/fotboll/osk/forum/331.aspx/fotboll/osk/forum/331.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
Allsvenskan - Svartvitt
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Örebro Nicknamn i ribban
2017-08-13 17:38
Går inte ens efter bollen där. Gult kort i min bok.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro KalleTeodor - Admin
2017-08-13 17:02
Startelvan har kommit: Jansson - Ring, Brorsson, Hines-Ike, Valgardsson - Omoh, Gerzic, Mårtensson, Sema - Besara, Igboananike
Postat via SvenskaFans-appen
djungardino
2017-08-13 16:54
Stream-länkar får inte delas i forumet /Admin
Örebro rezzee
2017-08-13 16:35
Vafan, jag som ville se Hagge från start idag..
Örebro alfrepe
2017-08-13 15:55
Trevlig intervju med RÅP på FD. Glädje att se en svartvit spelare som lyckas och trivs utomlands. För övrigt anser jag att Sport bör vinna med två måls marginal idag. Ett väldigt revanschsuget JSödra går bort sig i offensiven och öppnar för en huggande firma Kennedy/Besara.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro MaLa
2017-08-13 14:59
Känner på mig att Sköld(!!!) kommer sätta minst en boll i dagens match om han får speltid!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-08-13 13:44
Pulsen inför....
Örebro Benny Böckling
2017-08-13 12:11
Logi och Ring på varsin kant ikväll alltså.. 'oh lord have mercy upon our souls'
Postat via SvenskaFans-appen
Sundsvall GIFÅsskár
2017-08-13 11:55
Kennedy och Sema får göra 2 mål vardera för då ska det mycket till för att "lilla Jerusalem" ska nå poäng i matchen.

Go Pennybridge go!
Örebro Brunnsborrare Stig-Arne Tjäle
2017-08-13 11:54
@TommyS Bra skrivet och jag köper mycket av dina tankar. Precis som du har jag också funderat på att man skulle kunna använda Brendan som ytterback. Och precis som du gillar jag Brorson och trott på honom sedan jag första gången såg honom spela. Och precis som du har jag också undrat att det kanske är värt att ge Lorenz ett år till. Jag har dock sista tiden drabbats av ett bryderi. Du vill flytta på Brendan och gå all in på Brorson. Samtidigt vill du värva en ny mittback. Vill du inte ha konkurrens på mittbackpositionerna? Bara som ett tanke-exempel. Varför inte låta Brendan, Almebäck och Brorson fortsätta konkurrera om två platser nästa år? Så slipper vi värva en mittback. Brendan blandar och ger erkänner jag, Men om vi skall värva en mittback skall det då vara en "Fagerström" eller en mittback som kan utmana om en plats? Det enda som kan få mig att skola om Brendan till en ytterback är att man inte tycker han håller som mittback alls alternativt att de anser att hans prestation som ytterback kommer vara bättre än som mittback. Man skall inte skola om honom bara för att han råkar ha Brorson som konkurrent. Bara lite tankar jag haft
Örebro Nicknamn i ribban
2017-08-13 09:57
Efter att ha sett Halmstad igår mot Sirius undrar jag hur tusan Jönköping kunde släppa in 6 mål mot dem? Hoppas att den matchen fortfarande sitter i huvudet. Ett snabbt mål och sen kommer de aldrig tillbaka. Kennedy och Sema gör mål idag. Förhoppningsvis räcker det till seger.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Svartvita i Stockholm
2017-08-13 09:47
Och givetvis visas BIBELBÄLTESDERBYT på Retro. Så är du i Stockholm - kom ner och gnäll av dig på Bondegatan 25.
Örebro Örebro Finest
2017-08-13 08:44
Gameday. 3-0 till ÖSK. Igbo x2 och Gerzic.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Hitta avslut!!
2017-08-12 21:07
Snyggt TommyS! Fint summerat. Hoppas det kommer fler idéer/förslag!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro TommyS
2017-08-12 16:37
Gillade Hitta Avsluts utmaning.

Så här skulle jag vilja se att vi agerar för truppjobbet 2018.

Tränare: Förläng på två år. Nyckelordet för framgång är kontinuitet. Och kontinuitet har vi inte varit bortskämda med. Inte haft råd med. Nu har vi ägnat några år åt att få en hygglig kontraktssituation. Chans till kontinuitet. Att då byta tränare vore dumt. Dessutom har Axén flera kvaliteter som vi inte kommer få lätt att hitta någon annanstans. Han lockar bra spelare, skapar en god stämning, är en tydlig profil nationellt, har lokal förankring.

Målvakt: Förläng så länge det går med OJ, och gärna även med Fagerström.

Backlinje: Vi har hittat framtidens mittback – eller vår första storförsäljning – i Arvid Brorsson. Han bör få behålla sin starttröja (och jag hoppas att han har ett annat nummer än 46 nästa år) under hösten, genom att när Almebäck är tillbaka göra ett test med Brendan som högerback. Faller det ut blir det grunduppställningen för nästa år. På vänsterbacken behöver vi en riktig vänsterback, som till exempel Gabriel Somi, som får konkurrera med Ring. Martin Lorentzon skulle jag också gärna se kvar i ett år till men med tydligt budskap att han inte kan räkna med en startplats. Martin är en klok spelare, och bra för truppen. Efter att ha suttit på avbytarbänken (jag kommer aldrig sluta skryta) med Lorentzon och OJ får jag säga att det är två riktigt bra personer, som dessutom är goda vänner. Vi vinkar adjö till Logi, som aldrig blev vad vi hoppats, till Hagge (tack för allt) och till Plessis (tack för inget). Det betyder att vi förutom vänsterbacken behöver en central mittback till för bredden. Gärna ett yngre namn.

Mittfält: Mårtensson har ju redan accepterat en förlängning! Bara att låsa upp. Med honom, Nordin och Rogic helt samspelta blir vi ruggigt bra centralt nästa år. På kanterna är det inte lika lätt. Om vi får ett bra bud på Omoh ska vi sälja, kanske redan nu i augusti. Sema är en riktigt bra spelare att ha i truppen, honom vill jag gärna förlänga med. Ayaz har en enorm potential, bara att hoppas att han kan hålla sig hel. Alfred Ajdarevic behöver spela tävlingsmatcher, jag skulle gärna låna ut i ett år. Forsell hoppas jag mycket på. Kan också spela som 10:a.

Anfall: Besara håller på att spela upp sig i värde och kan bli en bra försäljning i vinter. Om vi får bra betalt för Besara och Omoh borde det ge oss visst handlingsutrymme. Igboananike blir kvar, Sköld blir kvar som reserv. Lundbergs kontrakt går ut, och ska vi förlänga där – han är ju faktiskt fortfarande väldigt ung – bör vi låna ut direkt. Rodin Deprem får en chans i truppen. Det borde ge utrymme för en spännande kvalitetsvärvning som ny parhäst med Igboananike.

Det blir alltså följande trupp:
Mv: OJ (förlängt), Fagerström (förlängt)
Backar: Brorsson, Almebäck, Hines-Ike, Somi (ny), Ring, Lorentzon (förlängt), ny mittbacksreserv.
Mittfältare: Gerzic, Mårtenssom, Rogic, Sema (förlängt), Ayaz, Forsell, Bark (uppflyttad)
Anfall: Igboananike, Besara eller ny startspelare för Besarapengarna, Sköld, Boye, Deprem (uppflyttad).

Sålda: ev Besara, Omoh
Utgångna kontrakt: Plessis, Hagge, Logi, Lundberg (ev förlängning med utlåning)
Utlåning: Ajdarevic (och kanske Lundberg).

Örebro Erik Wärlegård
2017-08-12 16:34
Gårdefors // Han är med. Miss av mig!
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Bengt-Erik Gårdefors mustasch
2017-08-12 16:16
Varför är Ring inte med i truppen till i morgon? Är ingen vän av hans fotbollskunnande, men det verkar lite udda att starta med 4 mittfältare och 2 forwards på bänken (om Plessis räknas som mittfältare).
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Restalundsv
2017-08-12 15:21
Tänkte på en grej Axén sa under livesändningen igår. Skulle Wandeerson komma tillbaka till Sverige så skulle han spela för Axén. Hoppas han kommer tillbaka snart då
Örebro Örebro-Hjärta
2017-08-12 14:30
@Hitta avslut!!:


Mellberg förde jag ju fram här redan under försommaren, nu är det nog försent vad gäller honom. Skulle inte ha något emot Roland Nilsson, han kanske är sugen på ett klubblag igen och släppa U-17 landslaget?

Det är dags att det händer något med ÖSK och inte bara vara nöjd med att ligga i mittens rike år efter år.
Snoken.
2017-08-12 14:14
Lite info från Jens Gustavsson om samarbetet med div 2 klubben Sylvia. Där är tränarna anställda av IFK och tränar på samma sätt som IFK A-Trupp .    Under veckan har ett gäng från Sylvia även fått chansen att träna med IFK Norrköpings A-trupp.    Tarik Hamza, Felix Bengtsson och Carl Björk.   –En del i ledet med att vi verkligen ska se till så att vi fyller på med så många yngre spelare från våra egna led som det är möjligt. Det kommer att öppnas upp mer möjligheter för det under hösten och det är oerhört viktigt för att vi ska kunna vara slagkraftiga framöver.   Hur har det fungerat för dom?   –Jättebra. Samarbetet med Sylvia gör så att spelarna håller en väldigt hög kvalité och är väldigt väl förberedda när de väl tar klivet upp.
Örebro Restalundsv
2017-08-12 11:17
@Söder om söder. Söder om det.:


Synd att vi förmodligen inte har en chans på Mellberg. Han vore toppen. Blev mer imponerad efter jag läste artikeln.
Örebro Söder om söder. Söder om det.
2017-08-12 09:21
Örebro - Hjärta // Var lite konstruktiv istället. Vad behöver bli bättre, vilka egenskaper tycker du är viktiga, förslag på namn?
Örebro Hitta avslut!!
2017-08-12 03:46
@Örebro-Hjärta:


Bättre kan du väl? Förslag på ersättare och truppsammansättning etc.. nu har jag inga höga förväntningar alls från dig, men ge det ett försök iaf.

Låt ditt Örebro Hjärta tala!
Örebro Laul32
2017-08-11 22:02
Axen har altså inte fått ett erbjudande av. ösk än. Tycker det känns bra att dom sonderar terrängen lite innan man Bara förlänger. Betyder att även om man förlänger Axen så har man inte gjort det av slentrian iallafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro öörebrooo
2017-08-11 21:43
Boye spelklar?
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Ö.S.K Krille
2017-08-11 21:23
Petteri Forsell är spelklar till på söndag.
Örebro Nicknamn i ribban
2017-08-11 20:43
@Columbus:

Jag håller med dig här. Det som grämer mig är egentligen att Kennedy får ett hårdare straff (och dessutom får straffet långt efteråt) för en förseelse som är likvärdig med Dibba och Rosenberg.
Örebro Tillbaka
2017-08-11 20:41
Jag hoppas också på förlängning av tränarteamet. Med vår relativt skrala ekonomi är kontinuitet en mycket viktig konkurrensfördel både i spelartruppen och i ledningen. Jag hoppas därför att den nuvarande besättningen tillåts verka i enlighet med sin vision ett tag till. Det är ju först till nästa säsong som Axen har en trupp helt byggd av honom själv samt en kontraktsbalans som de själva komponerat. Axen har presterat helt ok hittills. Med ytterligare kontinuitet kommer jag kräva ännu bättre prestationer. De lag som har presterat bättre än förväntat utmärker sig genom kontinuiteten, tex Sirius och Östersund.
Postat via SvenskaFans-appen
Örebro Kuroslaw Mibisztal
2017-08-11 19:56
@Solzjenitsyn:

Han fick totalt 3 matcher.
Örebro Solzjenitsyn
2017-08-11 19:04
Men om han får 3+ avstängningen för rött kort så är det ju 4 matchers avstängning. Edit: @Ö.S.K Krille:
Annons: