/fotboll/osk/forum/3472.aspx/fotboll/osk/forum/3472.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Guldtass
2011-09-23 12:55
Ända sedan den dagen Sixten dök upp i ÖSK har han fått lite skit här av ett par skribenter, minns inte vilka som började. Däremot kan jag hålla med Godzilla att några inlägg har varit direkt hånfulla mot s.k. SSS. De som kritiserar kraftigt borde också klara av att få kritik själva. det. är ju ett fritt forum, åsikt mot åsikt
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-23 12:47
penny//

Jag har aldrig skrivit upphöra med sponsring. Men om många i en personal även vill se ÖHK och Indianerna är det inte längre försvarsbart att lägga all sponsring på ÖSK.

Godzilla/
Att du med ditt goda minne glömt att det inte var länge sedan ÖSK var nära kk? Så i din bok är ÖHK och ÖIK samma sak, gäller det även Forward och ÖSK? ÖIK är nämligen en egen Ishockeyklubb i Örebro.
Örebro Aspen
2011-09-23 12:35
Godzilla Hårddisksson // Att lögnerna kommer automatiskt är en karakteristik
av en mytoman

Du skriver "Jag tycker att den många gånger varit på gränsen till hånfull." Ge exempel på sådant inlägg så ska jag fundera och svara.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-09-23 12:26
Aspen: jag tror att ÖSK-Karl är kapabel att försvara sig själv! Men eftersom du tjatar så kan vi ta en liten semantisk debatt här:
Det jag tror att du har blivit så upprörd över är att jag har karaktäriserat dig som "hatisk" gentemot Sixten och Sjögren. Jag har redan skrivit att jag kanske tog i för mycket men för debattens skull, säg att jag verkligen tycker det. Om det är en lögn eller inte är svårt att säga då det är en subjektiv bedömning av hur du författar dina inlägg och mer konkret vilket ton du använder när du beskriver vår tränare och sportchef. Jag tycker att den många gånger varit på gränsen till hånfull. Du kanske inte tycker det men jag tycker det. Är det automatiskt en lögn? Handlar det inte snarare om hur jag som skribent tolkar hur du skriver? Och hur du tolkar mig? En psykolog skulle nog invända mot din klassificering. Nog om detta!
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-09-23 12:22
ÖSK-Karl: ÖHK=ÖIK i min bok. Vänta bara och se.
Har viss insyn i klubben och den sköts inte professionellt, minst sagt.
Tack och lov gör ÖSK det! Vi supportrar i alla väder ser fram emot cupen och revanschen innan nya tag tas inför säsongen 2012. Då jävlar!
Örebro Aspen
2011-09-23 12:21
- Våra samtal fortgår, det är precis samma status som tidigare, säger Lennart Sjögren till NA.

Någon som vet hur länge dom hållit på, snart ett år?

Godzilla Hårddisksson// Grundat på det Du skrivit om mej på detta forum vill jag klassa dig som mytoman (lögnerna kommer automatiskt)
Örebro Penny
2011-09-23 12:18
//ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)

ingen ursäkt är nödvändig. Alla åsikter måste få plats.
självklart ska det inte bara hyllas. Jag tycker det klagas mer än hyllas på forumet men jag tycker/tror att alla vill att ösk ska gå framåt. Då förstår jag inte resonemanget med att inte längre gå på matcher eller att upphöra med sponsring.
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-23 12:17
Godzilla//

Jag trodde du hade bra minne, när konkade ÖHK?
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-09-23 12:11
ÖSK-Karl: chockerande. Jag kan helt ärligt säga att om Urban Hammar (Gud förbjude) skulle ta över ÖSK skulle jag bli vansinnig men jag skulle självfallet fortfarande gå på matcherna och stötta laget. ÖSK är en ett lag, en kraft, en identitet som består OAVSETT vilka som för närvarande styr. Att du vänder kappan efter vinden beroende på tränare och sportchef får stå för dig. Jag älskar min klubb oavsett vad som händer. Detta ska inte uttolkas som jag inte bryr mig och har åsikter när det går dåligt. Men att som du "skämmas" över ÖSK inför dina "kontakter i övriga Sverige" är för mig helt obegripligt. Antingen är du en monstersponsor eller en mytoman onekligen. Det kanske är bra för ÖSK att du ändå är en äkta medgångssupporter. Det blir trist sen bara när ÖHK för tioende gången i rad gör bort sig ekonomiskt och konkar,vilka ska du hålla på då?
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-23 12:03
Penny//

Ursäkta, tänkte inte på att forumet endast är till för hyllningar.
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-23 12:00
pemo o Godzilla//

Japp. SSS har efter mängder med år fått mig till en äkta medgångssuporter, tyvär är jag inte ensam. Har aldrig tidigare behövt/känt att jag skäms över ÖSK med de kontakter jag har i övriga Sverige. Men det gör jag nu.
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-09-23 11:58
"Crespo" aktuell.
Örebro Andy King
2011-09-23 11:53
Jag är oerhört besviken på säsongen och inställningen samt förmågan hos vissa spelare. Men misströsta inte... Efter regn kommer det alltid sol. Vad laget berhöver nu mer än någonsin är ju stöd. Därför uppmanar jag alla negativa och positiva här att se matchen mot HBK oavsett hur det går mot Trelleborg. Detta kan vara ett år av lärodom... Något att ta med sig in i nästa säsong för spelare och ledare. Nu har det varit ett par riktiga bottennapp spelmässigt men annars så har många resultat varit missvisande efter spelet på plan.
Ska jag någon gång tatuera mig så blir det ett ÖSK klubbmärke på axeln.
Heja SPORT!!!!
Örebro Penny
2011-09-23 11:42
Förstår inte heller tänket med att dra ned på sponsring, engegemang och liknande i motgång. Varför skriva ut det här? Ett forum för supportrar som borde brinna för ÖSK i medgång och motgång. Det kommer alltid finnas människor i alla företag som man gärna skulle vilja byta ut, detta är naturligt. Man älskar klubben oavsett.
Örebro pemo
2011-09-23 11:08
ÖSK-Karl// Du är inte mycket till supporter. Jag har inte missat en hemmamatch på flera år. Trots två års spel i superettan. Och jag tänker fortsätta gå på ÖSK.
Missr inte HBK eller MFF. Dessutom hoppas jag på hemmamatch i semifinalen så jag får en ytterligare chans att se de svartvita eleganterna, för att låna Saywee:s uttryck.
Men så är jag också en ÖSK-supporter. Och fotbollsälskar.

De där anabola hockeyspelarna kan du ha för dig själ. Örebro hockey kommer att falla som ett korthus efter nyår. Säger en "inte bitter " Arbogabo, där stadens stolthet snart är ett minne blott.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-09-23 11:05
ÖSK-Karl: fint också att du är en supporter som bevisligen stöttar ditt lag i vått och torrt. Heja från mig på Sannahed.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-09-23 11:02
Aspen: grova påhopp?!!! Vet du vad det är för något egentligen? Skärp dig!
Jag talade inte ens med dig.

Någon som förövrigt vet hur landet ligger med Crespo?
AIK Saywee
2011-09-23 10:42
Dubbel

Heja SPORT!
AIK Saywee
2011-09-23 10:39
baskern,
jag gillar verkligen ert stöd, men börjar få svårt att räkna förluster i sviten, trodde därför att du syftade på Södertälje, fast inte skrev i futurum eller vad det heter?

Stark jobbat, att bry sig om ÖSK och planera att åka ända till Trelleborg!

Där blir det dock ingen förslust, sviten bryts :)

Heja SPORT!
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-23 10:33
Godzilla//

Det är ju vad jag skrev, det är bra att du är duktig på något, i ditt fall minnet!
Örebro Bonaventure Maruti
2011-09-23 10:31
Hur smaklös är inte den där målvakten vi har? Lägger upp veckans bild i sin blogg.

En bild på en torsk, sen med en flörtgubbe efter. Som att det skulle vara kul/skämtsamt att förlora en jävla massa! Fan blir så irriterad, säkert löjligt att bli irriterad över. Men fan här har jag hoppats på ett SM-guld/topp placering men tanke på målsättningen inför säsongen. Och nu oroas jag över att vi ska behöva kvala oss kvar.

Är väll bara att jag är besviken överlag antar jag och tänder på alla cylindrar över minsta lilla som jag tycker är opassande i dessa tider. Men men, det kanske är glömt tills imorgon.

Trevlig helg!
Örebro "ÖSK-Karl (2 år till åt skogen)
2011-09-23 10:26
Butterix//

Jag håller med dig om att Kubanerna på plats har minskat betydligt, det har jag förståelse för. Men det är ändå bra mycket roligare med dem än hur det var förr.

Jag kan bara gå till mig själv som innan denna säsongen inte missat en hemmamatch på mängder med år. Jag har tröttnat, var ej på Kalmar och kommer inte att gå mot HBK. Sponsringen drar jag ner rejält på till förmån för ÖHK och Indianerna.

Detta ovanstående trots att vi enligt Godzilla fått en tränare som revoltionerat fotbollen i Örebro. Nej, det handlar om att så länge som SSS är kvar och det samtidigt inte kommer in nytt blod i styrelsen så ser jag ingen framtid för fotbollen i Örebro. Det skrev jag redan förra året trots tredjeplatsen. Tyckte det var lätt att se var närmstat framtiden barkade.
Örebro Butterix
2011-09-23 09:14
nästa match skall jag fota och filma klacken och sedan räkna hur många de faktiskt är, de "sanna" supportrarna. sedan ska jag räkna ut hur många procent av totalen de är. därefter kan vi diskutera om deras makt över fotbollen och mediautrymmet är proportionellt mot deras antal.
Örebro Aspen
2011-09-23 08:56
Tycker Alvbåges agerande för tankarna till Anttonen dito förra vintern. Och det var ju inte speciellt lyckat att tappa 1-2 månaders grundträning.
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-09-23 08:27
Men jag kan förstå Sjögren att han inte kan sitta och vänta in Alvbåge hur länge som helst.
Örebro Franz Flääsklepp (Auri sacra fames)
2011-09-23 08:23
Alvbåge börjar tröttna på ÖSK?
Örebro ÖSK KRILLE(Go For Gold)
2011-09-23 08:09
ÖSK börjar tröttna på Alvbåge?
Örebro Aspen
2011-09-23 07:59
Godzilla Hårddisksson //Du har fortfarande INTE redovisat något inlägg där du kan verifiera din grova påhopp/lögner.
Tror att din käft/tangenbord opererar utan kontakt med övriga delar.
Örebro Godzilla Hårddisksson
2011-09-22 23:47
ÖSK-Karl: jag har snarare ett mycket bra minne vilket följaktligen gör att jag kommer minnas din sista lilla fula kommentar där i ditt senaste inlägg.
Örebro baskern
2011-09-22 23:43
Absolut, tyckte dock ditt inlägg syftade på annat. Men säger du så, så är det väl så. Inget mer med det.

Det är 107 mil fram och tillbaka till Trelleborg ;)
Annons: