31 09:54
Nej. Men undrar bara om T.N är rätt person.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: