/fotboll/osk/forum/3483.aspx/fotboll/osk/forum/3483.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-09-26 22:25
Saywee//

Alla i ÖSK få ta sin beskärda del av detta praktfiasko.
AIK Saywee
2011-09-26 22:24
Men snälla Grixx, skriv vad du tycker om Sixten, speciellt hans prestation denna säsong! Eller undvik den obekväma frågan?
AIK Saywee
2011-09-26 22:21
Krille,
jag anser fortfarande, som jag skrivit tidigare, att Spelarna OCH (!) Sixten bär det största ansvaret för årets fiasko!

Spelarna kanske är felaktigt tränade eller dåligt motiverade elller bara helt enkelt slöa och loja eftersom de har bra betalt?

Jag vill förtydliga för alla forumläsare att jag anser att spelarna OCH Sixten bör bära den största "skulden" till årets fiasko.

För Svensson på läktar´n och kubanen i klacken och sponsorn som trodde på målet har gjort så gott de kan.

Några anser att Sixten inte har något som helst med fiaskot att göra, andra anser att det är en den ena än den andra spelaren, eler ibland det hela klappruttna laget som är värdelöst, i match efter match efter match ...

Heja SPORT!
Örebro Grixx
2011-09-26 22:15
Saywee// Under säsongen är spelare hela tiden på gränsen med skador. Det är ju någon form av elitidrott...även om vissa inte alls verkar tycka att ÖSK längre hör dit. Spelare som är skadade så de inte kan spela spelar inte. Har du känningar men inget kan förvärras så kan du spela...kortare eller längre tid av match. Andra kanske är mer skadade. Har man en benbit i magen så spelade "någon" för att han ville testa...och det kunde inte förvärras. Andra spelare har inte fått spela pga skada trots att de önskat.

Jag tycker mig se att det börjar överdrivas och bli mytbildningar om att ÖSK-are tvingas spela skadade....
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-26 22:14
Mackans idë att lägga ner i två år tills eländet är borta (förhoppningsvis) var nog en bra idé. Då kan ni SSSS-anhängare hållas här ifred och vara lyckliga om det så slutar med SE eller tvångsnedflyttning. Men Sixten är på god väg att slå Lundin som ÖSK:s mest klappruttna tränare i modern tid.

För er som undrade över ekonomi, jag håller inga kurser här, men varje individs deklaration är officiell, så läs där om ni har lust.
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-09-26 22:13
Saywee//

småfånigt? Kanske. Men spelarna måste också ta sin del av ansvaret. Liksom Sixten.

Det känns som endel tycker att allt är Sixtens fel.
AIK Saywee
2011-09-26 22:10
Grixx,
men snälla du, skriv någon gång i klarspråk vad du tycker om Sixten, framförallt hur du tycker att han agerat och jobbat för ÖSK säsongen 2011, hittills ...

.. nästan alltid undanflykter?
AIK Saywee
2011-09-26 22:07
Krille,

lite småfånigt inlägg 21:56,

så kan det ju inte vara, men han har ju faktiskt en oerhörd "makt" att påverka resultaten?
AIK Saywee
2011-09-26 22:04
kenya,
men jag gillar inte när Sixten ställer upp med sjuka eller småskadade spelare eller spelare som inte har någon som helst ork att spela fotboll, det har hänt flera gånger, inte minst senaste säsongen, jag kan inte skriva upp alla dessa namn och tillfällen för de är alltför många, tyvärr där brister det i hans kompetens. Ibland är hans coachning rätt, men nästan lika ofta är det märkligt förvånande, framförallt under denna säsong, eller?
Örebro Grixx
2011-09-26 22:04
Fotboll är inte så lätt att förstå. Ena året är det guld nästa åker man ur serien.
Trelle var riktigt bra men är nästan säkert ut i år eller...?
MFF guld förra året....Halmstad ut med buller och bång.

Fan inte är det lätt det här.
Ena veckan hyllas en tränare för sin duktighet, några veckor senare så är allt så jääävla dåligt och nu talar jag inte om Sixten utan om snart alla tränare som har poppiskurvor som en sinusvåg.

Vem har ansvar för att det går upp och ner. Är det Karl Alfred eller kapten Haddock som lagt kursen.

Varför vinner inte samma lag alltid Allsvenskan. Vems är felet någon måste ta sitt ansvar....och vad är felet.

Varför har jag inte alltid alla 13 rätt på stryktipset då fotboll är så logiskt och så lätt att räkna ut vad som är fel och så lätt att göra rätt.

Vem i helvete hittade på det här jävla spelet.

Örebro kenya
2011-09-26 21:59
Saywee/ Själv har jag inte många matcher i minne där jag kan känna att startelvan varit felaktig. Däremot så har det allt för många gånger då startelvan på pappret varit riktigt usel. Bland annat under Europa League. Fanns ju inte en chans att de spelarna vi hade att tillgå under den perioden skulle gå vidare i ett dubbelmöte, vare sig Sixten är tränare eller Sir Alex...
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-09-26 21:56
Allt är Sixtens fel. Så är det bara.
Benny Böckling
2011-09-26 21:55
Finns det nån jävla sport där Örebro kan vinna??
AIK Saywee
2011-09-26 21:54
Grixx, det där var inget skojigt alls, jag bryr mig om ÖSK, och kan inte ta en sådan här medioker säsong med en klackspark, trots att jag är/var optimistiskt lagd.

Jag är mycket besviken och till och med förbaskad vid vissa tillfällen. Ibland har jag däremot fått möjlighet att vara glad.

Ger aldrig upp liksom, cup´en finns ju fortfarande som en möjlighet :)

Heja SPORT!
AIK Saywee
2011-09-26 21:50
BiB, tycker du att Sixten har presterat som ett topptretränare då?

Eller är det de urusla älvor han tagit ut som är värdelösa, eller skyller vi på att Haddad blev tidigt skadad, eller att Bedoya ville bort, eller att Almebäck såldes?
Örebro Grixx
2011-09-26 21:47
Saywee jag försökte bara skoja lite. Jag tycker mig skönja en klar misstänksamhet mot Sixten och jag menar inget negativt med det.
AIK Saywee
2011-09-26 21:47
kenya,
jag tror inte att Sixten UTNYTTJAR media efter en match, han vill nog helst undvika media ...?
Örebro Bulten i Boo
2011-09-26 21:46
Saywee// Jag är absolut inte nöjd med säsongen, trodde det hade framgått. Det är väl som Grixx skriver, inga ÖSK-supporters som är nöjda med den här säsongen. Skitsäsongen kallad.
Örebro pemo
2011-09-26 21:44
Det konstiga med ÖSK-Karl är inte att han klagar på Sixten, styrelse eller spelare. Det har han full frihet att göra. Det är bara hans lösningar som saknar substans. Tycker inte att de namn han nämner har visat någon större prestation faktiskt. För hur illa vi än tycker om Sixten och hans konstiga laguttagningar, så får han mycket beröm från sakkunniga i div fotbollsprogram.

Men det är verkligen "upp till bevis" nästa år.
Har svårt att tro på den kvarvarande truppen i cupsemin. Tyvärr.
Men jag lovar att göra en pudel om vi mot all förmodan får ett lyckligt slut.
Kanske läge att lova cykla till Arboga med bar överkropp och ÖSK-halsduk om vi får lyfta en buckla den första söndagen i november(?)

Och till sist, det var väl bra att DIF fick stryk i kväll. Då måste de ge järnet mot Syrianska på fredag. Vinst där och vi är i teorin också klara. Oavsett HBK-matchen.
AIK Saywee
2011-09-26 21:43
Grixx, du läser, liksom flera andra ganska snabbt vad jag skriver, men vill inte förstå innebörden, hakar upp dig/er på mitt nic :(

Jag har aldrig krävt Sixten´s avgång eller att han skall sparkas, men jag vågar mig på att kriticera hans agerande i alltför många av årets matcher, uttag av sjuka spelare, märklig coachning ibland, med mera med mera.

Jag gillar Sixten´s spelidé, men den har fungerat dåligt i årets Allsvenska hittills.

Vad är du ute efter, skriv i klarspråk!!!
Örebro widemarsh
2011-09-26 21:37
Förre ÖSK U spelaren Jonathan Ring gjorde 2 assist för sitt Värnamo i dagens match mot Qviding. Han har hittills gjort 5 mål och 8 assist som 19-åring i Superettan, har ÖSK koll på honom? Vore segt att missa en sån talang om han skulle utvecklas ett par steg till..
AIK Saywee
2011-09-26 21:37
BiB, men är du nöjd med säsongen då?
Örebro Grixx
2011-09-26 21:35
Saywee...optimist???..naaaaaaaaa

Tycker mig skönja en riktig itternärking i dagande. Mest en massa negativa feelingar kommer över hans tangentbord.....och som en katt runt het gröt går han...och den gode Saywee säger att då att han själv inte tycker illa om Sixten men många men hittar och skriver han om den "där" finske tränaren ;-)
Örebro kenya
2011-09-26 21:35
Saywee/ Finns många tränare som utnyttjar media efter match. Tror exempelvis inte att Sir Alex skyller på domarna i omklädningsrummet utan det är hans sätt mot media. Mourinho är också ett typexempel på en som säger en sak till media och skyller på solklara röda kort. I omklädningsrummet lär det dock låta annorlunda.

AIK Saywee
2011-09-26 21:35
pemo, hehe tackar för att du brydde dig om mitt inlägg, jag har lite egna "motsvar"

1. Ta bort alla Svensson från läktaren!
2. Är oerhört insatt i klubben och kan/vet mer än man kan tro!
3. Ja, han är en envis finne!
4. Plastgräs eller konstgräs eller naturgräs (undrar bara varför Alven och Porten är så hemliga om felet?)
5. Troligtvis har du rätt, med det skiter väl Sixten i?
Örebro Bulten i Boo
2011-09-26 21:34
Saywee// Kan inte för ett ögonblick tänka mig att Sixten är nöjd med den här säsongen. Vore han det bleve jag besviken...
Örebro kenya
2011-09-26 21:29
Butterix/ Ok?
AIK Saywee
2011-09-26 21:29
BiB och kenya//
Sixten har ofta försvarat förluster, med att hitta lite mystiska och konstgjorda positiva förklaringar, vilket jag kanske feltolkar som att han "verkar", som jag skrev, vara nöjd. Sixten säger ingenting som jag har hört, han kommunicerar helst inte, men det jag läst som citerats, vilket kan vara felaktigt, har varit sådant.

Jag vet så himla väl att vissa inte orkar med någon som helst kritik mot Sixten, men jag vågar mig på detta, när jag tycker att han och hans älva inte givit oss det vi alltid önskar ...

... dessutom gillar jag att försöka hiitta fel bland andra forumskribenters inlägg, det är så himla konstruktivt.

Min vänner jag är trött och börjar tröttna ännu mer, men havet ger mig lite kraft :)

Kan vi enas om att Sixten får ansvarsfrihet, eller vad det heter, för han kunde/kan ju inte alls påverka ÖSK resultat i Allsvenskan 2011, eller ?
Örebro Bulten i Boo
2011-09-26 21:28
Grixx// Jo, de som inte gillar oss och inte vill oss väl är säkert nöjda... ;-)
Örebro Butterix
2011-09-26 21:27
vi klarar oss kvar i år men gör vi det nästa år? det är inte givet.
Annons: